Зображення користувача Ігор Каганець.
Ігор Каганець
  • Відвідувань: 25
  • Переглядів: 25

Швеція відмовилася від боротьби з коронавірусом: Цей вірус не загрожує людям

Категорія:

Королівство Швеція – одна з небагатьох країн, де продовжують працювати всі освітні установи, кафе, ресторани, тренажерні зали. Це при тому, що у Швеції число хворих на коронавірус перевищило позначку в 1000 осіб.

Уряд не запроваджує ніяких надзвичайних заходів в боротьбі з поширенням небезпечного вірусу. Прем'єр-міністр Стефан Левен (швед. Stefan Löfven) заявив, що буде введена деяка форма контролю для тих, хто  в’їжджає до країни, яка дещо уповільнить процедуру перетину кордону. Про це повідомляє Інформаційно-аналітичний портал haqqin.az

Шведське Управління у справах публічної охорони здоров'я кілька днів тому видало рекомендації з тестування на коронавірус насамперед людей з важкими ознаками Covid-19, пацієнтів лікарень, медичний персонал і людей похилого віку, які перебувають у групі підвищеного ризику.

Шведські вчені стверджують, всупереч думці своїх колег з інших країн, що коронавірус відносно безпечний. Мовляв, серед тих, що заразилися, летальність всього 2 відсотки [насправді менше  ніж 1% – НО). 

У Швеції число хворих перевищило позначку в 1000 осіб. Померли троє людей, один видужав, троє у важкому стані. Останнім часом не зареєстровано великого числа нових випадків зараження. І зараз тут весь бізнес продовжує функціонувати в колишньому режимі, наче нічого не сталося.

Провідна польська спортсменка-тріатлоністка Йоанна Солтищак у своєму пості в соцмережі запрошує на спортивні бази в цю країну. Вона ж пише, що всі громадські місця там відкриті, нема розпоряджень на роботу з дому, підприємства не закриваються, тут тільки опубліковані рекомендації тим, хто відчув себе хворим, просто залишатися вдома. Люди не повинні зберігати дистанцію між собою в громадських місцях. Понад те, відомий випадок лікарки, яка заражена вірусом і цілий тиждень продовжує оперувати на робочому місці в лікарні.

Спортсменка пише: країна, в якій є інструкції з поведінки в різних ситуаціях, залишає своїм жителям право діяти в цій ситуації на власний розсуд.

Деякі медики кажуть, що страшніше вірусу – «вірус страху», який змушує людей робити вчинки, що погіршують ситуацію. При цьому закликають розсудливо виконувати настанови керівництва своїх країн. 


Факти про Covid на сайті https://swprs.org/contents/

Додатково: 

1. Голова Всесвітньої медичної асоціації (Weltärztebund) Франк Ульріх Монтгомері (Frank Ulrich Montgomery) висловився проти заборони для громадян залишати свої будинки з метою не допустити подальшого поширення пандемії нового коронавірусу. На його думку, такі заходи не допомагають зупинити поширення вірусу. Він назвав локдаун жестом безсилля влади та політичним акціонізмом, тобто грою на публіку. Влада, за його словами, сподівається, що за допомогою примусових заходів вони досягнуть більшого, ніж завдяки розуму.

2. «Швеція повідомила, що відмовляється від діагностики коронавірусу, оскільки це не має значення для ведення пацієнта. Цитуючи шведів, "ми знаємо, що коронавірус є у Швеції, і ми повинні на кожен випадок реагувати так, ніби це потенційно коронавірусна інфекція". Специфічних ліків від коронавірусу нема. Більшість пацієнтів, які мають легкий перебіг захворювання, потребують тільки самоізоляції, як при грипі. Захворів – сиди вдома». Про це розповідає Федір Лапій – відомий інфекціоніст, доцент кафедри дитячих інфекційних хвороб та дитячої імунології Національної медичної академії імені Шупика.

3. Директор німецького Інституту Коха Лотар Вайлер заявив, що пандемія нового коронавірусу може тривати близько двох років - повідомляє Reuters. За його словами, в кінцевому підсумку від 60 до 70% населення планети буде заражено, одужає і придбає імунітет, але неможливо сказати, наскільки швидко це станеться.

4. Розгадано таємницю страшного італійського коронавірусу. Висока смертність в Італії пояснюється тим, що кожного померлого ледь не в ДТП чи від кулі тестують на коронавірус і, якщо тест позитивний, то значить від нього і помер. Це нагадує американський жарт про 106-річного хронічного алкоголіка з трьома інсультами, який на швидкості 105 миль на годину в'їхав в стіну і вмер від грипу, бо був не щеплений. Так от, 99,2% італійців, які вмерли «від коронавірусу», вже мали іншу патологію - як то проблеми з серцем і нирками, страждали діабетом і деменцією. 48,5% померлих мали три й більше з перелічених захворювань. Лише 0,8% від загальної кількості померлих не мали попередньої патології. Середній вік померлих склав 79 з половиною років. Серед 2,5 тисяч померлих, людей у віці менше 50-ти років нарахували аж 17.

Чому стільки померлих? Причина – у зруйнованій медичній системі Італії. Те, що я спостерігаю зараз, – якийсь апофеоз маразму. Нами керують люди, які абсолютно не розуміють, що коять. Або ж прекрасно розуміють і знають свою ціну. Компетенція керівників вкрай низька. Навіщо потрібні гумові рукавички? Навіщо ці маски? Рукавички шкідливо діють на природний захисний бар’єр шкіри. У нас дуже розумна шкіра! Маски – взагалі смішно! Життя під замком вб’є більше, ніж коронавірус. Хоча, можливо, це і є мета. Ми ж знаходимося по той бік абсурду! Безпосередньо від коронавірусу в Італії вмерло троє людей, половина населення вже має імунітет — професор Монтанарі

5. Подібного адекватного підходу дотримується уряд Нідерландів. У своєму зверненні до земляків прем'єр-міністр Нідерландів Марк Рут одразу вказав, що більшість з них будуть інфіковані вірусом. Якщо людина буде інфікована, але перехворіє без тяжких наслідків, то в неї з’явиться імунітет. Якщо таких людей буде багато, то вони сформують загальний імунітет. Це знизить вірогідність того, що вірус зачепить вразливих людей похилого віку та людей з пониженим імунітетом. Тобто, наразі потрібно захистити цих людей шляхом контролю над розповсюдженням вірусу. 

6. Китайський коронавірус не збільшує смертність у Франції. У популяції з найвищими ризиками – на кораблі з пенсіонерами Diamond Princess – смертність від нього склала лише 1%. Ізолювати необхідно лише інфікованих – і лише на той період, поки вони заразні, згідно з результатами тестування. Зберігати спокій і робити те, що зазвичай робиться з інфекціями загалом, – діагностику і лікування. Про це розповідає один з найавторитетніших інфекціоністів сучасності – французький професор Дідьє Рауль (фр. Didier Raoult).

7. Ідеальні умови для визначення смертності та летальності від зараження коронавірусом SARS-CoV-2 виникли на круїзному лайнері Diamond Princess. Завдяки йому людство отримало найрелевантніші на сьогодні дані щодо реальних властивостей китайського коронавірусу.

8. 99,5% відсотків людей, які заразилися коронавірусом, не мають жодних симптомів хвороби або мають легкі симптоми. Натомість антивірусні заходи призводять до самознищення та колективного самогубства. Хибна реакція на коронавірус скорочує тривалість життя мільйонів. Руйнівний вплив на глобальну економіку є загрозою для незліченної кількості людей. Про це розповів Сухаріт Бхакді (Sucharit Bhakdi), лікар-інфекціоніст і мікробіолог, професор університету Йоганнеса Гутенберга в Майнці, який 22 роки очолював Інститут медичної мікробіології та гігієни. 

9. Шведи безперешкодно пересуваються своєю вільною країною, здійснюють робочі поїздки за кордон, школи й дитячі садки працюють, дозволені масові зібрання чисельністю до 500 учасників. Населенню не рекомендують носити маски – тому що це безглуздо. 

10. Країна, яка вийде з цієї кризи з мінімальними економічними втратами, буде нагороджена значно кращим економічним статусом, ніж конкуренти. 

11. Кандидат біологічних наук, старший науковий співробітник Інституту мікробіології і вірусології ім. Д.К. Заболотного НАН України Надія Жолобак розповіла про темпи поширення коронавірусу і що станеться з епідемією в найближчі місяці й роки. 

12. Ви ще дивуєтеся, звідки в Україні взялися 73%? Та звідти ж, звідки й «епідемія» – з телевізору. Смертність від коронавірусу така сама, як від звичайного грипу, тільки масштаби захворюваності на порядок нижчі за грип. Про ситуацію в Норвегії, Південній Кореї та Японії розповідає письменник Павло Бондаренко. 

13. 19 березня каналу byoblu24 дав велике інтерв'ю італійський нанопатолог з 40-річним стажем роботи в операційних, доктор і професор Стефано Монтанарі (Stefano Montanari). У своєму відвертому інтерв'ю він сказав, що в реальності безпосередньо від коронавірусу в Італії померли лише 3 людини. "Те, що я спостерігаю зараз, – якийсь апофеоз маразму. Нами керують люди, які абсолютно не розуміють, що коять. Або ж прекрасно розуміють і знають свою вигоду. Компетенція керівників вкрай низька. Навіщо потрібні гумові рукавички? Навіщо ці маски? Рукавички шкідливо діють на природний захисний бар’єр шкіри. У нас дуже розумна шкіра! Маски – взагалі смішно! Життя під замком вб’є більше, ніж коронавірус. Хоча, можливо, це і є мета. Ми ж знаходимося по той бік абсурду!"

14. Починаючи з 19 березня 2020 року COVID-19 вилучено зі списку інфекційних захворювань з важкими наслідками (HCID) – з причини низької смертності. Про це повідомляє офіційний сайт уряду Великобританії  www.gov.ukЯкщо простіше, то коронавірусна хвороба COVID-19 отримала належний їй статус звичайного сезонного гострого респіраторного захворювання. Великобританія більше не вважає коронавірусну хворобу COVID-19 інфекційним захворюванням з високим рівнем наслідків

15. Данський дослідник професор Пітер Гетше пише, що Covid-19 це «епідемія масової паніки», і «логіка стала однією з перших жертв».

Колишній міністр охорони здоров'я Ізраїлю професор Йорам Ласс каже, що новий коронавірус «менш небезпечний, ніж грип», а заходи по локалізації «вб'ють більше людей, ніж вірус». Він додає, що «цифри не відповідають паніці» і «емоції переважають над наукою». Він також зазначає, що «Італія відома своєю величезною захворюваністю респіраторними проблемами, у три рази більше, ніж будь-яка інша європейська країна. У США близько 40000 людей помирають за звичайний сезон грипу, і поки що від коронавірусу померло 40-50 людей, більшість з яких у будинку престарілих у Кіркленді, штат Вашингтон».

П'єтро Вернацца, швейцарський фахівець з інфекційних захворювань, стверджує, що багато введених заходів не засновані на науці і мають бути скасованіЗа словами Вернацца, масове тестування не має сенсу, тому що 90% населення не побачать ніяких симптомів, а карантини і закриття шкіл навіть контрпродуктивні. Він рекомендує захищати тільки групи ризику, не порушуючи при цьому економіку і суспільство в цілому.

16. Нинішній глобальний психоз – це засіб виявлення і добору керівної еліти нового циклу – циклу вільних націй.  Нова національна еліта зобов’язана керувати своїм народом – подібно як голова керує своїм тілом. Вона це має робити, не питаючи ні в кого дозволу, адже керування народним тілом – це її природний обов’язок. Але для виконання цієї функції еліта передусім повинна керувати своєю психікоюСтрес-тест для еліти, або Наша вигода від психозу Covid-19.

17. Доктор медичних наук, професор, фахівець в області епідеміології Ігор Гундаров стверджує, що це банальний спалах гострого респіраторного захворювання, який нічим не відрізняється від попередніх спалахів. Справа не в вірусі. Людство зіткнулося з тотальною неінфекційною пандемією страху. Залякування підриває імунітет. Коронавірус ні при чому, це влада нагнітає психоз – професор Гундаров

18. У сусідній Білорусі нема ні епідемії, ні паніки. Гормони радості, або Як Лукашенко підкорив коронавірус у Білорусі.

19. Британці уже придбали істотний природний імунітет щодо коронавірусу SARS-CoV-2 внаслідок непомітного поширення Covid-19 протягом більше двох місяців. Якщо тестування підтвердять ці висновки, то нинішні карантинні обмеження можуть бути зняті набагато раніше. Половина населення, можливо, вже перехворіла Covid-19 і має природний імунітет – дослідження Оксфордського університету

20. Правова сторона карантину в Україні. «Ніхто не зобов'язаний виконувати явно злочинні розпорядження чи накази. За віддання і виконання явно злочинного розпорядження чи наказу настає юридична відповідальність» (Конституція України. Стаття 60). Ніщо у світі не заважало Кабінету міністрів ініціювати введення надзвичайного стану і діяти в законний спосіб – так, як передбачено ст. 5 Закону України «Про правовий режим надзвичайного стану». Правова культура: Карантин може бути встановлений не інакше як у разі оголошення надзвичайного стану.

21. Для захисту людей, передусім пенсіонерів, ввели карантин. Більшість східноєвропейських медсестер, що за ними доглядали вдома, поспіхом покинули Італію. Що робити? Італійці повезли своїх старих та інвалідів у лікарні. Але дбайливий уряд закрив школи й дитячі садочки, тому чимало лікарів і медсестер залишилися з власними дітьми. У лікарнях почався хаос, який зачепив і старих, і молодих. Згідно з медичним протоколом, якщо у померлого був позитивний тест на коронавірус, то вважалось, що саме від нього й помер. Ця «пошесть» до смерті перелякала похоронні фірми: вони боялися ховати заражених коронавірусом. Уряд наказав спалювати трупи, але в католицькій Італії обмаль крематоріїв. Померлих повезли по церквах... Італійський карантин: як уряд і ЗМІ створили локальний колапс і фільм жахів для всього світу.

22. Психічна травма виникає внаслідок жорсткої поразки в певній ситуації, тому для звільнення від неї необхідно пережити ту ж ситуацію, але з тріумфальною перемогою. Про цей метод добре знають психотерапевти. Але він працює тільки тоді, коли зцілююча ситуація типологічно подібна до ситуації, яка спричинила травму. Карантин і Голодомор: як українцям звільнитися від колективної психічної травми.

23. Що ближче літо, то більше виявляються недоліки існуючих захисних масок: у них важко дихати, волога тканина стає розплідником бактерій, а після перебування на сонці виявляється нерівномірний загар обличчя. Футурологічний сайт «Народний Оглядач» пропонує інструкцію з виготовлення ергономічної маски з інноваційним дизайном. Окрім антиепідемічного ефекту, ергомаска захищає від обгорання обличчя на сонці та від теплового удару.  Ергомаска AR25.ORG для сонячної пори – комфортно, стильно, доступно: як самостійно зробити за 10 хвилин (інструкція).

24. Навіщо засоби масової інформації і влада роблять усе можливе, щоб створити атмосферу паніки, тим самим провокуючи надзвичайний стан з призупиненням повсякденного життя й трудової діяльності для цілих регіонів? Відповідь дає італійський філософ і юрист Джорджо Агамбен (Giorgio Agamben). Надзвичайна ситуація, спровокована крайньою необхідністю, яка не має підстав.

25. Профіль смертності від дії коронавірусу SARS-CoV-2 залишається загадковим з вірусологічної точки зору, тому що, на відміну від вірусів грипу, діти захищені, а чоловіки уражаються приблизно удвічі частіше, ніж жінки. Проте цей профіль відповідає  природній смертності, яка близька до нуля для дітей і майже удвічі вища для чоловіків у віці 75 років, ніж для жінок того ж віку. Профіль смертності від Covid-19 відповідає профілю природної смертності. Що це означає?

26. Німецький дослідник доктор Річард Капек (Dr. Richard Capek) на основі кількісного аналізу стверджує, що «епідемія коронавірусу» насправді є «епідемією тестів». Капек показує, що при експоненційному збільшенні кількості тестів відсоток позитивних результатів залишається стабільним, а смертність знижується, що спростовує експоненціальне поширення самого вірусу, властиве для епідемій. «Епідемія тестів»: збільшення числа випадків позитивних тестувань Covid-19 викликане збільшенням кількості тестів, а не «епідемією»

27. Епідемія коронавірусу в Україні закінчується, так і не почавшись. «Молода команда» дуже хотіла змавпувати «закручування гайок» у комуністичного Китаю та лівацької Італії, але не врахувала особливостей національної демографії. Чому українців не бере коронавірус: тонкощі демографії і пропаганди, або Кіна не буде.

28. «Жодна людина, яка не мала хвороби, не померла від вірусу в Гамбурзі. У всіх тих, кого ми досліджували до цього часу, був рак, хронічне захворювання легенів,  діабет, серцево-судинні захворювання... Вірус був останньою краплею». Професор Клаус Пюшель (Klaus Püschel): «Covid-19 – це здебільшого нешкідлива вірусна інфекція» (Hamburger Morgenpost, Німеччина).

29. Це вже було всього десятиріччя тому. Свинячий грип тримав світ у напрузі майже рік. Була проведена масштабна кампанія вакцинації, щоб припинити очікувану пандемію. Класифікація свинячого грипу як пандемії, здійснена ВООЗ, принесла фармацевтичним компаніям 18 мільярдів доларів додаткових доходів. Щорічні продажі лише Tamiflu підскочили на 435 відсотків - до 2,2 мільярда євро. Але, як виявилося, це був відносно нешкідливий штам вірусу грипу. Як і чому світ так аж занадто гостро відреагував? Реконструкцію тих подій зробили співробітники SPIEGEL (Гамбург). Паніка від свинячого грипу 2009 року: реконструкція масової істерії – Der Spiegel (Німеччина).

30. Близько 80% людей повинні проконтактувати з вірусом. Більшість із них навіть не відчує, що вони були інфікованими. Треба змушувати людей виходити на вулиці, а не зачиняти їх у задушливих квартирах. Громадяни мають відстоювати свої права. Карантин у Китаї почався вже після формування колективного імунітету. Якби не карантин, то епідемія вже давно б закінчилася – професор Кнут Вітковські (Knut Wittkowski), США.

31. Характер поширення коронавірусу однаковий в США, Великобританії, Швеції, Італії, Ізраїлю, Швейцарії, Франції, Німеччині та Іспанії – незалежно від обмежувальних заходів: кількість інфікованих досягала піку на шостому тижні та швидко спадала на восьмий тиждень у різних країнах. Карантин не впливає на поширення Covid-19, експоненціального зростання нема – професор Іцхак Бен-Ізраїль.

32. Справжня кількість інфікованих коронавірусом SARS-CoV-2 набагато перевищує кількість підтверджених випадків. Це означає, що рівень летальності набагато нижчий, ніж свідчать офіційні дані. «Зараз рівень смертності значно впав», – заявила на прес-брифінгу Барбара Феррер (Barbara Ferrer), директор департаменту громадського здоров'я округу Лос-Анджелес 22 квітня 2020 р. Рівень летальності COVID-19 нижчий у 28-55 разів – заява департаменту громадського здоров’я округу Лос-Анджелес (США).

33. 22 квітня 2020 року депутат Герберт Кікль (Herbert Kickl), екс-міністр внутрішніх справ Австрії (2017-2019) з трибуни парламенту чітко пояснив, чому Себастьян Курц (Sebastian Kurz) – федеральний канцлер Австрії – та його уряд проводять деструктивну тоталітарну політику навколо коронавірусної інфекції. Примусова вакцинація? Колишній міністр внутрішніх справ Австрії Герберт Кікль різко розкритикував у парламенті політику щодо COVID-19.

34. Хочеш зрозуміти явище – поглянь, з чого воно почалося. На SARS-CoV-2 ніхто б не звернув уваги, якби не жорстка поразка КНР в економічній війні проти США. Комуністам до зарізу потрібна була «маленька переможна війна» – і вони її організувати у вигляді реаліті-шоу. Але жодна війна ніколи не йде за планом... Мавпування третього рівня: історія коронавірусної афери та її наслідки

35. Супернахабна брехня великих ЗМІ, масова цензура, масштабне «пиляння бюджетів», психотерор і фізичні репресії мають зрозумілу мотивацію та раціональне пояснення: гостре прагнення панівної верхівки до збагачення і необмеженої влади. Усе це ще якось можна зрозуміти. Але після того, як «елітна» братва почала безумствувати з примусовою вакцинацією експериментальними препаратами, на повний зріст постало питання про її психічну адекватність... Політична зоологія: психопати і соціопати в ситуації глобальної кризи ­– повстання мавп (+аудіо).


Коментар НО:

Наукове підґрунтя такої політики шведської влади описане у статтях:  


Що відбувається?

Нинішній глобальний психоз – це засіб виявлення і добору керівної еліти нового циклу – циклу вільних націй.  Нова національна еліта зобов’язана керувати своїм народом – подібно як голова керує своїм тілом. Вона це має робити, не питаючи ні в кого дозволу, адже керування народним тілом – це її природний обов’язок. Але для виконання цієї функції еліта передусім повинна керувати своєю психікоюСтрес-тест для еліти, або Наша вигода від психозу Covid-19

Важливим є самоідентифікація еліти. Чим відрізняються шляхетні люди від усіх інших? Головна відмінність – в  уявленнях про найважливіші життєві вартості. Ключову підказку дають два іудейські афоризми. Головна ознака арійської людини. Хто ти? Три тестові запитання

Наші інтереси: 

Реалістично дивитися на життя, не піддаватися впливу дурнів і шахраїв.

Для відновлення правильного світогляду:  Як придбати книгу «Євангеліє Ісуса Хреста» (Львів, «Піраміда», 2017)

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Андрій Ясун.
0
Ще не підтримано

В Португалії карантин. Сиджу вдома. Освоюю нові методи ведення уроків по скайпу. Дивлюся на цей психоз і бачу, що люди вмиратимуть більше від страху, ніж від т.зв. covid-19.

Si vis pacem, para bellum

Коментарі

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Варто пошукати підтвердження цієї інформації в інших джерелах. Наприклад, 16 березня доктор Комаровський у своєму відео підтвердив щодо Швеції - там контролюють тільки групи ризику. Звісно, це "слабкий доказ", проте сукупність незалежних "слабких доказів" формують "сильний доказ". Це з погляду раціонального мислення.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Швеція повідомила, що відмовляється від діагностики коронавірусу, оскільки це не має значення для ведення пацієнта. Цитуючи шведів, "ми знаємо, що коронавірус є в Швеції, і ми повинні на кожен випадок реагувати так, ніби це потенційно коронавірусна інфекція".

Специфічних ліків від коронавірусу нема. Більшість пацієнтів, які мають легкий перебіг захворювання, потребують тільки самоізоляції, як при грипі. Захворів - сиди вдома.

Про це розповідає Федір Лапій - відомий інфекціоніст, доцент кафедри дитячих інфекційних хвороб та дитячої імунології Національної медичної академії імені Шупика.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача cBіт Розумний.
0
Ще не підтримано

Шведи, схоже, стали флегматичними фаталістами, розуміючи, що навалу і розмноження азіатів у їхній країні не зупинити...

"Народ не повинен боятися влади. Влада повинна боятися народу"
"V означає ВЕНДЕТТА"

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Хлопці зі Швеції пишуть, що кордони закрили тільки з країнами, де ввели карантин. Всередині Швеції карантину нема, пересування вільне.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Андрій Ясун.
0
Ще не підтримано

В Португалії карантин. Сиджу вдома. Освоюю нові методи ведення уроків по скайпу. Дивлюся на цей психоз і бачу, що люди вмиратимуть більше від страху, ніж від т.зв. covid-19.

Si vis pacem, para bellum

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Ситуація в динаміці. Під впливом масового психозу уряди змушені діяти за принципом "Якщо п’янку не можна зупинити, то її треба очолити". Це видно по зміні риторики Трампа і Джонсона.
Можете не сумніватися, що через рік виявиться штучна природа цієї паніки. Так уже було. https://www.ar25.org/node/18434

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Розгадано таємницю страшного італійського коронавірусу. Висока смертність в Італії пояснюється тим, що кожного померлого ледь не в ДТП чи від кулі тестують на коронавірус і, якщо тест позитивний, то значить від нього і помер.

Так от, 99,2% італійців, які вмерли «від коронавірусу», вже мали іншу патологію - як то проблеми з серцем і нирками, страждали діабетом і деменцією. 48,5% померлих мали три й більше з перелічених захворювань. Лише 0,8% від загальної кількості померлих не мали попередньої патології.

Середній вік померлих склав 79 з половиною років. Серед 2,5 тисяч померлих, людей у віці менше 50-ти років нарахували аж 17.

99,2% італійців, які вмерли «від коронавірусу», мали іншу патологію – особливості національної статистики

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Коронавірус став прямою причиною смерті італійців лише у 12% випадків, натомість 88% італійців, яким зафіксували смерть від коронавірусу, могли померти й від інших хвороб. Про усе це свідчить повторна оцінка Національного інституту охорони здоров'я. Британське видання The Telegraph наводить кілька важливих пояснень від наукового радника міністра охорони здоров'я Італії професора Вальтера Річіарді (Walter Ricciardi). Серед стандартних тез про високий відсоток людей похилого віку, розповсюдженість паління та погану якість повітря Ломбардії, професор звертає увагу на некоректне визначення причини смерті.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Данський дослідник професор Пітер Гетше пише, що Covid-19 – це «епідемія масової паніки», і «логіка стала однією з перших жертв».

Колишній міністр охорони здоров'я Ізраїлю професор Йорам Ласс каже, що новий коронавірус «менш небезпечний, ніж грип», а заходи по локалізації «вб'ють більше людей, ніж вірус». Він додає, що «цифри не відповідають паніці» і «емоції переважають над наукою». Він також зазначає, що «Італія відома своєю величезною захворюваністю респіраторними проблемами, у три рази більше, ніж будь-яка інша європейська країна».

П'єтро Вернацца, швейцарський фахівець з інфекційних захворювань, стверджує, що багато введених заходів не засновані на науці і мають бути скасовані. За словами Вернацца, масове тестування не має сенсу, тому що 90% населення не побачать ніяких симптомів, а карантини і закриття шкіл навіть «контрпродуктивні». Він рекомендує захищати тільки групи ризику, не порушуючи при цьому економіку і суспільство в цілому.

Посилання на джерела у тексті статті, див. п.15.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Узагальнена інформація на сайті https://swprs.org/contents/Факти про Covid.

Все, що робиться з власної волі, – добро!