Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 4
  • Переглядів: 4

Експерти ПАРЄ: пандемії грипу AH1N1 не було, паніку роздула ВООЗ

Категорія:

Світ:

Представники комісії з охорони здоров`я Парламентської асамблеї Ради Європи заявили, що пандемії грипу AH1N1 не було і звинуватили Всесвітню організацію охорони здоров`я в необґрунтованому роздмухуванні паніки.

Експерти свою заяву підтвердили результатами незалежних досліджень. Вони стверджують, що паніка, викликана ВООЗ, призвела до перевантаженості лікарень і розбазарювання коштів з держбюджетів по всьому світу. Про це повідомляє УНІАН

Згідно з доповіддю ПАРЄ, кількість підтверджених жертв AH1N1 у світі виявилася навіть меншою, аніж при звичайних сезонних епідеміях грипу.

А «Британський медичний журнал» прямо звинувачує ВООЗ в корупції. За даними видання, багато експертів Всесвітньої організації охорони здоров`я мали фінансові зв`язки з фармацевтичними компаніями. І не виключено, що про пандемію було оголошено саме під тиском виробників ліків. «Держави світу витратили мільярди доларів на запаси вакцини, велика частина яких так і залишилася непотрібною”, - зазначає видання. 


Коментар НО: 

11 червня 2009 року ВООЗ оголосила пандемію «Свинячого грипу», яка обійшлася світовій економіці у 18 млрд. доларів США. Через рік – 7 червня 2010 року – представники комісії з охорони здоров’я Парламентської асамблеї Ради Європи заявили, що пандемії грипу AH1N1 не було і звинуватили ВООЗ в необґрунтованому роздмухуванні паніки.

Експерти підтвердили свою заяву результатами незалежних досліджень. Паніка, викликана ВООЗ, призвела до перевантаженості лікарень і розбазарювання коштів з держбюджетів по всьому світу. Згідно з доповіддю ПАРЄ, кількість підтверджених жертв AH1N1 у світі виявилася значно меншою, аніж при звичайних сезонних епідеміях грипу.

«Британський медичний журнал» прямо звинувачує ВООЗ у корупції. За даними видання, багато експертів Всесвітньої організації охорони здоров’я мали фінансові зв’язки з фармацевтичними компаніями. І не виключено, що про пандемію було оголошено саме під тиском виробників ліків. «Держави світу витратили мільярди доларів на запаси вакцини, велика частина яких так і залишилася непотрібною», – зазначає видання. 

«Але тут дещо більше, ніж власний бюрократичний інтерес на роботі. Як не дивно, ВООЗ також використовувала свою фальшиву пандемію для того, щоб підштовхнути жорстку ліву політичну програму» – пише Forbes у статті «Чому ВООЗ підробила пандемію».

Дивіться також: Паніка від свинячого грипу 2009 року: реконструкція масової істерії – Der Spiegel (Німеччина) 


В тему:
Наші інтереси: 

Досліджуємо глобальні афери і лохотрони. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

У людей коротка пам’ять. Але ми пам’ятаємо про лохотрон "Свинячий грип". Дехто непогано збагатився.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Коментарі

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

У людей коротка пам’ять. Але ми пам’ятаємо про лохотрон "Свинячий грип". Дехто непогано збагатився.

Все, що робиться з власної волі, – добро!