Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Як українську пісню "Соловей" і виступ "Go_ A" коментують в Європі

Українська пісня "Соловей" від гурту "Go A" дістала схвалення в Європі. Як пісня, так і сам виступ гурту дуже сподобався європейським влогерам, які "розбирають" пісні, що будуть представлені на цьогорічному пісенному конкурсі Євробачення. Вони щиро захоплюються звучанням пісні, емоційно позитивно реагують на флейту і барабани. А ще відзначають, що Україна – молодець, що відправляє на конкурс пісню, яка буде звучати не англійською, а рідною мовою. 

Тема Євробачення мені цікава, тож подивилася близько двох десятків відео з реакцією на українську пісню "Соловей". До речі, ці відео-блогери аналізують всі пісні від усіх країн, які будуть брати участь, або майже всі. 

Багато хто відзначає, що Україна є однією з найкращих у конкурсі, завжди виставляла на Євробачення дуже гарні пісні, унікальні і оригінальні, завжди дивувала європейського глядача. Цього року вона не те, що здивувала, а приголомшила (в хорошому розумінні цього слова) європейців піснею, її виконанням, музичною обробкою, оформленням сцени і костюмами артистів. Всі кричали "Вау!", коли після інтра флейти вступали у свою роль барабани.

Всі з непідробним захватом коментували голос Катерини Павленко (солістки гурту "Go_ A"), її одяг, зачіску, мінімальні рухи на сцені і порівнювали її з Трініті із фільму "Матриця". 

Прослухавши коментаторів з Норвегії, Швеції, Великої Британії, Австралії, США, Естонії, Сербії, Франції, вирішила послухати музичних влогерів із-за порєбріка. Окрім одного, який явно виглядав заангажованим проти України, вставляючи дикі жарти про сало, інші хвалили і пісню, і представлення пісні на сцені, і навіть те, що пісня була українською мовою. Вони дуже гнівалися, що в РФ не проводять національного відбору, як в Україні, казали, що концерти українського національного відбору були супер-крутими і видовищними і що вони заздрять українцям.

 Окрім пісні від України багато уваги було приділено і пісні від Литви. Її навіть прогнозували на перемогу у цьогорічному конкурсі. Цікаво, що в топ-10 декілька днів тому (ситуація змінюється щодня!) у першій п'ятірці були пісні від Литви, України і Польщі. І я подумала: "Нове Міжмор'я рулить!"

Але на сьогодні фаворитом стала пісня з Ісландії. За оцінкою букмекерів вона опинилася на першому місці. 

 

 

Виступ Литви:

 

 

 

Наші інтереси: 

Показати Україну на європейському конкурсі сучасною і традиційною. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Олена Каганець.
0
Ще не підтримано

Цікаво, поки я писала цей блог, Литва знову опинилася на першому місці за оцінками букмекерів.

Коментарі

Зображення користувача Олена Каганець.
0
Ще не підтримано

Цікаво, поки я писала цей блог, Литва знову опинилася на першому місці за оцінками букмекерів.

Зображення користувача Костянтин Струк.
0
Ще не підтримано

Цитата:
Всі з непідробним захватом коментували голос Катерини Павленко (солістки гурту "Go_ A"), її одяг, зачіску, мінімальні рухи на сцені і порівнювали її з Трініті із фільму "Матриця".

Точно, я теж не міг позбутися враження, що Катерина мені когось нагадує!

Поки дихаю - сподіваюсь!

Зображення користувача Костянтин Струк.
0
Ще не підтримано

Пісні-фаворити доказують, що зараз у музичному тренді стиль, який прийнято називати "євро-поп". На цьому тлі наш "Соловей" виглядає (звучить ;-)) більш виграшно. Але це особиста думка (за букмекерів не розписуюсь).

Поки дихаю - сподіваюсь!