Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 7
  • Переглядів: 7

Vodafone Україна – єдиний на українському ринку оператор, в якому нема ні копійки російського капіталу

Категорія:

Після продажу росіянами компанії «Vodafone Україна» азербайджанцям в компанії повністю змінилося керівництво. У наглядовій раді другого за розміром українського оператора більше нема жодного росіянина – унікальне явище серед українських постачальників послуг мобільного зв’язку.

Хто входить до наглядової ради українського Vodafone? 

Хто ці сім чоловік, які з Нового року очолюють компанію Vodafone, і що про них відомо, інформує GSMimfo:

  1. Рішад Алієв. Це людина, яка є заступником фінансового директора компанії Azerconnnect.
  2. Імран Ахмедзаде. Фінансовий директор компанії Neqsol Holding Azerbaijan, а також член ради директорів британської компанії Nobel Oil Services Limited.
  3. Юсиф Джаббаров. Генеральний директор консорціуму Neqsol Holding Azerbaijan, в який входить оператор Backcell, а також глава Nobel Upstream.
  4. Емін Кемір. Головний юрист в Neqsol Holding Azerbaijan.
  5. Мерідж Тунч. Ще один представник Neqsol Holding Azerbaijan, в якій він очолює відділ людських ресурсів.
  6. Дженк Сердар. Член ради директорів Backcell.
  7. Радгебер Райнер – головний виконавчий директор Backcell.

Всі ці сім чоловік були обрані від компанії Preludium B.V, якій, в свою чергу, належать сто відсотків акцій Vodafone в нашій країні. NEQSOL Holding, нинішній власник Водафон (і азербайджанського Backcell), займається, крім телекомунікацій, також розробкою корисних копалин і ще цілим рядом інших напрямків діяльності. Його капітали інвестовані в економіку не тільки рідного Азербайджану, а й Туреччини, Казахстану, ОАЕ, Бангладеш, Сполучених Штатів Америки та Великобританії. Очолює всю цю фінансову імперію людина на ім’я Насіб Гасанов. Інформації про нього в мережі дуже мало.

Сьогодні компанія Водафон – єдина на українському ринку, в якій нема ні копійки російського капіталу.

Натомість «Київстар» повністю належить росіянам. У Lifecell дев’яносто відсотків акцій належать туркам з Turkcell, а решта десять – тим же росіянам, які володіють «Київстаром».

На даний момент про плани Водафон відомо, що компанія збирається залучити понад мільярд доларів інвестицій. Частина експертів висловлює думку, що ці гроші покликані не «відбити» вартість покупки оператора – суму покупки можна повністю покрити доходами Vodafone за кілька місяців. Ні, такий колосальний обсяг грошей необхідний в першу чергу для того, щоб нарешті обійти «Київстар» за кількістю абонентів і стати найбільшим оператором мобільного зв’язку в нашій країні.


ЩО РОБИТИ?

Пересідаємо на Лукамобіль – етнічний оператор мобільного зв’язку з найнижчими тарифами

Наші інтереси: 

Стежити за новинами мобільних операторів. Розуміти, що Київстар більше не є українським оператором, і наразі проводить агресивну маркетингову політику, нав'язуючи свої послуги без згоди абонента (при цьому без згоди абонента збільшуючи вартість послуг і абонентську плату).

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Віктор Макаренко.
0
Ще не підтримано

Свій мобільний номер отримав ще на старій роботі дуже давно як службовий. Тоді оператор ще називався МТС. Потім він міняв назву, його купляли росіяни. Потім народ масово повалив у Київстар. А я так і лишався зі своїм старим номером. Тепер виявляється - дочекався!? :)

Коментарі

Зображення користувача Віктор Макаренко.
0
Ще не підтримано

Свій мобільний номер отримав ще на старій роботі дуже давно як службовий. Тоді оператор ще називався МТС. Потім він міняв назву, його купляли росіяни. Потім народ масово повалив у Київстар. А я так і лишався зі своїм старим номером. Тепер виявляється - дочекався!? :)

Зображення користувача Олена Каганець.
0
Ще не підтримано

А я з початку 2004 року - на Київстар. Це - мій перший і єдиний номер був. Але йду звідти, тому що 1) вони на 100% тепер належать росіянам; 2) в 2 рази підняли мені абонентську плату (я була контрактним абонентом). Тепер ще й деякі проблеми створюють, щоб відмовитися від їхніх послуг і закрити номер!

Зображення користувача Богдан ДуБ.
0
Ще не підтримано

В тему: Пересідаємо на Лукамобіль – етнічний оператор мобільного зв’язку з найнижчими тарифами
https://www.ar25.org/article/peresidayemo-na-lukamobil-etnichnyy-operator-mobilnogo-zvyazku-z-naynyzhchymy-taryfamy.html

"Революція без еволюції - це ідейна спекуляція"

Зображення користувача cBіт Розумний.
0
Ще не підтримано

А бджоли гинуть від випромінювання...

"Народ не повинен боятися влади. Влада повинна боятися народу"
"V означає ВЕНДЕТТА"