Зображення користувача Ігор Каганець.
Ігор Каганець
  • Відвідувань: 199
  • Переглядів: 232

Долаючи бар’єри: Живе Слово – універсальна мова Всесвіту (+аудіо)

Категорія:

Коли людина починає працювати з технологією самозцілення Живе Слово і отримувати перші результати, у неї природно виникає запитання: Як це працює?

200128-fa-18hornetbreakingsoundbarrier7july1999.jpg

Долаючи звуковий бар’єр
Долаючи звуковий бар’єр

Аудіоверсія: Долаючи бар’єри: Живе Слово – універсальна мова Всесвіту

Багатократне повторення формул

Досвід показує, що перетворення зачіпають і фізичне тіло, і психіку, і творчий потенціал, і стосунки з іншими людьми, і матеріальний стан. Одними з найбільш дивних є випадки оздоровлення тварин, відновлення електроніки і цілеспрямованої регенерації органів у людей.

Усе це приводить до висновку, що Живе Слово діє на всіх чотирьох рівнях буття, а саме – плоті, психіки (душі), духу і внутрішнього бога. Але яким чином?

Погляньмо на те, як досягається результат. У найпростішому випадку, ми прочитуємо формули – комбінації цифрон і звукон – і робимо це багатократно.

Цифрони – це тексти, які відповідають певній цифрі, наприклад, 

Цифрона 10
Добрі славні
Світлі ясні
      Сонячні яскраві
Зірками палаючі
      До Світла
               Рухаємось!

Звукони – це тексти, які відповідають одній із 33 букв української абетки, наприклад, 

Звукона Воль
Вишній вібраційний Потік
       Вихором вливається
           Відроджується
                    вічний двигун
                          Еволюції ведучий
    Вь – Вь – Вь
 
Кожна комбінація – це формула мети, якої хочемо досягнути, наприклад: СИЛЬНА ЕНЕРГЕТИЧНА ВІСЬ (ця формула ефективна для відновлення хребта). 

Якщо мета має загальне формулювання, наприклад, ЗДОРОВ’Я ТІЛА (як у Базовому курсі Живого Слова), то система самовідновлення організму самостійно знаходить проблеми і послідовно їх розчиняє.

Якщо мета вказана максимально конкретно, як це робиться у спеціалізованих матрицях Живого Слова, то відбувається розчинення саме вказаної проблеми

Дія Живого Слова може відбутися або за кілька прочитань (зазвичай, не менше трьох днів), або після багатьох прочитань, наприклад, після 22 днів ранкового і вечірнього читання.

Повторимо: відновлення відбувається після багаторазового проголошення формули, в якій замість кожної букви прочитується відповідний вірш з 10–15 слів (приблизно 50 букв).

– Що це таке?

Ніщо інше, як завадостійке кодування, яке застосовується для передачі керівної інформації (команди) крізь потужні шумові бар’єри, щоб ця інформація була сприйнятою однозначно, зі стовідсотковою гарантією. Відновлююча дія відбувається негайно після гарантовано точного сприйняття управляючої команди.  

Завадостійке кодування

Як відомо, є два головні прийоми завадостійкого кодування.

Перший – це коли відбувається передача надмірної кількості інформації. Наприклад, двоє співрозмовників можуть між собою домовитися, що для точної передачі в телефонній розмові букви «Д» використовуватимуть слово «Денис», замість букви «О» – «Олена» тощо.

Другий прийом завадостійкого кодування – це багаторазове повторення тієї ж самої інформації. Наприклад, для точної передачі звуку «Д» повторюємо його кілька разів, аж поки переконаємось, що співрозмовник його сприйняв саме як "Д".

У випадку з Живим Словом відбувається поєднання обох прийомів – 50-кратно надмірна інформація повторюється 10 – 20 – 40 разів.

Це говорить про те, що при застосуванні Живого Слова відбувається долання надзвичайно потужних інформаційних бар’єрів.

– Що ж це за бар’єри?

Це бар’єри, що розділяють світи.

Чотири світи, три бар’єри

Почнімо з того, що Живе Слово генерує людина за допомогою думки і мови – отже, це світ нашої психіки, душевний світ. Це світ автоматичних дій, реакцій і рефлексів. Оновлююча дія Живого Слова на цьому рівні виявляється у стиранні паразитичних програм психічної системи людини, а також гармонізації її емоційної та інтелектуальної діяльності.

Нижчий світ – це світ нашої плоті, її органів, клітин, клітинних структур і генокоду. Цей світ має свої «внутрішні мови» – проте Живе Слово виявляється також зрозумілим для цього світу.

Зокрема, відбувається гармонізація генокоду. Генокод – це дуже стійка структура, яку надзвичайно важко змінити. Проте її можна правильно налаштувати, активуючи одні ділянки і блокуючи інші.

Уявімо собі рояль, який може бути як настроєним, так і розстроєним. У першому випадку він видаватиме гармонійні звуки, у другому – дисгармонійні. Тобто той самий рояль може мати різні налаштування.

Подібним чином різні налаштування може мати той самий генокод. Його налаштування позначається терміном «епігеном». Маючи різні налаштування, той самий генокод може або «співати», або видавати щось невиразне. Цим питанням займається наука епігенетика. Живе Слово дозволяє правильно налаштовувати генокод. Так що Живе Слово може виконувати роль внутрішньої мови світу плоті.  

Вищий світ – це світ духовних сутностей, духовний світ. Це світ свідомості, волі, творчості. На цьому рівні здійснюється комплексний аналіз і виробляються рішення. Проявом духовного світу є феномен совісті.

Живе Слово дозволяє людині донести чітко сформульовані нею прохання до своєї духовної сутності, після чого отримати від неї пораду або організаційну підтримку – шляхом формування бажаних подій.

Таким чином, Живе Слово – це система завадостійкого кодування, що дозволяє передавати команди крізь психічно-тілесний і психічно-духовний бар’єри.  

– А як донести команди до божественного світу?

Божественний світ долучаємо тільки тоді, коли необхідно здійснити диво, тобто досягнути результату, що перевищує можливості трьох інших світів. Наприклад, здійснити вирощення втраченого органу.

Напряму людина не може передати своє прохання божественному світу, адже тут треба подолати одразу ж два бар’єри, що під силу тільки боголюдині. Тому людина звертається до божественного світу за посередництвом духовного світу. За допомогою Живого Слова людина передає звернення до своєї духовної сутності, а духовна сутність – самостійно або з іншими духовними сутностями – організовує звернення до свого внутрішнього бога, а через нього – до колективної особистості Творця Всесвіту. А для нього нема нічого неможливого. Так робляться чудеса.  

Комп’ютерні аналогії

Щоб краще це зрозуміти, уявімо, що людина – це комп’ютеризована система, яка складається з чотирьох частин:

  • плоть – це «залізо», тобто комп’ютер і периферія, задумані і змайстровані творцем;
  • психіка (душа) – це програмне забезпечення комп’ютера, «софт»;
  • дух – це оператор-користувач, що працює на цьому комп’ютері;
  • бог – це творець (співтворець) цього комп’ютера.

Периферія працює за допомогою своєї внутрішньої мови низького рівня – асемблера і машинних кодів.

Комп’ютерні програми – це вже мова вищого рівня, скажімо, «Пайтон» або «Сі».

Оператор використовує звичайну людську мову.

Бог використовує божественну мову, частково доступну оператору.  

А тепер уявімо собі, що комп’ютерна програма виявила проблему. Якщо зможе, вона вирішить її автоматично, наприклад, оновить драйвер, необхідний для керування принтером.

Якщо ж проблема не має автоматичного вирішення, то програма сигналізує оператору за допомогою текстового або голосового повідомлення. Якщо у оператора досить кваліфікації, він в ручному режимі вирішує проблему. Наприклад, оновлює BIOS.

Але бувають випадки, коли навіть кваліфікований користувач не може вирішити проблему власними силами. Тоді він звертається до виробника і формулює проблему у звичних для нього термінах. Виробник, будучи творцем комп’ютера і периферії, замінює деталі або робить перепрошивку периферійних пристроїв.

Світів зближення. Взаємодіємо!

З погляду цієї аналогії, Живе Слово – це особлива універсальна мова, однаково зрозуміла і для периферії (плоті), і для програмного забезпечення (душі), і для оператора (духовної сутності).  

Понад те, ця мова також містить формули, які вказують на адресата нашого звернення. Наприклад, для поліпшення епігеному використовуємо «освячення простору» (Універсальна форма №1), для матеріалізації бажаної події – відповідну матрицю (Молитва за Україну), а для звернення до внутрішнього бога – Молитву Сонце

Радіймо!

Якщо вас цікавить розвиток цієї теми, ви можете підтримати наш проект щедрими дарами.
Наші інтереси: 

Визначаємо формування прекрасних світів. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Ігор Каганець.
5
Середнє: 5 (1 голос)

Маєш на увазі відростити втрачену ногу чи голову?

На щастя, органів не втрачав, але маю багатий досвід відновлення пошкоджених органів.

Надія Олегівна wrote: Чи виходило в когось відновити втрачений орган?

 

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Коментарі

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Друзі, прошу повідомити, чи зрозуміло викладена ця тема.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Костянтин Струк.
0
Ще не підтримано

Радіймо! Якщо стаття призначена для людей, які вперше знайомляться з Живим Словом - не зайвим було б однією фразою розкрити поняття "внутрішнього Бога". І ще: можна додати відео пана Філатовича "Як влаштована людина" з його каналу на YouTube.

Поки дихаю - сподіваюсь!

Зображення користувача Андрій Ясун.
0
Ще не підтримано

Що таке асемблер?

Si vis pacem, para bellum

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Мова низького рівня, максимально близька до машинної мови (мови різних "інтелектуальних пристроїв").

Мова асемблера

Андрій Ясун каже:
Що таке асемблер?

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Андрій Ясун.
0
Ще не підтримано

Практикуючи ЖС вже достатньо років, замітив де-які моменти, які потребують розгляду і пояснень. У моєму випадку, це - втрата інтересу і бажання читати під час багатоденного читання. Відбувається блокування і зникає запал, починається апатія. Приходить багато часу, щоб відновити бажання читати. Це нормальне явище?

Si vis pacem, para bellum

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Це як фізкультура. Буває, що хочеться зробити перепочинок. Але якщо звичка сформована, то швидко повертаємось до цієї корисної практики.

У тебе, пане Андрію, Живе Слово ще не стало щоденною звичкою. Повторюй щодня молитву Сонце - і щось тобі відкриється.

Андрій Ясун каже:
Практикуючи ЖС вже достатньо років, замітив де-які моменти, які потребують розгляду і пояснень. У моєму випадку, це - втрата інтересу і бажання читати під час багатоденного читання. Відбувається блокування і зникає запал, починається апатія. Приходить багато часу, щоб відновити бажання читати. Це нормальне явище?

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Додав озвучення цієї статті. Слухаємо і поширюємо!

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Володимир Світлий.
0
Ще не підтримано

Красиве фото.Те ,що позаду літака є та опора яка дозволяє підніматися в гору без двигунів і палива. Достатньо вже збуджені молекули повітря (кисень і азот, при 20 градусах С, рухаються біля 400 км.год, водень до 2000 км, год) направити направленим потоком з швидкістю всього у 3 рази більше ніж молекули вже пересуваються шляхом самофокусуванням. Самофокусування: якщо взяти коло і збуджувати колом поверхню води ,то назовні будуть розходитись затухаючі хвилі а в середині хвилі будуть концентруватись і їх амплітуда може сильно збільшитись. За таким принципом літає все,що може літати на Землі.

Від мрії до слова, від слова до дії, від дії до світлової події.

Зображення користувача Сергій Ждан.
0
Ще не підтримано

Радіймо, Ігоре. Мовою ЖС володіє лише пан Олександр? Чи має він учнів і може навчити нас? Випадків багато, на всі їх однієї людині не вистачить, то може допоможемо?

Все починається з Любові.

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

У мене нема про це інформації. Знайти учня в даній сфері - величезна проблема.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

А які саме вимоги до учня в сфері Живого Слова?

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Щоб зцілювати за допомогою спеціальних форм ЖС (так як пан Філатович), треба бути досвідченим лікарем, добре знати фізіологію людини і бачити її енергетику. Це рідкісне поєднання.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Сергій Ждан.
0
Ще не підтримано

Цитата: "Живе Слово дозволяє людині донести чітко сформульовані нею прохання до своєї духовної сутності"
Оскільки людина - це і є сама духовна сутність, то звертається вона скоріше до внутрішнього бога.

Все починається з Любові.

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Так, людина є духовною сутністю, проте в неї може бути слабенький зв'язок з власним духом. Людина, яка відновила зв'язок з власним духом, називається "реалізованою людиною", "надлюдиною" або "арієм". 

Людська душа не може напряму звертатися до свого внутрішнього бога. Вона звертається до свого духу, а вже дух – до свого бога.

 

Сергій Ждан wrote: Цитата: "Живе Слово дозволяє людині донести чітко сформульовані нею прохання до своєї духовної сутності" Оскільки людина - це і є сама духовна сутність, то звертається вона скоріше до внутрішнього бога.

 

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Надія Олегівна.
0
Ще не підтримано

Чи виходило в когось відновити втрачений орган?

Зображення користувача Ігор Каганець.
5
Середнє: 5 (1 голос)

Маєш на увазі відростити втрачену ногу чи голову?

На щастя, органів не втрачав, але маю багатий досвід відновлення пошкоджених органів.

Надія Олегівна wrote: Чи виходило в когось відновити втрачений орган?

 

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача cBіт Розумний.
0
Ще не підтримано

Якщо вже мова йде про відрощування органів, чому б не почати з зубів? Це проблема 99,99999 відсотків людей.

"Народ не повинен боятися влади. Влада повинна боятися народу"
"V означає ВЕНДЕТТА"