Зображення користувача Ігор Каганець.
Ігор Каганець
  • Відвідувань: 9
  • Переглядів: 9

Формула пошуку життєвої мети: застосовуємо технологію Живе Слово

Запропонована практика особливо корисна молодим людям, а також тим, хто починає новий етап свого життя. Найкраще читати зранку і ввечері – це займає до 15 хвилин.

191012metaidolya-2.jpg

Долю визначає мета
Долю визначає мета

Найбільшим здобутком людини є правдива життєва мета, тому що яка мета – така й доля.

Етимологія

Слово «мета» означає «вищий», «над», «загальний», «сукупний» – звідси «метафізика» (вище фізики), «метаполітика» (над політикою), «метадані» (дані про дані), метагеном (сукупний геном).

Слово «доля» (рос. судьба, участь) походить від «частка», «ділити», «нижчий», звідси слова  «уділ», «долина», «долівка», «долі» (внизу).  

Звідси випливає, що доля – розвиток від низького до високого, знизу догори, від часткового до загального, від розділеного до цілісного, від розсіяння до збирання, від поточного стану до мети (цілі), від нещастя до щастя. 

Чарівний магніт

Доля – це шлях до мети. Шлях визначається метою, тому що нижче тягнеться до вищого, а цілісне притягує часткове. Відтак яка мета – така й доля. Наявність правдивої мети є головною умовою успіху людини. На цьому основується філософія успіху.

Слово «правдива» застосовуємо тому, що мета може бути й хибною. Мати хибну мету – це значно гірше, ніж її взагалі не мати. Тому й говорять: «Найгірше – це добре робити те, чого взагалі не треба робити».

Людина без мети нагадує корабель без вітрил: вона стоїть на місці, адже будь-який вітер удачі проходить повз неї. Але мета має бути правдивою: вона має сприяти розвитку людини і бути досяжною. Після досягнення однієї мети, виникає потреба в новій, що підноситиме до ще більших висот.

Як пізнати свою мету

Людина нагадує оператора, що керує комп’ютером. Оператор – це дух людини, комп’ютер – її душа і плоть. Мету комп’ютеру ставить оператор, мету людині ставить її дух. Отже, для пізнання мети треба звернутися до власного духу.

Універсальний спосіб пізнання своєї мети – піднесення у вищий простір подій, підвищення своїх частот згідно з євангельською заповіддю «Шукайте найперше Царства божого і правди його, а все інше вам додасться». Що вищий простір, то ширші обрії. Впорядкований сон, легка їжа, фізична активність, позитивне мислення, добрі справи, світлі друзі – це те, що підносить вгору і допомагає знайти свою правдиву мету.

Проте можна напряму звернутися до свого духу і попросити в нього конкретної підказки щодо мети. Для цього застосовуємо Живе Слово.

Формула знаходження мети

Живе Слово є засобом звертання до свого духу. Якщо ми в нього запитаємо поради, куди рухатися на даному відрізку життя, то він нас обов’язково зорієнтує.

Запитання ставимо у вигляді завершеної події – так, наче вона вже відбулася. Це відповідає євангельській настанові: «Коли молитесь і просите, віруйте, наче все вже отримали, – і буде вам».

Формула пізнання мети виглядає так:

(Прізвище, ім’я, по-батькові) ЗНАЄ СВОЮ ПРАВДИВУ МЕТУ

Формула складається з семи слів. Кожна буква слова прочитується через звукони, інформосоти, енергосоти або реальсоти Живого Слова. Після кожного слова прочитується

Джерело Здійснення
Продумав Промовив Вчинив!
Браму Небесну Розкрив!
Сонячний Промінь Спрямував!
Часом у Простір Влетів!
Світлу Подію
Здійснив!
 
На завершення читається ДЯКУЮ ТВОРЦЕВІ ВСЕСВІТУ, після кожного слова прочитується Джерело Єднання:
 
Джерело Єднання
Об’єднав → створив
Згуртував → реалізував
Подію через
Простір – Час матеріалізував
Закони Творця
Прославив!
 

Читати зранку і ввечері – це займає до 15 хвилин. Наслідком читання буде постійно зростаюче усвідомлення своєї мети. Результат вважається досягнутим тоді, коли з’являється любов – радісне бажання досягнути мету. Все починається з любові (наміру, бажання). Далі йдуть надія (раціональне осмислення, проект) і віра (сила та дія).

Запропонована практика особливо корисна молодим людям, або тим, хто починає новий етап свого життя.

Що світлішу, святішу, шляхетнішу мету ставить перед собою людина, то потужніша магнетична сила тягне її догори, сприяє її розвитку, саморозкриттю, актуалізації.

Людина, яка рішуче йде своїм шляхом до високої мети, називається шляхетною людиною. Що більше вона наближається до своєї мети, то стає щасливішою. 

Наші інтереси: 

Пізнаємо ази постіндустріальної метафізики.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Костянтин Струк.
0
Ще не підтримано

Дякую. Іноді буває, що людина вже не дуже молода, а справжню життєву мету не знає, або втратила. Це дуже сумно, але буває й таке.

Поки дихаю - сподіваюсь!

Коментарі

Зображення користувача Костянтин Струк.
0
Ще не підтримано

Дякую. Іноді буває, що людина вже не дуже молода, а справжню життєву мету не знає, або втратила. Це дуже сумно, але буває й таке.

Поки дихаю - сподіваюсь!

Зображення користувача cBіт Розумний.
0
Ще не підтримано

99 % людей не знають своє мети.

"Народ не повинен боятися влади. Влада повинна боятися народу"
"V означає ВЕНДЕТТА"