Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Фільм проти вакцинацій «Vaxxed II» дебютував одночасно на екранах 107 кінотеатрів США

Прем'єрний показ нової документальної стрічки "Vaxxed II: Правда Людей" відкрився 6 листопада одночасним показом на екранах 107 кінотеатрів США. В перший день фільм переглянули 11 тисяч 419 глядачів. Щоб уникнути цензури про вихід фільму, було публічно оголошено менш ніж за 3 тижні.

 

 

Попри це квитки на більшість показів були розпродані заздалегідь. В десятках локацій щоб задовольнити попит зали для показу були змінені на більші або дообладнані, пише на своєму Facebook Захар Мілютін.

На листопад та грудень вже заплановано понад 150 додаткових показів, до яких щодня додаються нові. За попередньою інформацією можливість переглянути "Vaxxed II: Правда Людей" онлайн з'явиться після Нового року.

Ось трейлер:

 

У 2016 році вибухнув медіаскандал. Кінофестиваль Tribeca неочікувано увімкнув цензуру і через тиск з боку фармацевтичних інтересів виключив зі свого відбору документальних фільмів стрічку VAXXED: ВІД ПРИХОВУВАННЯ ДО КАТАСТРОФИ.

У відповідь на замовчування в ЗМІ заяви епідеміолога американського Центру контролю захворювань (CDC), доктора Вільяма Томпсона, який визнав шахрайство у ключовому дослідженні безпеки вакцини, фільм VAXXED отримав увагу всього світу та аншлаги в кінотеатрах по всій Америці.

Приголомшена величезною кількістю батьків, що вишикувалися поза кінотеатрами з історіями вакцинних пошкоджень, продюсер VAXXED Поллі Томмі почала транслювати живі "стріми" на всесвітню аудиторію, привернула увагу мільйонів, і спільнота, яку раніше змушували мовчати, повстала.

У VAXXED II: ПРАВДА ЛЮДЕЙ Поллі та команда подорожують понад 50 000 миль по США та іншим країнам.

Інтерв'ю батьків та лікарів, що наважились говорити попри ризики для кар'єри та фінансових втрат, викривають епідемію вакцинних каліцтв.

Режисер: Брайан Берроуз

Продюсер: Тобі Томмі

Виконавчі продюсери: Роберт Ф. Кеннеді-молодший, Полі Томмі, Кей та Чарльз Чілтон

Наші інтереси: 

Важливо знати правду про небезпеку вакцинації

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Бор Крутивус.
0
Ще не підтримано

Дуже добре, що в США зняли такий фільм! Це признак вільного суспільства, хоча не все так гладко.
Було б добре перекласти його на українську коли він буде доступний онлайн, щоб і на наших теренах люди мали шанс дізнатися правду.

Коментарі

Зображення користувача Бор Крутивус.
0
Ще не підтримано

Дуже добре, що в США зняли такий фільм! Це признак вільного суспільства, хоча не все так гладко.
Було б добре перекласти його на українську коли він буде доступний онлайн, щоб і на наших теренах люди мали шанс дізнатися правду.