Зображення користувача Володимир Щербина.
Володимир Щербина
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Стів Беннон запускає радіошоу «Командний пункт: імпічмент»

Шоу розповідатиме про події навколо процедури «імпічменту», запущеної демократами в Конгресі.

bennon20191103.jpg

Стів Беннон (Steve Bannon)

В цьому радіошоу Стів буде давати інформацію про те, хто залучається до процесу в якості «свідків», які аргументи та докази використовують ініціатори процесу. Також він сподівається, що радіошоу стане місцем, де будуть виходити назагал «витікання» інформації, пов’язані з процесом.

Цільовою аудиторією свого шоу Стів Беннон визначає політиків в окрузі Колумбія, а також консервативних активістів по всій країні.

Беннон вважає, що демократи мають добре змащену медіа-машину, яка розганяє тему «імпічменту». Тож його радіошоу стане своєрідною альтернативою.

А вчора, 3 листопада, Стів Беннон дав інтерв’ю телеканалу «Fox News», де розповів про спротив республіканців «тиску імпічменту», і хто, на його думку, мав би давати свідчення у громадському розслідуванні. Він негативно висловився про позицію голови комітету з розвідки Палати представників Адама Шиффа, який чомусь вважає, що Джо Байден та його син Хантер Байден – вище закону. На думку Беннона, обох Байденів необхідно теж викликати на свідчення перед комітетами Палати представників.

Він образно назвав Джо Байдена – ручною гранатою, а Хантера Байдена – булавкою. Проте що від проколу однією булавкою, що від купи дірок від розриву гранати – результат один: «здування» демократичного істеблішменту.

На думку Беннона уся ця «возня» з імпічментом врешті-решт провалиться. 

Наші інтереси: 

Стежимо за подіями в США

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Стежимо!

Ще один доказ, що "сварка" між Баноном і Трампом була вдаваною, щоб опозиція займалася незначним. А тимчасом, Трамп виконував свої передвиборні обіцянки.

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Коментарі

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Стежимо!

Ще один доказ, що "сварка" між Баноном і Трампом була вдаваною, щоб опозиція займалася незначним. А тимчасом, Трамп виконував свої передвиборні обіцянки.

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !