Зображення користувача Чарльз Бейл.
Чарльз Бейл
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Настільні ігри – привід провести вечір усією родиною

Чудовим винаходом людства є настільні ігри. Вони розвивають дітей, розволікають, а також зміцнюють стосунки у сім’ях. У цій статті хотілося б наголосити на останньому. Дуже важливим елементом у створенні здорової атмосфери у сім’ї є вміння взаємодіяти разом. І як усе, чого ми вчимося з дитинства, цього можна навчитися через гру.

Для тих, хто розуміє важливість контакту між членами сім’ї, пропонується створити дуже корисну традицію: грати вечорами у настільні ігри. Звісно, що кожен день не можливо організувати проведення таких заходів. Проте, можна порадитися між собою та вибрати один або кілька днів на тиждень для реалізації цієї традиції.

Щоб усі були максимально задоволені цією ідеєю, потрібно підібрати настільні ігри для родини так, щоб усім було цікаво. Ми створили список популярних настільних ігор, з яких ви можете вибрати щось цікаве і для себе.

Настільні ігри для сім’ї

  • Настільна гра Piatnik Тік Так Бумм Сім’я. Привід для того, щоб весело та динамічно провести вечір разом. В процесі вам потрібно буде складати слова на задані теми, підбирати рими на швидкість, відгадувати асоціації. Крім цього, ви будете збирати незвичайний пазл і виконувати завдання на вправність. Час на завдання обмежений бомбою, яка може вибухнути. Тому слід справлятися якнайшвидше. Ця гра викликає лише позитивні емоції та багато сміху.

  • Настільна гра Feelindigo Доміношне королівство. Суперпопулярна італійська гра для тих, хто любить грати у стратегії. Учасник у ролі великого Лорда, який прагне стати королем. Цю гру люблять мільйони за чудове оформлення, яскраві малюнки та цікаву історію.

  • Настільна гра Feelindigo Ам Ням К’ю. Хотіли б відчути радість виграшу у лотерею? Тоді Ам Ням К’ю саме для вас. Для перемоги вам потрібно аналізувати й будувати здогадки на основі інформації, а також на її відсутності.

  • Настільна гра Cocktail Games Геометрія уяви. Набридли класичні Аліас та Крокодил? У такому випадку Геометрія уяви саме для вас. Пояснюйте слова за допомогою прозорих карт і простих зображень. Влаштовуйте візуальне шоу. Та багато сміху вам гарантовано.

  • Настільна гра Granna - Суперфермер. Ази бізнесу з суперфермою. Азарт та запал – ось найкращий спосіб зацікавити всіх. Адже, кожен хоче бути переможцем.

  • Настільна гра Tactic Еліас. У цьому списку неможливо не згадати про цю розвагу. Протягом багатьох років веселі компанії не можуть полишити своєю увагою Еліас.

  • Настільна гра Feelindigo Вечірка мопсів. Для тих, хто хоче чогось оригінального, яскравого та мімішного. Картинки веселих та милих мопсів розрадять усіх та не залишать байдужим нікого.

  • Настільна гра Feelindigo Кодові імена Малюнки. Шпигунство, таємниці, злочини, розслідування. Саме час для таємних агентів. Для тих, хто любить напружити мізки та подумати, випробувати свою удачу. Дуже добре стимулює сім’ї навчитися грати в команді.

  • Настільна гра Feelindigo Професор Еврика. Час для експериментів. Змішування в пробірках реактивів, нові хімічні субстанції. Щасливі діти та батьки, які мають можливість згадати веселі уроки хімії або отримати веселі уроки хімії.

  • Настільна гра Моя перша монополія. Ще одна класична гра, про яку не можна не згадати, а тим паче забути. Веселі елементи гри зацікавлять дітей, якщо це їхня перша монополія.

Пам’ятайте, що важливо зберігати внутрішню гармонію в сім’ї. Тоді діти будуть вдячні батькам, а батьки дітям. Створюйте щасливу родину разом з настільними іграми.

Наші інтереси: 

.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Чому рекламуєте неукраїномовні ігри, і не українського виробництва?

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Коментарі

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Чому рекламуєте неукраїномовні ігри, і не українського виробництва?

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

"Життя навколо нас" - це рубрика для реклами, тому тут може бути що завгодно. Не думав, що ці тексти хтось читає :)

Зірка Вітошинська каже:
Чому рекламуєте неукраїномовні ігри, і не українського виробництва?

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Чарльз Бейл.
0
Ще не підтримано

Виявляється, читають:)

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !