Зображення користувача Альберт Саїн.
Альберт Саїн
  • Відвідувань: 7
  • Переглядів: 7

Сангвінік – хто він?

Популярний сангвінік створює в будинку сяйво сонця. Обожнює чарівні казки життя, і хоче жити щасливо, поки не помре. Типовий популярний сангвінік не приховує своїх почуттів, перетворює роботу на розвагу і обожнює оточення людьми.

Кожну нову подію чекає з великим нетерпінням і хвилюванням, а ті події, що трапилися, описує яскравими фарбами. Оптимістичний і товариський. Популярний сангвінік завжди зупиняє свій погляд на квітах. Він у всьому шукає і бачить тільки хороше.

 

Популярний сангвінік як дитина

У зв'язку з тим, що риси нашої особистості народжуються разом з нами, наша індивідуальність починає проявлятися вже в самому ранньому дитинстві. Потреба популярних сангвініків у грі і веселощах виходить з їх суті, вже в ранньому віці вони веселі й допитливі. Така дитина буде грати, з чим завгодно, що потрапить їй у руки, сміється, лепече й обожнює бути в оточенні інших людей. Він все розмальовує в яскраві фарби, не виключаючи й стіни.

 

Притягуюча особистість

Популярні сангвініки володіють не більшими талантами і здібностями, ніж інші, але завжди виглядають більш життєрадісними. Їх іскриста, фонтануюча індивідуальність та її природне випромінювання магнітом притягує до них інших людей. Маленького популярного сангвініка завжди супроводжують групи шанувальників, які не хочуть відстати від подій.

Популярні сангвініки й подорослішавши, знаходять багато послідовників. Вони – ініціатори сигналу для скандування серед вболівальників, капітани команд на шкільних змаганнях. Як правило, їх вважають успішними. На роботі вони також потрапляють на передній план уваги, підіймають яскравість громадських заходів, на Різдво прикрашають офіс. Сірі будні роблять більш жвавими. Будинок популярного сангвініка як матері – суцільна потіха і жарт, вона по-справжньому зачаровує своїх і чужих дітей. Така особистість іскриться тим більше, чим більше в неї вдячних глядачів, так що найкращі свої здібності вона готова продемонструвати відповідній аудиторії. Одну й ту ж історію сангвінік може розповісти з більшим захопленням цілій групі дітей, аніж своїм малюкам.

Бурхлива фантазія популярних сангвініків іноді стріляє повз ціль. І тому популярний сангвінік повинен ретельно стежити за тим, щоб його жарти і прокази не були причиною небажаним наслідкам.

 

Балакучий, гарний оповідач

Найкращий спосіб, що допомагає виявити популярного сангвініка, це спосіб поспостерігати за тим, хто голосніше й більше всіх розмовляє в якійсь компанії. Говорити можуть і інші, але популярний сангвінік – справжній оратор.

 

Душа компанії

Популярний сангвінік згорає від бажання потрапити в центр уваги оточуючих, після чого, завдяки своїм об'єктивним даним і цікавим історіям, стає улюбленцем публіки.

Той, хто не може дозволити собі задоволення найняти платного масовика-витівника, хай знайде таку людину в своєму оточенні, але в кожному окремому випадку, потрібно запросити хоча б двох!

Увага! Не дай бог посадити двох сангвініків поруч, інші, гарантовано, будуть відчувати себе витісненими.

Посадіть їх на протилежних кінцях столу, і вони цілий вечір будуть розважати не тільки себе, але й Ваших гостей, причому абсолютно безкоштовно!

 

Запам’ятовує фарби і відтінки

Запам'ятовування імен, дат, місць і фактів аж ніяк не є сильною стороною популярних сангвініків, але барвисті подробиці подій з життя вони можуть тримати в пам’яті з нічим не порівнянною здатністю. Вони можуть і не згадати про суть розмови, але абсолютно точно можуть відзначити фіолетову сукню, на якій була прикраса з павиного пір'я і брошка у формі півмісяця. Той факт, що хор співав у церкві або в концертному залі, вони можуть і не згадати, але до найдрібніших подробиць будуть пам'ятати той факт, що пані-диригент зовсім забула надіти комбінацію і, тому, у світлі софітів виглядала майже голою.

 

Потребує тілесних контактів

Популярний сангвінік ніжна й чутлива душа, саме тому він вважає за краще зустрічати своїх друзів, обіймаючи, погладжуючи, поплескуючи, і, можливо, цілуючи їх. Такого роду контакт він вважає настільки природним, що навіть не замислюється над тим, що ідеальний меланхолік готовий забитися і сховатися в куток від його розкритих обіймів.

Популярний сангвінік шукає тілесний контакт не тільки через переповнюючі його емоції, але, найчастіше, і тому, що таким чином він може привернути увагу аудиторії. Ніщо не змогло б зачепити його більше, ніж те, що співрозмовник втратив інтерес, перш ніж його розповідь досягла свого апогею.

 

Не боїться публічного виступу

У міру того, як ми починаємо розпізнавати людей за типами особистості, ці знання і досвід можна застосувати у різних життєвих сферах. Якщо скористатися цим відповідним чином, то можна вберегти себе від багатьох помилок, правильно направляючи людей в найбільш відповідне їм місце. Завдяки вродженим драматичним здібностям і магнетичній притягальній силі, популярні сангвініки комфортно відчувають себе у світлі прожекторів і перед об'єктивами камер. Відчувають відразу до нудьги і здатні оживити недоброзичливу, незадоволену аудиторію.

Людина такого складу чудово підходить для відкриття різних заходів, прийому гостей, готельного портьє, церемоніймейстера і керівника клубом за інтересами. Вселяє ясність і наснагу в найпохмуріші серця.

Була б тільки відповідна аудиторія, а він в мить спорудить справжню виставу.

 

Суцільна наївна невинність

У широко розкритих очах популярного сангвініка відбивається вічна наївність. Свою дитячу безпосередність вони зберігають до самої старості. Вони не дурніші інших типів особистості, а лише здаються такими.

 

Легкий на підйом

Популярний сангвінік ніколи не приховує своїх почуттів, він оптиміст і швидко надихається чим завгодно. Його можна залучити до будь-якого виду діяльності, він завжди готовий йти разом з вами. Постійно активний, мигоче туди-сюди, підстрибує, жестикулює.

Одна дівчина ось як описала свою сім'ю сангвініків: – У нас почуття хльостають навіть із водопровідного крану!

Щодо перукарів-сангвініків. Тільки вони можуть зі світлою душею вислуховувати пригнічені думки, які висловлюються клієнтами день у день. Правда, до кінця дня навколо їхнього робочого місця панує суцільний хаос і безлад, бігуді розкидані де попало, один у одного вони позичають гребінця, тому, що свій вже не знаходять, але витримують натиск день у день, а ввечері приходить прибиральниця і призводить все до ладу.

Слово «безладний» було винайдено спеціально для сангвініків. Поняття «порядок» не підходить їм жодним чином, кожне висловлене ними слово і думка аж ніяк не вписуються у звичайні поняття.

 

Цікавий

Популярного сангвініка цікавить буквально все, не дай бог, він щось може упустити. Якщо в якомусь суспільстві, захопившись розмовою, раптом, з протилежного кутка кімнати він почує своє ім'я, обірвавши розмову на півслові, поспішить у напрямку джерела звуку.

Іноді він такий як радіоприймач, ручку налаштування якого крутять туди-сюди в пошуках потрібної радіостанції. Його думки швидко перескакують з однієї розмови на іншу для того, щоб нічого не упустити. Бажає знати все про всіх. Таємниці і секрети зводять його з розуму. Він догори дном переверне весь будинок у пошуках прихованого для нього різдвяного подарунка, наперед розгадає всі сюрпризи.

Його дуже хвилює, також, все те, що він (поки що) не розуміє.

 

Вічна дитина

З мавпячої любов'ю діти-сангвініки висіли на шиях своїх батьків і вчителів і не бажали йти від цього центру уваги. З іншого боку, у них і не було бажання дорослішати. Їхні однолітки з іншим темпераментом ледве чекають, щоб скоріше вибратися з дитячого віку, в той час як сангвінікам все більше і більше подобається яскравий дитячий казковий світ. Дівчатка в ньому Білосніжки, а хлопчики світловолосі Принци. Де це бачено, щоб світловолосий Принц ходив на роботу? На білому коні він поспішає у вечірні сутінки, але тільки не в бюро з працевлаштування. Доросле життя пов'язане з відповідальністю, тому сангвінік з великим задоволенням вибирає для себе зручне дитинство і залишається в ньому до тих пір, поки це можливо.

З найкращими намірами береться за будь-яке доручення. Так як популярний сангвінік завжди готовий до допомоги і прагне до загальної любові своєї персони, не дуже турбуючись про наслідки, він готовий взяти на себе які завгодно зобов'язання.

Не розраховуйте на обіцянки популярного сангвініка, так як він схильний забувати про те, що обіцяв. Якщо, наприклад, сьогодні ввечері Ваш супутник-сангвінік пообіцяв Вам зварити каву, то цілком можливо, що він навіть не включить кавоварку. Популярні сангвініки беруться виконати будь-яке доручення, їх благі наміри цілком щирі, але той, хто хоче випити кави, нехай, краще, зварить її собі сам.

 

Яскрава, творча особистість

Популярний сангвінік завжди збуджений і постійно винаходжує оригінальні ідеї. Його творчий дух день у день прагне все до нових і нових спроб. У батьківському комітеті саме він висуває ідеї, придумує, як можна прикрасити приміщення для клубного вечора, знаходить унікальні й цікаві теми.

Популярні в народі сангвініки – це шторм океану блискучих і оригінальних ідей, але буде зовсім не погано, якщо їх більш тверезомислячі друзі допоможуть їм у практичному втіленні цих ідей.

Заохочує і захоплює інших. У зв'язку з тим, що у популярного сангвініка в надлишку наснага, то це як заразливий приклад надихає оточуючих людей. Гаррі Трумен одного разу сказав, що як керівник він не робить нічого, а лише стимулює інших людей із задоволенням виконувати свою роботу.

Його висновок досконало підходить до популярних сангвінікам і чудово характеризує їх витончений стиль до керівництва. Спочатку ефективний керівник-сангвінік народжує свої думки та ідеї, а потім своєю чарівністю спонукає і переконує інших до їхнього втілення. Якщо популярний сангвінік подивиться на себе з боку, то побачить, що він добре знає як треба почати якусь справу, але для того, щоб її закінчити, потрібен хтось інший.

 

Будь-якою ціною намагається уникнути роботи

Тільки популярний сангвінік може одержати лавровий вінок за те, що сидів склавши руки і не робив нічого.

 

Легко заводить дружбу

Для популярного сангвініка жодна людина в світі не є сторонньою, оскільки відразу ж після знайомства він всіх вважає своїми друзями. Поки інші ще вагаються або відтягуються на задній план, популярний сангвінік ініціює бесіду з ким завгодно. Напевно, хтось інший і боїться, але тільки не популярний сангвінік, який легко заводить дружбу з ким завгодно і де завгодно, у тому числі і в туалеті.

 

Здається неординарним

Чудове вміння триматися створює про популярних сангвініків видимість того, що вони живуть, якимось більш цікавим життям, ніж інші. Насправді, в багатьох випадках з ними не відбувається нічого неординарного, але в їх власному викладі кожна подія виглядає більш значною, ніж насправді. Що б не робив популярний сангвінік, це відразу ж здасться неординарним, інші ж заздрісно спостерігають за цим, хоча не виключено, що ці інші насправді пережили більш значні події, ніж він сам. Популярний сангвінік свідомо звеличує повсякденні події в ступінь більш значну, ніж насправді.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Олег Ціома.
0
Ще не підтримано

Дякую за статтю, Альберте!
Отже я зрозумів, що сангвінікам притаманні екстравертність та ірраціональність.

Коментарі

Зображення користувача Олег Ціома.
0
Ще не підтримано

Дякую за статтю, Альберте!
Отже я зрозумів, що сангвінікам притаманні екстравертність та ірраціональність.

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Джейк Ґрін каже:
Дякую за статтю, Альберте!
Отже я зрозумів, що сангвінікам притаманні екстравертність та ірраціоналізм.

На здоров"я шехзаде Джейку=)

От тільки я змушений вас виправити, якщо ви ведете мову саме про соціоніку, то сангвініків справді поєднує екстравертність) а далі вже цей темперамент притаманний 2 інтуїтам, 2 раціоналам, 2 ірраціоналам, та 2 логікам..
Все дуже просто!
Тобто всі програматори є сангвініками=)

Зображення користувача Леонід Українець.
0
Ще не підтримано

А ефектори?

https://t.me/ETEPHET

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Леонід Українець каже:
А ефектори?

Якщо мова йде про практиків то вони є флегматиками.
Якщо цікаво дізнатися хто такі флегматики то прошу відповідне посилання - Флегматик – хто він?

Зображення користувача Леонід Українець.
0
Ще не підтримано

Флегматики - це ті, що схожі на мене: повільні і мовчазні.

https://t.me/ETEPHET

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Леонід Українець каже:
Флегматики - це ті, що схожі на мене: повільні і мовчазні.

Цікаво, а де це ти таке вичитав, що вони схожі на тебе?)
Вони можуть бути схожими майже на всіх у тій чи іншій мірі тому і на тебе звісно що також)