Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Україна та США почали спільний проект в сфері ядерної енергетики

Світ:

Україна і Сполучені штати Америки розпочали важливий спільний проект в сфері освіти і досліджень у галузі сучасної ядерної науки та інженерії. Зокрема, країни обмінюватимуться знаннями і технологіями для безпечного і ефективного використання мирного атома.

19080902.jpg

Фото: Embassy of Ukraine in the USA / Посольство України в США

Відкриваючи конференцію з нагоди започаткування цього важливого проекту, Посол України в США Валерій Чалий звернувся до представників провідних українських та американських університетів та федеральних агенцій США, наголосивши на важливості розвитку українсько-американських відносин у ядерній сфері, зокрема, у обміні знаннями та технологіями для безпечного та ефективного використання мирного атому, йдеться на Фейсбук-сторінці Посольства України в США.

Валерій Чалий наголосив, що сьогодні Україна має великий потенціал та потужних спеціалістів у ядерній сфері, готових застосовувати свої вміння для реалізації спільних з американськими партнерами проектів.

В рамках заходу Посольство України в США презентувало виставку "50 винаходів, які Україна подарувала світу", яку можна оглянути в одному з провідних навчальних закладів США - Університеті Джорджа Вашингтона.

Валерій Чалий подякував Міністерству енергетики США за багаторічну співпрацю, зокрема, Заступнику помічника Міністра енергетики США Вільяму Джойсу, який виступив з доповіддю під час конференції, та профільним у цій сфері відомствам за підтримку ідеї поглиблення партнерства України та США в сфері ядерної енергетики.

Наші інтереси: 

Всебічна співпраця між Україною та США продовжується.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Ось так працює Американський протекторат - спокійно і мало помітно.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Коментарі

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Ось так працює Американський протекторат - спокійно і мало помітно.

Все, що робиться з власної волі, – добро!