Зображення користувача Ігор Каганець.
Ігор Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Нація-25: структура, ідеологія, символіка, перспективи (+аудіо)

Сенс виборів 2019 року не втому, щоб змінити курс держави, а в тому, щоб сформувати українську етнічну націю нового циклу.

malynovyy-3.jpg

Слава Перемозі!
Слава Перемозі!

Аудіоверсія статті: Нація-25: структура, ідеологія, символіка, перспективи

Реальна структура суспільства

Перший тур президентських виборів виявив вертикальну інформаційну структуру суспільства:

16% – «самостійні» (критично мислячі, підтримали Петра Порошенка);

42% – «довірливі» (схильні довіряти словам,  підтримали популістів);

30% – «емоційні» (довіряють «картинкам», підтримали Володимира Зеленського);

12% – «етнічні росіяни» (інстинктивно орієнтовані на Москву, підтримали Юрія Бойка).

У другому турі відбулося змагання етнічних ідентичностей.

25% підтримали українця Порошенка. Це значить, що до 16% «самостійних» приєдналися «довірливі» та «емоційні» – носії української етнічної самосвідомості, тобто українці зі здоровим етнічним інстинктом.

73% підтримали єврея Зеленського. До цієї групи увійшли етнічні росіяни, євреї, а також українці з ослабленим або відсутнім етнічним інстинктом. У цих українців негативне ставлення до Порошенка виявилося сильнішим за етнічний інстинкт «свій–чужий». У максимально чіткій дихотомії «компетентний українець – некомпетентний єврей» вони обрали етнічно чужого.

Політична і етнічна нація

Народ – це соціальний організм, який відрізняється від інших унікальним комплексом якостей і спроможний його відтворювати у нащадках.

Народ може перебувати в стані аморфного етносу і структурованої нації. Нація – це етнос, який усвідомив себе політичною одиницею. Нація – це політично організований етнос.

Сучасна Україна – це спільнота людей різних етносів, об’єднана спільним громадянством. Для позначення такої спільноти використовується штучний термін «політична нація». Сама назва вказує на те, що йдеться не про націю в первинному, істинному сенсі цього слова. Йдеться про різнорідне населення держави.

Термін «політична нація» – це як «морська свинка», яка і не свинка, і не морська. Це не нація, тому що підвладне державному апарату населення не є організованим етносом. Це утворення не політичне, тому що участь людей у політичному житті підмінена голосуванням за незнайомих людей раз на кілька років.  

Народження нації

Справжня нація народжується на наших очах. У другому турі виборів Порошенка підтримала вся етнічна вертикаль – «самостійні», «довірливі», «емоційні». 22 квітня 2019 року під час мітингу біля адміністрації Президента цей етнос подякував президенту Петру Порошенку і підтримав його намір залишитися в політиці. Була висловлена мета, щоб через рік нинішній президент знову очолив державу.

Йдеться про формування політичної партії, потужне входження в парламент і обрання Порошенка прем’єр-міністром. Надзавдання Руху-25 – формування конституційної більшості і перебудова всього суспільно-політичного устрою. Формування держави шляхетних людей. 

Відтак маємо етнос, який усвідомив свої політичні цілі, – а це вже нація, принаймні протонація, тобто нація на етапі формування.  

22 квітня було засновано перше свято нової нації – День Подяки. Це свято вдячності лідерам. Якщо «політична нація» ненавидить будь-яку владу, то етнічна Нація-25 її формує, плекає і підтримує.

Вдячність – це риса шляхетних людей. У День Подяки відбулося народження нації шляхетних українців. Нації в істинному сенсі цього слова.

Одразу ж почалося осмислення українцями того, що відбулося, і пошук форм самоорганізації. Не важко здогадатися, що це буде масовий рух середнього класу. Він оформиться в політичну партію, а для її  становлення необхідні ідеологія і символіка.

Ідеологія націоналізму

Ідеологія – це світогляд, пристосований до практичного використання. Очевидно, що ідеологією новоствореної нації буде націоналізм. Як він офіційно буде називатися – покаже час, адже різновидами націоналізму є і консерватизм, і національний солідаризм, і республіканізм.

Оскільки новостворений рух володіє високою концентрацією освічених, творчих, раціонально мислячих людей, то відбудеться дружня змагальність ідеологічних проектів, їх синергетична взаємодія і формування загального націоналістичного вектора.

Прапор Перемоги

Символіка – це сконцентрований світогляд. Відтак слід очікувати різних пропозицій щодо символіки. Понад те, в процесі розгортання руху на різних етапах може бути різна символіка.

Перша пропозиція, яка з’явилася одразу ж, – малиновий козацький прапор з числом 25 у білому колі.

Малиновий колір символізує одухотворену активність. Як відомо, фіолетовий є кольором духовності, а червоний – соціальної активності, пасіонарності. Малиновий колір є поєднанням фіолетового і червоного, тому це одухотворена пасіонарність.

Біле коло символізує організацію світлих, святих, шляхетний людей.

25 – це не лише відсоток прихильників Порошенка. Згідно з європейською традицією, 25 – це число Перемоги, а в езотериці – число боголюдської реалізації. В давнину найсильніші лікувальні засоби робили з 25 компонентів. Найпотужніші магічні ритуали здійснювали 25 священиків. 25 грудня – день народження Сина Божого.   

Багатьом дуже сподобався Прапор Перемоги, проте у частини «руху 25%» виникло застереження: «А чи не занадто це яскраво і радикально?»

Тут є кілька суттєвих міркувань.   

По-перше, для початкового розгортання руху необхідно перш за все привернути до нього увагу. А для цього символіка має бути максимально радикальною, демонстративною, відвертою. Врешті-решт, це перший крок правильного маркетингу: 1) привернути увагу, 2) зацікавити, 3) переконати. Якщо не вдалося привернути увагу, то все інше просто не має сенсу.

По-друге, треба розуміти, що основу Нації-25 складають люди помірковані, консервативні, зрілі, не схильні до екстремізму. Для розширення руху необхідна символіка, яка б зацікавила молодих людей, а молодим подобається романтика, пригоди, драйв. Нація має перспективи лише тоді, коли її підтримує молодь. Відтак символіка консервативного руху має бути максимально яскравою і орієнтованою передусім на молодих.

На кожному етапі формування Нації-25 символіка може змінюватися відповідно до внутрішніх і зовнішніх обставин. Тому потрібно багато різної символіки, щоб у різних ситуаціях висувати найактуальнішу.    

По-третє, що гострішою буде критика символіки, тим успішніше поширюватиметься інформація про Націю-25. Активними критиками згаданої символіки вже виступили активісти псевдонаціоналістичної «Свободи» і прихильники Зеленського. Критика символіки виступає в ролі антитези, яка лише сприяє розгортанню Тези. «Хто нам заважає, той нам допоможе».

Першочергові завдання

1. Знайомимося зі своїми, формуємо тусовки, клуби, громади, проекти.

2. Розробляємо і обговорюємо пропозиції щодо ідеології.

3. Творимо якомога більший масив символіки, мемів, плакатів, карикатур та інших форм просування ідеї нації шляхетних людей.

Хай живе новий Український світ!

Продовження: 

Три кроки для поліпшення виборчої системи і захисту від масового психозу

Три етапи новітнього націотворення: світогляд, дуальні знайомства, організація в демоси

«Козаки» і «свинопаси»: що насправді відбулося на виборах і як діяти далі

Американський форсаж: постіндустріальний перехід України відбудеться під протекторатом США (+аудіо)


В тему: 

Другий тур виборів прискорює консолідацію українців

Результуючий вектор: перевертання Проекту ЗЕ – футурологічний прогноз 2019

Нація-25 твориться як масовий рух українського середнього класу

Кінець «Свободи»: підтримка «Проекту ЗЕ» поховала майбутнє цієї політсили

Чому Кремль не готує подарунків Зеленському. Інтерв'ю з Ігорем Каганцем

Число 25 можна вважати формулою сучасного українського націєтворення

Динаміка розгортання Українського Раю просто зашкалює

Основи магічного націоналізму

Україну врятує тільки масовий рух середнього класу – Тарас Возняк

Український середній клас переможе тоді, коли заговорить українською

Наші інтереси: 

Творимо новий Український світ! 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Щоб стрибнути вперед, треба відступити назад.

Після того, як народ достатньо покритикує прапор-25, можна висувати інший прапор. Завдяки контрасту з попереднім, він отримає додаткові симпатії.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Коментарі

Зображення користувача Тарнай Стрілець.
0
Ще не підтримано

Дякую! Переконливо, грунтовно. Знову по-переду. Аж не віриться-невже наш час настав?

Зображення користувача Віктор Макаренко.
0
Ще не підтримано

Дуже добре сказано.

Якщо «політична нація» ненавидить будь-яку владу, то етнічна Нація-25 її формує, плекає і підтримує.

Вдячність – це риса шляхетних людей.
Зображення користувача Іван Ведь.
0
Ще не підтримано

ПОЛІТИЧНА НАЦІЯ...Це нове і підозріле...Але переконливе.

Гарно, дуже гарно.

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Це не нове. Українцями назвали "політично" усіх жителів України. Звідси українці, як етнос, "затерті", їх ніби й нема. І тому, звідси "какаяразніца" чуємо від "українців", які гидують розмовляти українською.
Термін вкрай ворожий і руйнівний.

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Володимир Самотий.
0
Ще не підтримано

З символікою не згідний. Їх тут вже було багато. Окрім цього 25 це число, а числа у символіці не повинні фігурувати. Взагалі треба братися до конкретних речей і втілювати їх в життя.
Перше завдання: на законодавчому рівні поміняти прапор на жовто- блакитний. Або ми виконаємо це завдання, або ми відволікаємо свої сили на другорядні речі. От над якою символікою треба працювати. Тепер виникає питання як це реалізувати?

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Цілком згідний!

Нагадаю, що в першому турі за Порошенка проголосувало 15%, в другому - близько 25%. А коли чисельність прихильників збільшиться, то що - прапор міняти?

На рівні короткочасового банера це ще підходить.

Цитата:
З символікою не згідний. Їх тут вже було багато. Окрім цього 25 це число, а числа у символіці не повинні фігурувати.

Щодо реалізації ідеї про заміну прапора... Ідея гарна, але як її реально реалізувати!?

Цитата:
Перше завдання: на законодавчому рівні поміняти прапор на жовто- блакитний. Або ми виконаємо це завдання, або ми відволікаємо свої сили на другорядні речі.

На мій погляд, необхідно першочерговим завданням, яке дуже легко реалізувати, поставити створення і затвердження Великого Герба України. Це ж насмішка над державою - 27 років Україна не має власного герба!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Віталій Прозорий.
0
Ще не підтримано

Повністю поділяю вищесказане. Та, на мою думку і на жаль, "...як це реалізувати?" - на часі на державному рівні це проблематично - бо вже дуже багато пов'язано з синьо-жовтим для цієї України. А можливо це й правильно що сонячно-блакитний прапор зостанеться прапором арійців України.
На жаль керівники ar25 навмисно заводять на хибний шлях - та з істинного шляху можна збити тільки слабких...

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Друже, уточніть/конкретизуйте дану фразу:

Цитата:
На жаль керівники ar25 навмисно заводять на хибний шлях - та з істинного шляху можна збити тільки слабких...

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Віталій Прозорий.
0
Ще не підтримано

"Друже, уточніть/конкретизуйте дану фразу:" - мені болюче це питання. Але потрібно потроху розгрібати, як я сподіваюся, непорозуміння. З Вашого дозволу я ще візьму трохи часу - відповім пізніше...

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Трохи дивно... Для висунення звинувачення на адресу керівників НО часу було досить, а от для пояснення КОГО і ЩО САМЕ Ви мали на увазі - потрібен час.

Цитата:
"Друже, уточніть/конкретизуйте дану фразу:" - мені болюче це питання. Але потрібно потроху розгрібати, як я сподіваюся, непорозуміння. З Вашого дозволу я ще візьму трохи часу - відповім пізніше...

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Щоб стрибнути вперед, треба відступити назад.

Після того, як народ достатньо покритикує прапор-25, можна висувати інший прапор. Завдяки контрасту з попереднім, він отримає додаткові симпатії.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Думаю, що жовто-блакитний прапор нині також не піде - скажуть, що це перевернутий державний.

Отже, прапор Нації має бути без поєднання жовтого і блакитного.

Має бути щось зовсім нове, але з відображенням сенсу Нації.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Теза містить системну помилку!

Цитата:
Йдеться про формування політичної партії, потужне входження в парламент і обрання Порошенка прем’єр-міністром.

Немає сумнівів в тому, що Порошенко сформує політичну партію, буде балотуватися на парламентських виборах 2019 року і створить парламентську фракцію. Це аксіома!

Але кандидатуру прем'єр-міністра буде представляти на розгляд і затвердження Верховною Радою діючий президент, тобто Володимир Зеленський!
------------------
Витяг:

Прем'єр-міністр України призначається на посаду Верховною Радою України за поданням Президента України. Подання про призначення Верховною Радою України на посаду Прем'єр-міністра України Президент України вносить за пропозицією коаліції депутатських фракцій у Верховній Раді України, до складу якої входить більшість народних депутатів України від конституційного складу Верховної Ради України, у строк не пізніше ніж на п'ятнадцятий день після надходження такої пропозиції.

Голосування у Верховній Раді України щодо призначення Прем'єр-міністра України проводиться у поіменному режимі. У разі відхилення Верховною Радою України кандидатури на посаду Прем'єр-міністра України Президент України вносить на розгляд Верховної Ради України нове подання про призначення на посаду.
---------------------------

Чи наважиться президент Володимир Зеленський запросити на посаду прем'єр-міністра Петра Порошенка. Це по-перше.

А по-друге, чи є сенс для екс-президента погоджуватисяся на посаду прем'єр-міністра, якщо Порошенко планує балотуватися на посаду президента!

До того ж достроково!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача ДЗен ДЗелень.
0
Ще не підтримано

А з цього місця прошу детальніше.

Володимир Федько каже:
...чи є сенс для екс-президента погоджуватисяся на посаду прем'єр-міністра, якщо Порошенко планує балотуватися на посаду президента!
До того ж достроково!

Хай буде Ща з Тя! І з Мя :)

 

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Після обрання Зеленського Україна рухається до перетворення на парламентську республіку, в якій головою держави стає прем’єр-міністр (канцлер), а Президент виконує представницькі функції.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

І хто це вирішив?

Цитата:
Після обрання Зеленського Україна рухається до перетворення на парламентську республіку, в якій головою держави стає прем’єр-міністр (канцлер), а Президент виконує представницькі функції

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Тарнай Стрілець.
0
Ще не підтримано

По аналогії з Дойчландом 33-го року?

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Друже, не забувай, що після смерті президента Гінденбурга вся повнота влади була у Адольфа Гітлера, який до того ж, згідно раніше прийнятого Закону, мав надзвичайні повноваження. І головне - Гітлер був Вождем німецького народу, якому присягнули 96% дорослого населення.

А ми сьогодні маємо 15% людей, які розуміли і розуміють процеси державотворення і беруть в цьому участь. Тому вони за результатами діяльності і підтримали Петра Порошенка. 10% проголосували за нього в другому турі виборів оскільки спрацювала етнічна і національна солідарність. Загалом це і дало 25% !

Також сьогодні ми маємо 73% електорату, яким наплювати на етнічну, національну і релігійну ідентифікацію і солідарність! Тому вони проголосували за Володимира Зеленського.

Крім того, ми маємо відсотків 30 пофігістів, яким взагалі на все наплювати, і які не брали і не беруть участі в політичному і громадському житті України. Вони просто ігнорують вибори.

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

"Самопоміч" вже підготувала закон про обмеження прав Президента. Але це тільки початок дискусії. Щоб усе відбулося легітимно, треба змінювати Конституцію.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

"Самопоміч" дрібна політична партія регіонального масштабу. Садовий виходить з вузькопартійних інтересів і сьогоденної політичної ситуації - обрання Зеленського президентом. В тому ж руслі діє і Тимошенко.

Але, чи корисно для України в умовах війни і складної політичної ситуації всередини країни - наявність проросійського лоббі - обмежувати повноваження Президента!?

Цитата:
"Самопоміч" вже підготувала закон про обмеження прав Президента.

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Дмитро Вернигора.
0
Ще не підтримано

Цікаво, якщо поглянути на Прапор Перемоги перпендикулярно 25-ти, то видно нашу абревіатуру: НО !

Коли ти твердо йдеш шляхом, яким почав іти, то... ти щасливий.                   (Г.Сковорода)

Зображення користувача Віктор Макаренко.
0
Ще не підтримано

Не зразу зрозумів... Так - цікаво!

Зображення користувача Іван Ведь.
0
Ще не підтримано

Шановне панство, а якщо поглянути на націю з іншого ракурсу, так би мовити з вищого простору? Вперше за історію новітньої Ураїни проголосували за президента всі регіони майже однаково. Україна при виборі об"єдналася на противагу януковичському поділу. Чи не привід подумати про переродження нації в новітній формат? Старі підходи і ідеологізми не працюють, або пробуксовують. Чи всі чинники творення ми беремо до уваги?

Гарно, дуже гарно.

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Україна не об'дналася, а розділилася. Розділилася на думаючу частину, яка розуміє курс країни в Європу і НАТО; і на безвідповідальну частину, яка фактично, проголосувала за віртуальний проект "президент Голобородько".

"73-й квартал" - це люди, які позбавлені національної і релігійної самоідентифікації.

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Іван Ведь.
0
Ще не підтримано

Дякую шановний! А як же "оукраина"? Та ж ми повинні світові ідеї впроваджувати і генерувати свої новітні!! Щось ми вподобали старі ідіологеми і геть не хочемо сприймати новітнє!

Гарно, дуже гарно.

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Це не розділення, а структурування. Сформувався "другий поверх" суспільства, з яким уже можна вести раціональний діалог.

Володимир Федько каже:
Україна не об'дналася, а розділилася. Розділилася на думаючу частину, яка розуміє курс країни в Європу і НАТО; і на безвідповідальну частину, яка фактично, проголосувала за віртуальний проект "президент Голобородько".
"73-й квартал" - це люди, які позбавлені національної і релігійної самоідентифікації.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Іван Ведь.
0
Ще не підтримано

Так цілком згодний! Йдуть зміни!

Гарно, дуже гарно.

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Ще з перших президентських (і парламентських) виборів населення структурувалося на три групи: тих, хто підтримував лівих кандидатів; тих, хто підтримував націоналістично налаштованих кандидатів; тих, хто взагалі не брав участі у виборах.

Цей поділ залишився і на сьогодні!

Третина виборців знову не брали участі у виборах-2019; а в другому турі 25% (16 % + 9% "порозумнішавших") проголосували за реальні результати діяльності президента Порошенка, а 73% (30% з першого туру + 43% "перебіжчики" від Тимошенко-Бойко-Гриценко та інших кандидатіві) проголосували за віртуального "Голобородька".

Треба дивитися реальності в очі!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Кажуть, що символи правлять світом.... А може реально правлять світом ті, хто створює символи (що "правлять світом")??
Отже, хто творець нового символу з цифрою 25?

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Цей символ хтось жартома закинув на одному форумі. Думаю, що для нас його сенс тільки в тому, щоб привернути увагу до наших ідей. Далі буде серйозніша символіка.

Арсен Дубовик каже:
Кажуть, що символи правлять світом.... А може реально правлять світом ті, хто створює символи (що "правлять світом")??
Отже, хто творець нового символу з цифрою 25?

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Домовились )))
"Жартівливий символ" - тільки, щоб привернути увагу! ))

П.С. Накреслення цифр у цьому "жартівливому символі" дуже нагадує "5.10"...

Ігор Каганець каже:
Цей символ хтось жартома закинув на одному форумі. Думаю, що для нас його сенс тільки в тому, щоб привернути увагу до наших ідей. Далі буде серйозніша символіка.

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Іван Ведь.
0
Ще не підтримано

Правлять світом ті, що роблять своє діло! Цитата.."дайте завдання чоловіку і він розкаже як це зробити. Дайте це ж жінці і вона зробить!....(хоч і з допомогою чоловіка).

Гарно, дуже гарно.

Зображення користувача Іван Ведь.
0
Ще не підтримано

Але це стосується більше ініціативних ніж ...

Гарно, дуже гарно.

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Для того, щоб сформувати українську етнічну націю нового циклу необхідно, перш за все, реально уявляти стан українського суспільства на даний момент.

З кого складаються 25% (16% + 9%), що зберегли національну (етнічну) самоідентифікацію?

З кого складаються 73% (30% + 43%), що попри здоровий глузд голосували за голограму, за віртуальний проект "президент Голобородько"?

Які цінності важливі і необхідні як для першої, так і для другої групп?

Тільки після серйозного аналізу можна говорити про розробку програми формування української етнічної нації нового типу!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Тим не менше, вже можна розпочинати діалог з етносом-25, пропонуючи йому світогляд, ідеологію, оздоровлюючі практики і способи самоорганізації. Чим ми й займаємось.

Володимир Федько каже:
Для того, щоб сформувати українську етнічну націю нового циклу необхідно, перш за все, реально уявляти стан українського суспільства на даний момент.
З кого складаються 25% (16% + 9%), що зберегли національну (етнічну) самоідентифікацію?
З кого складаються 73% (30% + 43%), що попри здоровий глузд голосували за голограму, за віртуальний проект "президент Голобородько"?
Які цінності важливі і необхідні як для першої, так і для другої групп?
Тільки після серйозного аналізу можна говорити про розробку програми формування української етнічної нації нового типу!

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Без релігійної складової діалог не може відбутися. Це по-перше. А по-друге, нав'язування "оздоровчих практик" може привести до негативної реакції взагалі на всі наші пропозиції співпраці.

Цитата:
Тим не менше, вже можна розпочинати діалог з етносом-25, пропонуючи йому світогляд, ідеологію, оздоровлюючі практики і способи самоорганізації. Чим ми й займаємось.

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Програма "П’ять вигод" досі не викликала жодних негативних реакцій. Пити воду, вчасно спати, рухатись, спілкуватися з однодумцями - це вже загальноприйнятні практики.

Програма "П’ять вигод".

Володимир Федько каже:
Нав'язування "оздоровчих практик" може привести до негативної реакції взагалі на всі наші пропозиції співпраці.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Ми започаткували діалог з "Етнос-25" ще на стадії підтримки діючого президента Петра Порошенка!

Продовження діалогу, на мій погляд, повинно проходити на двох рівнях:
- на рівні публікації на НО історичних і світоглядних матеріалів з історії націоналізму; національного солідаризму (з врахуванням досвіду США, Третього Райху і Чілі за правління Аугусто Піночета); позитивного християнства (з врахуванням досвіду Третього Райху); досягнень розбудови української держави за період 2014-2019 рр. (періоду правління Петра Порошенка); теорії і практики державного будівництва.
- на рівні особистої участі членів спільноти НО в групах підтримки Петра Порошенка, сформованих у Фейсбуціі під час президентських виборів, та особистої участі в групах контакту з Петром Порошенко, які є в Telegram (наприклад, https://t.me/PresidentPoroshenko ).

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Іван Ведь.
0
Ще не підтримано

На піску не будували фортеці, а на брехні не творили справи! Та і з символікою...Відсоток голосів виборців поданий за кожного кандидата у відношенні голосів виборців, які взяли участь у голосуванні: Зеленський – 73,22%, Порошенко – 24,45%", - зачитала протокол голова комісії Тетяна Сліпачук.

Гарно, дуже гарно.

Зображення користувача Іван Ведь.
0
Ще не підтримано

Правду кажете пане Володимире, але буде краще без вождів і мучеників. Бо вони мали як позитивне творення так і негатив, або неприйнятість до нашого сьогодення. Ми ж за творчий позитивний досвід? Впевнений, що так!

Гарно, дуже гарно.

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Пане Іване, етнос без Ідеології і Провідників ніколи не перетвориться в Націю, а опуститься до стада!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Іван Ведь.
0
Ще не підтримано

Стадо завжди знаходить спосіб самозбереження і розвитку в скрутних умовах! А скажіть мені яка ідеологія на таке здатна? Ідеологія це пастка для вільнодумства спосіб підкорити обманом натовп. Є загальновідомі правила життя і виживання як народів так і людини. Бачу, що треба нам частіше переглядати попередні уроки з розвитку аріянства і вивчати природничі науки.

Гарно, дуже гарно.

Зображення користувача Ора Світла.
0
Ще не підтримано

Вибачте, що перериваю ваш "чоловічий гопак")), але не завадить з жіночих рук "вдихнути аромат холодної м"яти".))
Підтримую Арсена : "Жартівливий символ" - тільки, щоб привернути увагу))" ?
Якщо це - всетаки символ жартівливий, то потрібно було ще "посмішку додати")).
А якщо цифри 25 - символ, то можна побачити:
розділену чашу навпіл по вертикалі, витікання з чаші вниз і
опущений хрест донизу.

Усе проминає, за винятком Бога і Любові.
Григорій Сковорода

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

А ще можна побачити букву Ю і злітаючого лебедя.

Ора Світла каже:
Вибачте, що перериваю ваш "чоловічий гопак")), але не завадить з жіночих рук "вдихнути аромат холодної м"яти".))
Підтримую Арсена : "Жартівливий символ" - тільки, щоб привернути увагу))" ?
Якщо це - всетаки символ жартівливий, то потрібно було ще "посмішку додати")).
А якщо цифри 25 - символ, то можна побачити:
розділену чашу навпіл по вертикалі, витікання з чаші вниз і
опущений хрест донизу.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Ора Світла.
0
Ще не підтримано

"Хай буде гречка - аби не суперечка ".

Усе проминає, за винятком Бога і Любові.
Григорій Сковорода

Зображення користувача Ора Світла.
0
Ще не підтримано

Володимире, Ігор використовує все нове:
нові люди з прогресивним мисленням, нові ідеї, нові підходи до всього. Тим більше Ігор, маючи великі масштаби, малі - вирішує
"легко і просто".
Раджу тобі, Володимире не переймайся і не сподівайся на корисні результати роботи апарату православної церкви , це - "старая мельница крутится вертится ..." з малим коефіцієнтом корисної дії ( нажаль, так воно є). Вихід один - замість існуючої церкви створювати нову - Арійську Світлицю.
Така моя думка.

Усе проминає, за винятком Бога і Любові.
Григорій Сковорода

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Пані Галино, при всій повазі до Вас... у мене немає бажання дискутувати з Вами, тим більш публічно, на релігійні теми.

Я маю конституційне право вільно висловлювати свої думки!

А знищення існуючої церкви тільки на користь ворогам України з Московії!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Друзі. Ви говорите про одне. Але, Ора - кружечками, а Володимир - квадратиками (чи навпаки, як хочете) ))) Кожен говорить ПРАВильно!
Але є одне але:
Існуюча церква (Церква Петра-каменя) потрібна за існуючого стану речей. (...не повинно руйнувати стару хату, поки не збудовано нову).
Церква Івана - Арійська Світлиця (чудовий новотвір, Оро!) - будується для прийдешнього стану речей. (Нова хата будується одразу як тільки видно ознаки руйнування і неможливість латання старої).
:-) Все тут:

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Ора Світла.
0
Ще не підтримано

Існуюча церква не виховує мислячих, а тим більше самодостатніх людей.
Щоб будувати нове Життя необхідні нові люди, А вони самі не виростуть, як гриби у лісі.. Їм потрібні наші Арійські Світлиці., які будуть перетворювати закутість і темряву в людях на Світло.

Усе проминає, за винятком Бога і Любові.
Григорій Сковорода

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Додав аудіоверсію цієї статті.

Все, що робиться з власної волі, – добро!