Зображення користувача Володимир Федько.
Володимир Федько
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Віктор Муженко: Армія не збирається ставати на коліна (3 відео)

«Я завжди буду стояти на захисті армії, як основного чинника стабільності Держави, закликати політиків і суспільство загалом поважати гідність кожного військового – від солдата до генерала. Ми служимо українському народу і не збираємось ставати на коліна перед агресорами і ворогами України. Це основа бойового духу Збройних Сил України!» - Віктор Муженко.

Українська армія не стане на коліна перед ворогом – російським агресором, незважаючи на всі спроби розколоти і залякати військових через поширення пропаганди!



Начальник Генштабу Збройних Сил України Віктор Муженко застеріг від намагання на розкол армії. Він зауважив, що роль ЗСУ цинічно принижується в збереженні України як Держави і це є найбільшою загрозою для національної безпеки. Останнім часом багато сумнівних заяв, погроз політиків та різних невігласів стосовно військових Збройних Сил України. «Використовуються російські пропагандистські штампи, спрямовані на залякування, розбрат і розкол в армійському середовищі» - наголосив Муженко.

Він запевнив, що стоятиме на захисті армії, яка є основним фактором стабільності Держави. Також керівник Генштабу закликав політиків і суспільство поважати гідність кожного військового – від солдата до генерала.



«Я завжди буду стояти на захисті армії, як основного чинника стабільності Держави, закликати політиків і суспільство загалом поважати гідність кожного військового – від солдата до генерала. Ми служимо українському народу і не збираємось ставати на коліна перед агресорами і ворогами України. Це основа бойового духу Збройних Сил України!»

Муженко неодноразово заявляв, що українські військові кожного року підвищують свої спроможності та здатні протистояти агресії Росії.  

Генерал зазначив, що запорука успіху у війні проти Росії – це народ, готовий захищати свою країну. Від початку війни в українську армію на контракт прийшли майже 170 тисяч добровольців. Також він зазначив, що тільки під час мобілізації понад 40 тисяч українців добровільно виявили бажання піти на фронт.



Люди, які завжди готові боронити України від російської агресії є найважливішою гарантією її незалежності!



Нова символіка окремих підрозділів ЗСУ:


ВІДЕО:



 

 



Джерела:

  • Армія не збирається ставати на коліна! Муженко виступив із розгромною заявою // https://www.youtube.com/watch?v=OOojVW2IYtE
  • "Не собираемся становиться на колени": Муженко мощно ответил России // https://www.youtube.com/watch?v=rNrOG0qSqzw
  • Україна або смерть! Муженко виступив з неочікуваною заявою. Що чекає на військовослужбовців? //https://www.youtube.com/watch?v=NnrmFOzscSU
  • Військово-історичне товариство "СПАДЩИНА".
  • НДІ Третього Райху.

Наші інтереси: 

Захистити свободу і незалежність України!

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Друже Володимире, треба першоджерело.

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Коментарі

Зображення користувача Богдан ДуБ.
0
Ще не підтримано

назва не зовсім коректна - "3 відео" - гучно сказано. 2 коротеньких аудіо під фото.

"Революція без еволюції - це ідейна спекуляція"

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Довжина відео/аудіо не є критерієм цінності висловленої думки.

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Друже Володимире, треба першоджерело.

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)