Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

У Трампа закликають відкликати з посади посла США в Україні Марі Йованович через її критичні заяви до адміністрації президента

Про це написав син президента США Дональд Трамп-молодший у Twitter. Нинішній посол Сполучених Штатів Марі Йованович погано говорила про президента Сполучених Штатів українським чиновникам.

marijovanovich.jpg

Марі Йованович. Фото: Олександр Чекменьов

"Нам потрібно більше Річардів Гренелів (посол США в Німеччині, який став відомим після недавнього скандалу через питання Північного потоку-2 - ред.). І менше цих жартівників серед послів. Заклики до заміни американського посла Обами в Україні зростають", - цитує Дональда Трампа-молодшого Еспресо.

Крім того, Дональд Трамп-молодший опублікував посилання на статтю у виданні The Daily Wire.

В інтерв'ю на Fox News колишній федеральний прокурор США Джо ДіГенова заявив, що Йованович повинна бути відкликана з посади посла через її критичні заяви на адресу адміністрації Трампа.

"Нинішній посол Сполучених Штатів Марі Йованович погано говорила про президента Сполучених Штатів українським чиновникам і сказала їм не слухати і не турбуватися про політику Трампа, тому що йому збираються оголосити імпічмент", - заявив екс-прокурор США.

  • 20 березня Держдеп США заперечив твердження генпрокурора України Юрія Луценка про те, що посол США в Україні Марі Йованович нібито дала йому список осіб, дії яких не слід було розслідувати.
  • Раніше Йованович закликала звільнити очільника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назара Холодницького, якого викрили на консультаціях щодо уникнення відповідальності за звинувачення в корупції. Держдеп підтримав заклик посла США в Україні.
Наші інтереси: 

Політика США в Україні стала більш рішучою після того, як президентом США став Дональд Трамп.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Також пора змінити персонал радіостанцій "Голос Америки" і "Свобода", які постійно котять бочку на Трампа.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Коментарі

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Також пора змінити персонал радіостанцій "Голос Америки" і "Свобода", які постійно котять бочку на Трампа.

Все, що робиться з власної волі, – добро!