Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Такер Карлсон: змови з Росією нема, але демократи занадто дурні, щоб це зрозуміти (Fox News, США)

Одного дня восени 1945 року фермер у західному Колорадо на ім'я Ллойд Олсон обезголовив сокирою курча на ім'я Майк, щоб дружина приготувала на обід курятину. Але Майк не помер, а жив ще півтора року. Як Майк жив 18 місяців без голови? Вчені мали низку пояснень. Але справжня причина проста. Майк не знав, що він був убитий, тому він просто продовжував ходити. Майк був занадто тупий, щоб померти.

Так починає свою передачу "Вечір з Такером Карлсоном" на Fox News Такер Карлсон

Він розповів історію про безголового курча, тому що вважає, що щось дуже схоже сталося в ході розслідування про російське втручання: протягом двох років стверджували про існування у 2016 році якоїсь змови між російським урядом і передвиборчим штабом Трампа. 

"Подробиць було мало, і вони не вселяли довіри, тому ми платили гроші незалежному прокурору і фінансували розслідування, що проводилися комітетами Конгресу, щоб з'ясувати, що ж відбулося", - каже Карлсон.

Нещодавно демократи домоглися успіху. Вони надали ідеального свідка — єдиного чоловіка в Америці, який вже точно повинен знати, що сталося між членами передвиборчого штабу Трампа і Росією, — Майкла Коена.

Майкл Коен був особистим адвокатом Дональда Трампа протягом 10 років. Зв'язок між Трампом і Коеном мав бути привілейованим і захищеним, тому Трамп міг розповідати Коену все, що завгодно. Якщо і є людина, яка б знала з перших рук про російську змову та всі її деталі, то це Майкл Коен. І якщо є людина, яка з радістю розповість Конгресу про російську змову у всіх її деталях, це також Майкл Коен.

Майкл Коен ненавидить Трампа. Він заявляв про це неодноразово і категорично. Так ось, минулого тижня демократи на Капітолійському пагорбі попросили Коена під присягою відповісти на їхні запитання про змову з росіянами.

Член Палати представників Деббі Вассерман Шульц (Debbie Wasserman Schultz), демократ від штату Флорида: «Виходячи з того, що вам відомо, чи став би пан Трамп брехати або брехав він про змову і взаємодію з росіянами на будь-якому етапі виборчої кампанії?»

Майкл Коен: «Як я вже говорив в своїх свідченнях, я б не став використовувати слово "змова"».

Ось таке. Майкл Коен каже, що не було змови з Росією. Це останнє слово. Через два роки, найбільш надумана історія шпигуна в американській історії раптово закінчується. Російська змова загинула, її вбили, «обезголовили сокирою» в прямому ефірі.

Але ось поворот — ніхто у Вашингтоні не помітив. Вони не знали, що саме відбулося. Як Майк-безголовий курча, вони все ще бігають навколо, натикаючись на речі. Фактично, вони все ще видають повістки.

У понеділок Комітет судової влади Палати представників розіслав щонайменше 81 повістку. Судові повістки розсилаються окремим особам, організаціям та урядовим установам, які можуть мати шкідливу інформацію про Дональда Трампа. Інформацію про те, що з якоїсь причини ніхто не може пояснити, навіть його особистий адвокат, який пропрацював у нього десять років.   

У понеділок ми дізналися з репортажу на CNN, що це тільки початок. Нові імена, запити про надання додаткових документів. Якби знадобилося коротко викласти всю платформу демократів, то можна було б вкластися в ці дві пропозиції: «Більше повісток. Голосуйте за нас, ми будемо розслідувати».

У певний момент, однак, легко збитися зі шляху розслідування. Ви пам'ятаєте? Минулого тижня була російська змова, злом нашої демократії Володимиром Путіним, невидимим диверсантом. Цього тижня, так само урочисто, йдеться про перешкоджання правосуддю.

Отже, що нам говорять демократи? Ну, ви можете побачити, що вони нам говорять. Гряде імпічмент. І, звичайно, це так. Демократичні лідери знову запевнили нас, що вони не планують імпічменту, але вони брешуть. Їхні виборці вимагають імпічменту. Тому насправді у них немає вибору.

У певному сенсі судовий процес імпічменту був би модернізацією моторошного секретного процесу, який ми маємо зараз. Тіньові спецслужби не будуть шпигувати під час судового процесу імпічменту. Федеральні агенти не будуть витягувати з ліжка під дулом рушниці. Імпічмент — це публічний і досить прозорий процес. Ми можемо дивитися його по телебаченню. Ми можемо оцінити для себе що ми думаємо про представника Джеррі Надлер і його друзів. Демократам буде набагато краще.

Але три кроки назад. Яка вартість всього цього? Для решти країни? Добре, це важко оцінити. Але розповідь у газеті за вівторок дає вам деякий натяк на це. Мова ось про що. У 2017 році загальна смертність від алкоголю, наркотиків та самогубств в країні досягла найвищих зафіксованих рівнів. 

Але ви знаєте це, якщо ви живете тут. Якщо ви не були на похороні того, хто загинув від алкоголю, наркотиків або самогубства останнім часом, вважайте себе щасливим, тому що вони скрізь. 

Сюрреалістична річ полягає у тому, що ніхто на телебаченні ніколи не згадує про це. Це означає, що цього наче і немає. Можливо, це в їхньому світі немає. В них все нормально. Там, де вони живуть, люди процвітають, у безпеці, щасливі, і вони планують залишитися жити так і далі. Вони обурюються від будь-якої спроби нагадати їм, що в світі за межами прибережних міст Америка вбиває себе.

Це означає, що люди, які побудували цю країну, вмирають. Люди, які керують цією країною, ігнорують їх, коли вони помирають.

Ви повинні поставити собі питання, як довго це може тривати. Це занадто легковажно, це занадто нечесно. Вони продовжують розповідати нам, що єдине, що має значення, — Трамп. Вони знають, що це не так. Вони просто не хочуть говорити про решту проблем, тому що вони причетні до них.

 

Наші інтереси: 

Демократи мають відчепитися від Трампа з вигаданими звинуваченнями і дати йому можливість нормально працювати. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Вміють же американські журналісти колоритно і цікаво подавати політичну інформацію!

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Коментарі

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Вміють же американські журналісти колоритно і цікаво подавати політичну інформацію!

Все, що робиться з власної волі, – добро!