Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Південна Дакота готується до бездозвільного носіння зброї

Світ:

Багато Американських штатів прийняли так зване «constitutional carry», тобто для носіння зброї не потрібно отримувати ніяких дозволів, оскільки це прописано у Конституції.

Право громадян на самооборону прописано у Конституції США, і фраза з Другої поправки «…не повинно порушуватись» не передбачає отримання ніяких дозволів.

Проте сьогоднішня реальність багатьох штатів вимагає від законослухняних громадян отримувати дозвіл на те, щоб отримати можливість носити необхідні засоби для самооборони.

Незважаючи на це, вже багато штатів прийняли так зване «constitutional carry», тобто для носіння зброї не потрібно отримувати ніяких дозволів, оскільки це прописано у Конституції.

Ще одним таким штатом невдовзі може стати Південна Дакота, тому що юридичний комітет сенату проголосував за направлення його до конгресу штату.

«Я підтримую принципи «constitutional carry», і я неодноразово про це говорила, тому нам потрібно розглянути текст цих законопроектів, і визначити, хто може їх підтримати. Ми також маємо проконсультуватись з правоохоронними органами, тому що їх роль у захисті громадян та їх прав надзвичайно важлива» - заявила губернатор.

У 2017 році подібний законопроект був ветований попереднім губернатором, проте одним із передвиборчих гасел новообраної очільниці штату Крісті Ноем була підтримка «constitutional carry», тому очікується, що до кінця 2019 р. цей закон таки буде прийнято.

Нагадаємо, право «constitutional carry» зараз діє у штатах: Аляска, Аризона, Арканзас, Айдахо (тільки для мешканців), Канзас, Мен, Міссісіпі, Міссурі, Нью-Гемпшир, Північна Дакота (тільки для мешканців, тільки приховано), Вірджинія і Вайомінг.

Тема: Зброя та самооборона

Наші інтереси: 

Природне право людини на самозахист. США є прикладом для України.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Право на самозахист - природнє право людини!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Коментарі

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Право на самозахист - природнє право людини!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!