Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

The American Conservative (США): Трампу слід ввести надзвичайний стан

Категорія:

Зрештою історія виправдає наполягання Дональда Трампа на тому, щоб звести стіну на кордоні заради захисту суверенітету і безпеки США. Чому? Тому що справжньою загрозою існуванню Заходу є не кліматичні зміни, а масова міграція з Півдня. Американський народ знає про це. Це усвідомлює навіть еліта.

trump-signs.jpg

Official WhiteHouse.gov Photo

Думаєте, це не так? Тоді почитайте провідні ліберальні газети за четвер.

«Вашингтон Пост» і «Нью-Йорк Таймс» на своїх перших шпальтах опублікували матеріали про те, як президент бореться з Ненсі Пелосі (спікером Палати представників, демократкою - ред.) та Чаком Шумером (лідером демократичної меншості в Сенаті - ред.) за виділення коштів на будівництво стіни.

У першому розділі «Вашингтон Пост» є й інші матеріали на цю тему, в тому числі, стаття про роль стін в історії. Там йдеться про Велику китайську стіну, про Берлінську стіну, про ізраїльську стіну на західному березі річки Йордан, про стіну, яка відділяла Угорщину від Сербії.

«Нью-Йорк Таймс» розмістила матеріал про нову анти-мігрантську партію «Вокс», яка набирає силу в іспанській Андалусії, а також історію про те, як мігрантів з Африки приймають на Мальті після того, як їм було відмовлено у в'їзді в Європу.

А ще «Нью-Йорк Таймс» написала про те, як новий президент Бразилії Жаір Болсонару вийшов з угоди ООН про міграцію, заявивши: «Бразилія має суверенне право самостійно вирішувати, приймати у себе іммігрантів чи ні».

Половина статей в колонках думок присвячена Трампу, міграції та будівництву стіни. В жодній з газет немає нічого суттєвого про нову гарячу тему демократів - «зелений новий курс».

Задумайтесь ось над чим. У 1992 році моєму передвиборному штабу довелося вести запеклу боротьбу, щоб вставити в платформу Республіканської партії заклик про створення «загороджень» на кордоні.

Сьогодні весь західний світ турбується за свої кордони, оскільки проблеми імміграції та самоідентифікації стрясають майже всі країни.

Давайте заглянемо в майбутнє. Невже хтось думає, що у 2030 році американців буде більше турбувати кордон між Північною і Південною Кореєю, між Туреччиною і Сирією, між Кувейтом та Іраком, між Росією і Україною, ніж кордон між США і Мексикою протяжністю понад три тисячі кілометрів?

Невже хтось думає, що заяву Пелосі про аморальність стіни не будуть вважати абсурдом? Південний кордон Америки з часом все одно доведеться зміцнювати і захищати. В іншому випадку Сполучені Штати Америки у відомому нам вигляді припинять своє існування. І американцям від цього буде непереливки.

Що б ми не думали про протистояння «Чака і Ненсі» з Трампом, Трамп дуже правильно сказав про кризу на кордоні:

«За останні два роки співробітники міграційно-митної служби заарештували 266 тисяч іноземців з кримінальним минулим, в тому числі звинувачених або засуджених за 100 тисяч насильницьких злочинів, 30 тисяч сексуальних злочинів і за чотири тисячі жорстоких вбивств».

Демократи за звичкою відповідають, що рівень злочинності серед корінних американців вище. Але це не виправдання, оскільки до листопада 2020 року будуть нові звірства типу тих, про які повідомив Трамп.

Що ж робити Трампу? Діяти. Він не може програти в битві з Пелосі, тому що це деморалізує його народ і поставить під загрозу його владу.

З часів Франкліна Рузвельта у нас існує президентський  уряд. І коли американські президенти діють рішуче і активно, історія винагороджує їх.

Лінкольн призупинив дію habeas corpus (право арештованого бути доставленим до суду для з'ясування правомірності утримання його під вартою). Вступивши на посаду, Рузвельт оголосив банківські канікули. Коли Британія в роки Другої світової війни опинилася на межі поразки, він обміняв 50 есмінців на бази в Британії. Він наказав американським кораблям переслідувати німецькі субмарини і збрехав про це. А Трумен відправив у відставку генерала Макартура.

Рейган звільнив страйкарів авіадиспетчерів і наказав військовим окупувати Гренаду, щоб перешкодити марксистським головорізам, які влаштували переворот, взявши в заручники 500 американських медиків.

Критики прийшли в лють. Рейган не мав права на вторгнення. Але американський народ віддав йому належне, коли Рейган впевнено переміг у 49 штатах.

Трампу слід ввести надзвичайний стан, взяти кошти у Пентагона, побудувати стіну, відновити роботу уряду і звинуватити демократів в тому, що вони шукають виправдання, щоб не забезпечувати безпеку нашого кордону, тому що ці люди з ідеологічних міркувань зацікавлені в зміні демографічного складу нашої нації.

Справа в тому, що чим більшій кількості американців потрібно соціальна допомога, тим більше буде потреба в соціальних працівниках, і тим більше буде виборців, які голосують за посилення ліберальної соціально-спрямованої держави.

А якщо Америка буде більш багаторасовою, багатонаціональною, мультикультурною і багатомовною, демократи зміцнять в ній свої позиції, і про Америку часів Рейгана залишаться одні спогади.

Демократична партія налаштована вороже по відношенню до білих чоловіків, тому що чим менше в Америці буде білих чоловіків, тим швидше демократи успадкують національні багатства.

Золотим телям для демократів є «різноманітність», а єдиний шлях до такої різноманітності полягає у збільшенні кількості жінок, афроамериканців, азіатів і латиноамериканців з відповідним скороченням числа білих чоловіків.

Трампа вибрали не через традиційні республіканські вимоги скорочення податків, прийняття на роботу консервативних суддів і збільшення витрат на оборону.

Головними питаннями в його програмі були забезпечення безпеки кордонів, відмова Америки від участі в дурних війнах, усунення торгового дефіциту з країнами-членами НАФТА, з ЄС і Канадою, вимога до союзників вносити справедливий вклад в колективну оборону, відновлення нашої виробничої бази та налагодження відносин з Росією.

«Америка понад усе!» - це як і раніше виграшна тактика.

Виділення в тексті мої, О.К.

Наші інтереси: 

Цікава стаття, яка дає зрозуміти необхідність стіни для США і лицемірство демократів.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Кожна країна має суверенне право самостійно вирішувати, приймати у себе іммігрантів чи ні! Це правило стосується і України!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Коментарі

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Кожна країна має суверенне право самостійно вирішувати, приймати у себе іммігрантів чи ні! Це правило стосується і України!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!