Зображення користувача Володимир Федько.
Володимир Федько
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Ультиматум Волкера, модернізація ЗСУ, розрив з РФ і невловимий есмінець США - HELGI’s NEWs

Категорія:

Заступник глави Пентагону Лаура Купер прибула до Києва обговорити порядок ПОСТІЙНОГО чергування у Чорному морі кораблів 6-го флоту ВМС США та їх взаємодію з турецьким та українським флотами.

США, як і завжди, в авангарді тиску на Бурятські Емірати. Останні тези нинішньої позиції Білого Дому озвучив Волкер:
* У Вашингтоні розуміють, чому український уряд вирішив ввести воєнний стан - він дозволив провести мобілізацію та забезпечити пересування військових сил;
* Росія має повернути українських моряків до Різдва;
* В іншому випадку російські банки можуть відключити від SWIFT.
NB. Оце вже серйозно - у США вперше на офіційному рівні заговорили про відключення від SWIFT - спільноти всесвітніх міжбанківських телекомунікацій, через яку за день проходять платіжні доручення більш ніж на 6 трлн дол, та в якій беруть участь понад 10 тис фінустанов з 210 країн. А якщо врахувати, що буряти знаходяться перед загрозою неминучої обструкції за невиконання ракетного договору, попередні роки можуть стати цнотливою прелюдією перед шквалом нових санкцій та обмежень, які очікують їх у 2019-му році.

***

- Насамперед від РФ відійде все, що з краю і на букву "К": Курили, Крим, Калінінград, Комі, Камчатка ...
- А Кубань?

- А ти, дивлюсь, азартний хлопець!

Це, звісно, жарт - Кубань нам не потрібна, але своє повернемо.


У продовження теми: заступник глави Пентагону Лаура Купер прибула до Києва для консультацій з модернізації ЗСУ та агресії РФ.
NB. У мене є більш конкретна інформація з цього приводу від американських джерел. Зокрема, Л.Купер має завдання від Білого Дому та Пентагону обговорити з українським керівництвом такі моменти, як:
* матеріально-технічна допомога Пентагону у якнайшвидшому будівництві військово-морської бази у Бердянську (повинна бути здана у квітні 2019-го);
* кількість та клас американських протикорабельних ракет, які будуть розміщені на цій базі;
* кількість та клас додаткових плавзасобів, які потребує Україна;
* порядок ПОСТІЙНОГО чергування у Чорному морі кораблів 6-го флоту ВМС США та їх взаємодія з турецьким та українським флотами.
* подальша підготовка угоди про надання Україні статусу "особливого партнера США поза НАТО".


Місцеві ЗМІ стверджують, що таким чином Трамп, який знаходиться під сильним тиском Мюллєра, Конгресу та громадської думки, прагне довести відсутність симпатій до Кремля.
Візьму на себе сміливість стверджувати, що у даному випадку мотиви першої особи США для нас вторинні - важливі конкретні дії цієї країни з нарощування пресингу на Бурятські Емірати. Все інше - не наші проблеми.


Рада припинила дію Договору про дружбу з РФ.
NB. Для прикладу: 93% скрєпоносних підтримали агресію Кремля в Азовському морі. Вам цього замало? Ерефія - свиноматка, запрограмована клонувати мільони путіних, шойгу та лаврових. Хіба дивно, що вони вибирають президента з числа своїх? Страшніше за війну з Росією може бути тільки дружба з нею. Росія - це війна. Війна - це Росія.

- "Жми, дави их, бл...!" - перед тим, як підписувати нові угоди з Імперією зла, згадайте ці слова московських покидьків на Азові, вони - квінтесенція політики Московії стосовно України. Тільки рів. Дріт. Крапка.


І закінчуючи тему сумних бурятів: MI-5 починає тотальне стеження за дипломатами РФ - від сьогодні будуть реєструватись найменші пересування тих, кого поки ще не вислали з королівства.
Навожу слова Клімкіна з цього приводу: "Раніше викриття російських шпигунів та висилка російських дипломатів за шпигунство були надзвичайними подіями. Сьогодні - це так, майже рутина. І всі готові працювати далі!"


Кравчук почав відкрито агітувати за Тимошенко, а Богомолець заявила, що також йде у президенти.
NB. Ага... Кравчук, який дав Україні лише "кравчучку", агітує за самку богомола, яка дала Україні лише кабальний газовий контракт. І цей тандем із жалюгідним бекграундом прагне перемогти людину, яка дала Україні боєздатну армію, самостійну церкву, міжнародний антиросійський фронт, Асоціацію, безвіз та 12-й квартал поспіль зростаючої економіки. І не треба розказувати байки про заслуги у цьому переліку "простого народу", більшість якого турбує лише курс долара в обміннику. А історію робить дуже обмежене число пасіонарієв, серед яких і нинішній президент. Єдиний, хто стоїть колом у горлі ботоксного карлика і налаштований на перемогу, а не на ганебний "компроміс".
Про Богомолець взагалі промовчу: технічний кандидат для відтягування голосів - таких найманців ще багато повилазе.


Україна посилює охорону кордонів з Московією підрозділами ЗСУ.


Болтон: Ми думаємо над варіантами, як зупинити "Північний потік-2".
NB. Дядєчка Сем слів на вітер не кидає - пацан сказав, пацан зробить.


Есмінець США проплив біля Владивостока у відповідь на "надмірні претензії Росії".
NB. Есмінець з "Томагавками" це не буксир з кулеметом - на цей раз не знайшлось героїв поганятись за ним - сиділи тихо як миші і думали, як відмазати потім свою "велич".


Кременецько-Почаївський заповідник провів ревізію у Почаївській лаврі.
NB. Какая боль, какая боль: Українська Церква - РПЦ/КГБ - 5:0! І цей рахунок буде збільшуватись до розгромного.


Рада ухвалила закон про надання статусу учасника бойових дій членам УПА.
NB. Ми таки доб'ємо великобурятів інфарктами та діареєю.


Джерела:

  • Архів Військово-історичного товариства "СПАДЩИНА"

Наші інтереси: 

Тримаємо руку на пульсі подій, радіємо успіхам України!

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Друже Анатолію, я вже говорив і повторю ще раз:

1. Уважно читайте публікації! Моїх оцінок і коментарів тут немає! Це авторський матеріал "Helgi Sharp", взятий із Фейсбука і доповнений мною ілюстраціями-скріншотами з відео на цю ж тему!

Цитата:
Чудова публікація. Друже Володимире. Але не стомлююсь повторювати своє прохання - давайте менше все-таки власних характеристик (добрих чи поганих - не важливо) Вас читають не дурні, а люди, що здатні дати власну оцінку.

2. До чого тут "загрібання жару" (США)? До чого тут уся купа запитань "про відповідальність"...? Що, США зробило все те, про що ти задаєш запитання!?

Цитата:
Що до моїх вражень: Жар загрібати чужими руками (США) добре, але ж не буває безоплатно, Де відповідальність (матеріальна) тих, хто знищував українське військо? українські виробництва? українську науку (в т.ч.військову)? Тих хто вивозив капітали за кордон, а не скеровував на розвиток тут?

3. Навіщо згадувати Президента? Він що, поїде по світу віднімати капітали у тих, хто вивіз їх за кордон? Вибач, але це вже паранойя, - у всіх гріхах, що накопичилися за 27 років Незалежності звинувачувати нині діючого Президента.

Чому ти не робиш пред'яву Кравчуку, Кучмі, Ющенко, Януковичу та усім прем'єр-міністрам, які діяли при цих президентах!? Чому ти не робиш пред'яву усім народним депутатам ВРУ періоду 1992 - 2014 років!?

Цитата:
Без цього кроку Президента - нація йому не скаже "Хайль", Навіть якщо цензуровані ЗМІ у своєму мистецтві прославляти перевершать путінську РФ

4. Президенти і нардепи, останніх 25 років, не захоплювали владу шляхом збройних переворотів! Усі вони були обрані населенням! І якщо населення нашої країни ще не доросло до громадянського суспільства, то потрібно виховувати і вирощувати свідомих громадян, потрібно будувати громадянське суспільство!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Коментарі

Зображення користувача Ія Подолянка.
0
Ще не підтримано

Радію за успіхи України!Дякую.Володьмире.що додав позитиву.

Зображення користувача ДЗен ДЗелень.
0
Ще не підтримано

Цитата:
Про Богомолець взагалі промовчу: технічний кандидат для відтягування голосів.

Так вона ж у Тимошенко їх і відтягуватиме!

Хай буде Ща з Тя! І з Мя :)

 

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Незалежно від того, у кого відтягуються голоси, - це брудний прийом!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Анатолій Творець.
0
Ще не підтримано

це теж Гра. І в межах чинних правил, Я Вас, друже Володимире втішу: Богомолець відтягуватиме голоси в третього кандидата, Адепти Порошенка і Адепти Тимошенко свої голоси нікому не віддадуть. Гарантую. А в 2-му турі переможе Порошенко. Тому смію допустити, що технічні кандидати то за моїми розрахунками повинна бути його ініціатива.

В мудрості - сила

Зображення користувача Бард Рой.
0
Ще не підтримано

О, оце по-нашому!

Хай буде!

Зображення користувача Володимир Світлий.
0
Ще не підтримано

Бурятські Емірати. Як влучно. Україна в тренді!

Від мрії до слова, від слова до дії, від дії до світлової події.

Зображення користувача Ігор Маціон.
0
Ще не підтримано

Дякую, друже Володимире, за вельми змістовну і позитивну політінформацію!

Звабити багатьох з отари - ось твоє завдання.

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Це треба дякувати "Helgi Sharp".
Я тільки упорядкував його матеріал, додавши ілюстрацій.

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Анатолій Творець.
0
Ще не підтримано

Чудова публікація. Друже Володимире. Але не стомлююсь повторювати своє прохання - давайте менше все-таки власних характеристик (добрих чи поганих - не важливо) Вас читають не дурні, а люди, що здатні дати власну оцінку.
Що до моїх вражень: Жар загрібати чужими руками (США) добре, але ж не буває безоплатно, Де відповідальність (матеріальна) тих, хто знищував українське військо? українські виробництва? українську науку (в т.ч.військову)? Тих хто вивозив капітали за кордон, а не скеровував на розвиток тут?
І їх спадкоємців, звичайно,
Без цього кроку Президента - нація йому не скаже "Хайль", Навіть якщо цензуровані ЗМІ у своєму мистецтві прославляти перевершать путінську РФ

В мудрості - сила

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Друже Анатолію, я вже говорив і повторю ще раз:

1. Уважно читайте публікації! Моїх оцінок і коментарів тут немає! Це авторський матеріал "Helgi Sharp", взятий із Фейсбука і доповнений мною ілюстраціями-скріншотами з відео на цю ж тему!

Цитата:
Чудова публікація. Друже Володимире. Але не стомлююсь повторювати своє прохання - давайте менше все-таки власних характеристик (добрих чи поганих - не важливо) Вас читають не дурні, а люди, що здатні дати власну оцінку.

2. До чого тут "загрібання жару" (США)? До чого тут уся купа запитань "про відповідальність"...? Що, США зробило все те, про що ти задаєш запитання!?

Цитата:
Що до моїх вражень: Жар загрібати чужими руками (США) добре, але ж не буває безоплатно, Де відповідальність (матеріальна) тих, хто знищував українське військо? українські виробництва? українську науку (в т.ч.військову)? Тих хто вивозив капітали за кордон, а не скеровував на розвиток тут?

3. Навіщо згадувати Президента? Він що, поїде по світу віднімати капітали у тих, хто вивіз їх за кордон? Вибач, але це вже паранойя, - у всіх гріхах, що накопичилися за 27 років Незалежності звинувачувати нині діючого Президента.

Чому ти не робиш пред'яву Кравчуку, Кучмі, Ющенко, Януковичу та усім прем'єр-міністрам, які діяли при цих президентах!? Чому ти не робиш пред'яву усім народним депутатам ВРУ періоду 1992 - 2014 років!?

Цитата:
Без цього кроку Президента - нація йому не скаже "Хайль", Навіть якщо цензуровані ЗМІ у своєму мистецтві прославляти перевершать путінську РФ

4. Президенти і нардепи, останніх 25 років, не захоплювали владу шляхом збройних переворотів! Усі вони були обрані населенням! І якщо населення нашої країни ще не доросло до громадянського суспільства, то потрібно виховувати і вирощувати свідомих громадян, потрібно будувати громадянське суспільство!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Анатолій Творець.
0
Ще не підтримано

Не треба так хвилюватися. Друже Володимире.
Така постановка питання стосується не лише Президента.
Я і міському голові кажу в очі і на сесії:"Якщо Ви не бачите помилок чи зловживань свого попередника, якщо не примушуєте винних до відповідальності -Ви є подільник." Хоча визнаю що теперішній міський голова зробив дуже багато більше попередника. Але це одне одному не суперечить. То чим Президент має бути кращий за міського голову? Вони обидва мої слуги,
Прочитайте коменти мені і посмійтеся https://www.facebook.com/atrocuk/videos/2329448643795538/
Хто на Вашу думку може зробити пред'яву владі попередній крім теперішньої?
Піночет зробив пред'яву владі попередній а не якийсь грамотій з периферії

В мудрості - сила

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Друже, я можу щодня публікувати по 100 запитань до всіх оточуючих... Але яка з цього користь!? Ніякої.

Ти задаєш запитання: "Де відповідальність (матеріальна) тих, хто знищував українське військо? українські виробництва? українську науку (в т.ч.військову)? Тих хто вивозив капітали за кордон, а не скеровував на розвиток тут?"

Кому адресовані ці запитання?
Мені? І що я повинен робити!?
Читачам сайту?
І що вони повинні робити?

Задай ці запитання Генеральному прокурору!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Анатолій Творець.
0
Ще не підтримано

Володимир Федько каже:
Друже, я можу щодня публікувати по 100 запитань до всіх оточуючих... Але яка з цього користь!? Ніякої.
Ти задаєш запитання: "

Задаю. Передумовою вирішення питання є його постановка.
Це і є користь - створення обов'язкової умови вирішення питання. приклади наводив у приватній переписці
це і вимога позбавлення "почесного громадянина міста Н.Савченко, (Зобили як і С.Бандеру) яку почули через рік (див вікіпедію, де я вніс правки) Це і вимога встановлення теплових пунктів на бюджетні установи з метою зменшення видатків опалення 2011р. Які встановили тільки тепер

В мудрості - сила

Зображення користувача Володимир Світлий.
0
Ще не підтримано

Наслідком інформаційної війни московії проти України є переключення уваги з агресора Москва на штучно створенного ворога - Президент Порошенко і вся влада. Визначтесь за кого Ви? Якщо є бажання виправити щось то розмов замало. Якщо є зразок того як Ви щось створили то поділіться. Я буду радий.

Від мрії до слова, від слова до дії, від дії до світлової події.

Зображення користувача Анатолій Творець.
0
Ще не підтримано

Володимир Світлий каже:
Наслідком інформаційної війни московії проти України є переключення уваги з агресора Москва на штучно створенного ворога - Президент Порошенко і вся влада. Визначтесь за кого Ви? Якщо є бажання виправити щось то розмов замало. Якщо є зразок того як Ви щось створили то поділіться. Я буду радий.

оце допомагав батькові писати цю статтю, ознайомтеся (зокрема п.3) і не відмовляюся від своїх слів,
А ще є співучасником створення фільму відповіді на "Волинь-43"
https://www.youtube.com/watch?v=UKxNs8hJOuQ
А ще перший в Україні забезпечив роботу всіх судів області (Закарпатської) З Єдиним Реєстром Судових Рішень.. А же є співавтором патентів і винаходів, А ще маю багато публікацій і відеоматеріалів як про сучасне, так і про минуле, А ще є достатньо відомий у своєму краю громадський діяч. Буду вдячний якщо поділитеся своїми досягненнями. Бо якось питаєте, не похвалившись своїми здобутками. А ряси попа, якому треба сповідатися, чи погон слідчого чи мантії судді, яким треба давати покази я на Вашому Аватарі не помітив. Виправте будь-ласка
На питання "за кого"? відповідаю. Я не за тіло в кріслі слуги народу одне чи інше на Батьківщині (і тим більше за межами), Я за те щоб слуги народу служили результативно для народу, а не обраного списку родин. Бо якось не відношуся, на відміну від Вас, до списку останніх

В мудрості - сила

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

У нашій справі важливо не те, що людина колись зробила, а що вона зараз спроможна робити.

Якщо у людини всередині хаос, то вона поширює хаос - незалежно від колишніх заслуг.

Це той випадок, коли "найгірше - це добре робити те, чого взагалі не треба робити".

Анатолій тут добре поширює боротьбу і претензії до інших, але це лише гальмує наш рух до перемоги.

Проте ще є надія, що він припинить пошук зовнішніх ворогів і займеться собою.

Володимир Світлий каже:
Наслідком інформаційної війни московії проти України є переключення уваги з агресора Москва на штучно створенного ворога - Президент Порошенко і вся влада. Визначтесь за кого Ви? Якщо є бажання виправити щось то розмов замало. Якщо є зразок того як Ви щось створили то поділіться. Я буду радий.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Анатолій Творець.
0
Ще не підтримано

Ігор Каганець каже:
У нашій справі важливо не те, що людина колись зробила, а що вона зараз спроможна робити.

Якщо не зраджує пам'ять, то сам І.Каганець в одній з публікацій пропонував вихвалятисяю Тепер виявляється "не важливо що людина зробила". Навіщо тоді вихвалятися?
Прошу пояснити.
Гравець попрохав - я виконав прохання. Де тут помилка?

В мудрості - сила

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Твої "вихваляння" не надихають, а викликають сум. З них випливає, що раніше ти перебував у кращому стані духу і вищих просторах подій.

Анатолій Творець каже:
Ігор Каганець каже:<blockquote class="bb-quote-body">У нашій справі важливо не те, що людина колись зробила, а що вона зараз спроможна робити.
</blockquote>

Якщо не зраджує пам'ять, то сам І.Каганець в одній з публікацій пропонував вихвалятисяю Тепер виявляється "не важливо що людина зробила". Навіщо тоді вихвалятися?
Прошу пояснити.
Гравець попрохав - я виконав прохання. Де тут помилка?

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Доопрацював блог і додав фотографію автора-коментатора політичних новин Helgi Sharp.

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Замість інформаційного шуму, який Ви створюєте, пане Анатолію, набагато корисніше було б опублікувати на НО свої історичні розвідки.

Цитата:
А ще маю багато публікацій і відеоматеріалів як про сучасне, так і про минуле,

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Анатолій Творець.
0
Ще не підтримано

На жаль я людина "хаосу", як пише І.Каганець. І багато років не можу заставити себе працювати системно. Я (якісно) роблю те, На що приходить натхнення. І завжди щиро вдячний вчителям,
Дискусії НО дозволили народити величну тезу, Яку хтось одобрить , хтось заперечить.
" Другові - кажи що думаєш.
Тому, хто бачить у тобі ворога чи жертву - думай що кажеш"
І вже ці слова виправдовують мій час, витрачений на НО, бо є прямим зиском зусиль (навіть хаотичних),
дуже прикро бачити замість чіткої відповіді на чітко окреслене питання багатослівні розмірковуванні про характеристики. Певно - нема змісту їх ставити.
Багато що прикро. Але то є наука - джерело висновків

----------------------------------------------
Піп вчиться все життя

В мудрості - сила