Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

США, Канада, Мексика: нова угода NAFTA підписана

Категорія:

Лідери Канади, США та Мексики підписали оновлену Північноамериканську угоду щодо вільної торгівлі (NAFTA). Церемонія підписання пройшла на полях саміту G20 в Аргентині.

“Із самого початку перемовин у фокусі нашої уваги була потреба зберегти робочі місця для середнього класу та заохотити економічне зростання.

Нова NAFTA зберігає вільний від тарифів доступ у північноамериканському торговельному блоці та убезпечує важливі транскордонні ланцюжки постачання, що роблять Північну Америку більш конкурентоспроможною на світовому рівні”, -

сказала після церемонії підписання міністр закордонних справ Канади Христя Фріланд.

Після підписання президентом США Дональдом Трампом, прем’єр-міністром Канади Джастіном Трюдо та президентом Мексики Енріке Пенья Ньєтьо, нова угода ще мусить пройти процедуру затвердження на національному рівні кожної із трьох країн.

Прикметно, що нова торговельна угода матиме різну назву у кожній із країн. Так, у США вона називатиметься USMCA, тобто Угода між США, Мексикою й Канадою. Натомість у Канаді документ офіційно називатиметься CUSMA, тобто Угода між Канадою, США й Мексикою. У Мехіко-сіті використовуватиметься своя версія.

Як повідомлялося, про намір переукласти Північноамериканську угоду про вільну торгівлю Дональд Трамп оголосив незабаром після свого обрання. З того часу й до осені 2018-го між представниками трьох держав тривали запеклі дискусії про зміст нового документа, який повинен був змінити правила у найбільшому торговельному блоці світу із загальним ВВП у понад 22 трлн. дол.

Наші інтереси: 

Нова угода повинна  змінити правила у найбільшому торговельному блоці світу із загальним ВВП у понад 22 трильйони доларів.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Можливо скоро і "амеро" з'явиться як платіжна одиниця Північної Америки...

Вірю в те, що розумію.

Коментарі

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Можливо скоро і "амеро" з'явиться як платіжна одиниця Північної Америки...

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Гагага !
Спочатку така буря проти Д. Трампа а тепер кожен так пишається тією новою угодою, що ставить себе на перше місце:

Цитата " Прикметно, що нова торговельна угода матиме різну назву у кожній із країн. Так, у США вона називатиметься USMCA, тобто Угода між США, Мексикою й Канадою. Натомість у Канаді документ офіційно називатиметься CUSMA, тобто Угода між Канадою, США й Мексикою. У Мехіко-сіті використовуватиметься своя версія".

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Зиск ставить все на свої місця!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!