Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Корені української корупції ховаються на заході - Едвард Лукас

Корені вітчизняної корупції ховаються на заході, де купують нерухомість та відкривають рахунки хабарники та крадії з України. Про це зазначив у своїй ключовій доповіді на Безпековому форумі у Львові відомий британський аналітик і публіцист Едвард Лукас.

lukas.jpg

Британський аналітик і публіцист Едвард Лукас

“Люди із заходу люблять читати українцям лекції про протидію корупції. А українці знають, що якби у корупціонерів не було спільників на заході, вони не мали б де розмістити вкрадені у них гроші?”,- зазначив Лукас.

За його словами, корені корупції не там, де беруться хабарі, а там, куди інвестуються вкрадені у народу гроші. Тому розповідати про методи боротьби із корупціонерами і тиснути їм руки у себе вдома - жахливе лицемірство.

Едвард Лукас відкрив львівський Безпековий форум 2018 ключовою доповіддю “Економіка війни чи війна економік”, у якій він охарактеризував сучасні загрози для економічної, фінансової, інформаційної та інших систем, які ідуть на захід з Росії та Китаю.

Серед топ-спікерів Львівського Безпекового форуму: віце-президент впливової американської організації CEPA, заснованої діючим заступником держсекретаря США Вессом Мітчелом, Река Смеркені, Стівен Блокманс - старший науковий співробітник та голова відділу зовнішньої політики ЄС, Центру вивчення європейської політики (CEPS); Глен Грант, полковник Британської Армії у відставці та експерт українського Інституту майбутнього та інші визначні діячі.

Серед українських учасників та доповідачів - заступниця голови Верховної Ради Оксана Сироїд, глава закордонного відомства Павло Клімкін, редактор Інтернет–видання "Острів" Сергій Гармаш, політолог Михайло Басараб, відомі журналісти, оглядачі.

Львівський Безпековий форум 2018 триває до 26 жовтня. Цього року імпреза відбувається за підтримки Німецького Фонду Джермана Маршала, Представництва Фонду Ганса Зайделя в Україні та Міжнародного фонду "Відродження".

Наші інтереси: 

Корупція - явище міжнародне.  Розповідати про методи боротьби із корупціонерами і тиснути їм руки - жахливе лицемірство.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Дуже приємно,що на заході є люди,котрі розуміють корінь даної проблеми...

Вірю в те, що розумію.

Коментарі

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Дуже приємно,що на заході є люди,котрі розуміють корінь даної проблеми...

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Чітко вказано на тих, хто допомагає корупціонерам!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!