Зображення користувача Ігор Каганець.
Ігор Каганець
  • Відвідувань: 107
  • Переглядів: 109

Як стати фізично безсмертним: стратегія ста тисячі простих кроків

Категорія:

Усі необхідні знання з’являються поступово – в міру зростання нашої спроможності їх засвоювати. Довгоживучість – професійна вимога до української націоналістичної еліти нового циклу.

lightoftheworldbrentborup.jpg

Ви, що пішли за мною
Ви, що пішли за мною, в палінгенезії у сто разів більше одержите і життя вічне успадкуєте

Згідно з аріянством, Творець Всесвіту здійснює експансію у наш фізичний світ в особі людей – втілених божественних сутностей. Головним наслідком збільшення божественної присутності є вдосконалення як народів (етносоціальних організмів), так і окремих людей. Важливим показником досконалості людини є її спроможність до активного довголіття, супердовголіття (уявного й умовного безсмертя) і повного безсмертя.

Для чого людині безсмертя?   

Ідея фізичного безсмертя є стрижневою для всієї арійської традиції – від Гермеса Трісмегіста (Ноя) і Гіперборії (Трипілля) до Ісуса  Хреста і заснованої Ним  Аріянської Церкви. Уже це вказує на те, що безсмертя важливе і потрібне. Для чого?

По-перше, для отримання радості від нашого життя. Будучи безсмертним, можна пізнати багато гарних людей, побувати в багатьох цікавих місцях нашої планети, вивчити багато наук, перечитати масу книжок, переглянути купу фільмів, навчитися грати на багатьох інструментах, опанувати багато професій, реалізувати багато проектів і чимало іншого.  

По-друге, безсмертя потрібне для підтримки збалансованого розвитку людства, утримання його від катастрофічних відхилень.

По-третє, для здійснення супермасштабних еволюційних проектів – таких, що потребують сотень і тисяч років. 

По-четверте, важлива не лише мета, а й процес: рух до безсмертя – це найефективніший спосіб позбутися хвороб, впорядкувати своє життя і досягнути щастя.   

Наскільки це реально?

Людський організм має досконалу систему самовідновлення. Вона радісно відгукується на цілі, які перед нею ставить людина.

Якщо людина не має високих цілей, то вона живе і вмирає «як всі»: «Він помер, бо так було прийнято» (напис на надгробку).

Якщо ж людина дуже прагне досягти високої масштабної цілі, віддаленої на десятиліття і століття, то її система самовідновлення налаштовується на супердовголіття.

Тобто ключем до запуску програми безсмертя є потужна мотивація. Вона починається з Любові – мрії про улюблену справу. Накопичення відповідних знань дає Надію досягнути мети. Практична дія дає Віру – переконаність у досяжності мети – див.: Що означає тріада «Віра, Надія, Любов»: аріянський погляд.

На кожному з цих трьох етапів мотивація стає дедалі потужнішою. Врешті-решт вона досягає достатньої сили для того, щоб перевести перемикач «Безсмертя» у положення «ON» (увімкнуто). Цей етап називається Мудрість (Софія).   

На етапі Любові починає працювати наша духовна сутність. На етапі Надії до неї долучається душа (психіка) з її інтелектом і емоціями. На етапі Віри активується плоть. Гармонійне (мудре) поєднання усіх трьох компонентів людини задля досягнення омріяної мети вмикає  матеріалізацію цієї мети.   

Які проекти створюють мотивацію до безсмертя?

Оскільки найменшою еволюційною одиницею є народ, то найпотужнішу мотивацію дають націотворчі проекти. Йдеться про переведення народу зі стану аморфного етносу у стан структурованої нації з власною державою. Оскільки націотворення є довгостроковим проектом, то його активні учасники автоматично отримують мотивацію щонайменше для активного довголіття.

Ще масштабнішими є расотворчі проекти – на зразок заснування Ноєм 7500 років тому арійської раси, проявом якої стала Трипільська цивілізація. Тим не менше, нова раса завжди починається з якогось одного народу, відтак расотворчий проект завжди починається з націотворчого. Для расотворчих проектів недостатньо активного довголіття – вони вимагають супердовголіття, тобто уявного і умовного безсмертя. 

Людська раса має духовно-світоглядний, психічний і генетичний компоненти. Расотворення завжди починається з духовно-світоглядного імпульсу. Такий імпульс генерує релігія – цілісний і активний компонент світогляду. Релігійна мотивація є найглибшою. Саме вона вмикає рух до повного фізичного безсмертя.  

Чи є у нас знання для досягнення безсмертя?

Поставлене запитання є проявом інженерного (машинного, індустріального) мислення. Його сенс у тому, що для досягнення результату треба мати детальне «креслення» і ресурси для його втілення. Якщо ж їх нема, то справа вважається неможливою.

Тому відповіддю на поставлене вище інженерне запитання буде «Ні», адже в нас нема точних знань для гарантованого досягнення безсмертя.

Проте це не є причиною, щоб не рухатися до безсмертя. Подібним чином, відсутність у підручнику для 1 класу інформації про розробку комп’ютерів не є підставою відмовлятися від розробки. Тому що необхідна інформація з’явиться пізніше – у старших класах, в інституті, на виробництві.

Понад те, необхідні знання з’являтимуться поступово – в міру зростання нашої спроможності засвоювати ці знання. Такий підхід називається органічним. Його ідея в тому, щоб для продукування деяких речей треба не будувати завод, а вирощувати дерево, яке даватиме потрібні плоди. На цій ідеї основана стартап-культура.

Оскільки ми працюємо в органічній парадигмі стартапів, то запитання «Чи є у нас знання для досягнення безсмертя?» формулюємо  по-іншому:

Чи є у нас знання для початку руху до безсмертя?

Відповідь однозначна – Так! Причому справа не тільки в наявності важливих знань, а й у прискореній динаміці їх накопичення за останні 10 років. Судячи з розвитку подій, уже через рік ми матимемо нові дивовижні знання. Що буде через 10 років – важко й уявити, але можемо точно стверджувати, що це буде дещо грандіозне, захоплююче і, з погляду сьогоднішнього дня, – фантастичне.    

Проте й сьогодні ми вже знаємо настільки багато, що проблема не у нестачі знань, а у волі їх застосувати. Зокрема, ми з’ясували, що для руху до безсмертя необхідно:

1. Формувати аріянський світогляд, адже для нього ідея фізичного безсмертя є природною. Понад те, досягнення стану безсмертної боголюдини – це релігійна вимога аріянства

2. Очищувати психіку від інформаційного і емоційного бруду, відновлювати гармонійний психоенергетичний каркас, наповнювати себе Світлом, концентруватися на позитиві.  

3. Щоденно входити в режим клітинного самооновлення за допомогою античного харчування, дотримуватися понеділкування, правильно чергувати сон і фізичну активність.

4. Формувати навколо себе соціальне середовище, сприятливе для групового самовдосконалення.

5. Перебувати в гармонії з природою. 

Сто тисяч простих кроків

Для пересічної людини досягнення безсмертя видається надмірно далекою, а тому неможливою метою. Проте значна відстань до мети не означає її недосяжність. Просто треба налаштуватися на довгий шлях і пройти його.

– Ні, безсмертя – це просто нереально! – скаже звичайна людина.

– А чи реально прожити день так, щоб сьогодні стати трішечки досконалішим, ніж вчора?

– Так, це в наших силах. Ми можемо щодня ставати трішки розумнішими, здоровішими, вільнішими, чистішими, організованішими, життєрадіснішими...

– Отже, ми можемо щодня ставати трішки досконалішими. Щоденне вдосконалення – це і є практичний рух до безсмертя.

Замість одного неможливого великого стрибка від смертності до безсмертя ми застосовуємо сто тисяч цілком можливих маленьких кроків. 

Важливо усвідомлювати кожен свій крок – навіть маленький – до мети. Тому що «Свідомість править світом. Змінюємось» (Живе Слово,  Цифрона 100-4).

Ключовим процесом омолодження є автофагія – відновлення плоті на клітинному рівні. Вона вмикається після 12 годин невживання їжі – і прискорюється з кожною додатковою годиною. Після 16-ї години посту автофагія прискорюється у 5 разів. Ще потужніші результати дає щотижневе понеділкування.

Тому кожна додаткова година автофагії, кожне понеділкування, кожне засинання до 22-ї години, кожна прогулянка на свіжому повітрі, кожне заняття фізкультурою, кожна добра справа – це маленька перемога. Саме з таких маленьких перемог складається велика перемога.

Досягнення активного довголіття до 100, 120 чи 150 років – цілком у наших руках. Людина, яка досягла цього стану, має чудові шанси досягти уявного безсмертя. Воно відкриває можливості для умовного безсмертя. А за якусь тисячу років життя це може стати звичкою і перетворитися на повне безсмертя. Головне, щоб була мотивація, зумовлена глибокою потребою.

Нова нація, нова раса

Україна переживає черговий цикл формування нової цивілізаційно-расової системи. Він подібний до ситуації 7500 років тому, коли наші предки здійснили Великий Перехід і заснували Трипільську цивілізацію. Їх було небагато – Авеста повідомляє про 1900 чоловіків і жінок – тому їм необхідно було жити довго і дуже активно. Засновник цієї цивілізації Тот – Гермес Трісмегіст здійснив метаморфозу і став безсмертною боголюдиною. Його ще називали іменем Ной. Воно означає не просто «новий», а той, який завжди новий, молодий, юний.

З тих часів традиція безсмертя притаманна Україні, відомій в античній традиції як Гіберборія, Полюс Землі, Серце Землі (Гартленд). Тому Гермес Трісмегіст, заохочуючи людей до здобуття безсмертя, закликав: «Шукай спочатку таємниці Серця Землі!».

Українська традиція безсмертя проіснувала багато тисячоліть. Так, у першому столітті н. е. давньоримський учений Пліній Старший у своїй «Природній історії» писав, що гіперборії можуть жити надзвичайно довго, хоч і тисячу років. При цьому вони ніколи не хворіють, а вмирають тільки від пересичення життям. Остання фраза свідчить, що гіперборії жили доти, доки в них була велика мета. Це означає, що вони володіли умовним безсмертям.

Нині, з початком Золотої ери, Україна знову формує нову цивілізацію і нову расу. Нова раса завжди починається з нової нації. А для її заснування нам, як і засновникам Трипілля, також потрібне безсмертя. Відтак творці нового світу мають супермотивацію до безсмертя, зумовлену не лише прагненням до щастя, а й глибокою потребою. Довгоживучість – професійна вимога до української націоналістичної еліти нового циклу.

Отже, маємо супермотивацію до довгожительства, адже заснування нової цивілізації поєднує релігійний, расовий, національний і особистісний компоненти.  

Найкраща форма для групового розвитку

Особистий розвиток значно прискорюється при наявності середовища однодумців і організованої групової роботи. Є чотири головні принципи самоорганізації: територіальний, бізнесовий, громадський, політичний. Потенційно найефективнішими є націотворчі організації – вони висувають наймасштабніші цілі, дають найвищу мотивацію, вимагають найбільшої самодисципліни, передбачають найвищий рівень взаємної вимогливості.  

Еволюційність, доступність, поступовість

Особливістю аріянства є нерозривність індивідуального і колективного розвитку: для успішного особистого зростання необхідно творити націю. А все тому, що народ (популяція) – це найменша еволюційна одиниця.

Оскільки нація – це масовий соціальний організм, то засоби націотворення мають бути простими, зрозумілими, доступними. Прикладом такої загальнодоступної технології націотворення є Програма 5 вигод.  

Еволюційність передбачає поступовість. Будь-які якісні стрибки є результатом тривалих малопомітних змін. Лише поступовість забезпечує надійність, глибину, незворотність перетворень. Релігійна мета перетворення на безсмертну боголюдину досягається шляхом поступового, покрокового просування.

Висновки

1. Рух до безсмертя – це найкращий спосіб особистого і загальнонаціонального розвитку.

2. Цей рух відбувається за допомогою стратегії ста тисяч малих кроків.

3. Усі необхідні знання з’являються в ході просування до мети – в міру зростання нашої спроможності до їх засвоєння.

4. Найвищу мотивацію дає поєднання релігійних, расотворчих, націотворчих і особистих цілей.

Продовження: Як перейти на ельфійську їжу, або Що таке харчування воїна 

Якщо вас цікавить розвиток цієї теми, ви можете підтримати наш проект щедрими дарами.
Наші інтереси: 

Ефективне націотворення. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Ія Подолянка.
0
Ще не підтримано

На цю статтю я чекала з 1993 року. Цитата: "Усі необхідні знання з’являються поступово в міру зростання нашої спроможності їх засвоювати".
Я це перевірила, коли читала "Живу етику".

Цитата: "Расотворення завжди починається з духовно-світоглядного імпульсу. Такий імпульс - релігія - цілісний активний компонент світогляду. Релігійна мотивація є найглибшою".
Тепер я зрозуміла, чому мене не приваблювала так сучасна релігія. Частина людей інтуїтивно доходить до розуміння несправжності сучасної релігії. Мій однокурсник О. Макарчук, коли ми з ним розмовляли про творення ВУД, сказав що треба починати з релігії.

Цитата: "Щоденне вдосконалення - це і є рух до безмерття".
Дійсно, все геніальне - просте.

Цитата: "Імя Ной означає не просто "новий", а той, хто завжди новий, молодий, юний". Глибокий зміст вкладає автор у це слово.

Коментарі

Зображення користувача Ія Подолянка.
0
Ще не підтримано

На цю статтю я чекала з 1993 року. Цитата: "Усі необхідні знання з’являються поступово в міру зростання нашої спроможності їх засвоювати".
Я це перевірила, коли читала "Живу етику".

Цитата: "Расотворення завжди починається з духовно-світоглядного імпульсу. Такий імпульс - релігія - цілісний активний компонент світогляду. Релігійна мотивація є найглибшою".
Тепер я зрозуміла, чому мене не приваблювала так сучасна релігія. Частина людей інтуїтивно доходить до розуміння несправжності сучасної релігії. Мій однокурсник О. Макарчук, коли ми з ним розмовляли про творення ВУД, сказав що треба починати з релігії.

Цитата: "Щоденне вдосконалення - це і є рух до безмерття".
Дійсно, все геніальне - просте.

Цитата: "Імя Ной означає не просто "новий", а той, хто завжди новий, молодий, юний". Глибокий зміст вкладає автор у це слово.

Зображення користувача Ія Подолянка.
0
Ще не підтримано

Читаючи про расотворення, згадала як Ані Безант у своїй статті (забула назву) метафорично описує рух людей до самовдосконалення у вигляді гори. На вершині Бог. Мета людей - щоб їхня душа злилася з божою душею. Одні біля підніжжя гори, другі посередині схилу. Поодинокі вже біля самої вершини. Деякі рухаються прямо, інші по дузі зигзагами. Ті, що біля вершини, і будуть елітою. Новою расою, в нашому випадку.

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Якщо трохи зайнятися спостереженням за тим, що нас оточує,то складається враження,що людство уражене програмою самознищення...Біла раса в цьому,на мій погляд,попереду усіх інших...Хтось говорить,що висновки дослідів етолога Джона Келхуна до людей приміряти є помилкою,та здається,що ці висновки прямо стосуються і "гобітів"...

Тож,індустріальна система не залишає людям вибору...відсидітися не вийде...включається режим еволюційного розвитку до стану боголюдини в примусовому порядку...

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Так, біла раса переживає найгострішу кризу. Її вирішенням є формування нової раси. Процес расотворення засадничо вимагає довгоживучості для його учасників. Тому ми й піднімаємо це питання.

Я ось дивлюся, скільки багато мені ще треба зробити, і переконуюсь, що усього цього не осягну без довгоживучості.

Явсе Світ каже:
Якщо трохи зайнятися спостереженням за тим, що нас оточує,то складається враження,що людство уражене програмою самознищення...Біла раса в цьому,на мій погляд,попереду усіх інших...Хтось говорить,що висновки дослідів етолога Джона Келхуна до людей приміряти є помилкою,та здається,що ці висновки прямо стосуються і "гобітів"...
Тож,індустріальна система не залишає людям вибору...відсидітися не вийде...включається режим еволюційного розвитку до стану боголюдини в примусовому порядку...

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Розуміння завдань і бачення шляху їх реалізації - вже половина шляху до довгоживучості!

Цитата:
Я ось дивлюся, скільки багато мені ще треба зробити, і переконуюсь, що усього цього не осягну без довгоживучості.

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

"Особливістю аріянства є нерозривність індивідуального і колективного розвитку: для успішного особистого зростання необхідно творити націю.

Нам необхідне ельфійське ядро, спроможне згуртувати навколо себе нову українську націю. За великим рахунком, АНСДП – це і буде нова українська нація.

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Ора Світла.
0
Ще не підтримано

Чудова стаття!
Говорить про об"ємне мислення, глибокі Знання і Розуміння
стратегічних ідей.

Усе проминає, за винятком Бога і Любові.
Григорій Сковорода

Зображення користувача Сергій Білецький.
0
Ще не підтримано

смерть-вигадка.палінгенезія-факт.РаДіє

Зображення користувача Володимир Самотий.
0
Ще не підтримано