Зображення користувача Ігор Каганець.
Ігор Каганець
  • Відвідувань: 6
  • Переглядів: 6

Як подолати блокування при застосуванні технології Живе Слово

Категорія:

Іноді виникають ситуації, коли після етапу швидкого оздоровлення починається різке гальмування. Це означає, що настав час відкривати для себе нові можливості.   

181003-aerostat.jpg

Вгору просування - без краплі вагання!
Вгору просування - без краплі вагання!

Людина-аеростат

Людина – це триєдина істота, яка має дух (творчо-вольовий початок), душу (психіку) і плоть (фізичне тіло). Усі ці складники тісно між собою пов’язані. Відтак самовдосконалення може відбуватися лише гармонійно, тобто з узгодженням усіх трьох складників.

Уявімо людину в вигляді аеростату,  який має оператора (дух), повітряну кулю (душу) і кабіну (плоть). Підніматися вгору вони можуть тільки разом. Скажімо, якщо кабіна  прив’язана ланцюгом до землі, то скільки не  надувай кулю, аеростат не зрушиться з місця. Так само не буде руху, якщо все готове  до польоту, а повітряна куля порожня. 

Технологія Живе Слово – це інструмент передусім психічного впливу, проте він активно діє на дух і плоть. Початкові успіхи конкретної людини, яка почала застосовувати цю технологію, свідчать про те, що її дух і плоть не створюють особливих перешкод для розвитку. Якщо ж почалося відчутне гальмування, то це означає, що ситуація з духом чи плоттю категорично не відповідає стану оновленої психоенергетики. У таких випадках причину гальмування треба шукати на рівні духу і плоті.

Як виправити світогляд

Гальмування чи навіть блокування розвитку на рівні духу вказує на  песимістичний світогляд або його деформацію окремими помилковими стереотипами. Зазвичай, це наслідок зараження іудохристиянськими уявленнями про те, що наша Земля – це суцільна «долина сліз», місце страждань і безнадійної боротьби проти непереборних обставин.

По-перше, це богохульство, адже є запереченням мудрості, святості і всемогутності Творця Всесвіту. Очевидно, що богохульство тягне донизу і блокує рух угору.

По-друге, це прояв безумства, адже заперечує факт існування навколо мільйонів щасливих і успішних людей –  в містах і селах, у джунглях і пустелях.

По-третє, це прояв невігластва, адже розглядає людину як  безвольного раба, а не втіленого бога – коваля своєї долі.

Людина з песимістичним світоглядом втішає себе тим, що вона начебто об’єктивно дивиться на світ. Це самообман, тому що наш світ надзвичайно різноманітний і кожна людина в ньому знаходить те, що шукає – див.: Пошукова система Всесвіт.

Для виправлення світогляду необхідно постійно читати про аріянство, слухати аріянське радіо, оточувати себе красою, робити добрі справи, спілкуватися зі світлими людьми, допомагати дітям.

Як допомогти плоті

Сучасна людина має спотворене уявлення про фізіологію свого організму і правильний спосіб життя. Це може заблокувати будь-які процеси відновлення. Натомість дотримання найпростіших правил дозволяє різко прискорити особистий поступ.

Наприклад, людина має ясний світогляд, регулярно практикує Живе Слово, проте щодня йде до сну опівночі. Це величезна помилка, адже процеси автоматичного відновлення у людині запускаються лише тоді, коли вона засинає до 22 години. Пропускаючи цей час, людина марнує Дар Божий і не дає своїй плоті відновитися. Неправильний сон – це найголовніша проблема сучасної людини.

Відновленню правильного сну присвячений другий рівень програми «П’ять вигод».

Інші важливі компоненти швидкого відновлення: правильне харчування, фізична активність, позитивне мислення, гармонійне соціальне оточення. Щодо харчування, то особливої уваги заслуговує Античне харчування.

Кожна проблема – це поштовх до розвитку

Наш світ створений для розвитку людини і щастя від радісних, чудесних пригод. Кожна нова проблема – це новий виклик на шляху самореалізації. Подолання чергової перешкоди щоразу підносить нас на вищий рівень.

То чи варто засмучуватися, якщо потрапив у ситуацію блокування розвитку? Аж ніяк, адже це чудова нагода глибше приглянутися до себе, позбутися шкідливого баласту і активувати нові приховані можливості.   

Радіймо!


Додатково:

Наші інтереси: 

Скидаємо баласт, долаємо перешкоди, прискорюємо розвиток. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Ія Подолянка.
0
Ще не підтримано

Згодна, Ігоре. Перебудовуюсь. Раніше могла не засинати далеко за північ (за давньою учительською звичкою). Зараз суворо слідую щоб до 9 вечора бути в ліжку.

Коментарі

Зображення користувача Ія Подолянка.
0
Ще не підтримано

Згодна, Ігоре. Перебудовуюсь. Раніше могла не засинати далеко за північ (за давньою учительською звичкою). Зараз суворо слідую щоб до 9 вечора бути в ліжку.

Зображення користувача Володимир Самотий.
0
Ще не підтримано

Яка актуальна для мене стаття. Коли знайшов причину світоглядну відчув перехід до нового етапу.

Зображення користувача Володимир Сонячний.
0
Ще не підтримано

Відомий багатьом буддист САНДГУРУ ІНОДІ ДОЗВОЛЯЄ собі поспати 4 години на добу. а в більшості він спить 2-3 години.

Радіймо, арії!