Зображення користувача Володимир Федько.
Володимир Федько
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Вибори-2019 і лідерські якості кандидатів в президенти

Холодний душ для ура-патріотів!


Для початку озвучу тези, над якими рекомендую подумати в процесі подальшого читання статті!

Незалежно від особи, яку виберуть Президентом України у 2019 році :

  1. У 2020 році Росія не поверне Україні анексований Крим!
  2. У 2020 році Росія не виведе свої війська з окупованих областей сходу України!
  3. У 2020 році в Україні не зникне корупція, оскільки корупцію «кришує» олігархія і велика частина депутатів Верховної Ради України!
  4. У 2020 році в Україні не зникне олігархія, оскільки з олігархією треба боротися законними методами, а не революційними конфіскаціями.

(Можу стверджувати, що вищевказані проблеми не вирішаться і до 2024 року!)


Адольф Гітлер (нім. Adolf Hitler; 20 квітня 1889, Браунау-на-Інні, Австро-Угорщина — 30 квітня 1945, Берлін, Німеччина) — політичний та державний діяч Німеччини, райхсканцлер від 1933 до 1945 року, провідник Націонал-соціалістичної робітничої партії Німеччини (НСДАП), один з ідеологів національного соціалізму.


В дослідженні, зробленому американськими психоаналітиками для президента Рузвельта, відзначалися 27 лідерських якостей Адольфа Гітлера:

1. Повне розуміння ролі народних мас в успіху будь-якого руху. Гітлер дуже добре виклав це у своїй книзі «Майн Кампф»: «Відсутність розуміння внутрішніх рушійних сил великих змін призвело до недостатньої оцінки важливості ролі великих мас людей; цим пояснюється убогий інтерес до соціального питання, недостатня обробка душі нижчих класів нації».

2. Визнання безцінності для справи підтримки з боку молоді; усвідомлення величезного імпульсу, даного громадському руху ярою енергією та ентузіазмом молодих людей, а також важливості ранньої освіти та ідейного виховання.

3. Визнання ролі жінок у розвитку нового руху і того факту, що реакція мас, як єдиного цілого, має багато жіночих характеристик. Ще у 1923 році він сказав Ганфштенглю: «Чи знаєте ви, що публіка на зібранні схожа на жінку. Людина, що не усвідомлює істинно жіночий характер мас, ніколи не зможе стати ефективним оратором. Запитайте себе: Чого жінка чекає від чоловіка? Ясності, рішучості, сили і дій. Ми хочемо спонукати маси діяти. Як жінка, маси коливаються між крайнощами ... Натовп не тільки схожий на жінку взагалі, але жінки становлять найважливіший елемент аудиторії. Зазвичай лідирують жінки, за ними слідують діти і, нарешті коли я вже переконав усю сім’ю, – слідують батьки».

А в «Майн Кампф» він пише: «Люди, в переважній більшості, так жіночні за своїм характером і у своїх взаєминах, що їхні дії і думки менш мотивовані тверезим міркуванням, ніж почуттями і сентиментами».

4. Здатність відчувати, ідентифікувати і виражати пристрасною мовою найглибші потреби і почуття середнього німця, надаючи йому можливості для їх задоволення.

5. Здатність звертатися як до найпростіших, як і найбільш ідеальних схильностей людини, зачіпати первинні інстинкти, і все ж прикривати їх шляхетністю, називаючи всі дії засобом досягнення ідеальної мети. Гітлер усвідомлював, що люди не почнуть об’єднуватися і присвячувати себе спільній меті, поки ця мета не буде ідеальною і справді здійсненною для їхнього покоління. Він також розумів, що люди підуть на смерть за ідеал лише в тому випадку, якщо їх постійну старанність і сміливість підтримувати реальними земними винагородами.

6. Розуміння факту, що маси спраглі стійкої ідеології в політичній акції, як вони голодні до хліба. Будь-який рух, який не задовольняє цього духовного голоду мас, не зможе розраховувати на цілковиту підтримку, і йому долею уготований провал.

Уся сила, що не виходить із твердого духовного переконання, буде хиткою і невпевненою. Їй не вистачатиме стійкості, яка може ґрунтуватися тільки на свідомій життєвій позиції.

7. Здатність зображати конфліктуючі людські сили в яскравих, конкретних образах, зрозумілих звичайній людині. Це досягається використанням метафор, адже образність, як сказав Аристотель, є наймогутнішою силою на землі.

8. Дар звертатися до традиції народу і, посилаючись на великі класичні міфологічні теми, пробуджувати найглибші підсвідомі емоції аудиторії. Факт, що на підсвідомість найінтенсивніше впливають великі вічні символи і теми, зазвичай не усвідомлюється більшістю сучасних ораторів і письменників.

9. Усвідомлення того, що натхненні політичні дії не дадуть результату, якщо глибоко не задіяні почуття.

10. Оцінка готовності мас принести себе на вівтар соціального поліпшення або духовних цінностей.

11. Розуміння важливості артистизму та драматичної напруженості у проведенні великих мітингів, засідань і фестивалів. Це включає не тільки оцінку здатності артиста, письменника, музиканта і художника пробуджувати емоційні реакції, а також визнання керівником необхідності його участі у всьому драматичному дійстві в якості головного персонажа і героя. Гітлер став режисером всіх вистав з висвітлення його власної ролі в русі за Велику Німеччину.

12. Гостре розуміння важливості гасел, влучного слова, драматичних фраз і веселих епіграм у проникненні на більш глибокі рівні психіки. Розмовляючи з Ганфштенглем на цю тему, він якось використовував таке образне порівняння: «У людському мозку стільки місця, наскільки він великий, і якщо ви обставите його своїми гаслами, у супротивника не вистачить місця повісити туди свої картини, оскільки кімната мозку вже буде переповнена вашими меблями».

13. Усвідомлення самотності і почуття ізоляції у людей, що живуть в сучасних умовах, їх гостре бажання належати до якої-небудь активної групи, яка проводить у життя певні вартості, послідовна у своїх діях і дає індивідууму почуття особистої цінності та причетності.

14. Оцінка тієї примітної особливості, яка визначає обличчя ієрархічної політичної організації і яка допускає прямий контакт з кожним індивідуумом.

15. Здатність оточити себе групою вірних помічників, чиї таланти доповнюють його власні, і підтримувати їх лояльність щодо себе.

16. Розуміння того, що довіру людей можна завоювати лише в тому випадку, якщо постійно нагадувати їм про свою ефективну діяльність як у політичній організації, так і в уряді. Робляться всі зусилля, щоб уникнути обіцянок, яких неможливо буде виконати в чітко визначений час.

17. Оцінка важливої ​​ролі, яку відіграють дрібниці в повсякденному житті як окремої людини, так і у формуванні народного духу.

18. Повне визнання того факту, що у своїй переважній більшості люди бажають, щоб ними керували, і готові підкорятися, якщо лідер зможе завоювати їхню повагу і довіру. У цьому відношенні Гітлер мав успіх, оскільки зміг переконати своїх прихильників, що глибоко впевнений у своїх силах, і знаходив підходящі моменти для створення враження власної досконалості.

19. Це здебільшого стало можливим тому, що він за своєю природою – геніальний тактик. Його вибір часу для прийняття рішень і початку дій був майже стовідсотковим. Як пише Тіссен: «Іноді його розумові здібності вражаючі ... дивовижна інтуїція, позбавлена ​​всякого морального сенсу, але надзвичайно точна. Навіть в найскладнішій ситуації він розуміє, що можливо, а що ні».

20. Ймовірно, найяскравішою якістю Гітлера є його тверда переконаність у своїй місії і демонстрація перед публікою своїй рішучості присвятити все життя її здійсненню. Це дійство, розігране людиною, чиї переконання настільки сильні, що вона жертвує собою заради справи, захоплює інших і спонукає їх наслідувати його приклад. Це вимагає фанатичного впертості, якою Гітлер володіє в найвищій мірі. «Лише буря палаючої пасіонарності може змінити долі націй, але ця пасіонарність може бути збуджена лише людиною, яка несе її в собі».

21. Він також володіє здатністю звертатися до людей, породжувати в їхніх серцях співчуття до своєї персони і заступницьке ставлення, представляти себе в якості такого собі носія їх тягарів, гаранта їх майбутнього; в результаті він стає для індивідуумів справою їх особистої стурбованості, а багато хто, особливо жінки, відчувають до нього ніжність і співчуття. Вони завжди обережні, щоб не викликати несвоєчасного роздратування або страждання вождя.

22. Здатність Гітлера інтуїтивно приймати політичні рішення виявилася дієвішою, ніж здатність більшості соціально відповідальних мужів логічно прогнозувати майбутнє. Отже, він міг обрати такий курс дій, який здався йому найефективнішим, і не звертати особливої ​​уваги на критичні виступи своїх опонентів. Результат був такий, що він часто перегравав супротивників і досягав цілей, які було б не легко досягти нормальним шляхом. Саме це допомогло створити міф про непогрішимість і непереможності Гітлера.

23. В рівній мірі важлива його здатність переконувати інших людей дозволити йому самому мислити за них. Потім він зможе вказувати індивідуумам, що правильно, а що ні, що припустимо, а що неприпустимо, і може вільно використовувати їх для досягнення своїх власних цілей. Як сказав Герінг: «У мене нема свідомості. Моя свідомість – це Адольф Гітлер».

24. Це дозволило Гітлеру сповна використати терор, а потім – страх людей, який він передбачав з моторошною точністю.

25. Гітлер здатний вчитися в інших, незважаючи навіть на те, що він може люто протистояти всьому, у що вони вірять і за що виступають. Наприклад, він каже, що він навчився користуватися терором у комуністів, моралізаторством – у католицької церкви, пропагандою – у демократів...

26. Він майстер мистецтва пропаганди. Людеке пише: «У нього унікальний інстинкт користуватися перевагою кожного подиху вітру, щоб викликати круговорот».

27. У нього нема духу поразки. Після деяких зі своїх найсуворіших невдач він міг зібрати своїх найближчих підлеглих і почати розробляти плани «реваншу». Події, які могли б розчавити більшість особистостей, принаймні, тимчасово, схоже, діють як стимулятори ще більших зусиль Гітлера.


Більшою частиною таких якостей володіли Густав Маннергейм і Юзеф Пілсудський, що дало можливість Фінляндії і Польщі під їх керівництвом зберегти незалежність і відбити агресію Росії.


Карл Густав Еміль Маннергейм (швед. Carl Gustaf Emil Mannerheim, 4 (16) червня 1867 — 27 січня 1951, Лозанна — барон, державний та військовий діяч Фінляндії шведського походження, президент Фінляндії (1944), фельдмаршал Фінляндії (1933), з 1942 — маршал Фінляндії (почесне звання).


Юзеф Клеменс Пілсудський (пол. Józef Klemens Piłsudski; 5 грудня 1867, с. Зулов (нині Залавас) — 12 травня 1935, Варшава, Польська Республіка) — польський політичний і державний діяч, перший голова відродженої польської держави. Ініціатор створення Польської Військової Організації, засновник польської армії, маршал Польщі.


На жаль, українські лідери часів визвольних змагань 1917 – 1920 років – Грушевський, Петлюра, Винниченко – не володіли навіть третиною вищевказаних лідерських якостей і під їх керівництвом Україна програла визвольні змагання!

В той час незалежність Україна могла вибороти під керівництвом гетьмана Скоропадського, але народні маси, отруєні більшовизмом і лібералізмом, не змогли підтримати його боротьбу і зійшли на манівці!


Скоропадський Павло Петрович (3 [15] травня 1873, Вісбаден — 26 квітня 1945, Меттен, Баварія) — Гетьман Української Держави, український державний, політичний і громадський діяч, військовик. Походив із козацько-старшинського роду Скоропадських. Офіцер армії Російської імперії. Учасник російсько-японської та Першої світової війни. Гетьман Української Держави (29 квітня — 14 грудня 1918). Один з лідерів та ідеологів монархічного гетьманського руху.


У 1970-х роках минулого століття авторитарний керівник генерал Августо Піночет врятував Чілі від комуністичної загрози. Піночет володів більшістю з лідерських якостей, які належали Адольфу Гітлеру.

Августо Хосе Рамон Піночет Уґарте; ісп. Augusto Jose Ramon Pinochet Ugarte; 25 листопада 1915, Вальпараїсо — 10 грудня 2006, Сантьяго) — президент Чилі (1974–1990), диктатор, головнокомандувач Збройних сил Чилі, пожиттєвий сенатор Чилійського парламенту. Його правління має багато прихильників серед правих, у першу чергу через створення в Чилі під час військового режиму вільної ринкової економіки, інтегрованої в світову економіку, і сильну присутність приватного сектора. Ця зміна в економічній моделі призвела до швидкого макроекономічного зростання, яка перетворила Чилі на одну з країн з найбільшим економічним бумом і найвищим рівнем людського розвитку в Латинській Америці.


Для успішного керування Україною в складний час війни необхідно мати:

а) лідерські якості;

б) досвід керування державою в складних умовах.

в) довіру тверезо мислячої частини населення України, чия свідомість не отруєна популізмом і бажанням "Все і негайно!".

г) довіру політичної еліти стратегічних партнерів України США, Великобританії, Литви, Польщі.

На сьогодні, частиною лідерських якостей, описаних вище, більше за всіх володіє Петро Порошенко.

На сьогодні досвідом керування державою в умовах війни має тільки Петро Порошенко.

На сьогодні довірою більшої частини тверезо мислячої частини  населення України користується тільки Петро Порошенко.

На сьогодні довірою політичної еліти стратегічних партнерів України, перш за все США, користується тільки Петро Порошенко.

До цього можна додати, що найменш "брудна білизна" - в політиці і бізнесі - у порівнянні з іншими претендентами на пост Президента України якраз у Петра Порошенко!


Найрозумніше, що можна було б зробити в даний момент, це не гратися в демократію, а прийняти Верховною Радою Законопроект про перенесення виборів Президента України на 2021 рік!


Наші інтереси: 

Думати про Україну!

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Владислав Дзигар.
0
Ще не підтримано

Перед тим, як прочитати статтю у розмові з татом, наводив свої аргументи, чому зараз не доцільно міняти Порошенка. А Володимир, як завжди, з високою професійністю підтвердив мою думку ( що мені дуже приємно :) ).

P.S. Хочу висловити свою повагу і вдячність пану Володимиру за його працю!

Жнива почалися, браття!

Коментарі

Зображення користувача Роман Блискавка.
0
Ще не підтримано

Найрозумніше, що можна було б зробити в даний момент, це не гратися в демократію. а прийняти Верховною Радою Законопроект про перенесення виборів Президента України на 2021 рік!

Це дійство має назву узурпація влади, з усіма її наслідками.

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Типова ліберастія!
І повне нерозуміння, що ми ведемо смертельну війну за незалежність України!

Цитата:
Це дійство має назву узурпація влади, з усіма її наслідками.

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

І що Ви тепер скажете, друже Романе!?

Чи Ви вже в "73-му кварталі"?

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

З початком військової агресії Росії потрібно було не гратися в демократію і прикриватися "фіговим листком" АТО, а вводити в прикордонних областях військовий стан, а на іншій території України особовий стан!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Ця дискусія немає перспективи,бо ти себе заганяєш в кут...

Володимир Федько каже:
З початком військової агресії Росії потрібно було не гратися в демократію і прикриватися "фіговим листком" АТО, а вводити в прикордонних областях військовий стан, а на іншій території України особовий стан!

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Я не веду дискусії. Я викладаю свою точку зору. Подобається вона комусь чи не подобається мене мало цікавить!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Справа не в тому щоб твоя думка комусь подобалася,а в тому щоб вона відповідала твоєму рівню...Не можна в одній і тій же темі бути професіоналом і непрофесіоналом...Якщо ти можеш розібрати "на молекули" діяльність певних історичних діячів,і в той же час "тупиш" в оцінці діяльності теперішнього президента України,то в читачів виникає питання.Або автор профнепридатний,або пише заказуху...

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Я не прочитав тут (на НО) жодної оцінки діяльності Президента України, крім тупого і нав'язливого несприйняття його самого, як особи!

Якщо вже пішла така розмова, то, будь ласка, напиши свою оцінку конкретних діянь президента Порошенко, які ти вважаєш поганими. Тоді буде про що говорити!

Оцінка діяльності президента повинна базуватися на знанні політичної і економічної ситуації в Україні та знанні конкретних повноважень президента згідно Конституції України і чинного законодавства.

У нас три гілки влади. У нас є ВР, є Президент, і є прем'єр-міністр з урядом. Валити всі гріхи і негаразди на президента, як у нас це роблять - некоректно.

Щодо "некомпетентності" і "заказухи" ї.

Якщо переглянути 490 блогів, які я написав станом на сьогоднішній ранок та більше десятка фільмів, в яких я взяв участь, то неозброєним оком видно, що я в них не торкався діяльності державних структур, діяльності президента, Верховної Ради чи прем'єр-міністра з урядом. Я не соваю свій ніс у сфери, в яких я не маю достатньої інформації, щоб робити висновки щодо їхньої діяльності.

Якщо переглянути 490 блогів, які я написав станом на сьогоднішній ранок та більше десятка фільмів, в яких я взяв участь, то жодного "заказного" матеріалу я не написав і не опублікував.

Щодо президентських виборів я висловив свою думку в коментарях і написав своє бачення ситуації і якостей кандидатів на цю посаду. Кожен бажаючий може порівняти свого кандидата на відповідність посаді згідно опублікованих мною критеріїв. В тому числі порівняти і нині діючого президента.

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Існування і розвиток держави, як і будь-якої системи, стоїть на трьох "китах":
1. Цілісність (єдиноначальність).
2. Різноманітність (внутрішня свобода).
3. Справедливість (вдячність, правильна винагорода).

Найголовнішим є п.1. Якщо втрачається цілісніть, що все інше втрачає сенс, тому що зникає держава, а з нею і нація.

Наші дезорієнтовані гобіти прагнуть свободи без цілісності. Це шлях до самознищення.

Про це ми вже багато говорили, час нагадати:

Організаційна тріада еконаціоналізму: цілісність, різноманітність, справедливість (голосування)

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

На першому місці стоїть Правда і Справедливість...Це фундамент всієї світлої сторони людини і цивілізації загалом...

А щодо "Найголовнішим є п.1. Якщо втрачається цілісніть, що все інше втрачає сенс, тому що зникає держава, а з нею і нація."...

То цю думку спростували євреї на практиці...

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Нація – це державно організований етнос. Руйнування держави перетворює структуровану націю на аморфний етнос. Це небезпечний стан. Можна взагалі зникнути.

Євреї стали нацією тільки тоді, коли здобули власну державу.

Явсе Світ каже:
На першому місці стоїть Правда і Справедливість...Це фундамент всієї світлої сторони людини і цивілізації загалом...
А щодо "Найголовнішим є п.1. Якщо втрачається цілісніть, що все інше втрачає сенс, тому що зникає держава, а з нею і нація."...
То цю думку спростували євреї на практиці...

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Організований етнос-це нація...а що значить державно організований етнос?...і як він можливий в сучасних реаліях?

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Держава - це форма повноцінної організації народу і перетворення його з етносу на націю. Будь-які недержавні форми організації етносу - це напівміри і компроміси.

Нація - це народ з власною державою.
Держава робить народ сувереном, тобто господарем своєї долі.

Явсе Світ каже:
Організований етнос-це нація...а що значить державно організований етнос?...і як він можливий в сучасних реаліях?

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Євреї є різні!

Націоналісти і Патріоти творили свою Державу!
Шахраї паразитували і паразитують на населенні інших країн!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

У кожного політичного лідера є досягнення і є помилки. Буває і таке, що політичний лідер чинить злочини. Наприклад, Лєнін, Троцький, Сталін, Янукович.

Від помилок не застрахований ніхто!

Помилки були і у Скоропадського, і у Гітлера, і у Муссоліні, і у Піночета....

Помилки є і у Петра Порошенко.

Головне в іншому!
ЩО переважає - державотворча діяльність чи постійні помилки. Влітку 2014-го, коли втік Янукович з прибічниками, коли країна залишилася фактично без керівництва, група людей взяла на свої плечі управління Україною. І утримала незалежність країни від Москви!

Куди скотилися Яценюк, Кличко, Тягнибок? До дріб'язкових власних інтересів. Чим зайнялася Тимошенко? Тими ж самими дріб'язковими власними амбіційними інтересами.

І тільки Олександр Турчинов і Петро Порошенко вивели країну з кризи і продовжують керувати нею в складних умовах війни.

І їм довіряє керівництво найпотужнішої держави в світі - США!

Так на чию думку я повинен зважати більше: президента Дональда Трампа, Курта Волкера, покійного Маккейна чи на думку деяких гравців НО, які осліплені чи злобою на президента Порошенко, чи корпоративними інтересами політичного лідера з чиїх рук планують отримати манну небесну, і тільки із-за цього ллють бруд на президента?

У мене немає власних інтересів щодо кандидатів на пост президента. Я не займаюся політичною діяльністю, і не планую брати участь в політичних кампаніях. Хто б не став наступним президентом, я буду продовжувати свою роботу над історичними проектами.

В той же час, я думаю про благо для України, про благо для співгромадян, про благо для своїх дітей і онуків.

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Ситуація,в котрій опинилася Україна,буде ясною для більшості людей через певний час...На жаль вони думають,що серед п'яти відсотків українців від загальної кількості населення,нема жодної персони достойної керувати країною у цей складний час...Ця примітивна мантра,котра повторюється в більшості ЗМІ вже добралася до сайту світоглядних новин...Найняті сотні інформаційних тролів,які переконують нас.."жити по-новому"..."назвіть достойних"..."відновив армію"..."винні будуть покарані"..."Росія агресор",але тільки у зручних обставинах..."агенти кремля"...і т.п.

Для притомної людини цілком зрозуміло,що Україна розвивається не завдяки Порошенкам і йому подібним, а всупереч їм...Усвідомивши це,вони як то кажуть,очолили те,що не могли зупинити...але все сталося не так гладко...українці показали на що здатні у тяжкі моменти...і тепер або "я її до шлюбу,або вона мене до прокурора"...тому на кону стоїть саме виживання паразитів,тому така істерія...тому будуть вибори без вибору,а із часом якесь типу журналіст скаже "та ви самі його обрали"...ну ви знаєте,я це називаю портніковщина...

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Знову, як завжди демагогія!

Для початку я хотів би почути від тебе, друже Явсе Світ, в якій ситуації знаходиться Україна! Політичній, військовій, економічній. Твої думки, твоє бачення. Конкретно, а не відро помиїв на все!

По-друге, ми на НО не займаємося читанням мантр, а висловлюємо своє бачення проблем України.

(Помилкове твердження прибрано!)

Наступне. Назви імена достойних кандидатів на пост президента України на майбутніх виборах. ПОІМЕННО! І ми обговоримо їх.

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

1.Україна являється інструментом геополітичних ігор сильніших за неї держав...Я про це писав не один раз...запам'ятай мою думку,щоб більше мене про це не запитувати...

2.Будь ласкавий назви моїх російськомовних друзів...тільки не виляй,а дай відповідь...

3.На рахунок виборів,то я поділяю думку,що голосувати чи радити комусь за кого голосувати,потрібно лише тоді,коли особисто знайомий із кандидатом на ту чи іншу посаду...Але звісно можуть бути і винятки...Достойним кандидатом вважаю Ігоря Каганця...

4...п.с.коли дочитаєш п.3,не забуть відповісти на п.2....Дякую завчасно...

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Це "геніальне відкриття", яке тягне як мінімум на Нобелевську премію в галузі політології.

Цитата:
1.Україна являється інструментом геополітичних ігор сильніших за неї держав...Я про це писав не один раз...запам'ятай мою думку,щоб більше мене про це не запитувати...

А якщо говорити серйозно, то примітивна мантра, яка від тисячного повторення не стала фактом.

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Це не моє відкриття...на жаль це дійсність,із якої нам потрібно виходити...рано чи пізно прийдеться скинути рожеві окуляри...

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Вибачай, друже Явсе Світ!

Мене один камерад ввів в оману, ідентифікувавши тебе з Михайлом Харачко.

Свій коментар щодо "російськомовних друзів" я прибрав.

Ще раз вибачаюся за помилку.

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Я зрозумів, друже Явсе Світ, що ти живеш в якомусь уявному світі, доступному тільки тобі.

Як я можу бути кандидатом у Президенти, якщо в мене нема жодного досвіду державного управління?

Для керування державою треба мати відповідну освіту і практику керівної роботи загальнодержавного рівня.

Явсе Світ каже:
3.На рахунок виборів,то я поділяю думку,що голосувати чи радити комусь за кого голосувати,потрібно лише тоді,коли особисто знайомий із кандидатом на ту чи іншу посаду...Але звісно можуть бути і винятки...Достойним кандидатом вважаю Ігоря Каганця...

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Якщо людина змогла провести таку роботу як очищення Євангелія від вставок,і вагається в тому,що не зможе зорганізувати простих людей до притомної взаємодії між собою,то тоді хто це зможе: може Рабіновіч,може скоморох із 95 кварталу чи
співзасновник українофобських організацій таких як ПР і СДПУо...

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Друже Явсе Світ, я особисто знаю дуже багато артистів балету, які були гарними балеринами і гарними танцівниками. Але тільки одиниці стали балетмейстерами і режисерами. Є дуже багато гарних спортсменів, але з них дуже мало вийшло гарних тренерів. І т.п.

Винниченко був гарним журналістом, але дуже поганим політиком. Грушевський був видатним вченим, але дуже поганим політиком.

Я вже говорив, що необхідно відкинути геть радянський стереотип: "Кожна куховарка повинна вміти керувати державою!"

Країною повинні керувати професіонали! Люди, які знають право та науку управління і мають практичний досвід управління державними структурами.

Цитата:
Якщо людина змогла провести таку роботу як очищення Євангелія від вставок,і вагається в тому,що не зможе зорганізувати простих людей до притомної взаємодії між собою,то тоді хто це зможе: може Рабіновіч,може скоморох із 95 кварталу чи
співзасновник українофобських організацій таких як ПР і СДПУо...

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Так,країною повинні керувати професійні чиновники,котрі повинні бути і високоморальними людьми...Все що їм потрібно робити,так це виконувати закони і нормативи того рівня,на якому вони працюють...

А думка про те,що сьогоднішнє керівництво держави незамінне і саме достойне, із світу гумору...

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Друже Явсе Світ, не пересмикуй... Я не стверджую, що "сьогоднішнє керівництво держави незамінне і саме достойне"! Я говорю про те, що на даний момент професіоналів здатних замінити Президента Порошенко не спостерігається!

Якщо у тебе такі кандидатури є, то назви їх!

Цитата:
А думка про те,що сьогоднішнє керівництво держави незамінне і саме достойне, із світу гумору...

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Що до питання "Якщо у тебе такі кандидатури є, то назви їх!",то я вже на нього відповідав...але якщо тобі Друже потрібно одне і те саме говорити більше як один раз,то я із задоволенням повторюся...

Я проживаю у дуже маленькому населеному пункті (а мрію жити ще у меншому)...тож на жаль,особисто не знаю жодної людини,яка могла би бути президентом України...

Свій негативний висновок про теперішню владу я роблю із того,що бачу і розумію у кількох сферах господарської діяльності...дуже шкода,що цього не бачать на НО...

Якщо тисячі простих Українців підняли на боротьбу із ворогом у різний спосіб,і готові жертвувати собою,то думаю і серед еліти українського народу,є достойні,щоб очолити свій народ...

...а шукати достойних,серед тих,кого паразитична пропаганда пропустила через своє сито у ЗМІ,це як шукати піонервожатого серед зграї педофілів...

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Це найкраща відповідь на моє запитання!

Цитата:
Я проживаю у дуже маленькому населеному пункті (а мрію жити ще у меншому)...тож на жаль,особисто не знаю жодної людини,яка могла би бути президентом України...

Свій негативний висновок про теперішню владу я роблю із того,що бачу і розумію у кількох сферах господарської діяльності...дуже шкода,що цього не бачать на НО...

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Коли я вчора прочитав цей комент гравця ЯвсеСвіт, то одразу передбачив відповідь гравця Ігоря Каганця. І не помилився!

Цитата:
3.На рахунок виборів,то я поділяю думку,що голосувати чи радити комусь за кого голосувати,потрібно лише тоді,коли особисто знайомий із кандидатом на ту чи іншу посаду...Але звісно можуть бути і винятки...Достойним кандидатом вважаю Ігоря Каганця...

Цитата:
Як я можу бути кандидатом у Президенти, якщо в мене нема жодного досвіду державного управління?
Для керування державою треба мати відповідну освіту і практику керівної роботи загальнодержавного рівня.

***

У багатьох ще не зникла радянська ідеологема - "каждая кухарка должна уметь руководить государством"!

Я мав можливість спостерігати роботу Верховної Ради України, оскільки 4 роки був аккредитованим журналістом при ВРУ і 4 роки був помічником-консультантом народного депутата ВРУ, працював в Комітеті по законодавчому забезпеченню діяльності правоохоронних органів; був кандидатом у ВРУ від партії "Нова Сила" на парламентських виборах 2006 року. В той же час, я можу стверджувати, що знаю про роботу ВРУ дуже мало, оскільки не працював конкретно в залі засідань при прийнятті законів, не спілкувався з депутатами, не знаю внутрішній механізм взаємодії фракцій і т.п.

Тому я не висловлююся щодо роботи ВРУ, а тим більше про роботу Президента і Адміністрації Президента. Щоб критикувати чи давати поради, треба знати справу.

Робота у вищих органах управління вимагає не тільки відповідної фахової підготовки, але і досвіду керівництва різними структурами, а також повної самовіддачі справі.

На жаль, в українському середовищі існує стійка думка, що будь-яка хороша людина може бути депутатом ВРУ або президентом!

Шановні, якщо у вас болить зуб, то ви підете до лікаря-стоматолога, а якщо у проблеми з потенцією, то ви підете до лікаря - терапевта/уролога/сексолога/психолога. І не підете до гарного і високопрофесійного фахівця з ІТ-технологій.

Чому для керування авто чи мотоциклом потрібно пройти обслідування у психіатра/нарколога, вивчити правила дорожнього руху і здати на права, а для того, щоб стати кандидатом в депутати чи кандидатом в президенти нічого з вищеназваного не треба!?

Злата Огневич гарна співачка! Давайте зробимо її депутатом ВРУ! Зробили! Злата Огневич стала депутатом і через деякий час склала свої повноваження. Що як законодавець вона зробила для України!? НІЧОГО!

Козак Гаврилюк гарний патріот! Давайте зробимо його депутатом! Не біда, що він малоосвічений і не має жодної уяви про законодавчу роботу. Зате людина хороша! Зробили! І яка користь від цього? Що як законодавець він зробив для України!? НІЧОГО!

Савченко в полоні у кацапів! Заради піару (себе і партії) її висунули кандидатом у ВРУ... Обрали депутатом. Чим все закінчилося відомо. Що як законодавець вона зробила для України!? НІЧОГО!

В той же час всі названі справно отримували державну заробітну плату. Та чи зароблена вона працею!?

Зараз з'явилася нова фішка: Вакарчук - кандидат в Президенти! Вакарчук чудовий співак, але який у нього досвід роботи в державних структурах, який досвід керівництва? НІЯКОГО!

Я не займаюся політикою і не збираюся нею займатися в майбутньому!

І мої попередні коментарі, і цей мій блог були викликані тією безвідповідальною балаканиною щодо майбутніх виборів і президента Порошенко, яку розвели на НО деякі гравці. Причому нічого конкретного не було сказано. Просто невдоволене бурчання!

Треба бачити проблеми України; бачити зміни, які сталися за минулі 4 роки і які перспективи намітилися.

Війна в найближчі роки не закінчиться! Вона стане більш витонченою, більш підлою, більш підступною з боку Росії. І ті політики, які обіцяють "нові курси" для України нахабно брешуть. Так, населення (сказати "народ" язик не повертається) хоче, щоб війна закінчилася вчора! Але це не залежить від України. Подивіться на Придністров'я, на Грузію, на Абхазію... Скільки років Росія утримує захоплені території! Тепер ще додалися Крим і частини Донецької та Луганської областей.
Корупція - це ЗЛО! Але що запропоновано для реальної боротьби з корупцією? Арештувати і конфіскувати майно!?

Чому кожен, хто навчився писати на клавіатурі, вважає себе здатним оцінити керівництво державою і нахабно лити помиї на того, хто йому не подобається. При цьому не маючи жодної уяви, про те, як працює державний механізм!?

На мій погляд, перш ніж критикувати, потрібно зробити передмову:

Я, (імярек), маючи [...] освіту і [...] років практичної роботи на керівних посадах, вважаю, що (імярек), який є нашим депутатом ВРУ чи президентом України, приймає неправильні/злочинні рішення, які полягають в [...]. Тоді буде видно, що критик дійсно патріот України і висловлює правильні і конструктивні думки.

А якщо критик з гріхом пополам закінчив якийсь вищий учбовий заклад, працює на дрібній посаді офісного планктона і не вміє навіть організувати компанію на пиво з п'яти осіб, то своє невдоволення хай залишить для власного ужитку.

Цей комент не адресований комусь з гравців персонально. Це мої думки для всіх.

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Владислав Дзигар.
0
Ще не підтримано

Перед тим, як прочитати статтю у розмові з татом, наводив свої аргументи, чому зараз не доцільно міняти Порошенка. А Володимир, як завжди, з високою професійністю підтвердив мою думку ( що мені дуже приємно :) ).

P.S. Хочу висловити свою повагу і вдячність пану Володимиру за його працю!

Жнива почалися, браття!

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Дякую за увагу, друже!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

До всього мною сказаного раніше, хочу також додати...

Протягом важких років 2014 - 2017 Петро Порошенко з командою робили важку роботу. Ми можемо оцінювати, як вони цю робили роботу - добре, посередньо, погано. Але ми повинні оцінювати роботу, а не виливати своє невдоволення!

Виникає логічне запитання - а чим займалися в ці роки нинішні потенційні претенденти на президентську посаду! Яку державотворчу роботу вони виконали за ці роки!? КОНКРЕТНО!

Аналіз-порівняння зробити дуже просто!
Візьміть декілька аркушів паперу... На кожному напишіть ім'я Президента та ім'я кандидата ... І складіть перелік справ, які кожен зробив за чотири важких роки війни з Росією.

Після цього можете сміливо викладати свій аналіз в Інтернеті і на "НО"!

Слава Україні!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Володимир Світлий.
0
Ще не підтримано

У Порошенка позитивний склад мислення. Крім того він , мабуть, хоче стати Петром1. Повідчиняти двері і вікна, і де потрібно позабивати цвяхи. Вибір дуже вузький. Або "фантастичні" герої (кандидати у президенти які відомих справ як державника не мають). Герої з власних і мас-медійних фантастичних розповідей. Або почнемо відчиняти і забивати разом одночасно з виховним процесомяк самого себе так і Петра Порошенка.

Від мрії до слова, від слова до дії, від дії до світлової події.