Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Інструкція для патріотів України. Як перемогти Москву в гібридній війні

Спецтема:

Росія за допомогою п'ятої колони в Україні і популістів, які вигідні Кремлю, робить все для того, щоб взяти реванш на виборах у 2019 році.

Основні ставки Кремль робить на таке:

а) максимальне обливання брудом Петра Порошенка через російські та українські засоби масової інформації. В тому числі, на стороні Кремля працюють канали українських олігархів. Мета - максимальне зниження рейтингу Порошенка;

б) навішування ярликів на українців, називаючи їх порохоботами. Мета розділити українців і перетворити прихильників Порошенка в ізгоїв суспільства. Кремль вже не раз навішував ярлики на борців за незалежність України, називаючи їх мазепинцями, петлюрівцями, бендерівцями, а тепер порохоботами. Типу - це не українці, а якісь боти;

в) залучення ефекту натовпу. За допомогою маніпуляцій в рейтингах політиків Кремль намагається вселити українцям думку, що Порошенко нібито непрохідний, а на перших місцях популісти, які вигідні Кремлю і п'ята колона.

Незважаючи на всі зусилля Кремля, на стороні України:

а) правда. Як би кремлівські пропагандисти не брехали і не перекручували, правда все одно візьме гору;

б) менталітет українців. Кремль в 2014 році програв інформаційну війну саме тому, що українці не довіряють владі і засобам масової інформації. Українці не росіяни, їх не можна зазомбувати одним телевізором. Вони більше прислухаються до думки знайомого, сусіда або якоїсь авторитетної людини.

в) громадянське суспільство. Так, це ще далеко не більшість, але навіть зараз громадянське суспільство в Україні може впливати і на громадську думку, і на навіть на владу.

З цього слідує, що саме зараз прийшов час проявити громадянську позицію і показати Кремлю й олігархам, що в Україні є громадянське суспільство, яке може впливати на майбутнє України і не боїться це робити.

Нам потрібно діяти. Скажу відразу, що це буде не просто, але цілком реально.

1. По можливості, де це тільки можливо (на роботі, в транспорті, в компанії, в гостях) необхідно відкрито заявляти, що ви підтримуєте єдиного проукраїнського кандидата Петра Порошенка, якого Росія намагається знищити всіма можливими способами.

Це вкрай важливо щоб зломити ефект натовпу, який нам нав'язує Москва. Українці повинні бачити, що серед них є люди, які підтримують Порошенка і не соромляться про це відкрито говорити, не дивлячись не всі ярлики.

2. Потрібно провести бесіди на політичні теми в колі своїх знайомих і родичів. Не завадить з'їздити і в село до мами або до бабусі.

Я розумію емоції патріотів, але, ні в якому разі не варто нав'язувати свою думку, агресивно доводити свою позицію, а тим більше, сваритися. Потрібно розуміти, що спілкування за один раз нічого не дасть, але змусить людей задуматися. Ви просто повинні сказати свою думку і все. А через два-три місяці повторно поспілкуватися на політичні теми і навести вже більшу кількість аргументів.

Суть в тому, що якщо у людини під дією телевізора вже сформована думка, то так просто зламати її однією бесідою точно не вийде. На це потрібно від трьох місяців до півроку. Але якщо вдасться переконати людину, то Кремль і олігархічні засоби масової інформації повторно зазомбувати її не зможуть.

Наведу приклад. Мій добрий знайомий навесні цього року їздив в село до бабусі. Бабуся підтримувала одного з популістів, який вигідний Кремлю.

Він просто висловив свою думку і не сильно намагався переконати бабусю. Днями, через три місяці він знову з'їздив в село. І після чергової розмови з великою кількістю аргументів, бабуся стала не тільки підтримувати Порошенка, а й ходить по селу агітувати за нього.

Зрозуміло, що розповісти про політичну ситуацію в країні, припустимо за 20 хвилин, точно не вийде, а тому варто акцентувати увагу на таких простих аргументах:

1. А чому ви підтримуєте того чи іншого популіста? Чому ви негативно ставитеся до Порошенка? У більшості будуть аргументи: «А ви що новини не дивитеся?». Тут потрібно сказати про те, що думка людей через телеканали формують олігархи. І не варто бути жертвою пропаганди.

2. Петро Порошенко не ідеальний Президент, але він отримав розграбовану країну під час війни. І багато зробив для відновлення армії, відвоював половину Донбасу, почав процес реформ і веде Україну на Захід.

3. За чотири роки при владі Порошенко один з небагатьох політиків, який не наживався на посаді. Незважаючи на те, що він втратив половину свого статку, сотні мільйонів гривень він пожертвував на армію і соціальні проекти. Хоч один з українських політиків дав хоч копійку на армію? А люди вони всі далеко не бідні.

4. Петру Порошенку важко, досить подивитися на те, як він посивів за ці чотири роки. Кремль і українські олігархи через телевізор поливають його брудом, п'ята колона ставить палиці в колеса і гальмує всі реформи в країні. Проте, він бореться, розвиває армію, піднімає економіку, займається питаннями української мови і незалежності української православної церкви.

5. Популісти, які вигідні Кремлю, розповідають нам про мирні плани. Типу, навіщо нам війна, можна домовитися з Росією або взагалі здати Донбас. Тут варто нагадати події весни 2014 року. Росія не заспокоїлася на Криму і відразу полізла на Донбас. Після здачі Донбасу вони полізуть далі. Росії, як імперії, не потрібен один Крим і Донбас, їй потрібна вся Україна.

А якщо Україна погодиться на федерацію і автономію Донбасу, щоб Донбасом управляла Росія і шантажувала ним всю країну, то за що загинули тисячі українських вояків? За що тисячі українських хлопців залишилися без рук, без ніг, без очей? Як потім дивитися в очі матерям загиблих українських Героїв?

Результат війни завжди один - або перемога, або капітуляція на умовах ворога. Український народ не допустить капітуляцію, які б плани нам не нав'язували.

6. Ми повинні дати можливість Порошенку продовжити позитивні зміни, а не повертатися до старих політиків, які вже були при владі, а тепер порожніми обіцянками годують народ.

Разом, зусиллями всього українського народу ми зможемо перемогти в цій інформаційній війні і не допустити реваншу Кремля в Україні.

Джерело


Коментар НО

Про те, як нам ставитися до Петра Порошенка, ми з’ясували ще у березні 2017 року без жодних "Інструкцій для патріотів": 

 

Наші інтереси: 

Знати правила гібридної війни. Уміти протистояти.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Сірко Крутивус.
0
Ще не підтримано

Дякую. Наразі все більше українців вчаться критично мислити, все більше не боїться бути відвертим і казати правду.
Колись українці скидали "баригу" Виговського, не пішли за "олігархом" Мазепою, скидали "запроданця" Скоропадського... Потрібно учитися - вміти обирати краще із сущого. І працювати! Працюватиу тій сфері, де можеш сотворити досконалість.

Коментарі

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Чудова стаття і в ній все правильно сказано!
Крім одного...

Давайте будемо називати популістів не абстрактним словом "популіст", а його конкретним прізвищем!

Я знаю. що Петро Порошенко не ідеальний Президент, якого я б хотів мати на чолі Держави. Але я знаю, що крім нього на сьогоднішній момент ми не маємо жодного політика, здатного керувати Державою в цей складний час!

Хто бажає мені заперечити - хай назве публічно прізвище людини, яка зможе бути кращим Президентом, ніж Петро Порошенко на даний момент! І я із задоволенням з ним подискутую!

P.S.

- Я ніколи не був і не є членом/симпатиком блоку Петра Порошенко.
- Я не збираюся вступати в будь-яку політичну чи громадську організацію. яка буде брати участь у президентських виборах, підтримуючи Петра Порошенко.
- Я - тверезомислячий Українець і Патріот України.

Слава Україні!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Головним московським проектом є Тимошенко, інші московські проекти носять технічний характер - для атаки на Порошенка.

Позитив ситуації в тому, що нам не треба напружуватися з вибором між різними кандидатами. Очевидно, що єдиний проукраїнський кандидат - це Порошенко.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Назар Творчий.
0
Ще не підтримано

Інструкція для патріотів України. Як перемогти Москву в гібридній війні
(стислий переказ)
Петра Порошенка... Порошенка... Порошенка.. Порошенко... популісти... якоїсь авторитетної людини... З цього слідує... і показати Кремлю... Нам потрібно діяти... Петра Порошенка... підтримують Порошенко... до бабусі. Мій добрий знайомий... до бабусі. Бабуся... він знову з'їздив в село... бабуся...підтримувати Порошенка... Порошенка... Петро Порошенко... Порошенко... Петру Порошенко важко... він посивів... палиці в колеса... Популісти, які вигідні Кремлю... Ми повинні дати можливість Порошенку.

Враг будєт разбіт, пабеда будіт за намі, ура таваріщі!

Останнім часом "Портал світоглядних новин" все швидше котиться до світогляду "гомо совєтікус". Розміщена тут дешева агітка, повна маніпуляцій та перекручень, з заголовком на межі цинізму, ще раз це підтверджує. Сумно.

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Це відверта стаття на підтримку Петра Порошенка, тому в ній згадується саме його прізвище.

Сила Порошенка в тому, що він чутливо підлаштовується під цивілізаційні тренди. До таких я відношу:

1. Геополітичний і екзистенційний союз України з США.
2. Як наслідок - деолігархізація України і зменшення корумпованості (це вимога США, які зацікавлені в сильній незалежній Україні).
3. Геть від Москви! - зменшення залежності від Московії (зокрема РПЦ-ФСБ), звернення до традицій Гетьманату і УНР.

Назар Творчий каже:
Інструкція для патріотів України. Як перемогти Москву в гібридній війні
(стислий переказ)
Петра Порошенка... Порошенка... Порошенка.. Порошенко... популісти... якоїсь авторитетної людини... З цього слідує... і показати Кремлю... Нам потрібно діяти... Петра Порошенка... підтримують Порошенко... до бабусі. Мій добрий знайомий... до бабусі. Бабуся... він знову з'їздив в село... бабуся...підтримувати Порошенка... Порошенка... Петро Порошенко... Порошенко... Петру Порошенко важко... він посивів... палиці в колеса... Популісти, які вигідні Кремлю... Ми повинні дати можливість Порошенку.
Враг будєт разбіт, пабеда будіт за намі, ура таваріщі!
Останнім часом "Портал світоглядних новин" все швидше котиться до світогляду "гомо совєтікус". Розміщена тут дешева агітка, повна маніпуляцій та перекручень, з заголовком на межі цинізму, ще раз це підтверджує. Сумно.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Назар Творчий.
0
Ще не підтримано

Моє ставлення до змісту написаного я виклав вище, повторюватися не буду. Головне питання полягало не в тому, чи відповідає моменту персонаж, що займає найвищу посаду, а чи доречна ця маячня під брехливим цинічним заголовком відверта стаття на НО? З твоєї відповіді я зрозумів, що це саме те, що робить нас вас сильніше. Дякую.

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Що за маячню я тільки що прочитав?...мінстець вже фінансує НО?...чи ця хуцпа від спеки?

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Все нормально. Порошенко створює середовище, сприятливе для творення нашого проекту.

Союз з США, мілітаризація суспільства, Українська помісна Церква, очищення від корупції, відновлення інфраструктури, енергетична незалежність - це саме те, що нам потрібно.

Важливо, що в нього вже нема іншого виходу. Або він перемагає разом з Україною, або зазнає особистої катастрофи. Йому вже нема куди тікати і нема де рятувати свою сім’ю.

Явсе Світ каже:
Що за маячню я тільки що прочитав?...мінстець вже фінансує НО?...чи ця хуцпа від спеки?

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Якщо для тебе це нормально,тоді вітаю...ти став політиком...можна клеїти білборди...

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Роман Блискавка.
0
Ще не підтримано

Наступним кроком після цієї статті напевне має бути «підтримаємо Живим Словом президента Порошенко!» Сумно.

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Вчора, в приватному листуванні з Ігорем, я передбачав подібну реакцію на нашу позицію. :-) І навіть знав, хто виступить опонентом.

Шановні опоненти, назвіть, будь ласка, імена кандидатів, які на вашу думку можуть очолити українську державу в цей період.

Я ще раз підкреслюю свою позицію: в даній історичній ситуації кращої кандидатури, яка має підтримку в Україні і у нашого стратегічного партнера США, ніж Петро Порошенко немає!

Опускатися до обговорення кандидатур Тимошенко, Гриценко і т.п. я вважаю нижче своєї гідності! Крапка!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Те,що ти Друже разом із Ігорем розважаєтеся,то дуже добре...А те що ви не бачите,чи не хочете бачити дійсності,то як писали вище Гравці,сумно...Порошенко разом із своєю адміністрацією зачистили притомних кандидатів до всіх рівнів влади,ще задовго до виборів...плюс неприпустима ситуація із протухлими протермінованими підрахуями із ЦВК...плюс фарісейські ЗМІ для промивки голів лохторату...ось і всі тобі вибори...

Ти Друже,як спеціаліст по всякого роду агентам,поясни мені,як зіграв свою роль "агента" громадянин Петро Порошенко в тилу ворога.Маю на увазі СДПУо, ПР, роль міністра в уряді Азарова і т.п...

Мій кандидат на посаду президента України Курт Волкер...я вже про це писав...

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Отямся, друже! :) Який Курт Волкер? Ми про реальні вибори Президента чи про що?

Зверни увагу, що майже вся інформаційна машина - як оліхархічна, так і московська - дружно працює проти Порошенка, тому гобіти масово вражені вірусом зрадофілії.

Це нагадує ситуацію з Трампом, якому також довелося перемагати всупереч лівацьким ЗМІ.

Явсе Світ каже:
Те,що ти Друже разом із Ігорем розважаєтеся,то дуже добре...А те що ви не бачите,чи не хочете бачити дійсності,то як писали вище Гравці,сумно...Порошенко разом із своєю адміністрацією зачистили притомних кандидатів до всіх рівнів влади,ще задовго до виборів...плюс неприпустима ситуація із протухлими протермінованими підрахуями із ЦВК...плюс фарісейські ЗМІ для промивки голів лохторату...ось і всі тобі вибори...
Ти Друже,як спеціаліст по всякого роду агентам,поясни мені,як зіграв свою роль "агента" громадянин Петро Порошенко в тилу ворога.Маю на увазі СДПУо, ПР, роль міністра в уряді Азарова і т.п...
Мій кандидат на посаду президента України Курт Волкер...я вже про це писав...

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Та я то при тямі...навіщо годувати "гауляйтера" і його ненажерливу свиту...вже якщо у нас зовнішнє управління від союзників,то хай "варяг" вже і гетьманує в перехідному періоді...навіщо цей цирк і порожня балаканина;і зайві витрати на паразитів...типу демократія чи що...

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Друже Явсе Світ, якщо ти хочеш, щоб з тобою розмовляли серйозно, то не пиши дурниць!

1. Почнемо з кандидатом на пост президента України "Курт Волкнер".
Це чудова людина і чудовий професіонал! Але він ніяк не може бути кандидатом в Президенти згідно чинного українського законодавства! І ти, друже, це чудово знаєш! Навіщо ж пишеш дурницю!?

2. Назви прізвища притомних кандидатів, що "були зачищені"!

Цитата:
Порошенко разом із своєю адміністрацією зачистили притомних кандидатів до всіх рівнів влади,ще задовго до виборів...

Ти постійно мутиш воду, ніколи не називаючи конкретних імен і конкретних фактів!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

А згідно чинного законодавства громадянин Порошенко може бути президентом України?

Сьогодні наприклад "з'їли" мера Конотопа...

Усі факти як в стіну горохом...

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

В огороді бузина, а в Києві дядько.

Невідомо за що зняли мера Конотопа, але в цьому винен президент!

Друже Явсе Світ, ти анекдот про портрет невістки на стіні пам'ятаєш!
Так твій коментар якраз з тієї теми.

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача ДЗен ДЗелень.
0
Ще не підтримано

Пропоную розглянути кандидатуру Андрія Білецького. Але не на виборах президента у 2019 році, а взагалі.

Хай буде Ща з Тя! І з Мя :)

 

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Так,Андрій Білецький на мою думку,кандидат у дусі часу...але як ??? якщо вони за волосся викинули Саакашвілі із країни,то як пробитися таким як Білецький із такими складом ЦВК,із такими ЗМІ,та із грошовитими паразитами,які розуміють,що їм кришка в такому випадку...

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Андрій Білецький - чудовий молодий політик! Я його знаю.

Але для посади Президента потрібна людина, яка має досвід управління і роботи у вищих органах влади.

Цілком можливо, що на майбутніх президентських виборах (2023 рік) Андрій Білецький буде реальним кандидатом на пост Президента України.

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Так, ближче до виборів ми його підтримаємо Живим Словом. Гарна ідея!

Роман Блискавка каже:
Наступним кроком після цієї статті напевне має бути «підтримаємо Живим Словом президента Порошенко!» Сумно.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Роман Блискавка.
0
Ще не підтримано

Вважаю, використовувати Живе Слово для підтримки будь-якого президента недоречним. За підтримку України,так. За державу союзника США, так. Ніхто не може знати істинних мотивів людини, тим більше тих, хто при владі.

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Ми ж не гроші йому даємо, а сприяємо його просвітленню. Це в наших інтересах.

Роман Блискавка каже:
Вважаю, використовувати Живе Слово для підтримки будь-якого президента недоречним. За підтримку України,так. За державу союзника США, так. Ніхто не може знати істинних мотивів людини, тим більше тих, хто при владі.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Оскільки я належу до вірян Української Православної Церкви Київського Патріархату і маю пожалуване право носити шеврони Синодального Управління Військового Духовенства УПЦ КП, то я не практикую "Живе Слово".

В той же час, я не бачу нічого поганого в тому, що практикуючі "ЖС" будуть читати його на підтримку Порошенка.

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Про те, як нам ставитися до Петра Порошенка, ми зі Щербиною з’ясували ще півтора роки тому без жодних "Інструкцій для патріотів" - див. відео до цієї статті.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Сірко Крутивус.
0
Ще не підтримано

Дякую. Наразі все більше українців вчаться критично мислити, все більше не боїться бути відвертим і казати правду.
Колись українці скидали "баригу" Виговського, не пішли за "олігархом" Мазепою, скидали "запроданця" Скоропадського... Потрібно учитися - вміти обирати краще із сущого. І працювати! Працюватиу тій сфері, де можеш сотворити досконалість.

Зображення користувача Павло Гуцул.
0
Ще не підтримано

Насправді є кандидант, який кращий за Порошенка. І це Іван Бубенчик. Учасник Євромайдану і бойових дій на Сході України. Його хотіли засудити за те що він захищаючи майданівців убив двох командирів «Беркуту». 24 травня 2018 року у Празі відбувся Перший Український Національний Конгрес,який тривав 3 дні. Його мета усунення олігархату, створюючи при цьому альтернативні гілки влади. Це є Таємна Екзекюта, закордонні частини УПА, Народний Трибунал, Українська Національна Армія. Під час Конгресу було визнано ГПУ, МВС, Верховну Раду та мережі психіатричних закладів МОЗ Українил - злочинними організаціями. Були створені альтернативні гілки влади. А також вибрано народного кандидата в президенти України. Тобто було 12 кандидатів і між ними були дебати. І в цих дебатах виграв Іван Бубенчик. Від завтрашнього дня я почну блог на тему Перший Український Національний Конгрес для того щоб розповісти, що є альтернатива теперішній владі.

Зображення користувача Сірко Крутивус.
0
Ще не підтримано

1. Це нагадує мені антигетьманську змову Директорії. Ба - ні! Там хоч були відомі діячі та організації, а тут структури, за якими нікого нема, хіба крім іноземних спецслужб.
2. Визнати органи влади злочинними організаціями - визнати всю державу злочинною. Тут хіба руйнувати (ворог буде потішений).
3. Реальна альтернатива має бути спертою на чітку програму та команду, яка готова заповнити вакансії у державних структурах. У згаданих зборах не було ні програми (хіба руйнування української держави), ні достатньої кількості людей (хіба як більшовики назбирають пройдисвітів, які за блага матір рідну продадуть).

Зображення користувача Павло Гуцул.
0
Ще не підтримано

1. Пане Сірко, вам може нагадувати, що завгодно, тому що ви не повністю ознайомлені про Перший Український Національний Конгрес (ПУНК).
2. Хіба звичайні люди не можуть самоорганізуватися? Якщо за Конгресом стоять іноземні спецлужби, тоді наведіть доказ, можливо я помиляюся.
3. Визнати деякі органи державної влади - це не визнати державу злочинною. Це різні речі.
4. Команда складається з української діаспори, громадський діячів, військовослужбовців, євромайданівців і громадяни України, які не порушували закони України.
5. Програму і суть я буду писати у блозі.

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Бачив я цей "конгрес" - відверто підривний проект з активним використанням корисних ідіотів. "Закордонні частини УПА" - залишки московського "проекту Бандера".

Організатор конгресу - Рустам Ташбаєв.

Павло Гуцул каже:
1. Пане Сірко, вам може нагадувати, що завгодно, тому що ви не повністю ознайомлені про Перший Український Національний Конгрес (ПУНК).
2. Хіба звичайні люди не можуть самоорганізуватися? Якщо за Конгресом стоять іноземні спецлужби, тоді наведіть доказ, можливо я помиляюся.
3. Визнати деякі органи державної влади - це не визнати державу злочинною. Це різні речі.
4. Команда складається з української діаспори, громадський діячів, військовослужбовців, євромайданівців і громадяни України, які не порушували закони України.
5. Програму і суть я буду писати у блозі.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Цікаво, чому "державотворчий конгрес" відбувається у Празі? Державі, президент якої відкрито підтримує Москву!

Бандерівщина, акт другий.

Цитата:
Це є Таємна Екзекюта, закордонні частини УПА, Народний Трибунал, Українська Національна Армія.

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Хочу нагадати одну історію і як ми по-хамські ставимося до виборів!

Одна політична особа, яка вважає себе Жанною д'Арк, заради власного піару і піару своєї політичної партії висунула кандидатом у Верховну Раду Надію Савченко. Жінку, яка нічого героїчного не вчинила, а просто потрапила в полон до кацапів. Хоча в полоні знаходилися і інші, більш достойні і заслужені люди, яких можна було висувати кандидатами у ВРУ. Наприклад, Микола Карпюк!

Політичний авантюризм полягав у тому, що шансів на повернення Савченко в Україну на той час практично не було! І вся акція була розрахована тільки на піар!

Натовпу потрібні герої!
І натовп проголосував за те, щоб Надія Савченко стала депутатом ВР України!

Розкрутка іміджу "героїні Савченко" досягла апогею. Хіба що пісень на її честь не писали і вулиць її іменем не називали!

Російські спецслужби побачили, що Савченко як особа явно психічно неадекватна! І прийняли правильне рішення - підкинути її в Україну! Ніхто Савченко не вербував! Боронь Боже! І коли після повернення Савченко в Україну один гравець на НО висловив припущення, що "Савченко завербована" (здається в коментарях до статті "Надія повернулася - Надія для України"), то я рішуче виступив на її захист від цього обвинувачення.

І тут наші ура-патріоти дописалися до того, що побачили в Савченко майбутнього Президента України! Дарма, що в неї немає відповідної освіти і вона не має досвіду керування навіть відділенням піхоти (10-12 бійців)!

До чого скотилася Савченко всім відомо!
Але чи тільки вона винна в своєму падінні, в своєму злочині!?

НІ! НІ! І ще раз НІ!

Перш за все винні ті, хто висунув її кандидатом в депутати ВР!
Тобто, лідер партії, керівництво партії.
Винні ті, хто писав хвалебні статті про Савченко, хто створював її імідж, хто піарив Савченко на всіх рівнях.
***

Чи навчила історія з Савченко натовп!?

Ні! НІ! І ще раз НІ!

Вакарчук чудовий співак! Але чи є нього якості, щоб бути керівником Держави в такий складний момент!?

Та вже запущена в суспільство кандидатура Вакарчука на посаду Президента!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

ЩО МИ МАЄМО НА СЬОГОДНІ!?

До самопроголошених "ДНР" і "ЛНР" додався самопроголошений за кордоном "Перший Український Національний Конгрес".

Кремль кидає в бій чергових маріонеток!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Цей конгрес нагадує бандерівську конференцію у вересні 1941 року.

У той час, як Вермахт і УПА під керівництвом Тараса Бульби-Боровця воювали проти Червоної Армії, бандерівці провели свій "конгрес" і почали в тилу готувати повстання проти Третього Райху - союзника ОУН.

Як бандерівці знищили УПА

Володимир Федько каже:
ЩО МИ МАЄМО НА СЬОГОДНІ!?
До самопроголошених "ДНР" і "ЛНР" додався самопроголошений за кордоном "Перший Український Національний Конгрес".
Кремль кидає в бій чергових маріонеток!

Все, що робиться з власної волі, – добро!