Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Росіяни поплатяться за будівництво Керченського мосту, – Омелян

Спецтема:

Україна виступає за запровадження санкцій проти Чорноморських портів РФ через блокаду Азовського моря. Про це в ефірі "112 Україна" повідомив міністр інфраструктури України Володимир Омелян.

"Ми проводимо переговори з нашими європейськими, американськими партнерами, щоб відповідні санкції було застосовано і до Чорноморських портів РФ через блокаду Азовського моря та українських портів в Азовському морі", – зазначив Омелян.

 

 

Він додав, що росіяни жорстоко поплатяться за будівництво Керченського мосту.

"Ми бачимо, що санкційна хвиля не зменшується, а навпаки збільшується. Останній розгляд у Конгресі США щодо розширення санкційного списку і взагалі можливості визнання Росії як країни, яка спонсорує тероризм - більше, ніж адекватна відповідь на всі безчинства РФ. Ми бачимо, що вже 6 чоловік з ЄС, які були причетні до побудови цього мосту, вже знаходяться під санкціями", – додав Омелян.

Нагадаємо, 18 червня Європейський Союз на рік продовжив санкції проти Росії за анексію Криму у 2014 році. Крім цього, Європейський Союз прийняв рішення про запровадження індивідуальних санкцій проти 6 осіб, причетних до незаконного будівництва Керченського мосту.

15 травня президент Росії Володимир Путін відкрив автомобільну частину мосту через Керченську протоку, що з'єднує анексований Крим і Краснодарський край РФ. В українському МЗС повідомили, що Україна буде працювати над розширенням національних і міжнародних санкцій щодо фізичних і юридичних осіб, причетних до незаконного будівництва мостового переходу через Керченську протоку.

Наші інтереси: 

Чавити ворога потрібно з усіх напрямків.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Володимир Самотий.
0
Ще не підтримано

Все гаразд відновлюємо сполучення України з Кубанню

Коментарі

Зображення користувача Володимир Самотий.
0
Ще не підтримано

Все гаразд відновлюємо сполучення України з Кубанню