Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Плани Кремля: 2018 рік в Росії закінчиться новим 1937-м (новини ультраіндастріалу)

Категорія:

Після ЧС-2018 з футболу Росія прискореними темпами почне провалюватися в тоталітаризм. І коли мене запитують, чим закінчиться 2018 рік для Росії, я можу сміливо відповісти - новим 1937. До цього є всі передумови і готові всі законопроекти. Далі по пунктах.

moscow640x4801485.jpg

Насолоджуйтеся чемпіонатом світу, росіяни - у вас ще є кілька днів

1. ТОТАЛЬНИЙ КОНТРОЛЬ ДІЙ, ТЕЛЕФОНІВ, ІНТЕРНЕТУ.

Росіяни вже зараз знаходяться під невсипущим контролем спецслужб. До кінця року цей контроль колосально посилиться.

Ще в 2017 році були масово закуплені і встановлені в ряді великих міст камери для розпізнавання осіб в натовпі. Така технологія вже кілька років практикується в Китаї.

Нова система камер дозволить ідентифікувати в натовпі окремі особи, установити їх приналежність, національність і в разі необхідності стежити за конкретною людиною на вулиці.

"Великий брат" в разі необхідності буде віддавати наказ на арешт тієї чи іншої людини. Також буде накопичуватися своєрідне "відеодосьє" на кожного росіянина.

Окремо прийнятий законопроект про паспортну реєстрацію мобільних телефонів. Тепер всі "сірі телефони" буду недійсні, а їх власники не зможуть дзвонити.

Також не виключається можливість віддаленого відключення від сервісів "зареєстрованого" телефону росіянина в разі потреби. Весь трафік телефону буде вибірково перевірятися.

Згідно "пакету Ярової", весь інтернет-трафік також буде перевірятися. Поки незрозуміло як такий масив планують обробити, навіть теоретично це неможливо, але чиновники в Кремлі пішли вже далі.

Отже .., барабанний дріб - згідно з останніми даними, Росія з допомогою Китаю будує локальну версію інтернет, на власних кореневих серверах. Складно сказати, чи вийде це, однак робота вже почалася.

Ще в листопаді 2017 року Рада безпеки РФ доручила Мінкомзв'язку і МЗС почати створювати в країнах БРІКС системи серверів DNS - тобто альтернативного інтернету.

Робота над цією системою триває і сьогодні. При цьому йде активна співпраця з Китаєм. Судячи з усього, основний інтерес представляють для нашої країни ідеї головного інженера Центру управління комп'ютерної мережі та управління інформаційної безпеки - Фан Біньсіна - автора концепції "кіберсуверенітету".

Основа його така - повний контроль національної держави над своїм сегментом інтернету; глибокий захист свого інтернет-сегмента від будь-яких зовнішніх атак; всі держави повинні мати рівні права на використання ресурсів інтернету; інші країни не повинні контролювати кореневі DNS-директорії, через які здійснюється доступ на китайські сайти.

2. ПОВНІ БІОМЕТРИЧНІ ДАНІ ВСІХ РОСІЯН, АБСОЛЮТНИЙ КОНТРОЛЬ БАНКІВСЬКИХ ТРАНЗАКЦІЙ.

Не секрет, що в Росії нема банківської таємниці - майже всі великі банки знаходяться під контролем держави, а значить і ФСБ.

На даний момент планується перевіряти всі транзакції між приватними особами. Якщо спроба транзакції між двома росіянами здасться сумнівною, банки не будуть її проводити. Вводиться повний контроль транзакцій карток-нерезидентів. До кінця літа всі бюджетні організації та держслужбовці перейдуть на обслуговування російською картковою системою "Мир", яка не має прямого доступу до Visa і Mastercard.

В рамках зміни банківської політики планується до кінця року провести повну біометрію даних повнолітніх росіян, включаючи генетичний матеріал і відбитки пальців.

Дані біометрії також будуть використовуватися при наданні виїзду громадян РФ за кордон - всі туроператори повинні попередньо надавати інформацію в спецслужби про росіян, які хочуть виїхати з країни.

Біометрія буде використовуватися і для ідентифікації росіян всередині країни.

3. ПРОПАГАНДА ТА ЦЕНЗУРА.

Остаточно питання цензури в РФ Путін і його оточення хочуть також вирішити до кінця 2018. В першу чергу - реалізувати нові ініціативи Роскомнадзору по ізоляції російського інтернету - масове блокування будь-яких непідконтрольних ресурсів глобальної мережі. Поки перші спроби грудкою, але в цілому, в Кремлі відзвітували - блокування було успішним, за винятком "окремих" випадків.

У разі виявлення "незаконного" програмного забезпечення на смартфонах або домашніх комп'ютерах, власник буде оштрафований, а в окремих випадках і засуджений. Техніку вилучатимуть.

Всі великі ЗМІ і так фактично цензуруються і знаходяться під контролем спецслужб. Паралельно продовжить нагнітатися пропаганда про знаходження "ворогів" і "пильності", що спростить процес доносів і виявлення інакомислення.

Передбачається, що до кінця року запрацює і російська версія знаменитого "великого китайського фаєрвола" - система захисту російського сегмента Інтернету від глобального. фактично перша версія системи вже тестувалася навесні і досить успішно.

4. ВІЙНА - ЦЕ МИР, ПЕНСІЯ - ЦЕ РАБСТВО.

Держава готується перейти до абсолютного контролю 90% російської економіки. Нові податки приведуть до виснаження приватного бізнесу.

Фактично залишаться в живих лише державні корпорації, спільні підприємства з іноземним капіталом (де без цього не обійтися), і підприємства з часткою конкретних "кремлівських" керівників. Навряд чи це вдасться реалізувати до кінця 2018, але на кінець 2019 цілком реально.

Росія повністю скотиться в держкапіталізм. Розпочнеться введення карткової системи на продукти (санкції і антисанкціі доберуться і сюди).

Бюджет 2018 року передбачає зростання витрат на МВС, ФСБ і армію. Ймовірно, після отримання контролю над приватною економікою і банками, Росія збільшить військові витрати до 10-12% ВВП, з тим, щоб протистояти НАТО і Китаю.

З 2019 року почнеться нова гонка озброєнь (кінець її передбачуваний). Продовжиться експансія Китаю в Сибіру та інших регіонах.

Кавказ стане все більш ізольованим в рамках РФ регіоном. Одним з офіційних гасел буде "підтримка братнього Китаю".

Продовжиться політика підтримки "братніх народів" в Сирії, Донбасі, і т.д .. Асортимент країн розшириться - в 2017 році російські військові з'явилися вже в Лівії,  ЦАР і Судані. Дані про втрати військових і операціях за кордоном повністю засекретять. Істерія на телебаченні з приводу "інтернаціонального обов'язку" досягне апогею.

5. КУРС ДОЛАРА І РУБЛЬ.

До кінця року будуть серйозно обмежені валютні операції для фізичних і юридичних осіб. З'явиться два курсу долара - офіційний і чорного ринку.

Все, що буде можливо переведуть на рублі. Вперше почнуться розрахунки в китайських юанях в рамках політики взаємної підтримки. Реальні доходи населення впадуть, а точний облік ВВП країни стане проблематичним через нечітке уявлення статистичних даних.

6. БЕЗКАРНІСТЬ.

У новому 2019 році населення почуватиметься все гірше, а чиновники і бандити все краще. І ті й інші продовжать безкарно грабувати і бити населення, розуміючи що в нових умовах росіянам діватися нікуди.

Уже зараз посеред ночі проходять арешти незгодних, "румунських", "українських", "англійських" та інших шпигунів ", політиків, артистів і т.д.

В повний зріст наближається 1937, коли арешти і показові процеси перетворюються на суцільний спектакль в масштабах держави.

І так - питання вічного правління Путіна вже вирішене - після надання нових повноважень Держради РФ, планується розгляд і цього питання.

А поки насолоджуйтеся чемпіонатом світу, росіяни - у вас ще є кілька днів. Якщо встигнете зібрати валізи до серпня, ще зможете звалити з СРСР-2.

Наші інтереси: 

Мордор ізолюється від вільного світу і в союзі з Китаєм творить ультраіндустріальну мегамашину. Це антитеза, яка прискорить наш перехід до постіндустріальної формації.  

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

В Московії вибору іншого і нема,тож це досить очікувано.Та ця система досить швидко себе з'їсть із середини;просто виконавці не ідейні,а пузаті жлоби,що хочуть вберегтися від міжнародних судів; та і вільної конкуренції вони не витримають...тож вибір один-пародія на СеРеСеРе 2...Русіш Ванька отримає нову порцію садо-мазо...

Вірю в те, що розумію.

Коментарі

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Ще одним явищем, про яке автор не згадав, буде тотальне ДОНОСІТЄЛЬСТВО, або СТУКАЧЄСТВО, як воно іменувалося в радянському побуті.

Судам буде надало право при розгляданні справ користуватися оперативними матеріалами: доносами, повідомленнями агентури, сводками зовнішнього спостереження, розшифровками телефонних розмов та даними інтернет-трафіка.

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Закони фізики СРСР:

1. СТУК доходить раніше, ніж звук.
2. Краще СТУЧАТИ, ніж перестукуватися.

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Бор Крутивус.
0
Ще не підтримано

Але і в Україні вже мова заходить про введення систем відеонагляду з розпізнаванням обличчя... і всяке таке.

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Війна!
Взагалі абсолютної свободи існувати не може. Навіть теоретично на найближчі 200 років.

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

В Московії вибору іншого і нема,тож це досить очікувано.Та ця система досить швидко себе з'їсть із середини;просто виконавці не ідейні,а пузаті жлоби,що хочуть вберегтися від міжнародних судів; та і вільної конкуренції вони не витримають...тож вибір один-пародія на СеРеСеРе 2...Русіш Ванька отримає нову порцію садо-мазо...

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Микола Погорілець.
0
Ще не підтримано

Пункти 1 і 2 в різних формах здійснюються в Європі і в світі в цілому. В Україні, до речі, також.

Кіберсуверенітет - власні DNS сервери - це не є поганим. Поганим є недружнє управління, як то модерація Українського сегменту Фейсбуку московитами.

А загалом - розквіт ультраіндастріалу за сценарієм пана Орвела.

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Чи здатна Московія в сучасних умовах існувати без України?

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Безумовно здатна. Її природні ресурси дуже багаті, але інтелектуальний потенціал народу "російського" досить низький, тому розпорядитися своїми багатствами Росія не здатна!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

А як на рахунок незамінного сегменту у ВПК Московії,що залишився в Україні...чи це лише міф від деяких "лідерів громадської думки"...

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Майже все можна скопіювати і відновити. Не можна тільки ліквідувати хронічне відставання наукового потенціалу Росії від західного. Тому Росія ніколи не зможе випередити Захід в розвитку науки і техніки!

Науково-технічна розвідка СРСР спромоглася вкрасти безліч новітніх технологій США, Третього Райху та інших країн. Від атомної і водневої бомби до літака "Конкорд". Питання тільки у фінансуванні певного напрямку.

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Можливо, ти друже, маєш на увазі певні комплектуючі для виробів ВПК Московії, які вироблялися в Україні? Так СРСР розпався 27 років тому назад. За цей час практично все, що вироблялося на той час вже є застарілим для сьогодення.

Цитата:
А як на рахунок незамінного сегменту у ВПК Московії,що залишився в Україні...

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Все вірно.Такі комплектуючі як наприклад двигуни до гвинтокрилів можна скопіювати чи замовити в іншому місці; а ось що стосується стратегічного озброєння,яке вироблялося на Південмаш,то чим його замінити...адже ті,хто може виробляти таке озброєння,по суті є потенційними противниками Московії...

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Якщо Московія змогла на основі вкрадених матеріалів і рабської праці сотень тисяч в'язнів та напів-в'язнів зробити атомну бомбу, то нічого неможливого немає! Розвідка продовжує красти, а рабів у Московії вистачає і сьогодні. "Корисні ідіоти" та агентура впливу продовжують працювати на Московію.

Не будемо заплющувати очі і на те, що в Україні також вистачає зрадників і агентури впливу Кремля; також достатньо і "корисних ідіотів"!

Цитата:
що стосується стратегічного озброєння,яке вироблялося на Південмаш,то чим його замінити..

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Натрапив в мережі на дивний мультфільм:
Вперед, товарищи! (русский язык, полная версия, HD )

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Друже Явсе Світ, якщо ти даєш посилання на щось, то пояснюй на що! Знаючи тебе, як розумного товариша, я пішов за посиланням і витратив декілька хвилин життя на перегляд якогось лайна на кацапській мові, що тобі здалося "дивним мультфільмом"!

Цитата:
Натрапив в мережі на дивний мультфільм...

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Знаю Друже,у тебе час дорогий,бо маєш багато роботи.Просто того китайського мультфільму я не зрозумів у повній мірі і думав,що хтось його розбере глибше,хто більш знайомий із даною темою,якщо буде таке бажання...
Для мене видалося дивним,що китайці знімають мультфільми із персонажами,які звуться "Фелікс" і "Берія"...переконаний,що мультфільм має якись підтекст...в коментарях до нього і в інших поясненнях із мережі,нічого не знайшов,окрім того,що Берія перед смертю щось заховав чи дав на зберігання до Китаю...

Вірю в те, що розумію.