Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Німеччина перетворилась на головний розсадник європейської корупції

Військові авантюри Москви оплачені грошима європейських країн, в першу чергу - Німеччини. Вони надходять у вигляді оплати за нафту, газ і деякі інші види сировини. Чому так відбувається, неважко зрозуміти, якщо уважніше придивитися до того, що собою являє правлячий клас Європи.

Справа в тому, що ці європейські красені відкриті для сіренького, сірого, дуже сірого і навіть чорного бабла, незалежно від його походження. А раз так, то можна купити їхні голоси, думку і реакцію. Отже, невелика замальовка, зібрана не нами, але яка відображена в солідній доповіді Єврокомісії, опублікованій ще в лютому 2014 року. Бажаючі можуть самостійно вивчити весь текст цього документа, ми ж звернемо свою увагу тільки на кілька епізодів, які проливають світло на ту незрозумілу реакцію Європи і керівництва її окремих країн.

Міністр закордонних справ Німеччини Карл Більд потрапив в центр корупційного скандалу, коли журналісти шведської газети нарили незаконну винагороду в три мільйони доларів.

Екс-президент Німеччини Крістіан Вульф був викритий в 28 випадках одержання неправомірної вигоди. Судової перспективи нема, як нема її по Герхарду Шрьодеру і масі інших чиновників і екс-чиновників першої величини. Справу спустили на гальма, корупції у вищих ешелонах влади в Німеччині - нема. Німеччина передає естафету Франції.

У 2011 році екс-президент Франції Жак Ширак був засуджений на 2 роки умовно за нецільове використання бюджетних коштів, ще на посаді мера Парижа. Тут проявилося ментальна спорідненість з росіянами.

Дідуся Жака викрили у використанні «мертвих душ», а вірніше - «мертвих посад». Він заснував посади, яких не було в природі, та й не потрібні вони були, туди призначив потрібних людей і їм списувалися суми у вигляді зарплати за роботу, яку вони не виконували і якої просто не існувало. Загалом, відбувся легким переляком.

Там же, у Франції, в 2013 році стало відомо, що Жером Кьюзак - міністр фінансів Франції, «юзає» в Швейцарії таємний банківський рахунок, який допомагає йому боротися з податками, які міністр фінансів не хотів платити категорично.

Але найвідоміший французький небожитель, який вляпався у фінансові махінації, з прибутком для власної кишені, звичайно ж - Ніколя Саркозі.

Будучи міністром внутрішніх справ, він розвинув бурхливу діяльність по підготовці власної передвиборчої кампанії в президенти. Тоді він виявився в дуже близьких відносинах з Муамаром Каддафі, знаючи, скільки старий Муамар має грошей від торгівлі нафтою.

Муамар дав розпорядження своєму міністру нафти, щоб той передав потрібну кількість мільйонів для Ніколя. Міністр взяв під козирок і списав потрібну суму для передачі Саркозі через начальника військової розвідки.

Як відомо, борги треба віддавати і оскільки Каддафі гроші були не потрібні, він віддав їх просто за майбутню послугу, яку Ніколя пообіцяв неодмінно виконати, якщо стане президентом. І він таки став ним.

Через деякий час Муамар нагадав про борг і сформулював те, що повинен зробити Ніколя як обіцяну послугу. Невідомо, про що там йшла мова, але Саркозі ніяк не міг виконати обіцянку, а у Муамара всі ходи були записані і він пригрозив другові, що здасть його з тельбухами. Вони посварилися і ось Муамара вже нема, але розписки спливли і тепер є дуже тягомотне слідство, бо якщо все підтвердиться і буде оголошено в суді як доведений факт, то засоси Ніколя з Путіним стануть не найеротичнішою його витівкою.

 У 2013 році на двадцятирічний тюремний термін загримів міністр оборони Греції Акіс Цохатзопулос. Крім солідного тюремного терміну, йому навантажили півмільйона євро штрафу. Що саме пікантне, склад злочину базувався на особистому інтересі міністра при укладанні угод на закупівлю німецьких підводних човнів і російських комплексів ППО.

Ну і на завершення цього короткого огляду не можна не згадати видатного, в усіх відношеннях, особистого друга Путіна - екс-прем'єра Італії Сільвіо Берлусконі.

Його звинувачували в корупції і нецільовому використання бюджетних коштів стільки разів, що вже ніхто і не зважає. Зрештою, йому довелося усамітнитися в окремому казенному номері.

Що звертає на себе увагу, так це робота запобіжних структур європейських держав. У деяких країнах високих чиновників реально садять в тюрму, публічно і надовго.

В інших, як у Франції, з одного боку щось роблять, але в режимі півзаходів, без публічних скандалів і термінів, що вимірюються десятиліттями. Тому й останній корупційний скандал з главою ПАРЄ Аграмунтом теж виявився блідим і непоказним, бо основні європейські структури знаходяться у Франції, де таке ось ставлення до фактів корупції у верхніх владних ешелонах.

Але є ще один варіант ставлення до таких речей - німецький. Як ми бачимо, там взагалі всі подібні скандали заминаються на стадії розслідування. По суті, Німеччина стає одним з головних розсадників корупції, що вже нікого не дивує.

З цього випливає висновок, що якщо є ті, хто звик торгувати своєю посадою і за гроші відпрацьовувати чужі інтереси, то питання лише в тому, хто зробить їм «занос». За реакцією Німеччини видно, що Москва занесла і заносить стільки, що там усе аж димить.

А тепер по слідах, прокладеним хлопцями з Кремля, рушили представники аятолли. У них теж є нафта і вони можуть акуратно перекидати важкі упаковки готівки.

З цієї причини слід чітко розуміти, що коли мова заходить про інтереси ЄС або, не дай боже, Німеччини, то на першому місці стоять корупційні інтереси.

Якщо зробити правильну поправку на те, що тут викладено, то дивуватися на незвичну реакцію щодо дій Москви або Тегерана вже буде просто смішно.

Джерело

Наші інтереси: 

Корупція пронизала Європу, отже марно чекати від неї адекватної реакції на дії Кремля.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Валерій Зміївський.
0
Ще не підтримано

Прийде час, коли українська влада врешті-решт розкриє правду про здачу російським окупантам Криму. Це був політичний тиск Берліна на тимчасовий український уряд. Меркель поставила умову Турчинову не чинити військовий опір, натомість "обіцяла" фінансову "допомогу", оскільки біглий донецький пахан - грязь Москви - залишив Україну на той час без коштів.

Коментарі

Зображення користувача Валерій Зміївський.
0
Ще не підтримано

Прийде час, коли українська влада врешті-решт розкриє правду про здачу російським окупантам Криму. Це був політичний тиск Берліна на тимчасовий український уряд. Меркель поставила умову Турчинову не чинити військовий опір, натомість "обіцяла" фінансову "допомогу", оскільки біглий донецький пахан - грязь Москви - залишив Україну на той час без коштів.

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Валерію, оскільки ми не знаємо реальної ситуації, яка склалася на той час щодо Криму, то я б не взяв на себе сміливість робити "сенсаційні" висновки.

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Валерій Зміївський.
0
Ще не підтримано

Це не "сенсація". Просто працюючи над інформаційними матеріалами для електронної книжки "Україна, рік 2014-й", я і роблю цей висновок. Його я зробив після написання книжки, і для мене це було "відкриття". Нехай це буде лише мій висновок. але рано чи пізно ми будемо знати правду.
Але для мене важливішим є те, що зраджена, продана (техніка), обезглавлена, невмотивована і дезорієнтована українська армія змогла за допомоги добровольців і волотерів стати тією силою, яка зберегла державу Україну від розподілу України на дві сфери впливу - московську і німецьку. Історія вкотре повторилася, але цього разу український народ відстояв своє право на свою державність...

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Валерію, у 2014-му, в Криму, нашим Збройним Силам було підставлено цивільне проросійське населення.

ЩО конкретно повинні були робити військові!?

Розганяти їх водометами!? (Яких, до речі, у військових не було).

ЩО конкретно повинні були робити військові!?

Напиши, будь ласка, як би ти поступив на місці тимчасового керівництва України!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Валерій Зміївський.
0
Ще не підтримано

Здається, це слова належать Черчиллю, що кожен може давати поради тому, хто керує державою, тому що на ньому не лежить відповідальність за долю держави.
Я не збираюсь давати поради, але сучасній політичній еліті (маю на увазі не коруппованих продажних політиків, яких у ВР велика кількість)треба зробити серйозні висновки з 2013-2014 років. Військові виконують лише накази, а наказів не було, тому було багато зрадників. На той час не було дійсно справжнього навіть тимчасвоо виконуючого обов'язки міністра оборони. Отримали досвід, втратили Крим і частину Донбасу. На мй погляд, треба було зберегти максимально матеріальну частину з особовим складом, тобто відвести у північний Крим, кораблі вивести у відкрите море і літаки перебазувати на континент. Зробити тимчасовий відступ, а не слухати продажну Меркель.

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Крим і частина Донбасу були втрачені ще в перший рік "незалежності", коли загравали з російськомовним населенням та шахтарями.
Це на совісті Кравчука-Кучми!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Німеччина хоче отримати доступ до ринків півночі і заходу України, а Росії потрібні були підприємства ВПК і важкої промисловості, які є в Україні, ринки збуту, політичний вплив та бази в Криму.

Тому вони досить довго готували таку ситуацію, коли через конфлікт інтересів у бізнесі легалізувалася б здача Європою, насамперед Німеччиною, нашого південного сходу Росії – розповів політолог Юрій Романенко білоруському Єврорадіо у серпні 2014 року.

Путін і Меркель домовилися про розділ України ще до Вільнюса

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Валерій Зміївський.
0
Ще не підтримано

Так, наприкінці 2013 року прем'єр-міністр Глазьєв приїхав до тодішнього президента-зрадника з грошима на український ВПК, привіз здається 15 млрд. доларів, щоб вкласти їх в новітні військові програми. Донецький пахан у 2014 році просто продав РФ всю технологію "Кольчуги" разом з заводом. За таке навіть у в'язницю не садять. Американці точно одразу ж ліквідували б.
В цій історії розподілу імперських сфер впливу в Європі є головний позитивний момент, навіть два. Український народ сказав своє ні московським і європейським "неоколонізаторам" і показав їм своє місце. Друге - Україна стала лакмусовим папірцем корумпованості Європи, передусім - Німеччини. Після президентських виборів 2016 року в США в України з'явився новий потужний союзник в боротьбі проти Кабали, яка контролює практично всі уряди світу, включаючи Німеччину і Росію. Головний ворог цивілізації - корупція, і є всі ознаки, що ми подолаємо її.

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Анексія Криму не сталася несподівано. Вона готувалася протягом декількох років (за оцінкою мого приятеля-військового, у якого вище командне училище і дві академії за плечима - мінімум два роки). І готувалася за згодою з тодішнім вищим керівництвом України - президентом, прем'єр-міністром, міністром оборони.

Не можна звинувачувати в здачі Криму тільки тих політиків, які взяли на себе керівництво державою після втечі Януковича, прем'єр-міністра і силових міністрів!

Потрібен глибокий аналіз політичної ситуації в Україні, і починати його потрібно з президентства Ющенко! Першим питанням є - чому Кучма, Янукович, Медведчук не були притягнуті до кримінальної відповідальності за фальсифікацію результатів президентських виборів!?

Крим здав не Турчинов! Крим здав Ющенко!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Жовтневий переворот 1917 року також був влаштований на німецькі гроші. Чи не так? ;-)

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Так! Парвус написав Меморандум, як шляхом революції вивести Росію з війни. Отримав декілька мільйонів марок на цю операцію і здійснив згідно написаного плану.

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

"Німеччина перетворилась на головний розсадник європейської корупції"...
А чого можна чекати від колективної "Кончіти Вурст"...

Вірю в те, що розумію.