Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Дві Європи: одна під Путіним, інша дає йому відсіч

Кілька разів читачі, які живуть у Німеччині, висловлювали своє «фе» з приводу критики німецької політики щодо РФ, мовляв - не справедливо і однобоко ми дивимося на цю проблему. Найбільше не подобалося те, що якось ми висловили припущення про те, що саме сепаратні каверзи Берліна і Москви, привели Британію до виходу з ЄС.

180527mizhmorya.jpg

Конфедерація Міжмор'я буде найбільш автентичним регіоном Європи
Конфедерація Міжмор'я буде найбільш автентичним регіоном Європи

При цьому, було написано гнівного листа з масою контраргументів. Все це було ще до того, як відбулася перша зустріч президента США Трампа і канцлера ФРН Меркель, де Трамп їй докладно пояснив, що прекрасно бачить її політику, коли вона явно хоче закусити смачною рибкою і при цьому - зручно сидіти.

Причому Трамп відразу перейшов до питань безпеки і тицьнув бабу Ангелу носом в те, що дивні засоси Німеччини на адресу Москви дали останній привід почати грати в нео-імперіалізм, прямо погрожуючи Європі, а НАТО вже майже померло і у нього нема ні сил, ні коштів для відбиття зростаючої загрози агресії власними силами.

Це викликано тим, що з країн НАТО тільки Штати виконували угоду про фінансування оборони в розмірі не менше 3% власного ВВП, європейські країни, на чолі з Німеччиною, пішли нижче одного відсотка.

Меркель прийняла як особисту образу справедливе зауваження Трампа про те, що вона і її політика - хитро зроблені і що ось прямо зараз європейська частина НАТО намагається знову в'їхати в рай на чужому авто. Меркель дуже довго тіпало після того, як Трамп сказав, що готовий розгорнути в Європі контингент, достатній для того, щоб в Москві задумалися над тим, що лізти в Балтію і Польщу - не комільфо, але запропонував Європі, в особі Меркель - заплатити за той контингент, який повинні були забезпечити європейці, в першу чергу - Німеччина.

Зрозуміло, що Меркель ця розмова була абсолютно неприємною як по суті, так і за наслідками. Вона вже вжилася в роль європейського лідера, який приймає рішення за всю Європу, а тут її взяли за чуба і тицьнули в її ж косяки, як паскудне кошеня. Як для лідера, це було принизливо тому, що адекватно відповісти Трампу було просто нічого, бо той брав калькулятор і на цифрах показував ціну лідерства Німеччини.

Але це було трохи пізніше, а раніше - Британія надивилася на лідерські потуги Німеччини і сказала: «Де тут у вас вихід?»

Тоді, як було написано вище, ми вигребли масу критичних коментарів. Але ось пройшла пара-трійка років і міністр закордонних справ Великобританії Борис Джонсон практично повторив наші слова і уточнив, що саме незрозуміла політика Німеччини щодо вже просто явного агресора, в особі Путіна, веде справу до розколу Європи і загибелі ЄС як політичного союзу з ідентичними фундаментальними принципами.

Причому, Джонсон тільки підводить риску під діями Німеччини, формалізуючи фактичний стан справ. Саме Німеччина торпедує санкції Вашингтона щодо РФ і Ірану, підігруючи двом агресорам і м'ясникам, які влаштували бійні, де окремо, а де і разом.

Крім того, в четвер стало відомо, що під жахливим тиском Німеччини, контролюючі органи ЄС закінчили шестирічне розслідування стосовно монопольних дій Газпрому в Європі. В ході розслідування було викладено стільки фактів недобросовісної поведінки Газпрому на європейському ринку, що йому світив штраф в розмірі 10% річного обороту, а це могло вилитися в десятки мільярдів доларів. Але розслідування завершено нічим.

Газпром пообіцяв, що більше не буде душити клієнтів несправедливими цінами і погрозами прикрутити вентиль, і за це його не стали штрафувати.

Цей фінт слід запам'ятати, бо коли в Європі з'явиться новий лідер, а не те, що є прямо зараз, то ми ще дізнаємося, наскільки багатшими стали ті товариші, що прийняли таке кошерне рішення по Газпрому.

Корупцією звідти вже не просто пахне, а смердить. На цьому тлі чиїсь вимоги про необхідність запровадження у нас антикорупційного суду, виглядають як невдалий жарт.

Європейські та в першу чергу - німецькі чиновники, так чи інакше, пов'язані з обслуговуванням російських інтересів, генерують вже такий сигнал про позамежну корупцію, що ми таких навіть не чули.

Це все робиться для того, щоб Москва засунула в Німеччину ще одну трубу, яка при повному завантаженні окупить себе через років 50-60 і являє собою величезний монумент російсько-німецької корупції.

З цієї причини Британія виходить з ЄС, а слідом за нею виявляється масований тиск на Польщу, з різних причин.

Наприклад - за небажання приймати сирійських біженців, але насправді - Польща є відкритим опонентом інтересів РФ, в тому числі, і щодо газопроводу ПП-2, тому і тиск такий організовується саме з подачі фрау Меркель. Так що Британія - перша ластівка.

А тим часом, ми багато чули про те, як Штати перекидають в Європу свої війська, замість військ Німеччини і Франції, які мають мізерні армії, але величезні амбіції. Як ми пам'ятаємо, транспорти з технікою приходили прямо в Німеччину або Голландію, після чого - перекидалися в Європу.

Але кілька днів тому в Антверпені почалося вивантаження нових американських підрозділів і техніки, в основному - танків. Відомо, що прибуло близько 800 одиниць різної техніки і приблизно 2500 особового складу. Після вивантаження вони розташовуються в містечку Гроббендонк, після чого - вантажаться на баржі і поїзди, для відправки в ту саму Польщу, яка стоїть поперек горла Меркель.

Загалом, Борис Джонсон правий, ми спостерігаємо дві Європи, одна - майже лягла під Путіна, а друга - тільки розгортається для того, щоб дати йому відсіч. Як не дивно, головну деструктивну Скрипку в цій партії грає саме Німеччина.

Джерело

Наші інтереси: 

В Європі зароджується новий лідер. І вийде він з Міжмор'я.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Опис усіх «подвигів» канцлерші Ангели Меркель за 10 років її правління потягне на сотню сторінок, тому згадаємо лише про один - це повна відмова Німеччини від ядерної енергетики. У цьому плані (як і в ряді інших) Німеччина - абсолютно біла ворона і біжить, задерши штани, попереду прогресу.

А сталося це після цунамі біля берегів Японії і катастрофи атомного реактора в Фукусімі, що послідувала за ним. Зелені святкували цю подію, як Друге пришестя, тільки що на гробах від радості не танцювали. Підсумком була їхня перемога на виборах в одній з найбільших німецьких земель, де досі завжди обирався консерватор, Баден-Вюртемберзі. Земельним прем'єром став колишній маоїст і комуніст Вінфрід Кречман.

Німецькі ЗМІ, де червоно-зелені мають сегмент, рівний приблизно 80% (а на телебаченні - і всі 100), місяцями радісно обсмоктували кількість загиблих - 15 900, при цьому, правда, забуваючи згадати дві невеликих обставини: що всі ці 15 900 осіб загинули від землетрусу і цунамі, тоді як від аварії на АЕС не загинуло жодної (!) людини, і що в Німеччині не буває ні землетрусів, ні цунамі. А також що Японія, де цунамі і землетруси трапляються, з тих пір будує і запускає нові реактори.

Відразу після цього Меркель урочисто покінчила з атомною енергетикою, ухваливши закрити частину АЕС відразу, а частину - поступово, до 2022 року, пересівши на російський газ і зробивши країну залежною від Путіна і Газпрому (те ж саме зробив і попередник Меркель Шредер - перед тим, як пішов працювати в Газпром, для якого він і зробив цей воістину царський подарунок).

Якщо вірити біографічним довідникам, то Меркель в минулому була фізиком. І у неї мало б бути достатньо знань в цій галузі фізики, щоб прорахувати наслідки. Німеччина втратила на цьому божевільну суму - трильйон євро.

Щоб фінансувати закриття і поховання АЕС, був введений багатомільярдний податок на графітові стрижні, подібно до того, як принц Лимон в казці Джанні Родарі вводив податки на дощ і повітря.

Загалом, як це не парадоксально, але, закривши АЕС, Меркель ховає тепер і поновлювані джерела енергії - вітряки і соляри.

Джерело:

Ангела Меркель как змеиное яйцо Штази // https://lussien.livejournal.com/141180.html

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Коментарі

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Коли в Європі з'явиться новий лідер, а не те, що є прямо зараз, то ми ще дізнаємося, наскільки багатшими стали ті товариші, що прийняли таке кошерне рішення по Газпрому!

Цитата:
В ході розслідування було прокладено стільки фактів недобросовісної поведінки Газпрому на європейському ринку, що йому світив штраф в розмірі 10% річного обороту, а це могло вилитися в десятки мільярдів доларів. Але розслідування завершено нічим.

Газпром пообіцяв, що більше не буде душити клієнтів несправедливими цінами і погрозами прикрутити вентиль, і за це його не стали штрафувати.

Цей фінт слід запам'ятати, бо коли в Європі з'явиться новий лідер, а не те, що є прямо зараз, то ми ще дізнаємося, наскільки багатшими стали ті товариші, що прийняли таке кошерне рішення по Газпрому.

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Чіткіше - не скажеш!

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Польща дала Німеччині гарного ляпаса!

"Варшава виступила з ініціативою про розміщення на території Польщі постійної військової бази США. Заради цього польська влада готова інвестувати у спільний проект 1,5-2 млрд доларів, повідомляє польський портал Onet з посиланням на документ польського Міноборони".

Детально:

Польща запропонувала США 2 млрд доларів за створення бази на своїй території
https://www.ar25.org/node/39257

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Опис усіх «подвигів» канцлерші Ангели Меркель за 10 років її правління потягне на сотню сторінок, тому згадаємо лише про один - це повна відмова Німеччини від ядерної енергетики. У цьому плані (як і в ряді інших) Німеччина - абсолютно біла ворона і біжить, задерши штани, попереду прогресу.

А сталося це після цунамі біля берегів Японії і катастрофи атомного реактора в Фукусімі, що послідувала за ним. Зелені святкували цю подію, як Друге пришестя, тільки що на гробах від радості не танцювали. Підсумком була їхня перемога на виборах в одній з найбільших німецьких земель, де досі завжди обирався консерватор, Баден-Вюртемберзі. Земельним прем'єром став колишній маоїст і комуніст Вінфрід Кречман.

Німецькі ЗМІ, де червоно-зелені мають сегмент, рівний приблизно 80% (а на телебаченні - і всі 100), місяцями радісно обсмоктували кількість загиблих - 15 900, при цьому, правда, забуваючи згадати дві невеликих обставини: що всі ці 15 900 осіб загинули від землетрусу і цунамі, тоді як від аварії на АЕС не загинуло жодної (!) людини, і що в Німеччині не буває ні землетрусів, ні цунамі. А також що Японія, де цунамі і землетруси трапляються, з тих пір будує і запускає нові реактори.

Відразу після цього Меркель урочисто покінчила з атомною енергетикою, ухваливши закрити частину АЕС відразу, а частину - поступово, до 2022 року, пересівши на російський газ і зробивши країну залежною від Путіна і Газпрому (те ж саме зробив і попередник Меркель Шредер - перед тим, як пішов працювати в Газпром, для якого він і зробив цей воістину царський подарунок).

Якщо вірити біографічним довідникам, то Меркель в минулому була фізиком. І у неї мало б бути достатньо знань в цій галузі фізики, щоб прорахувати наслідки. Німеччина втратила на цьому божевільну суму - трильйон євро.

Щоб фінансувати закриття і поховання АЕС, був введений багатомільярдний податок на графітові стрижні, подібно до того, як принц Лимон в казці Джанні Родарі вводив податки на дощ і повітря.

Загалом, як це не парадоксально, але, закривши АЕС, Меркель ховає тепер і поновлювані джерела енергії - вітряки і соляри.

Джерело:

Ангела Меркель как змеиное яйцо Штази // https://lussien.livejournal.com/141180.html

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!