Зображення користувача Володимир Світлий.
Володимир Світлий
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Центральна Цитадель: Живе Слово і ядерна фізика

Живе Слово і ядерна фізика не суперечать, а доповнюють один одного. Це стало зрозумілішим, коли метафізичні поняття були описані точною наукою фізикою і хімією другого покоління.

Мій стартап, який би об'єднав духовне, наукове і виробниче, може бути здійснений завдяки усвідомленнЮ таких правил: цифрона 102, звукона Цоль, інформосота Цоль, енергосота Цоль.

Завдяки вище означеним стартовим інструментам творця можна продовжити справжнє творіння, опираючись на усвідомлення інструменту реальсота Цоль. Прикладом можуть бути міста зірки і система початку будування інфраструктури.

Спочатку обиралося місце, яке можна було б очистити або зрізати верхній шар грунту (глина, вапняки), якийсь великий пагорб. Мінералізація глини, вапняку створює загальний фундамент під все поселення. Тому в старих будівлях, фортецях не було гідроізоляції.

Потім будували башту (центральну цитадель). Якщо це не споруда для оборони, то в середині була побудована піч, в якій випікали вапно або щось подібне. Тобто це був завод для виготовлення матеріалів. Піч можна було потім демонтувати і ознак сажі на стінах самої башти не буде.

Будь-який завод будується згідно з кресленями. Тому раніше це були типові проекти, де, крім виробничих приміщень, були запроектовані й інші - і науково-освітні в тому числі. Тобто Центральна цитадель дозволяла розбудовувати міста, освітні проекти, оборонні споруди...

В ЖС зазначені базові знання і правила не тільки структурні, а й технології атомних, мінеральних перетворень на рівні ядерних реакцій для цивілізації, яку хотіли б відродити. Живе Слово – це інструмент творця (арія, ельфа) і не тільки в оздоровлені. В основному, це правила відновлення людини і цивілізації.

Якщо опиратись на ідею «Центральної Цитаделі» і правила природи, які були такі ж самі в будь-який попередній період, то  нам потрібен будівельний матеріал, енергія у вигляді тепла та електрики. Для початку достатньо.

Чого найбільше на землі? Кремнію. Його більше ніж води. Тому потрібно знайти  саме ту технологію, яка б дозволила будувати все з кремнію. Така технологія, виявляється, вже давно існує. Ось переклад:

«Дев'ятою наукомісткою технологією є виробництво паперу, картону, меблів і будівельних матеріалів на базі волокон базальтів, гіпсу, фосфогіпсу, доломіту і інших мінералів, а також піни.

Базальтовий папір дозволяє випускати прекрасні високоякісні шпалери, книги добре зберігаються при всіх несприятливих умовах, так як базальтовий папір у воді не намокає і у вогні не горить. Він годиться і для виготовлення грошей, і цінних паперів.

Особливо вигідно з базальтового паперу і піни робити меблі, віконні рами, паркет, двері, теплоізоляцію. Таких речовин в світі поки нема. Деякі пористі матеріали помилково називають піноматеріалом. Пропонується справжня піна, в якій, як і в мильній, основою структури є сама плівка, в бульбашці вона знаходиться під великим тиском. Навіть мильна плівка міцніша за сталь на кілька порядків, а запропоновану піну передбачається проводити з розплаву будь-якого мінералу або оксиду типу двоокису кремнію  (звичайного річкового піску). Можливо також робити піну з базальтів, мармуру, глини, доломіту, вапна, граніту, кварцу, фосфогіпсу та т. п.

Дані лабораторних досліджень підтвердили, що за міцністю та іншими характеристиками піноматеріали перевершують всі відомі аналогічні речовини. Перш за все - це легкість і міцність. Так, з тони піску можна побудувати 10 дачних будиночків або корівник, а якщо будувати під землею, то зберігається і тепло- і водонепроникність. Дорожні плити великої площі, шини, труби будь-яких діаметрів і довжини, сантехніка, корпусу машин, човнів і кораблів, посуд, цистерни і т. п. - все можна зробити з піноматеріалів».

Для виготовлення тих піноматеріалів потрібно багато енергії.

У попередніх публікаціях я запрошував до видобутку метану з води. Ефективність технології видобутку теплової енергії за допомогою електрики сягає 100 і 1000 раз. То вам не «вода горить», якою я займався раніше, а тепер цей процес 19 століття пропонують в масмедіа і стверджують, що то є порятунок і межа мрій підприємців.

Ефективність води з вуглецем до 7 раз дешевша, ніж існуюча ціна на природній газ. Тобто ККД ніякий. Сьогодні з дослідних зразків була розроблена надзвичайно проста схема для отримання метану з води. За те, що  здобудемо метан ми отримаємо бонус у вигляді високого тиску газу і великого об’єму. Примайструвавши турбіну отримуємо електричну енергію від 25 кВт до 200 кВт.. Заміряємо, скажу точніше.

На цьому етапі "Центральна Цитадель", а саме башта, досягла первинної комплектації. Тобто маємо:

  1. Підготовленого спеціаліста, який може сам розрахувати і скласти такий прилад. Виховання такого спеціаліста зайняло 5 місяців, це при тому, що він мав освіту з дуже якісного інституту попередньо.
  2. Схему апарату і кошторис.
  3. Непросту технологію з розщеплення і синтезу відповідних хімічних речовин.
  4. Методику по виготовленню піноматеріалів. Є два хіміка, які згодились вивчити процес для його поширення. Це академік хімік-органік нанотехнологій і його учень, який на сьогодення виготовляє спирт на одному з підприємств.

Гадаю не варто занурюватись у опис і доказову базу, яким чином з кисню виходить вуглевод і водень. Просто повірте. Дуже цікавим виявилось інше. Живе Слово і ядерна фізика не суперечать один одному, а доповнюють себе.

Стало зрозумілішим, коли метафізичні поняття були описані точною наукою фізикою і хімією другого покоління. Стало зрозумілим, що то за простір Волі. Всі наші правила і події відбуваються не в просторі і не в часі. Тобто ми – якби пустоти в просторі. Але думка і чуттєві вібрації, світоглядні основи живуть і там,  і  там.

Стала зрозуміліша взаємодія духу, простору і часу.

Далі буде.

Наші інтереси: 

Перемагає той, у кого кращі технології.  Можна поселятися та жити хоч на водоймах. Завжди буде сухо і тепло.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Бор Крутивус.
0
Ще не підтримано

Як все впорядковано складається. Успіхів !

Коментарі

Зображення користувача Бор Крутивус.
0
Ще не підтримано

Як все впорядковано складається. Успіхів !

Зображення користувача Володимир Світлий.
0
Ще не підтримано

Дякую.
Хай буде!

Від мрії до слова, від слова до дії, від дії до світлової події.

Зображення користувача Василь Кукурудза.
0
Ще не підтримано

Так, ось саме тут вітер дме добре в наші вітрила.

Своїм друзям ми пропонуємо тільки те, чим користуємось самі.

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Яке прекрасне твоє, Володимире, відкриття закодованої науки у Живому Слові!!!

А чи не надто забруднююча для довкілля, така технологія?

Тупа до фізики й хімії, я таки відчула була якийсь зв'язок між Звуконами-Цифронами-Інформосотами-Енергосотами одного "послідовного порядку".

У Київському клубі (~ 18 літньої давнини) завела була спільне читання - "послідовність 22" (тобто всіх "інструментів" ЖС, які "стоять на 22-му місці, на рівні 22-ої Цифрони) :)

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Зображення користувача Володимир Світлий.
0
Ще не підтримано

Мабуть карму можна поправити виправивши те де є проблеми. Крім правопису , з фантазією завжди було добре, у мене були проблеми з точними науками. Я би не сказав ,що я їх почав вивчати але якимось чином у мене почало виходити матеріалізувати дуже складні речі. Хоча елементарні розуміння в точних науках прийшлось зрозуміти , не скажу вивчити. Що до шкідливості, в основному приймає участь вода, пісок карбонати і електрика. Хіба ,що газ метан спалює кисень. Але можна себе потішити тим ,що цей газ ,крім водню ,найекологічниший.
У Живому Слові (варіант Філатовича. Він постійно змінює алгорітми. С кожним новим відкриттям Філатовича алгоритму ЖС виникають нові можливості) виявилось багато фундаментальних речей. Кожен віршик це не просто правила і інструмент, це широкий спектр для виконання цілого комплексу завдань. Кожен віршик має бути наповнений і духовно ,і психічно і технологічно ,і тим ,що ще там відкриється.

Від мрії до слова, від слова до дії, від дії до світлової події.

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

А чи ти шукав відповіді на ствердження: "якимось чином у мене почало виходити матеріалізувати дуже складні речі" ? Бо інакше не назвеш цього явища, як талант! І як ти його у собі розкрив?

І ще: якщо потрібна вода як "сировину" для твого виробу,

1) чи потрібно саме чистої води?
2) а якщо так, то чи не шкода її, знаючи, що вона стає рідкісною ?

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Зображення користувача Андрій Ясун.
0
Ще не підтримано

За таке колись на вогнищі палили. Метан з води, далі "філософський камінь" в ролі каталізатора для перетворення металів в золото, та інші чари. Алхімія повертається. Чому б і ні? Хай буде!

Si vis pacem, para bellum

Зображення користувача Володимир Світлий.
0
Ще не підтримано

Дякую за підтримку.
Нічого страшного з того ,що з води виходить метан замість кисню і водню. Якщо усвідомити ,що все складається з якихось дрібних часток , то потрібно лише дослідити з чого почалося. І все стане зрозумілим і буде смішно як ми до таких елементарних знань не дійшли.
Що до таланту. Якщо говорити про Сонце, то нам відомо ,що там велика температура і водень ,гелій, і все інше знаходять в хаосі. Але чи то є правда. Візьмемо і будемо практично спостерігати за Сонцем. І ми побачимо ,що йде випромінювання різних спектрів і відповідних речовин. Яке дає життя. Виходить ,що хаос може автоматично упорядковуватись. Температура Сонця десь 6000 градусів. Температура нашого тіла менша але всього лише в 19 раз. Коли людина тримає тіло в чистоті вона випромінює світло , хоча його не бачимо. Коли багато хворих або мертвих клітин людина поглинає випромінювання. Мабуть я був в хаосі і автоматично упорядкувався або тільки почав упорядковуватись. Можливо це можливо лише тільки тоді коли "... світло править світлом плоті...". Стає реальністю Сонцеїдство. Як фотосинтез в рослинах за допомоги фотонів так і за допомоги електронів (бетасинтез) можливий запуск схожих атомних реакцій в тілі людини. Було б чудово якщо це так.
Що до води. Чим чистіша вода тим слабкіші зв'язка атомів в воді. Відповідно легше з нею працювати. Взагалі ,вода унікальна річ. Гладенька ,пластична ,подрібнена - ідеальна надречовина. Що до страху ,що води мало і вона пропаде, це тільки страхи. Наступний проект здобуття води з повітря в будь якому теплому місті. З двометрової труби вийшло 500 літрів води за добу в Еміратах. Але трубу зкомуніздили. Повторити виріб без навчання неможливо. В атмосфері океани води. Чим більше візьмемо тим більше випарується з океанів. Крім того вода матеріалізується сама по собі завдяки випромінюванням Землі. Все тільки починається. А світ нам намалювали , він, дійсно не такий.

Від мрії до слова, від слова до дії, від дії до світлової події.

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Володимире, ти справді Світлий!!!
Дякую за "море" позитиву :)

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !