Зображення користувача Валерій Зміївський.
Валерій Зміївський
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Американська військова розвідка (QANON) залучила Трампа до президентства

Американська військова розвідка (QANON) залучила Трампа до президентства, щоб уникнути державного перевороту. Згідно з зізнанням ветерана-дослідника, телерепортера і автора бестселера доктора Джерома Корсі, три роки тому до нього звернулася група генералів, розповівши, що Дональд Трамп був залучений американською військовою розвідкою (QANON) до участі в президентських виборах 2016-го року для подальшої допомоги в усуненні з посад корумпованих високопоставлених осіб "глибинної держави".

Корсі стверджує, що QANON представляє ту ж групу провідних офіцерів військової розвідки, які викривають корупцію глибинної держави, офіційних осіб, залучених до історії зрадницьких дій проти Республіки США.

Ось що сказав Корсі на зустрічі 11 квітня 2018-го року, на якій також був присутній засновник InfoWars Алекс Джонс (Alex Jones).

Близько трьох років тому група генералів прийшла до мене, і мені було пояснено, що вони готові були здійснити державний переворот. Вони були готові усунути президента Барака Обаму з його посади за допомогою військової сили. А потім, кілька тижнів по тому, я отримав ще одне запрошення на зустріч, де мені сказали, що вони переглянули свої дії. Знаєте, чому вони переглянули? (глядачі в аудиторії викрикують відповіді).

Оскільки вони поговорили з Дональдом Трампом, і Трамп дав згоду на участь в президентських перегонах, вони погодилися, що раз він пішов на президентські вибори, то вони здійснять державний переворот у вигляді легітимного процесу, викорінюючи поступово зрадників в американському уряді. І цей договір між військовими і Дональдом Трампом був укладений, як нам було пояснено, і що ми після цього спостерігали, а Алекс Джонс став стежити за QANON.

QANON - це військова розвідка і група близьких до Трампа людей, і секретна інформація, яку ми отримуємо, і яка потім пояснюється на каналі Infowars, дійсно має багато внутрішніх шифрів.

Хоча Корсі не назвав генералів або не надав переконливих доказів свого вражаючого твердження, вивчення публічних коментарів президента Трампа, QANON і пов'язаних з ними політичних подій, дійсно робить незвичайну заяву Корсі вкрай правдоподібною.

Важливо відзначити, що промова Корсі відбулася всього через день після «твітів» (повідомлення в соціальній мережі Twitter - ВЗ) президента Трампа, де він показав фотографію двадцяти вищих армійських воєначальників США, які обідають з ним напередодні ввечері. Напис над фото: «Минулої ночі для мене було великою честю прийняти на обіді в Білому домі керівників Вищих армійських оборонних сил. Армія США - найбільша військова сила в історії на планеті. Все це має моє запевнення в непохитній прихильності до наших чоловіків і жінок у формі».

Всього через кілька годин після «твіта» Трампа Канон виклав пост (матеріал), в якому він прокоментував важливість фотографії. Напис під фото: «Хто стоїть поруч з Пенсом? Послання: очищення нижніх рівнів Дому (Білого дому - ВЗ). Приберіть їх. Очищення Дому дуже важливе».

На фотографії людина, що стоїть поруч з віце-президентом Пенсом і президентом Трампом - це адмірал Майкл Роджерс, глава Агентства національної безпеки (АНБ). Саме Роджерс був тим, хто відправився до вежі Трампа 17 листопада 2016-го року, через тиждень після президентських виборів без відома свого начальства в адміністрації президента Обами. Наступного дня в газеті «Вашингтон Пост» (Washington Post) була опублікована стаття, від якої вищі службовці в Міністерстві оборони і розвідки в адміністрації Обами були налякані діями Роджерса, його кроком, очевидно, нечуваним для вищого офіцера.

Роджерс, без відома свого начальства, відправився в Нью-Йорк для зустрічі з Трампом, в четвер, у вежі Трампа. Це викликало сум'яття у вищих ешелонах влади адміністрації президента Обами. Згідно з інформацією її представників, які говорили на умовах анонімності, при обговоренні внутрішніх кадрових питань (газета «Вашингтон Пост» (Washington Post) також повідомила про це), ще раніше була зроблена рекомендація президенту Обамі про звільнення Роджерса в жовтні 2016-го року Джеймсом Клейпером, директором національної розвідки і Ештоном Картером, міністром оборони США.

Це співпало з рішенням Верховного суду США, що схвалив запит президента Обами про шпигунство його адміністрації за президентською компанією Дональда Трампа. З огляду на недавнє розкриття інформації про рішення суду, які схвалили дії адміністрації Обами в стеженні за Трампом, можна припустити, що Роджерс відправився в Нью-Йорк попередити Трампа про те, що розвідка шпигує за ним відповідно до указу Верховного суду.

Ось як один аналітик пояснив послідовність подій. Глава АНБ адмірал Майкл Роджерс не захотів брати участь в шпигунській схемі разом з декількома іншими генералами. Це стало відправною точкою для пост президентських спроб Обами ослабити президента Дональда Трампа, і утримувати його від спроб підкопу під обамівський лабіринт, який оберігає лояльних до Обами державних службовців, що залишились при владі. Після того, як жовтнева шпигунська операція вступила в дію, незрозуміла лояльність Роджерса стала занадто ризикованою для цілей Обами.

Через 10 днів після президентських виборів, Роджерс вирушає на зустріч з президентом Трампом, не повідомивши тих, хто був залучений в схему секретної операції. Було б справедливо зробити висновок, що QANON діє зі схвалення або за підтримки адмірала Роджерса, і що секретні відомості анонімно просочуються, щоб виявити ступінь корупції в "глибинній державі".

Ще однією цікавою особливістю на викладеній Трампом в Твіттері фотографії, де зображені Трамп, Пенс і міністр оборони Джеймс Меттіс в оточенні двадцяти військових офіцерів у формі, є те, що дев'ять чоловік стоять праворуч від Трампа, а одинадцять - ліворуч. Чи нема в цьому символізму щодо події 09 вересня 2001 року (коли "глибинна держава" здійснила терористичну атаку на Міжнародний торговий центр в Нью-Йорку - ВЗ), яку Корсі і багато американських патріотів розглядають як подію під фальшивим прапором, організовану корумпованими чиновниками глибинної держави, які маніпулювали адміністраціями президентів Буша і Обами.

Варто розглянути твердження Корсі про те, що група генералів готувалася почати військовий переворот через рівень корупції та контролю глибинної держави, перш ніж Трамп вирішив піти на вибори. Наскільки це було можливо?

Згідно з повідомленням QANON від 02 листопада 2017-го року, якби Гілларі Клінтон виграла президентські вибори або результати були скасовані на її користь, військовий переворот дійсно відбувся б з урахуванням її (Клінтон) рівня корумпованості. Як уже згадувалося мною в попередній статті, корумпованість Білла Клінтона почалася з часів губернаторства його в штаті Арканзас, де він підтримував операції ЦРУ з перевезення наркотиків з міста Мен (штат Арканзас).

Згідно з журналістським розслідуванням репортера Роджера Моріса, було багато документів, які свідчили, що Клінтони отримували фінансову вигоду. І навіть були фотографії Білла Клінтона, де він вживає кокаїн. Цей компромат дозволив глибинній державі легко управляти Біллом Клінтоном під час його президентства. Коли термін президентства Білла Клінтона добігав кінця, зліт Гілларі на вищому політичному поприщі став можливим, (за словами QANON), за допомогою ЦРУ, яке вбило Джона Кеннеді молодшого, який загрожував її планам зайняти вільне сенатське крісло штату Нью-Йорк в листопаді 2000-го року.

Якщо Клінтон дійсно допомогла таким страшним способом глибинній державі, то легко зрозуміти наскільки вона була важлива для їх майбутніх планів, і наскільки глибоко вона була скомпрометована. Це лише деякі корумповані і брудні події, згадані QANON, в які Клінтони були глибоко залучені, і які були здійснені силами глибинної держави.

Що стосується твердження Корсі про те, що військова розвідка привернула Трампа до участі у президентських виборах, і тим самим запобігла перемозі Клінтон за допомогою фальсифікації президентських виборів в США, то ось що довелося висловити QANON на цю тему 31 жовтня 2017-го року.

У пості (матеріалах) QANON ставлять запитання: «Чому адмірал Роджерс зустрівся з Трампом без згоди свого начальства? Чи попросили Трампа піти на президентські перегони? Чому? Хто? Чи була Гілларі Клінтон наступною в черзі? Чи не передбачалося, що вибори будуть фальсифіковані? Чи не запобігли «хороші люди» цій фальсифікації? Корсі не уточнив імена тих трьох генералів, які прийшли до нього в 2015-му році, але було б справедливо припустити, що в цій зустрічі брав участь генерал-лейтенант Майкл Флінн. Будучи колишнім главою Агентства розвідки і оборони США, Флінн знав про глибоку корумпованість, що характеризує Клінтонів, і брудних трюках, які використовувало ЦРУ для підтримки глибинної держави.

Флінн відомий тим, що був на чолі тих, хто кричав замкнути її на з'їзді республіканської партії в 2016-му році, коли обговорювалося висунення Гілларі Клінтон. Призначення Флінна на посаду радника з національної безпеки Трампа і його швидка відставка менш ніж через місяць, мабуть, стала дуже серйозним ударом по співтовариству військової розвідки, що таємно підтримує адміністрацію Трампа.

28 жовтня 2017-го року QANON вперше почав публікувати інформацію на форумах (в Інтернеті). Імовірно, це було зроблено, щоб заручитися громадською підтримкою у викритті і прийнятті дій проти корумпованих державних чиновників, які перешкоджають політиці Трампа, і планам спільноти військової розвідки.

Рівень інформації про управління глибинною державою і корумпованість, що представлена QANON в більш ніж тисячі повідомленнях, на сьогоднішній день вражає своїми масштабами і ефектом. Було виявлено кілька подій під фальшивим прапором. Найбільш значущою з них була атака балістичною ракетою 13 січня 2018-го року на Гавайї, метою якої було розв'язати велику регіональну війну.

Знання того, що ця інформація приходить від вищих чинів військової розвідки, що тісно співпрацює з адміністрацією Трампа, з метою позбавлення від корупційної влади, і впливу глибинної держави, має велике значення. Можна тільки здогадуватися, що станеться, якщо спільнота військової розвідки досягне успіху в своїх планах щодо позбавлення від корупції і брудних прийомів глибинної держави.

Хоча я особисто не підтримую багато чого в політиці Трампа, що має правові корені, про бізнес, консервативну програму, в якій відсутня велика кількість необхідних програм соціального забезпечення, я, тим не менш, визнаю багато позитивних переваг від руйнування глибинної держави. Викриття і видалення багатьох корумпованих осіб глибинної держави відкриває двері для багатьох технологій, що змінюють наше життя, які десятиліттями придушувалися.

Мабуть, це і є те, до чого Трамп звертався під час своєї інавгураційної промові 20 січня 2017-го року.

Ми присутні при народженні нового тисячоліття, ми готові розкривати таємниці космосу, звільняти Землю від страждань і хвороб, освоювати нову енергію, галузі і технології завтрашнього дня. Ці технології настільки передові, що майбутнє, яке немов зійшло з картин «Зоряного шляху» (відомий американський серіал - ВЗ), цілком може бути досяжним для всіх нас.

Це заслуговує, принаймні, неупередженого ставлення до адміністрації Трампа в тому, що Корсі розповів про можливий державний переворот і президентські вибори 2016- го року. І в тому, що QANON розкриває нам.

Наші інтереси: 

В Сполучених Штатах вирішується доля світу, а разом з цим і доля України, яка в умовах гібридної війни важко виходить із стану колонії російської імперії

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Оксана Колосовська.
0
Ще не підтримано

Невже це правда?

Коментарі

Зображення користувача Оксана Колосовська.
0
Ще не підтримано

Невже це правда?

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Схоже, що США були за півкроку від хаосу і розпаду. Завдяки легітимній перемозі Трампа у 2016 році США пройшли точку біфуркації. Україна її пройшла у 2014-му. Разом рухаємось у світле майбутнє. Нарешті все стає на свої місця.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Цікава версія.

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Тарнай Стрілець.
0
Ще не підтримано

Можливо, що православнуті МП не випадково "пророкували" близький розпад США, враховуючи "діяльність глибинної держави".
А коли дививсь відео руйнування "близнюків" у 2001р., ніяк не міг повірити, що літаками можна так знести такі будівлі. Бо на відео задокументовано результат блискучої інженерної праці по філігранному знесенню будинків за допомогою вибухівки. Несучі конструкції явно підривались з уповільненням з низу в гору.

Зображення користувача Валерій Зміївський.
0
Ще не підтримано

На мій погляд "глибинною державою" в РФ керують єзуїти...

Зображення користувача Валерій Зміївський.
0
Ще не підтримано

Додаткові матеріали на цю тему:

20 серпня 2020 року. Q і Команда Трампа перемогли Глибинну державу зсередини. Частина 2
https://uamodna.com/articles/20-serpnya-2020-roku-q-i-komanda-trampa-peremogly-glybynnu-derzhavu-zseredyny-chastyna-2/

27 серпня 2020 року. Q і Команда Трампа перемагають Глибинну державу зсередини. Частина 3
https://uamodna.com/articles/27-serpnya-2020-roku-q-i-komanda-trampa-peremagayutj-glybynnu-derzhavu-zseredyny-chastyna-3/

09 серпня 2020 року. Бенджамін Фулфорд. Відновлена Республіка США і GESARA / NESARA
https://uamodna.com/articles/09-serpnya-2020-roku-bendzhamin-fulford-vidnovlena-respublika-ssha-i-gesara-nesara/

Усі ці матеріали є в електронній книжці «Україна, рій 2020-й», яку можна скачати за адресою: https://uamodna.com/articles/valeriy-zmiyivsjkyy-ukrayina-znaky-zodiaku-ukrayina-rik-2020-y-rik-bilogo-orla-bilogo-schura-druge-pivrichchya/