Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 1
  • Переглядів: 1

Нової угоди щодо «мрійників» не буде, – Трамп

Президент США Дональд Трамп в неділю заявив, що нової угоди про долю нелегальних іммігрантів, так званих «мрійників», що опинилися в США в дитячому віці, не буде.

«Прикордонникам не дозволено відповідним чином виконувати свої обовязки на кордоні через ці безглузді ліберальні закони (демократів), як «Спіймати та відпустити», - написав у неділю в своєму Твітері Президент.

«Стає все більш небезпечно. Прибувають «каравани»! Республіканці повинні скористатися «ядерною опцією», щоб прийняти закон. Зараз! Більше ніяких угод за програмою DACA не буде», - твітує президент Трамп.

Програма, яка дозволяє дітям незаконних іммігрантів уникати депортації та отримувати дозвіл на роботу та навчання (DACA), була введена в дію в період президентства Барака Обами.

Трамп оголосив про закриття цієї програми у вересні, але дав Конгресу шість місяців на вироблення постійного рішення для учасників цієї програми. Раніше він висловлював готовність залишити програму в дії в обмін на погодження з боку демократів профінансувати побудову захисної стіни з Мексикою.

Однак, в нещодавно прийнятому законі про витрати уряду, підписаному Трампом, не міститься згадок про заходи захисту учасників DACA.

Раніше демократи закликали республіканських лідерів винести на голосування в Палаті представників ряд пропозицій по DACA. Тим часом федеральні судді зажадали, щоб адміністрація Трампа залишила в силі деякі положення DACA до розгляду відповідних позовів в суді.

Крім того, в неділю президент звинуватив Мексику в тому, що влада цієї країни «робить дуже мало, якщо не сказати - нічого», щоб зупинити потік мігрантів в США. При цьому Трамп пригрозив «зупинити» дію Північноамериканської угоди про вільну торгівлю (NAFTA).

Очікується, що представники США, Канади і Мексики зустрінуться в травні в США для участі у восьмому раунді переговорів по NAFTA, хоча Вашингтон поки не оголосив конкретну дату.

Наші інтереси: 

Трамп на захисті державних інтересів США. Це шлях до очищення. Мрійники хай мріють у себе вдома. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Не "мрійники", а "нахлібники"!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Коментарі

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Не "мрійники", а "нахлібники"!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!