Зображення користувача Володимир Федько.
Володимир Федько
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

"Агент впливу" Путіна... СБУ зірвала спецоперацію Кремля!

Світ:

Спецтема:

Момент Істини! СБУ виявила і припинила злочинну діяльність "агента впливу" Надії Савченко та спільників.


У п'ятницю, 23 березня, в Шевченківський райсуд Києва надійшло клопотання про обрання запобіжного заходу народному депутату Надії Савченко у вигляді арешту.

Як уточнили в прес-службі суду, Савченко підозрюють у скоєнні злочинів за ч.1 ст.109, ч.1 ст.14, ч.2 ст.28, ч.1 ст.109, ч.1.ст.14, ч.2 ст.28, ст.112, ч.1 ст.14, ч.3 ст.258, ч.1 ст.258-3 та ч.2 ст.28, ч.1 ст.263.

Час початку розгляду клопотання поки не повідомляється.

Раніше Верховна Рада підтримала зняття недоторканості з народного депутата Надії Савченко, а також дала добро на її арешт і затримання.

Після цього слідчий СБУ затримав народного депутата Надії Савченко. Вона в супроводі слідчих і журналістів пішла в сторону ізолятора СБУ в Аскольдовому провулку.


Савченко інкримінують взаємодію із ватажками бойовиків, змову із Володимиром Рубаном, який уже під арештом, та підготовку теракту у Верховній Раді. Його метою, за версією Генпрокуратури, було фізичне знищення керівництва держави та захоплення влади.

Савченко визнала, що причетна до вивезення зброї з окупованих територій та розмов про організацію терактів. Але назвала це власною спецоперацією.


Нагадаємо, 15 березня генеральний прокурор України Юрій Луценко заявив, що народний депутат Надія Савченко готувала теракт в будівлі Верховної Ради.

За його словами, під час атаки Савченко планувала використовувати гранати, міномет і автомати, щоб знищити спочатку ложу і купол Верховної Ради, а потім "автоматами добивати тих, хто виживе".

Також їй інкримінують взаємодію з ватажками бойовиків і змову з Володимиром Рубаном, який вже перебуває під арештом.


Генпрокуратура оприлюднила відео, яке доводить причетність народного депутата Надії Савченко до планування теракту: 

 

https://www.youtube.com/watch?v=5ZNbUYj2tCM


ЧОМУ ЦЕ СТАЛОСЯ!? І ХТО ВИНЕН!?

На ці запитання відповідає Павло Казарін, ведучий телеканалу ICTV, оглядач Крим:

"Наші емоції подарували Савченко статус і рейтинг. І це хороший урок

Половина фейсбуку тролить Тимошенко – за те, що зробила Савченко депутатом. Друга половина полоще Порошенка – за те, що вручив їй звання «героя». Але насправді героєм і депутатом Надію Савченко зробили ми самі.

Зокрема і я. Три роки тому я теж переживав за долю цієї дівчини. Символізм цієї історії зашкалював – їй складно було не піддатися. Я піддався.

Втім, не тільки я. Репутаційний капітал у Надії Савченко був такий великий, що пригорнутися до джерела намагалися всі. Батьківщина привласнювала собі рейтинг Савченко у виборчій битві за парламент. А Банкова приватизувала її капітал, виписуючи вищу державну нагороду.

Але це все було б неможливо без нас. Саме наше захоплення українською військовою змушувало політиків розігрувати цю карту. Наші емоції подарували Савченко статус і рейтинг. І це хороший урок.

У 2014-му нам всім дуже потрібні були кумири. Соціальні мережі створювали халіфів на годину. У наші вікна можливостей здатний був пролізти хто завгодно. Реальність навколо нас надто вже нагадувала епос – і цьому епосу потрібні були герої.

Нас підвела звичка узагальнювати. Пройшов через фронт? Побував у полоні? Волонтерив? Ось, тримай презумпцію невинуватості і веди нас у світле майбутнє.

Ми часто говоримо про те, що Савченко завербували. Що вона – проект чужих спецслужб. Але навіть якщо залишити цю версію поза дужками – залишається головне. Надія Савченко – це приклад того, на що здатна бойовита кухарка, яка прорвалася у владу.

Вона не піднімалася соціальними сходами. Тими самими, що дарують досвід, знання і уявлення про те, як працює система. Савченко – це продукт соціального ескалатора. На нижню сходинку якого вона ступила в камуфляжі і в ньому ж зійшла в самому кінці.

І виявилося, що бути «представником нижчих верств населення» абсолютно не означає «бути корисним у владі». Що депутатство і політика вимагають елементарних знань про те, як влаштована держава. А якщо ти неосвічений і дурний, то ніяка щирість і енергійність не зроблять з тебе месію.

Ми звикли міряти людей пережитим. Але виявилося, що фронтовий досвід не робить зі свого володаря Рональда Рейгана і Лі Куан Ю. А вся твоя пасіонарність і бойовитість лише дозволяють тобі зробити більшу кількість помилок за одиницю часу.

Ні, це не означає, що ми не повинні боротися за тих, хто в полоні. Ні, це не означає, що ми повинні не цінувати ветеранів. Це означає лише те, що універсального досвіду не буває. Хороша людина – не професія. Точно так само, як і відважна, самовіддана або просто яка не надокучила.

З усіх заповідей наші люди найрідше дотримуються другої".



Наші інтереси: 

Підривна робота російських спецслужб проти України продовжується! Будемо пильними!

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Почнемо з того, що Надію Савченко активно піарила Юлія Тимошенко, намагаючись підвищити як свій особистий рейтинг, так і рейтинг «Батьківщини»! Саме «Батьківщина» включила Савченко до свого партійного списку на виборах до ВР України. До піар-кампанії долучилися і «дружні» Тимошенко журналісти та ЗМІ. А далі, для створення іміджу нової «Жанни д’Арк» долучилися і ура-патріоти різного штибу!

Коли Савченко повернулася в Україну, то мені одразу впав в очі дисонанс її зовнішнього вигляду з історією її тюремної епопеї – вона явно не виглядала на жінку після довготривалого перебування у слідчому ізоляторі та голодування.

Але натовп бажав Героїню, і він її отримав! В цій атмосфері безвідповідального психозу навіть висловлювалася маячня про Савченко - майбутнього Президента України!

На нашому НО також з’явилася публікація про Савченко з багатообіцяючою назвою про «Надію для України». Були і різко протилежні думки. Так один наш дописувач висловив думку, що Савченко завербована ФСБ! Тоді я взяв Савченко під захист. Вірніше не Савченко, а презумпцію невинності по відношенню до Савченко. Тобто я обстоював думку, що не можна без вагомої аргументації звинувачувати людину в такому тяжкому злочині, як зрада України. Бо безпідставне звинувачення у зраді теж є злочином. (До речі, на цих засадах я стою і досі.)

Обмін коментарями був дуже гострим! Бажаючі ознайомитися можуть звернутися до цього блогу.

Що на сьогодні!?

Трагедії нема! Є запобігання державному злочину і викриття злочинців!
1. Савченко вчинила державний злочин, викрита, арештована і йде досудове слідство.
2. Офіцери ЗСУ, яких Савченко намагалася зробити спільниками у терористичній акції, виявилися патріотами і завдяки їхній співпраці з СБУ була задокументована діяльність Савченко і її реальних спільників.
3. Співробітники СБУ кваліфіковано провели операцію по розробці Савченко та її реальних спільників, документації злочинної діяльності.
4. Були виявлені «дірки» в тимчасовому кордоні з окупованими областями України, через які Савченко ввезла зброю і вибухівку.
5. Доведена причетність терористів ДНР-ЛНР і їх російських кураторів до цього злочину.

Крім того, необхідно розуміти - оприлюднено далеко не все, що було встановлено в результаті оперативно-розшукових заходів. Будуть ще арешти і вилучення доказів злочину…

Намагаючись пояснити свої дії, Савченко оприлюднила деяку цікаву інформації щодо корупції в Україні і корупціонерів. Це також корисно!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Коментарі

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Українські спецслужби гарно спрацювали.

До певної міри, це була спецоперація з профілактики майбутніх заколотів і своєрідне навчання для наших силовиків.

Дуже добре, що СБУ не чекає підривних дій, а активно їх виявляє.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Коли на НО розгорнулася баталія стосовно Савченко:нагадаю-одні говорили,що через Надю говорить Святий Дух,а інші,що вона із великою ймовірністю завербований шпигун,мені було цікаво чим все закінчиться...

Дивно що ті, хто сперечалися не звертали увагу на непрямі цікаві факти...

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Історія з Надією Савченко - це історія людини, яка стрибкоподібно потрапила на рівень власної некомпетентності. Питання державної ваги - не для людей з обмеженим мисленням і вельми локальним досвідом.

Водночас виникає питання про існуючу в Україні систему висування лідерів. Її сенс в тому, що некомпетентний натовп висуває некомпететних політиків. Це неефективно і навіть небезпечно.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Так,Савченко трохи переграла сама себе...

А на рахунок висування лідерів,то тут потрібно врахувати той факт,що не натовп висуває лідерів, а ЗМІ... Натовп лише ковтає наживку через ЗМІ і ним крутять "як циган сонцем" перекладаючи провину на той самий натовп;так само як і з виборами...

Також не потрібно забувати,що за цією історією із Савченко в даний час можуть ховатися інші справи "нашої влади",які потребують тиші на тлі "димової завіси справи Савченко"...

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Андрій Ясун.
0
Ще не підтримано

"Учітеся! Брати мої! Думайте, читайте!.." Добре, що прозріння прийшло досить швидко і не затягнулося, як історія з бандерівщиною. А яка "Надія" була?!! Радіймо, що з Новим роком прийшло до нас просвітлення. Тобто вже не Надія, а Софія.

Si vis pacem, para bellum

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Почнемо з того, що Надію Савченко активно піарила Юлія Тимошенко, намагаючись підвищити як свій особистий рейтинг, так і рейтинг «Батьківщини»! Саме «Батьківщина» включила Савченко до свого партійного списку на виборах до ВР України. До піар-кампанії долучилися і «дружні» Тимошенко журналісти та ЗМІ. А далі, для створення іміджу нової «Жанни д’Арк» долучилися і ура-патріоти різного штибу!

Коли Савченко повернулася в Україну, то мені одразу впав в очі дисонанс її зовнішнього вигляду з історією її тюремної епопеї – вона явно не виглядала на жінку після довготривалого перебування у слідчому ізоляторі та голодування.

Але натовп бажав Героїню, і він її отримав! В цій атмосфері безвідповідального психозу навіть висловлювалася маячня про Савченко - майбутнього Президента України!

На нашому НО також з’явилася публікація про Савченко з багатообіцяючою назвою про «Надію для України». Були і різко протилежні думки. Так один наш дописувач висловив думку, що Савченко завербована ФСБ! Тоді я взяв Савченко під захист. Вірніше не Савченко, а презумпцію невинності по відношенню до Савченко. Тобто я обстоював думку, що не можна без вагомої аргументації звинувачувати людину в такому тяжкому злочині, як зрада України. Бо безпідставне звинувачення у зраді теж є злочином. (До речі, на цих засадах я стою і досі.)

Обмін коментарями був дуже гострим! Бажаючі ознайомитися можуть звернутися до цього блогу.

Що на сьогодні!?

Трагедії нема! Є запобігання державному злочину і викриття злочинців!
1. Савченко вчинила державний злочин, викрита, арештована і йде досудове слідство.
2. Офіцери ЗСУ, яких Савченко намагалася зробити спільниками у терористичній акції, виявилися патріотами і завдяки їхній співпраці з СБУ була задокументована діяльність Савченко і її реальних спільників.
3. Співробітники СБУ кваліфіковано провели операцію по розробці Савченко та її реальних спільників, документації злочинної діяльності.
4. Були виявлені «дірки» в тимчасовому кордоні з окупованими областями України, через які Савченко ввезла зброю і вибухівку.
5. Доведена причетність терористів ДНР-ЛНР і їх російських кураторів до цього злочину.

Крім того, необхідно розуміти - оприлюднено далеко не все, що було встановлено в результаті оперативно-розшукових заходів. Будуть ще арешти і вилучення доказів злочину…

Намагаючись пояснити свої дії, Савченко оприлюднила деяку цікаву інформації щодо корупції в Україні і корупціонерів. Це також корисно!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Павло Казарін влучно і правильно пише:

Цитата:
У 2014-му нам всім дуже потрібні були кумири. Соціальні мережі створювали халіфів на годину. У наші вікна можливостей здатний був пролізти хто завгодно. Реальність навколо нас надто вже нагадувала епос – і цьому епосу потрібні були герої.

Соціальні мережі "розкручували" Савченко і Яроша, і дуже мало приділяли увагу Миколі Карпюку, який був засуджений до 22,5 років і відбуває покарання в Росії.

Я знайомий з Миколою Карпюком і Русланом Зайченко з 1999 року. У 2005-2007 рр. співпрацювали і бачилися майже щодня. В той час я обіймав керівну посаду в одній із структур Юрія Збітнева та випускав серію книг "Спецслужби у війнах ХХ століття". Мій кабінет знаходився на 16-му поверху офісу на Павлівський, а Микола і Руслан базувалися в одному з приміщень офісу на 17-му поверху. Досить часто після закінчення роботи ми разом спускалися випити пива в кафе на першому поверсі.

Після арешту Миколи (березень 2014 р.) я нічого не писав про нього і про наше знайомство/співпрацю в соціальних мережах, щоб цим не зашкодити йому (з огляду на мою видавничу серію могли приписати Миколі шпигунство).

Натовп "побачив героїв" в особах Яроша і Савченко, а справжній герой карається в російській тюрмі.

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Віктор Макаренко.
0
Ще не підтримано

А може бути ще цікавіше. Кремль прибирає свого агента впливу "А" що розчистити шлях агенту "Б".

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Агента впливу "А" прибрав не Кремль, а СБУ.

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Сірко Крутивус.
0
Ще не підтримано

Кремль хотів пожертвувати агентом "А" для приходу до влади агента "Б", яка підозріло ігнорує засідання Верховної ради.

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Зі всіх точок зору історія з Надією Савченко працює на розвиток України.

Просто раніше, коли була потреба, вона надихала українців у ролі героїні, а сьогодні заохочує їх розвивати в собі раціональне мислення і виробляти інші, організовані форми ухвалення рішень.

Поки люди будуть натовпом, ними завжди маніпулюватимуть.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Так, афера Савченко потрібна для підвищення свідомости українців.

Мала в Києві сусідів (українців, україномовних, патріотів...), яким не можна було нічого довести щодо Тимошенко. Але вони «дозріли» довго до тієї ж афери Савченко!

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Щодо підтримки полонених москалями.

Панує ідеологія «прав людини», яка заставляє натовпи активно підтримувати, визволяти індивідуми. З одного боку, це гуманно.

Але ця ідеологія відсуває на задній плян національну спільноту, з безпекою якої не можна гратися.

Навіть, якщо речі — непорівняльні, наведу такий приклад.
Зараз у Франції роздумують, де судити, і чи дозволяти повернення французів (за паспортом), які воювали з ісламістами... Питання — гостре, оскільки мова про безпеку саме французької спільноти.

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Хочу наголосити ще на одному важливому аспекті: реалізація агентурної розробки по "Савченко-Рубану і К" зроблена у дуже сприятливий для України момент - Росія спіймана "на гарячому" у справі застосування бойової отруйної речовини ("Новачка") в замаху на екс-полковника ГРУ Сергія Скрипаля і його дочки Юлії!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Андрій Ясун.
0
Ще не підтримано

Рубан!?? Досить цікавий історичний збіг! А може не збіг? Важко сказати. Випадковість? Закон парних випадків?..
До чого я веду. У голови СБ бандерівців Миколи Лебедя було псевдо... Рубан. Цікаві паралелі.
Що на це каже метафізика?

Si vis pacem, para bellum