Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

У Вільнюсі підписали лист проти газопроводу «Північний потік-2»

Керівники парламентів Польщі, Литви і Латвії підписали лист, у якому йдеться, що енергетична безпека є ключовим компонентом об’єднаної і процвітаючої Європи. Лист адресований до голів парламентів європейських країн. Україна і Молдова підписали цей лист раніше.

18031301.png

Спікер польського парламенту Марек Кухцінський брав участь в урочистостях Дня Незалежності Литви PAP/Paweł Supernak

Про це повідомило Польське радіо на своєму сайті.

«Завдяки тому, що цей документ підписала група країн, а не окремі держави, такий голос більш чутний», - сказав спікер Сейму Польщі Марек Кухцінський.

«Один принцип – загальне занепокоєння про безпеку усіх країн Європейського Союзу, а також країн, що знаходяться у східій її частині. Ми хочемо співпрацювати з усіма, але хочемо також, аби шанували і турботу про безпеку громадян наших балтійських країн і Польщі. Ми всі разом підтримуємо Україну, яка у ці дні веде тяжку боротьбу за свою Незалежність».

Як наголошує Марек Кухцінський, інша справа – це принцип солідарності і співпраці рівних з рівними, вільних з вільними, - це ж бо фундамент Європейського Союзу.

На думку авторів листа, незважаючи на те, що газопровід «Північний потік-2» предствляють як комерційний проект, він насправді, є інструментом політики Росії.

Польща, Литва, Україна, Латвія і Молдова закликали європейські країни гарантувати, що експлуатація газопроводу «Північний потік- 2» проходитиме за правилами Євросюзу.

Наші інтереси: 

Важливо чинити опір домінуванню Німеччини у ЄС, яка просуває інтереси Росії в Європі. Працювати над створенням союзу так званої Нової Європи за участю України.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Олена Каганець.
0
Ще не підтримано

Естонія також виступає проти будівництва "Північного потоку-2".

Коментарі

Зображення користувача Олена Каганець.
0
Ще не підтримано

Естонія також виступає проти будівництва "Північного потоку-2".