Зображення користувача Ігор Каганець.
Ігор Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Розвиток нашого стартапу в березні 2018. Друзі, потрібна підтримка!

Категорія:

Вносимо корективи в систему управління нашим проектом, творимо нові вартості. Прошу підтримати натхненною працею і щедрими дарами!

180306ranokzno.jpg

Починаємо ранок з Народним Оглядачем!
Починаємо ранок з Народним Оглядачем!

Радіймо, арії!

Наша робота в лютому 2018 виявилася дуже продуктивною.

По-перше, підготували і віддали в друк перший випуск альманаху «Гартленд» (вже видруковано). Його розсилку почнемо після 12 березня; хто ще не замовив – замовляйте (це робиться одним натисканням кнопки).

По-друге, завдяки глибокому дослідженню політичних ідеологій нам вдалося створити не лише політичний компас, а й універсальний ідеологічний ідентифікатор. Застосовані в ньому 12 індикаторів можна використовувати в якості експрес-визначника типу ідеології, а також для аналізу програм політичних партій та їх фактичної діяльності.

По-третє, ми з’ясували, що умовою успішного розвитку організацій є послідовне проходження 4 етапів. На кожному з них домінує відповідний тип управління. Стартап АНСДП перебуває на початковому етапі, тому потребує передусім ручного управління.

Зміни в системі управління ми зможемо відчути вже у березні 2018. Головні завдання на цей місяць такі:    

1. Проведення 25 березня 2018 р. 31-ї конференції спільноти «Народний Оглядач», під час якої здійснимо презентацію і обговорення першого паперового випуску журналу «Гартленд», а також обговоримо заснування АНСДП на літній конференції  23–25 червня 2018 р.

2. Завершення розробки етномережі «Інститут Міжмор’я» і початок наповнення її реально діючими сайтами демосів. Ось як виглядають публікації на сайті Гартленд.

3. Створення двосерійного навчального фільму «Чи була ідеологія націонал-соціалізму націоналізмом?» (Виконано!) Серед іншого, глядачі зможуть пересвідчитися в ефективності згаданого вище універсального ідеологічного ідентифікатора.

4. Започаткування аудіоверсії журналу Гартленд. Статті можна буде слухати на Радіо Гартленд, а також на Ютуб-каналі Народного Оглядача.

Продовжуємо серію змістовних публікацій про найголовніше в Україні і світі. При цьому нас найбільше цікавить те, на що ми можемо вплинути, – на свої саморозвиток і самоорганізацію. Відтак у центрі уваги – поліпшення здоров’я, фізичне вдосконалення, розвиток лідерських якостей, ефективне управління.

Шукаємо додаткові інструменти просування нашого світогляду серед потенційних однодумців. Цій справі має допомогти поширення книги «Євангеліє Ісуса Хреста» (2017)

Описані вище напрямки потребують праці, часу і грошей. Прошу підтримати нашу спільну справу щедрими дарами!

Творимо!

The Mamas And The Papas — California Dreamin 

Наші інтереси: 

Вгору просування - без краплі вагання! 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Працюємо і творимо!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Коментарі

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Працюємо і творимо!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!