Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

"Вогонь і лють" – фейкова книга, написана дискредитованим автором, – Трамп нещадно розкритикував скандальний твір

Категорія:

Президент США Дональд Трамп і його помічники в неділю презирливо висловилися з приводу нової книги, що містить деталі про хаотичний перший рік перебування президента на посаді і де сам він зображується як людина, інтелектуально не підходяща на роль лідера Сполучених Штатів.

«Мені довелося мати справу з фейковими новинами з першого дня, коли я оголосив, що буду балотуватися в президенти, - написав Трамп в Твіттері. - Тепер мені доведеться мати справу з фейковою книгою, написаною зовсім дискредитованим автором ».

Йдеться про книгу «Вогонь і лють: всередині Білого дому Трампа» (Fire and Fury: Inside the Trump White House) журналіста Майкла Вульфа, що надійшла в продаж у п'ятницю. Книга, заснована на 200 інтерв'ю з Трампом і багатьма його соратників, описує Білий дім, як недієздатну структуру.

Трамп заявив, що близько 30 років тому іншому республіканському президенту, Рональду Рейгану, довелося зіткнутися з публікаціями, які ставили під сумнів його розумові здібності, і йому вдалося «впоратися з цим». «У мене теж вийде!» - запевнив президент в Твіттері.

Радник Трампа з політичних питань Стівен Міллер назвав книгу «гротескним вигадкою» і звинуватив CNN в «анті-трампівскій істерії». «Насправді президент є політичним генієм», - наводить агентство Reuters слова Міллера, який звинуватив ведучого CNN Джейка Теппер в зарозумілості і «зневажливому» відношенні.

Незабаром після цього Трамп написав в «Твіттері»: «Джейк Теппер з "CNN - Фейкові новини" тільки що був знищений в ході інтерв'ю зі Стівеном Міллером з адміністрації Трампа. Подивіться на ненависть і несправедливість цього прислужника з CNN!»

Два інших представника адміністрації Трампа, посол США в ООН Ніккі Гейлі і директор ЦРУ Майк Помпео, виступаючи в недільних ток-шоу, також підтримали роботу Трампа.

Гейлі заявила АВС News, що, ґрунтуючись на своїх щотижневих візитах в Білий дім, вона може сказати, що «ніхто не проявляє неповаги до президента». Помпео заявив, виступаючи на каналі Fox News: «Я спостерігав, як він сприймає інформацію, яку доносить до нього розвідка, і трансформує її в політику, яка приносить величезну користь Америці».

Беннон не заперечував приписуваних йому цитат в книзі Вульфа, але в неділю висловив деяке співчуття з приводу своєї ролі у цій справі. Він заявив інформаційному сайту Axios: «Дональд Трамп-молодший - патріот і хороша людина. Він невпинно захищає свого батька і той порядок, який допоможе розвинути нашу країну».

Після відходу з Білого дому Беннон повернувся до роботи в Breitbart News - сайті правих, який виражає націоналістичні погляди. Він заявив, що продовжує підтримувати Трампа. «Я непохитно підтримую президента і його порядок, - заявив Беннон. - Я демонструю це щодня в своїх радіопередачах, на сторінках Breitbart News, і в своїх виступах від Токіо і Гонконгу до Арізони і Алабами.

Трамп заявив, що «санкціонував нульовий доступ» Вульфа в Білий дім для роботи над книгою. Вульф, однак, в інтерв’ю каналу NBC сказав, що президент особисто, хоча і з небажанням, дозволив йому ходити коридорами Білого дому і проводити інтерв'ю з співробітниками.

До неділі книга «Вогонь і лють» стала головним бестселером інтернет-магазину Amazon.

Наші інтереси: 

Трамп - безкомпромісний боєць!

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Іноді такі книги корисні - вони дозволяють побачити ХТО Є ХТО і чиї гроші відпрацьовують автори.

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Коментарі

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Іноді такі книги корисні - вони дозволяють побачити ХТО Є ХТО і чиї гроші відпрацьовують автори.

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Специфіка Трампа в тому, що у нього нема за що зачепитися. Він чистий.

Від цього противники просто скаженіють.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Ія Подолянка.
0
Ще не підтримано

На мою думку.Трамп є найвпливовіша,найтверезіша людина на планеті.Я вже давно думаю .який титул йому присвоїти.