Зображення користувача Володимир Світлий.
Володимир Світлий
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Реалізація неймовірних технологій: Хочете виробляти метан з води? Долучайтеся до нас!

Успіх з кисневою станцією надихнув мене далі втілювати вже винайдене, але зі своїм власним баченням: як, для  чого, з ким і коли матеріалізувати вже сформовану і перевірену технологію.

2477518617713269095763724096976944421864704n.jpg

Альтернативна енергетика
Все геніальне красиве

РаДіймо!

Ціль публікації. Знайти зацікавлених в реалізації неймовірних технологій. Мова іде про процес який я розумію логічно. У мене відсутній  досвід  і фах з радіоелектроніки, радіомеханіки. Було б цікаво не тільки в теорії самоорганізуватись а і  зробити реальні  справи використовуючи знання один одного.

В даному випадку зробити синтез із спеціалістів у різних галузях для отримання конкретного результату.

Успіх з кисневою станцією надихнув мене продовжити реалізовувати вже винайдене але з своїм власним баченням: як, для  чого, з ким і коли реалізувати та матеріалізувати вже сформовану і перевірену технологію. Вибір впав на науковців які живуть в Україні, мають патенти, винаходи з лабораторними зразками, до них легко дістатись, зустрітись і обговорити всі нагальні проблеми які виникнуть з реалізацією їхніх технологій.

Я вважаю, що технологія від ідеї відрізняється тим, що технологія це не тільки сформована думка а і її матеріальна реалізація з відповідними замірами які відображені  у різних відповідних актах. Тобто, технологія – це повне описання не тільки самих приладів, а і опис процесів які відбуваються. Технологія, це коли людина може матеріалізувати,  винайдене користуючись описом.

Отже, починаємо!

Якщо щось потрібно мені то це буде у нагоді і багатьом іншим. Давайте зробимо собі прилад який би з води з-під крану робив би  газ метан. Чому метан? Він, з пального - найекологічніший, октанове число 100 – 105. Ним можна заправляти машини, генератори струму, опалювати будинки, теплиці, басейни… Тобто річ потрібна і його можна зберігати і при потребі транспортувати.

Що для цього потрібно? Пропускаємо багаторічні суперечки і теорії та одразу переходимо до справи.

  1. Потрібно зробити задаючий генератор частоти з можливістю керування частотою та плотністю імпульсів. Частота імпульсів може бути від 20 до 30 кГц. В Інтернеті можна купити відповідні плати з такими параметрами на двох транзисторах або скачати схему. Тобто каналів має бути два. Щоб виник симетричний імпульсний ток.
  2. Силову частину "здираємо" з інвертора для зварки. Там, де діодний міст на  150 А та відповідної ємності конденсатори (як варіант 2000  мкф), 450 вольт.
  3.  Приєднуємо керуючу частину до силового блоку як зазначено в електричній принциповій схемі для даних приладів. На виході з високочастотного трансформатора має бути 100 вольт, 100 ампер, 20 – 30 кГц.
  4. Майструємо резонатор з дроселя і відповідного конденсатора (інформація окремо).
  5. Майструємо електроди з ємностями для води і каталізаторами (інформація окремо).
  6. Настроюємо апарат в резонанс з дроселем і електродами.
  7. Отримуємо газ метан. 
Наші інтереси: 

Використовуємо корисні технології для підвищення духовного, психічного і матеріального рівня.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Бор Крутивус.
0
Ще не підтримано

Ого, крута затія!

Коментарі

Зображення користувача Бор Крутивус.
0
Ще не підтримано

Ого, крута затія!

Зображення користувача Володимир Світлий.
0
Ще не підтримано

Крута затія вимагає крутих рішень.
Рішення прийшло легко тому ,що все геніальне просте до розуміння і відносно дешеве в реалізації. Потрібно лише зробити простий підсилювач звуку однієї частоти потужністю 10 кіловат. Це запросто.
Далі буде.

Від мрії до слова, від слова до дії, від дії до світлової події.

Зображення користувача Зоріна Небокрай.
0
Ще не підтримано

Клас!!!! Дякую ...

Від Землі, сили народження, святою водою благословляю!