Зображення користувача Ігор Каганець.
Ігор Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Наші головні завдання у 2018 році: журнал «Гартленд», Інститут Міжмор’я, АНСДП

Категорія:

На 2018 рік перед нами стоїть багато цікавих і важливих завдань. Щоб не розпорошувати зусилля, пропоную зосередитися на трьох головних.

vara-zhurnal-7-5.jpg

Плануємо, малюємо, реалізуємо! Енергію події матеріалізуємо!
Плануємо, малюємо, реалізуємо! Енергію події матеріалізуємо!

Правильні плани прокладають інформаційну колію, в якій реалізуються заплановані події. Відтак планування наступного річного циклу є дуже важливою подією: що заплануємо, те й народимо.

Нагадаю, що перед триденним плануванням майбутнього року (22–24 грудня) відбувається триденне підведення підсумків поточного року (19-21 грудня).  

На 2018 рік перед нами стоїть багато цікавих і важливих завдань. Щоб не розпорошувати зусилля, пропоную зосередитися на трьох головних.

Журнал Гартленд

За останні роки ми згенерували багато важливих знань. Настав час їх впорядкувати і викласти у вигляді ідеології, тобто систематизованого світогляду, пристосованого до практичної реалізації. Цю місію має виконати журнал Гартленд.

Це доволі складна й нелегка робота, проте дуже цікава і розвиваюча! Адже треба навчитися висловлювати думки красиво й лаконічно, а процес їх поширення зробити економічно рентабельним.

Це комплексне завдання, адже воно передбачає:

– створення редколегії у вигляді демосу з власним сайтом;

– налагодження технології друкування і поширення журналу;

– налагодження його піару і реклами.

Інститут Міжмор’я

Схоже, що демос «Гартленд» стане першим повноцінним демосом. Він дасть імпульс для формування всієї етномережі «Інститут Міжмор’я».

На початку 2018 року ми вже матимемо стабільну версію етномережі. Для полегшення її наповнення створимо спеціальний демос, який допомагатиме гравцям НО створювати власні сайти та їх розвивати.   

Практична політологія і АНСДП

Для успішного розвитку теорії необхідно мати експериментальний, ігровий прототип. Для цього нарешті почнемо гру в «партію ельфів Міжмор’я» – АНСДП (Аріянську Національно-Солідаристську Демосократичну Партію). Журнал «Гартленд» буде друкованим органом цієї «ельфійської партії».

Партія ігрова, проте для того, щоб було цікаво і науково достовірно, все робитимемо по-справжньому. Справжні ігри завжди дуже серйозні, тому й приносять таку радість гравцям і глядачам.   

Партійна організація розвиватиметься на тих самих принципах, що й Інститут Міжмор’я. Моментом заснування партії вважатимемо заснування першого сотенного демосу АНСДП. Для цього треба, щоб об’єдналися не менше 4 демосів АНСДП загальною чисельністю понад 40 членів.

Інші завдання

У наступному році продовжуватимемо діяльність з розвитку Intermarium.TV, вдосконалення сайту НО, збільшення його відвідуваності, розширення кола його зареєстрованих користувачів, а також підвищення економічної самодостатності й авторитетності всього нашого проекту.

Ми повинні показати себе відповідальною, організованою, освіченою і конструктивно мислячою спільнотою. Успішна робота в цьому напрямку допоможе знайти серйозних однодумців і впливових союзників, передусім в Україні, США, Великобританії та Литві.  

Творимо!

The Mamas And The Papas - California Dreamin

Наші інтереси: 
Цифрона 5
Плануємо малюємо
      реалізуємо
Енергію події
      матеріалізуємо
Законів Всесвіту
          дотримуємось
Надихаємо!  
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Сергій Білецький.
0
Ще не підтримано

хай буде!

Коментарі

Зображення користувача Сергій Білецький.
0
Ще не підтримано

хай буде!