Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Wizz Air у 2018 році запустить ще 8 нових маршрутів із трьох міст України

Світ:

Лоукост-авіакомпанія Wizz Air у 2018 році відновить польоти з Харківського аеропорту та відкриє 5 нових маршрутів із регіональних аеропортів Львова й Харкова. Про це повідомили в авіакомпанії Wizz Air.

"Wizz Air, найбільша лоукост-авіакомпанія в Центральній та Східній Європі та провідний лоукост-перевізник України, сьогодні повідомляє про відновлення своєї діяльності з Харкова, який стане третім українським аеропортом Wizz, а також про відкриття 5 нових маршрутів, які будуть запущені в 2018 році з регіональних аеропортів Львова та Харкова", - анонсували в компанії.

Рейси з міжнародного аеропорту "Харків" вирушатимуть у Дортмунд (Німеччина) і Катовіце (Польща). Вони виконуватимуться двічі на тиждень, починаючи з квітня й червня 2018 року відповідно.

Львівська ж мережа лоукост-маршрутів буде розширена на додаток до нещодавно оголошеного рейсу до Лондона трьома новими напрямками - Дортмунд, Катовіце й Гданськ з весни 2018 року.

Як наголошують в Wizz Air, таке рішення пов'язано зі зростанням попиту серед українських пасажирів на послуги перевізника.

Ціни на рейси Wizz Air із Харківського летовища стартують від 579 грн, зі Львівського - від 279 грн.

"Разом із сьогоднішнім оголошенням у наступному році з України буде відкрито 8 нових рейсів, у тому числі два нові маршрути з Києва в Таллінн і Лісабон, що принесе ще більше можливостей для українських мандрівників", - додали в Wizz Air.

У компанії зазначають, що протягом 10-місячного періоду 2017 року (січень-жовтень) близько 590 тисяч пасажирів скористалися послугами Wizz на рейсах в/з України. Це на 75% більше, ніж протягом аналогічного періоду минулого року. В 2018 році Wizz Air буде пропонувати понад 1,8 мільйона посадкових місць на своїх українських маршрутах.

Наші інтереси: 

Світ стає ближчим, а мандрувати тепер приємніше.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Андрій Ясун.
0
Ще не підтримано

Чудово! Прекрасно! Радіймо!.. Хоча знову не туди, куди треба мені.

Si vis pacem, para bellum

Коментарі

Зображення користувача Андрій Ясун.
0
Ще не підтримано

Чудово! Прекрасно! Радіймо!.. Хоча знову не туди, куди треба мені.

Si vis pacem, para bellum

Зображення користувача Оксана Колосовська.
0
Ще не підтримано

Наступний маршрут буде обов'язково у потрібному вам напрямку, обіцяю!