Зображення користувача Ігор Каганець.
Ігор Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Розвиток нашого проекту в листопаді: школа веб-адміністраторів, телестудія, журнал «Гартленд» – прошу підтримати!

Матеріалізація триває! Починаємо навчати адміністраторів сайтів Інституту Міжмор’я, обладнуємо стаціонарну студію відеоканалу, видаємо паперовий журнал «Гартленд», поширюємо «Євангеліє Ісуса Хреста».

171103-no-2.jpg

Творимо!
Творимо!

Найбільшим здобутком жовтня стало отримання приміщення для стаціонарної відеостудії Intermarium.TV, окрасою якої став стіл Гартленд – Серце Землі. Приміщення вимагає облаштування і косметичного ремонту. До кінця листопада постараємось вирішити це питання.

Спільними зусиллями нам вдалося розробити концепцію світоглядно-політичного органу АНСДПжурналу «Гартленд». У листопаді зробимо сайт журналу, створимо редакцію і підготуємо макет для першого паперового видання.      

Облаштування відеостудії і видання журналу відповідають другому і третьому пунктам матеріалізації події – «проповіді» і «писанню», або ж «візуалізації» і «формулюванню» – див.: Візуалізація мети і формулювання стратегії для ігрового прототипу АНСДП.

Першим пунктом є формування колективного наміру за допомогою мережі демосів – див: Як зробити АНСДП чарівним середовищем для здійснення особистих мрій.

Важливим чинником швидкого розгортання мережі є володіння здобувачами Інституту Міжмор’я базовими навиками роботи з сайтами дипломних проектів. Для навчання майбутніх лідерів демосів у листопаді треба створити Школу веб-адміністраторів. Кого цікавить ця справа – прошу публікувати у своєму блозі заявку на відкриття власного дипломного проекту згідно з правилами Інституту (ось один з прикладів заявки).        

Триває розробка функціоналу мережі сайтів Інституту Міжмор’я. У листопаді вже матимемо стабільну версію. З грудня місяця розробка відбуватиметься спільно зі Школою веб-адміністраторів, яка даватиме пропозиції і здійснюватиме тестування системи.  

Усе цікавішим буде змістовне наповнення сайту Народний Оглядач. Незабаром почнемо публікацію розділів книги Наполеона Гілла «Думай і багатій», її обговорення і практичне застосування для розвитку АНСДП.

Сайт «Народний Оглядач» отримав виключне право на поширення книги «Євангеліє Ісуса Хреста» (2017). Нам треба буде спільно поміркувати і розробити таку модель поширення цієї книги, щоб вона сприяла самоорганізації наших прихильників, знайомствам однодумців, об’єднанню їх у читацькі клуби і демоси.  

Описані вище напрямки потребують праці, часу і грошей. Прошу підтримати нашу спільну справу щедрими дарами!

Творимо!

Наші інтереси: 

Діємо згуртовано, розумно, енергійно. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Ія Подолянка.
0
Ще не підтримано

Ігор Каганець сказав"...Нам треба буде спільно поміркувати і розробити таку модель поширення цієї книги ,щоб вона сприяла самоорганізації наших прихильників ,знайомствам однодумців.,обєднанню їх у читацькі клуби і демоси"

Коментарі

Зображення користувача Ія Подолянка.
0
Ще не підтримано

Ігор Каганець сказав"...Нам треба буде спільно поміркувати і розробити таку модель поширення цієї книги ,щоб вона сприяла самоорганізації наших прихильників ,знайомствам однодумців.,обєднанню їх у читацькі клуби і демоси"