Зображення користувача Ігор Каганець.
Ігор Каганець
  • Відвідувань: 1
  • Переглядів: 1

Ельфи Міжмор’я та їх держава: починаємо з демосу Intermarium.TV

Стартовою формою самоорганізації аріїв є Інститут Міжмор’я, а першим реально діючим постіндустріальним демосом – телеканал Intermarium.TV. Його учасники можуть реалізувати себе в ролі телезірки, україномовного або англомовного диктора, аналітика, редактора, оператора, піарщика, монтажера, дизайнера, сценариста, музичного редактора, водія з власним авто, а також активного прихильника, мецената, консультанта, фаната :)

170104viktormakarenko.jpg

Віктор Макаренко: Хай буде світло!
Віктор Макаренко: Хай буде світло!

Хто такі ельфи Міжмор’я?

Соціальна психологія розрізняє два підвиди гомо сапієнс – гомо сімплекс і гомо дуплекс. Більш розвинена вертикальна типологія розрізняє чотири підвиди сапієнсів, тобто втілених духовних сутностей. Для того, щоб було зручніше оперувати науковими термінами, використовуємо їх ігрові відповідники – див. Раси Міжмор’я. Стисло це виглядає так:

1. Гобіти – прості сапієнси (homo simplex): не задумуються над тим, що вони є втіленими духовними сутностями, відтак не займаються пізнанням і розвитком своєї духовної основи. Основна ознака: не володіють самостійним, критичним мисленням.    

2. Люди – гравці (homo ludens, або homo duplex – «подвійні»): цікавляться духовним розвитком і в більшій чи меншій мірі рухаються до пізнання своєї духовної природи (самопізнання). Основна ознака: володіють критичним мисленням, займаються саморозвитком.

3. Арії – реалізовані люди (шляхетні): здійснили очищення від паразитичних програм, позбулися хронічних хвороб, перебувають у просторі позитивних подій. Основна ознака: володіють ясним мисленням, ставлять перед собою високі цілі щодо вдосконалення себе та оточення.

Описані три соціальні групи – раси Міжмор’я – досить легко ідентифікуються. Важче з четвертою групою – ельфами, безсмертними і святими. Для аріїв, а тим більше для людей і гобітів, ельфи невидимі. Тому для того, щоб самими стати ельфами і познайомитися з існуючими ельфами, використовуємо гру в ельфів Міжмор’я.

Як відрізнити звичайного арія від арія, який почав ельфійську гру? Має бути точний ідентифікатор. Ми вже знаємо, що омолодження мозку – головний чинник омолодження організму. Фізичне вдосконалення мозку відбувається шляхом запам’ятовування боголюдських текстів. Тому тримання в пам’яті цифрон, звукон, інформосот та енергосот Живого Слова вважаємо стартовою основою і необхідним мінімумом для початку ельфійської гри з перетворення смертної людини на безсмертну боголюдину. Звідси технічно простий критерій: ельфами Міжмор’я є ті арії, які знають напам’ять цифрони, звукони, інформосоти та енергосоти Живого Слова. Це те, що легко перевірити.       

Шляхетна держава аріїв і ельфів

Перехід від індустріальної до постіндустріальної формації передбачає перетворення держави. Нова постіндустріальна Вільна Українська Республіка (Третій Гетьманат) має вирости з існуючої держави – подібно до того, як з перезрілого плоду виростає новий паросток. У природі виростання нового зі старого відбувається гармонійно, без боротьби – просто нова система спокійно бере зі старої те, що їй потрібно для продовження Життя.

– Чи можливо, щоб стара індустріальна держава не опиралася творенню нової, постіндустріальної держави?  

Так. Для цього нова держава має творитися у вищому просторі подій. Паралельні площини не перетинаються. Причому творці постіндустріального Третього Гетьманату мають перебувати у просторах позитивних подій – Просторі пригод і Просторі волі. З цього слідує, що модель (зародок, зерно, стартап) нової держави створять арії та їхній еволюційний локомотив – ельфи Міжмор’я. Тоді процес творення нової системи відбудеться без опору старої.

– Яку участь у постіндустріальному державотворенні братимуть люди і гобіти?

Вони самі приєднаються до нової державної системи, адже вона буде ефективнішою, справедливішою, комфортнішою, успішнішою, безпечнішою, багатшою, веселішою. Але спочатку їм про усе це треба гарно розповісти. Тому потрібні засоби масової інформації.    

Практичне державотворення

Держава – це вища форма самоорганізації народу, яка перетворює аморфну спільноту на структурований геосоціальний організм – з власною культурою, політичною організацією, економікою, життєвим простором. Новітня українська держава починається з самоорганізації аріїв у демоси Міжмор’я. Початковою формою самоорганізації аріїв є Інститут Міжмор’я.

Будь-яке державотворення вимагає духовно-інформаційного фундаменту. Тому першим реально діючим демосом буде телеканал Intermarium.TV. На його прикладі перевіримо наші теоретичні напрацювання і нашу спроможність ефективно діяти за наявних вельми обмежених матеріальних ресурсів.

Телеканал Intermarium.TV поєднає навчання телемистецтву з практичною діяльністю, захоплюючою грою, змістовним спілкуванням, подорожами, знайомствами, творчими пригодами.

Згідно з концепцією Інституту Міжмор’я, телеканал починається як дипломний проект Віктора Макаренка на здобуття вченого звання магістра постіндустріального телебачення.

Бліц-презентацію дипломного проекту дивіться на сайті intermarium.tv, а наявне робоче обладнання телеканалу – на сторінці Життя організації.

Запрошуємо до демосу Intermarium.TV прихильників Народного Оглядача, зацікавлених у практичному творенні телепростору постіндустріальної цивілізації. Учасники демосу можуть реалізувати себе в ролі телезірки, україномовного або англомовного диктора, аналітика, редактора, оператора, піарщика, монтажера, дизайнера, сценариста, музичного редактора, водія з власним авто, а також активного прихильника, мецената, консультанта, фаната :)

З пропозиціями звертайтеся до голови демосу Intermarium.TV Віктора Макаренка через сайт НО: «Мій профіль – повідомлення – написати нове повідомлення – надіслати повідомлення».

Дивіться також: Технологія навчання в Intermarium Institute – для абітурієнтів, здобувачів і магістрів

Пропозиції щодо заснування власних демосів Міжмор’я надсилайте мені через приватну пошту Народного Оглядача або одразу ж публікуйте у власних блогах. Відкрите обговорення за допомогою коментарів та голосувань допоможе здобувачам переконатися в актуальності заявленої теми дипломного проекту і оцінити перспективи заснування відповідного демосу.

Здобувачі вченого звання магістра отримають власні сайти. Функціонал і дизайн сайтів Міжмор’я розвиватимемо в живому режимі – виходячи з реальних потреб здобувачів і поточних можливостей програмування.           

Наші інтереси: 

Починаємо практичне державотворення.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Віктор Макаренко.
0
Ще не підтримано

До демосу Intermarium.TV вже долучаються акціонери Народного Оглядача! Про деяких із них (Володимира Федька і Зірку Вітошинську) вже зробив публікацю на сайті.
Це лише початок. Інформацію про канал можна отримувати на сайті демосу Intermarium.TV. Переглядати відео - на youtube-каналі.
Далі буде!

Коментарі

Зображення користувача Вiктор Нокiд.
0
Ще не підтримано

Вельми цікаво.... Але жодного коментаря....

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

А що тут коментувати...
Бажаючі взяти участь в проекті долучаються і конкретно працюють. :-)
Я, наприклад, запропонував "велосипедну" тему...

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Віктор Макаренко.
0
Ще не підтримано

До демосу Intermarium.TV вже долучаються акціонери Народного Оглядача! Про деяких із них (Володимира Федька і Зірку Вітошинську) вже зробив публікацю на сайті.
Це лише початок. Інформацію про канал можна отримувати на сайті демосу Intermarium.TV. Переглядати відео - на youtube-каналі.
Далі буде!

Зображення користувача Віктор Макаренко.
0
Ще не підтримано

Гарна новина: Комп'ютер для відеомонтажу придбано! Це стало можливим завдяки об'єднанню зусиль Віктора Макаренка, Ігора Каганця, Наталі Недосєко, Миколи Погорільця.
Рухаємось далі!

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Історія з придбанням ноутбука для відеомонтажу показала, що ми перебуваємо у дуже сприятливому просторі подій.

Поступово звикнемо до цієї нової реальності. Наші можливості обмежуються нашою вірою в себе.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Я би сказала: "наші можливості ПІДКРІПЛЮЮТЬСЯ нашою вірою в себе" :)

Миро Продум каже:
Історія з придбанням ноутбука для відеомонтажу показала, що ми перебуваємо у дуже сприятливому просторі подій.
Поступово звикнемо до цієї нової реальності. Наші можливості обмежуються нашою вірою в себе.

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !