Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

"Приватного кордону" більше нема, – закарпатські прикордонники

У Мукачівському прикордонному загоні стверджують, що на Закарпатті більше немає "приватного" кордону. Про це в коментарі "Укрінформу" заявила речник Мукачівського прикордонного загону Леся Федорова. 

"Наразі всі ділянки вздовж лінії держкордону, які свого часу були видані в приватну власність або в довгострокову оренду, відчужені на користь держави або знаходяться в процесі відчуження. Позов до суду щодо останніх 2 ділянок у Солотвині (кордон із Румунією), площею 90 га, подали нещодавно – судові слухання за цими справами наразі ще не призначалися. Але загалом можна говорити про те, що на ділянці Мукачівського прикордонного загону більше немає так званого "приватного кордону" – ці ділянки більше не перебувають у приватній власності", – наголосила Федорова.

Як повідомила прес-служба Державної прикордонної служби, 12 жовтня Львівський апеляційний адміністративний суд прийняв рішення на користь ДПСУ у спорі щодо частини ділянок. 

Загалом, на всіх ділянках кордону на користь держави прийняли судові рішення стосовно 51 ділянки. На розгляді перебуває ще майже 70 подібних справ. 

Нагадаємо, нещодавно головний військовий прокурор України Анатолій Матіос заявив, що частина українсько-угорського кордону є фактично неконтрольованою, бо ділянки належать приватним власникам.

Джерело 

Наші інтереси: 

Західний кордон під контролем: Україна показує, хто господар на її землі!

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

"Мовне загострення" з Угорщиною дало свої позитивні плоди. Хто наступний?

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Коментарі

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

"Мовне загострення" з Угорщиною дало свої позитивні плоди. Хто наступний?

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!