Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 4
  • Переглядів: 4

Три історії про воду, здоров'я і схуднення

Світ:

Спецтема:

Мабуть, щоб пояснити, як важливо пити воду, потрібно навести приклади з життя: які переміни помічають люди і яке поліпшення здоров'я.

Розповім коротенько три історії.

Катерина, 36 років. Дуже погладшала після других пологів і, звичайно, хотіла схуднути. Пила в принципі мало: максимум кухоль води з ранку (150 мл) і протягом дня з рідин суп на обід і максимум дві кружки чаю. На нашій першій зустрічі я пояснила, що пити треба, і пити саме просту воду. Іноді я нагадувала їй про це протягом дня.

Минуло 6 днів. Від неї прийшло повідомлення, що вже два дні поспіль у неї нормальний стілець, чого не було з дитинства. Виявилося, що вона мучилася запорами все життя.

Коли на нашій зустрічі я говорила про те, що воду треба пити, якщо хочеш схуднути, я і не знала про її проблеми із кишківников.

Марина, 42 роки. Нещодавно задумалась про схуднення, ввела тренування, але велика проблема залишалася з постійними перекусами. Вона пила мало простої води. Чай і кава пару разів на день.

Я просила кожен раз перед тим, як вона збирається поїсти, хвилин за 20 випити води, а також пити воду, коли хочеться чогось пожувати.

У підсумку в її раціоні стало менше харчового сміття на кшталт солоних горішків, цукерок, шматочка хліба. Якщо раптово їй чогось хотілося (адже поруч, в офісі, кожен щось жує), то вона просто робила кілька ковтків води. По суті заміняла «щось зайве з'їсти» на «попити води».

Так, вона почала худнути.

Ольга, 32 роки. Після народження другої дитини минуло півтора року, набрала близько 8 кг, хоче схуднути. Два рази на тиждень тренування, безладне харчування. Про воду навіть не думала, протягом дня пила натуральні соки, смузі, чай. На нашій першій зустрічі я відзначила для себе, що вона їсть багато солоного і часто ввечері: малосольна риба, сири, мариновані овочі.

Нічого не змінила в харчуванні, тільки почала пити просту воду. Вона ставила нагадування на смартфон, щоб не забувати пити, в результаті в день вона випивала 1,5-2,5 літра. Вже через тиждень побачила на вагах мінус 2,5 кг.

Вода не тільки допоможе вам схуднути, але і принесе користь здоров'ю.

Зараз коротко по пунктах позначу три правила.

  1. Не треба намагатися випити якусь кількість води (часто чую цифру 2 літри).Просто почніть пити, пийте ковтками протягом дня.
  2. Починайте ранок зі склянки води.
  3. Пийте воду протягом дня за 15-20 хвилин до їжі.

Читаєте цю статтю, сидячи на кухні, на пасажирському сидінні в пробці або гуляючи з дитиною в парку, - зробіть пару ковтків води!

Автор: July S.

Наші інтереси: 

Проста вода змінює життя.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Проблема у тому,що всі рідини окрім води наш організм розпізнає як їжу,навіть свіжовичавлений сік,а йому потрібна саме вода...Про це вже писалося на НО...

Вірю в те, що розумію.

Коментарі

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Проблема у тому,що всі рідини окрім води наш організм розпізнає як їжу,навіть свіжовичавлений сік,а йому потрібна саме вода...Про це вже писалося на НО...

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Людське тіло, передусім шкіра, з віком втрачає пружність тому, що йому хронічно не вистачає води.

Берімо приклад з дітей - вони постійно п’ють воду.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Потребу у воді визначає сам організм, який подає команду "спрага" :-)
Потреба у воді в різні дні неоднакова і залежить, як від зовнішніх факторів (погода), так і стану здоров'я взагалі, виконуваної роботи та їжі.

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!