Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Трамп закрив ділові ради, після того, як протестуючі бізнесмени почали з них іти

Категорія:

Трамп оголосив про припинення роботи президентської Ради американських виробників та Стратегічного форуму, після того, як велика кількість керівників провідних компаній полишила їх на знак протесту через непевність, з якою президент Трамп засудив расистські групи, що розпалювали насильство в Шарлотсвіллі.

"Замість того, щоб тиснути на бізнесменів президентської Ради американських виробників та Стратегічного форуму, я припиняю обидві. Дякую всім!", - повідомив Трамп у Twitter

Серед бізнесменів, які полишили Раду при президенті, були Кевін Планк з Under Armour, Браян Крзанич з Intel, а також один з керівників Merck Кеннет Фрейзер. Коментуючи вихід, Фрезер вказав на те, що американські лідери мають однозначно засудити "вияви ненависті, фанатизму та зверхності однієї групи над іншою" (тобто всю вину покласти на правих).

Крзанич закликав американських лідерів "засудити білих расистів та їм подібних, хто марширував і вчиняв насильство".

Президент Альянсу американських виробників Скот Пол вийшов з Ради, зазначивши: "я полишаю Ініціативу зі створення робочих місць на виробництві тому, що це правильне рішення для мене".

Президент Трамп критикував тих, хто полишив президентську Раду: "На кожного керівника бізнесу, який виходить з Ради виробників, у мене є багато, хто може зайняти їх місце. Великі діячі не мали йти проти РОБОЧИХ МІСЦЬ".

Водночас, за повідомлннями преси, неурядові організації з расової справедливості чинили агресивний тиск на керівника компанії Pepsi Індру Нуві, переконуючи її вийти з президентської Ради, повідомляє CNN Money.

"Ми серйозно розглядаємо варіант бойкоту, - сказав керівник групи "Колір змін" Рашад Робінсон, - не можна вдень говорити "купуйте наші товари" а вночі надавати свій бренд для стратегій, які ведуть нас хибним шляхом".


Коментар НО: Очевидно, що ліваки тиснули не лише на Індру Нуві, а й на багатьох інших бізнесменів, погрожуючи їм бойкотом і кампанією з дискредитації.  Нахабна брехня і шантаж - їхні звичні методи. 

Наші інтереси: 

Селекція. Природний відбір. 

Питання расової нетерпимості не може розглядатись однобоко у сучасному світі. Трамп правий.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Златояр Забава.
0
Ще не підтримано

Нажаль, Америка скочується до хаосу. Лібералізм та ультра-лівий екстремізм роз'їдаї США з середини, як ракова пухлина. Чи зможе Трамп вчасно її ліквідувати, поки вона не пустила метастази ?

Коментарі

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Расизм є не тільки білий, але і чорний!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача cBіт Розумний.
0
Ще не підтримано

[quoteТрамп правий]

Україською ми кажемо:"Трамп має рацію", "Трампова правда"...
А Трамп буде правим, коли буде як в тому анекдоті: "Як називається людина, в якої є лише права нога та права рука? All right!" (Для тих, хто ще не зовсім добре знає англійську, один із перекладів цього виразу - "все праве".

"Народ не повинен боятися влади. Влада повинна боятися народу"
"V означає ВЕНДЕТТА"

Зображення користувача Златояр Забава.
0
Ще не підтримано

Нажаль, Америка скочується до хаосу. Лібералізм та ультра-лівий екстремізм роз'їдаї США з середини, як ракова пухлина. Чи зможе Трамп вчасно її ліквідувати, поки вона не пустила метастази ?