Зображення користувача Миро Продум.
Миро Продум
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Оглушливе мовчання перед демографічним самогубством Європи до 2050 року - Atlantico

У нас відбувається демографічний суїцид. Але хіба хтось говорить про сімейну політику в Європі, де деякі готелі та курорти не приймають дітей, але допускають домашніх тварин?

Демографічні прогнози по найбільшим регіонам світу давно всі знають, вони обновляються раз на два роки ООН та Євростатом по країнах ЄС, однак для того, щоб скористатися ними, потрібно бути експертом з баз даних.

Про це ніхто не говорить, особливо в Брюсселі, де переважають доповіді про технологічну революцію, стійкий розвиток та перехідний процес у енергетиці. Ми ж спробуємо виконати наш обов'язок і попереджувати людей, хоча ми і розуміємо, що до 2050 року нас вже не буде в живих і ми не зможемо сурмити про те, що нас не чули - пишуть економісти Мішель Годе (Michel Godet) і Жан-Мишель Буссмар (Jean-Michel Boussemart) у французькому виданні Atlantico.

На відміну від Північної Америки, де населення зросте на 75 мільйонів, а в Південній - на 150 мільйонів, в Європі показники можуть залишитись на відмітці в 500 мільйонів жителів з втратою 49 мільйонів громадян працездатного віку (20-64 років). 

Для компенсації цих втрат потрібні руки і мізки. Паралельно з цим населення Африки зросте на 1,3 млрд. Зокрема на 130 млн. в північній частині континента. Це означає, що міграційний тиск на Європу стане сильним як ніколи. Тим не менше вона не говорить про цей демографічний шок і не готується до нього. Все виглядає так, наче демографічне цунамі менш важливе, ніж цифрова хвиля.

Щоб покласти цьому кінець, ми пропонуємо нашим співрозмовникам уявити собі кілька мільйонів кліматичних біженців з Азії, ще більше політичних та економічних біженців з Африки та Близького Сходу. Відзначимо, що навіть якщо всього 1% від демографічного приросту Африки утвердиться у Франції за 35 років, то це означатиме 13 мільйонів чоловік, тобто 20% від поточної чисельності населення!

Якщо врахувати, як сильно Європейський Союз похитнувся у 2015 році при виникненні мільйона мігрантів (три чверті з них були політичними), стає зрозуміло, що Європі слід невідкладно вести підготовку до такої перспективи. Вона могла б послідувати прикладу Канади, яка проводить політику квот залежно від потреб ринку праці.

Варто також здійснити заходи для підвищення народжуваності. Але хіба хтось говорить про сімейну політику в Європі, де деякі готелі та курорти не приймають дітей, але допускають домашніх тварин?

Демографічне самогубство старої Європи вже на горизонті, але час ще є: хороший прогноз не той, який обов'язково виконується, а той, що спонукає вжити необхідні заходи для запобігання кризі, - пише Atlantico.

Наші інтереси: 

Нам потрібна якісно інша демографічна політика. Для її здійснення потрібні докорінні зміни суспільного ладу і всього способу життя. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Східна Європа стає форпостом білої раси і їй будуть потрібні ресурси РФ...

Вірю в те, що розумію.

Коментарі

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Східна Європа стає форпостом білої раси і їй будуть потрібні ресурси РФ...

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Та це по суті діл ще 33 роки і все буде кінець білої раси..
Поки деякі громадяни (по національності українці) України та мешканці (білі люди) Європи за цей час просто проживуть своє бездітне життя, то доти за цей час на цих теренах не білі люди народять від 3 до 8 дітей і будуть мати ще й пару онуків))

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Чи потрібні були Європі мігранти?
Мені можуть сказати, що технологічний розвиток "потребував додаткових робочих рук"...

Насмілюся заперечити.

Післявоєнний потік мігрантів-турків у Німеччину був організований союзниками - СССР, США, Великобританією та Францією згідно плану американського професора-антрополога Хутона! Під час війни він запропонував Рузвельту план: після перемоги утримувати німецьких вояків у полоні в спеціальних таборах протягом 10-12 років, а за цей час організувати міграцію турків-чоловіків у Німеччину. За відсутністю чоловіків-німців, німецькі жінки будуть змушені вступати в шлюб з турками і народжувати расово-змішаних дітей... Таким чином за 10-12 років народиться багато дітей, які унаслідують змішану генетику - німкень і турків. Таким чином буде порушена генетична єдність німців.

Цей план виконувався до 1954 року! Подивіться на дату підписання мирного договору між Німеччиною та СССР і на дату перших повернень полонених німців з радянських концтаборів.

До речі, у радянських концтаборах здійснювався справжній геноцид німців! Наприклад, з 107 000 полонених німців, які здалися під Сталінградом, в живих залишилося аж 6000 ! З великою вірогідністю можна стверджувати, що це також було одним з елементів плану.
***

Міграція в Європу - це приховане рабовласництво, оскільки малограмотні мігранти з Африки та Азії використовуються на важких та низькооплачуваних роботах, на яких європейці працювати не бажають!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Європа - Європою...
Але ми не повинні забувати про наші, УКРАЇНСЬКІ НАЦІОНАЛЬНІ ІНТЕРЕСИ !

Перш за все, нам потрібно з'ясувати ситуацію з нашим населенням, яке проживало і проживає на окупованих територіях.

Фактично, сьогодні там проживають злочинці, сепаратисти та наші громадяни, які в силу різних причин (вік, хвороби...) не змогли тимчасово мігрувати вглиб країни.
Однозначно, що після повернення тимчасово окупованих територій злочинці і сепаратисти нам не потрібні!

Частина населення, яка дотримувалася проросійської орієнтації і виїхала в Росію, нам теж не потрібна! Вони обрали свою долю!

Таким чином, на часі стоїть перепис населення і обмін паспортів!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!