Зображення користувача Ігор Каганець.
Ігор Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

АНСДП – це козацький корабель для вдалого морського походу до нового світу

Категорія:

Мене тут запитують: А чи обов’язково для входження до партії ельфів займатися фізкультурою, читати Живе Слово і переходити на живу їжу? Відповідь: не обов’язково. А що обов’язково? Перебувати у Просторі пригод, а ще краще – у Просторі волі.

Попередні статті:

Маємо чітко усвідомлювати, що постіндустріальне суспільство – це рішуче заперечення індустріальної мегамашини. Ця соціальна мегамашина  є системою рабства, що панує у Просторі страждань і Просторі боротьби. Якщо з нею боротися у цих просторах, то вона або тебе ліквідує, або «перетравить» і зробить своєю частиною.

Тому творення постіндустріальної системи можливе тільки у вищих просторах подій – як паралельне суспільство вільних людей. Тоді постіндустріальний рух розвиватиметься без опору старої системи – тому що там її просто нема і не може бути за визначенням.

З цього логічно випливає, що творці нового світу мають бути вільними від панування старої системи. Кінематографічним образом таких вільних людей може бути команда корабля «Небокаднецар» з фантастичного фільму «Матриця» (1999). Для відключення від «Матриці» людям треба було позбутися її фізичних присосок, але найголовніше – звільнити свою свідомість.

У нашій реальності не все так страшно. Проте для того, щоб скинути баласт і піднятися у вищий простір подій, треба здійснити серйозну роботу з очищення і перебудови на всіх трьох «поверхах» людського організму – фізичному, психічному і духовному.

Яким чином це зробити? Інструментарій кожен обирає сам, відповідно до своїх можливостей і уподобань. Ми всі різні, тому кожному треба самостійно підбирати індивідуальні засоби для піднесення вгору. Головне, щоб був результат – вихід з Простору боротьби і стабільне закріплення у вищих просторах.

Це і є обов’язковою вимогою для входження в АНСДП. Як людині це вдається зробити – байдуже. У кожного свій шлях до щастя. Треба лише його знайти.

А ось з цим є серйозні проблеми. Не секрет, що у пошуках цього шляху багато хто потерпів невдачу, втратив здоров’я і саме життя. Тому група людей, яка по суті є ядром АНСДП, пропонує власний досвід. Хто бажає, може ним скористатися, тому що пропоновані засоби є ефективними, а головне – безпечними.

Але застосування цих засобів не є обов’язковою вимогою, тому що для успішної реалізації постіндустріального переходу нам потрібен не процес, а результат – піднесення і надійне закріплення у просторі позитивних подій. І це не є чиясь забаганка, а необхідна умова успіху. Маючи певний життєвий досвід, ніхто з нас уже не бажає витрачати час на провальні проекти.

– А чи можна перемагати у Просторі боротьби?

– Ні, тому що фундаментальною особливістю цього простору є не перемога, а постійна боротьба.

– Чи ще хтось застосовував знання про простори подій для досягнення перемоги?

– Володіння цими знаннями було основою козацької бойової традиції. На війні багато що залежить від удачі. Козаки добре знали, що удача визначається внутрішнім станом людини, і, відповідно, простором подій, до якого вона тяжіє, адже подібне притягується до подібного.

Для піднесення у простір позитивних подій січовики діяли як військово-чернечий орден. Їхня небачена ефективність досягалась ретельним плеканням у собі стану Царства божого згідно з євангельськими настановами. Для цього дотримувалися чистої мови, молилися, жартували, співали бадьорі пісні, постійно тренувалися, поводилися як шляхетні лицарі. Важливу роль відігравав і характер харчування – це була чиста їжа, властива для монахів. Січовики знали, що для досягнення внутрішньої «легкості» потрібна «легка» їжа.

Найбільш ризикованими були морські походи, тому тут приділялася найбільша увага духовному і психічному стану козаків. Свої кораблі козаки розглядали як плавучий храм, перебувати в якому могли тільки безгрішні люди. Якщо бойова команда перебувала у Просторі волі, то походи здійснювалися надзвичайно успішно, адже тоді козакам сприяли всі земні і небесні сили. Тому жодна нечиста людина не мала права заходити на бойове судно.

Проте практика не завжди відповідала теорії. Бували випадки, коли вітер, хвилі, хмари та інші обставини починали діяти всупереч козацьким задумам. Це означало, що мореплавці де-факто «випали» з Простору волі й опустилися у Простір боротьби. Тоді відразу ж починали шукати винуватця, який, будучи обтяженим якимись гріхами, потягнув донизу все товариство. Відомі випадки, коли заради порятунку бойового товариства грішники самі признавалися і добровільно вистрибували в бурхливі хвилі, йдучи на вірну смерть. А бувало, що грішника виявляли під час внутрішнього розслідування і насильно викидали у хвилі як небезпечний баласт.

Подібна ситуація показана у фільмі «Володар морів» (Master and Commander: The Far Side of the World, 2003). Коли корабель потрапив у небезпечний штиль, команда почала шукати причину. Погляди звернулися на одного моряка, якого раніше супроводжували невдачі, він був невпевнений у собі, в нього не було внутрішньої радості й бадьорості. Він сам відчув і зрозумів, що є причиною небезпечної ситуації для товариства, тому вночі взяв у руки ядро, вистрибнув за борт і втопився.

Після цього капітан зранку зібрав команду і попросив усіх, хто погано думав про цього моряка або висловлював йому неповагу, пробачити його, адже він пожертвував собою заради загального порятунку. Як тільки всі це зробили, тобто відпустили з миром його душу, тут же з’явився вітер і корабель був врятований.

Сенс у тому, що цей моряк був обтяжений важкими думками та емоціями, тож тягнув команду у Простір страждань. Для того, щоб розірвати з ним обтяжуючий зв’язок, команді треба було полюбити його божественною любов’ю (агапе). У давнину така любов позначалася словом «милість», звідки слово «милосердя» (любляче серце, дух божественної любові) – див.: Пророцтво про Третій Гетьманат.

Задля плекання святості запорожці вважали себе дітьми Божими і прагнули до стану дитячої чистоти, щирості, невибагливості й безгрішності. Це відбилося у прислів’ях і художніх творах:

«Козаки, як діти: хоч багато – поїдять, хоч трохи – наїдяться»,

«Тоді козаки, як діти, не гаразд починали: По дві штуки гармат набивали, Тую галеру із грізної гармати привітали» (Дума про Самійла Кішку),

«Тоді козаки, як діти, добре дбали» (Дума про Івася Коновченка),

«А козаки як діти: чують серцем справедливу людину» (Зінаїда Тулуб. Людолови),

«Молились щиро козаки, Як діти, щиро; не журились» (Тарас Шевченко. Гайдамаки),

«Тогді-то вони стали у раді, Як малії діти, Од своїх рук листи писали, По городах по полкових, по сотенних розсилали» (Дума про смерть Богдана Хмельницького).

Таке часте порівняння козаків з дітьми не було випадковістю чи красивим художнім образом, а мало глибокий метафізичний і практичний сенс, адже маленькі діти безгрішні і зазвичай перебувають у просторі позитивних подій.   

АНСДП – це наш бойовий корабель. Його успішність визначається простором подій, в якому перебуває його команда. Відтак право ввійти на цей корабель мають тільки люди, які зберігають тілесну, душевну й духовну чистоту.

– Хто визначатиме стан чистоти члена партії?

– Ті, хто з ним взаємодіють. Для входження в партію людина входить до ройового демосу, тобто спільноти персонально знайомих однодумців чисельністю до 20 осіб. У такій тісній команді одразу видно, хто чого вартий. Якщо людині не вистачає власних сил для перебування у просторі позитивних подій, то команда підтримає і допоможе вдосконалитися. Якщо ж людина не бажає змінюватися і перетворюється на тягар для екіпажу, то її виключають з організації.      

 Постійне засвоєння корисного і очищення від шкідливого – закон життя будь-якого живого організму. Якщо демос не займається очищенням свого складу, то з часом втрачає ефективність і стає проблемним. З таким ніхто не захоче мати справу у складі однієї сотні. Рій, який не входить до сотні, не надає членство в АНСДП. Якщо рій залишається без сотні, то всі його члени втрачають партійне членство. Тоді вони або долучаються до інших демосів, або створюють новий – чистий і ефективний.

Таким чином, членство людини в АНСДП динамічне і визначається не анкетами, а бажанням чи небажанням соратників мати справу з цією людиною або її демосом.     

Еней - Вітре Гнатий 

Наші інтереси: 

Діємо згідно з законами природи і арійською традицією. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Ірина Чорна.
0
Ще не підтримано

Добре написана стаття. Коротко про головне.

Цікавий збіг. Саме цього року збулась моя дитяча мрія: я почала займатись верховою їздою і зупинятись не планую, хоча раніше ніколи не займалася спортом.

Якщо додати ще сироїдіння і читання Живого Слова, виходить, що простір, в якому перебуває особа, змінює людину до невпізнання...

Радіймо!

Коментарі

Зображення користувача Ірина Чорна.
0
Ще не підтримано

Добре написана стаття. Коротко про головне.

Цікавий збіг. Саме цього року збулась моя дитяча мрія: я почала займатись верховою їздою і зупинятись не планую, хоча раніше ніколи не займалася спортом.

Якщо додати ще сироїдіння і читання Живого Слова, виходить, що простір, в якому перебуває особа, змінює людину до невпізнання...

Радіймо!

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Фізкультурою і спортом займатися обов'язково!
Бо тільки в здоровому тілі - здоровий Дух!
(Аксіома: в дохлому тілі - дохлий дух!)

А без фізкультури і спорту та прогулянок на свіжому повітрі досягти фізичної досконалості і активного довголіття неможливо!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Очевидно, що ніхто не буде нав’язувати членам партії фізкультуру. Це приватна справа людини, чим вона займається. Важливо, щоб з нею хотіли мати справу члени її демосу.

Тобто нас цікавить не інструментарій досягнення ефективності, а сама ефективність. Проте ми вже знаємо деякий інструментарій, який веде до ефективності. Саме його ми й культивуємо. Один із них - фізкультура.

Володимир Федько каже:
Фізкультурою і спортом займатися обов'язково!
Бо тільки в здоровому тілі - здоровий Дух!
(Аксіома: в дохлому тілі - дохлий дух!)
А без фізкультури і спорту та прогулянок на свіжому повітрі досягти фізичної досконалості і активного довголіття неможливо!

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Трохи тхне лібералізмом!
Фізична досконалість і активне довголіття досягаються тільки регулярними заняттями фізкультурою та активним відпочинком на природі протягом багатьох років.

Цитата:
Очевидно, що ніхто не буде нав’язувати членам партії фізкультуру. Це приватна справа людини, чим вона займається.

Тимчасові послаблення допускаються тільки хворим, жінкам вагітним та жінкам у післяпологовий період.

Крім того, батько, який відростив черево та щоки, які лежать на плечах; мати, що кожен місяць міняє одежу на розмір більший - є дуже поганим прикладом для дітей!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Демос може запровадити будь-які внутрішні правила, наприклад, щотижневі спільні виходи на природу, або підтримку нормального Індексу маси тіла.

Правила мають бути такими, щоб їх виконання можна було перевірити.
Все інше - рекомендації.

Тут є цікава стаття щодо надмірної ваги: Обирай президента за вагою та розміром

Володимир Федько каже:
Трохи тхне лібералізмом!
Фізична досконалість і активне довголіття досягаються тільки регулярними заняттями фізкультурою та активним відпочинком на природі протягом багатьох років.

Цитата:<blockquote class="bb-quote-body">Очевидно, що ніхто не буде нав’язувати членам партії фізкультуру. Це приватна справа людини, чим вона займається. </blockquote>

Тимчасові послаблення допускаються тільки хворим, жінкам вагітним та жінкам у післяпологовий період.
Крім того, батько, який відростив черево та щоки, які лежать на плечах; мати, що кожен місяць міняє одежу на розмір більший - є дуже поганим прикладом для дітей!

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Ірина Чорна.
0
Ще не підтримано

Ігоре, з моїх спостережень, я не раз помічала людей фізично здорових, з агресією від способу життя і з світлим духом. Зрозуміла, що Дух завжди здоровий і світлий, бо це складова Творця, а от душа і тіло - це земна складова. І виходить, брудна (заповнена паразитичними програмами) душа може мати здорове фізичне тіло (певний проміжок земних років, навіть десятиліть). Проте, життя в таких людей сповнине ризику, випробувань в просторі страждань. Також очевидно, що тіло не керує ні душею, ні Духом. А якраз навпаки.
Думаю для тих, у кого дискомфорт і хвороби в тілі і душі(різноплановий), потрібно починати працювати з душею, читаючи Живе слово. Це технологія очищення душі (свідомості), а результат відображається у тілі. Далі, при очищенні і накопичені Світла, Духу стає можливо проникати в душу і тіло з великою силою, і змінювати людину. Це як налагодити зв'язок з своїм Вищим Я. Цікаво, що Я проникаючи в свідомість, також розвивається. Такий процес відразу відчувається і розуміється, хоча відбувається поступово і майже непомітно:). Не знаєш, що буде далі, але так цікаво :).
З власного досвіду, в дитинстві у мене були хронічні хвороби... Проте, зараз я здорова і спортом почала займатись, коли відчула в тілі достатньо сил для цього.
Звичайно у кожного свій шлях до Успіху:). Я починала з Живого Слова, а далі все йде за 'моїм особистим внутрішнім планом'.
Якщо в людини є бажання змінюватись, розвиватись і вдосконалюватись, і підійматись у вищі світлі простори, вона сама захоче діяти на трьох рівнях : тіло-душа-Дух.

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Дух також буває зіпсований - хибним світоглядом і слабкою волею. Його можна вдосконалювати, в тому числі розвиваючи плоть і психіку, адже дух-душа-плоть - це єдина система.

Що в людини є справді святим і досконалим, то це божественне ядро.

Ірина Чорна каже:
Ігоре, з моїх спостережень, я не раз помічала людей фізично здорових, з агресією від способу життя і з світлим духом. Зрозуміла, що Дух завжди здоровий і світлий, бо це складова Творця, а от душа і тіло - це земна складова. І виходить, брудна (заповнена паразитичними програмами) душа може мати здорове фізичне тіло (певний проміжок земних років, навіть десятиліть). Проте, життя в таких людей сповнине ризику, випробувань в просторі страждань. Також очевидно, що тіло не керує ні душею, ні Духом. А якраз навпаки.
Думаю для тих, у кого дискомфорт і хвороби в тілі і душі(різноплановий), потрібно починати працювати з душею, читаючи Живе слово. Це технологія очищення душі (свідомості), а результат відображається у тілі. Далі, при очищенні і накопичені Світла, Духу стає можливо проникати в душу і тіло з великою силою, і змінювати людину. Це як налагодити зв'язок з своїм Вищим Я. Цікаво, що Я проникаючи в свідомість, також розвивається. Такий процес відразу відчувається і розуміється, хоча відбувається поступово і майже непомітно:). Не знаєш, що буде далі, але так цікаво :).
З власного досвіду, в дитинстві у мене були хронічні хвороби... Проте, зараз я здорова і спортом почала займатись, коли відчула в тілі достатньо сил для цього.
Звичайно у кожного свій шлях до Успіху:). Я починала з Живого Слова, а далі все йде за 'моїм особистим внутрішнім планом'.
Якщо в людини є бажання змінюватись, розвиватись і вдосконалюватись, і підійматись у вищі світлі простори, вона сама захоче діяти на трьох рівнях : тіло-душа-Дух.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Ірина Чорна.
0
Ще не підтримано

То, виходить Живе слово впливає і на Дух? Можна думати, що сильний Дух підсилює Внутрішнього Творця і Він також розвивається?
Як Ти вважаєш, коли Дух зіпсований людина повністю від нього відділенна, чи все ж зв'язок є ?... Якщо є, то без допомоги ззовні мабуть майже неможливо поправити ситуацію. В таких випадках людина проходить програму мінімум за життя?

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Прямий вплив на дух здійснюють Вогняні полотна Живого Слова.

Ірина Чорна каже:
То, виходить Живе слово впливає і на Дух? Можна думати, що сильний Дух підсилює Внутрішнього Творця і Він також розвивається?

Будь-яка робота з самовдосконалення на фізичному і психічному рівні розвиває вольові аспекти духу, робить його сильнішим.

Успішне самоперетворення, наприклад, очищення від хронічних хвороб, надихає і змінює світогляд, зокрема, надає волі правильне спрямування.

Про властивості волі: Найголовніша духовна практика сучасних аріїв і 5 критеріїв її успішності.

Ірина Чорна каже:
Як Ти вважаєш, коли Дух зіпсований людина повністю від нього відділенна, чи все ж зв'язок є ?... Якщо є, то без допомоги ззовні мабуть майже неможливо поправити ситуацію. В таких випадках людина проходить програму мінімум за життя?

Так, розвиток духу веде до ще більшого розвитку божественного творця - внутрішнього бога.

Що розвиненіший дух, то вища його єдність з внутрішнім богом.
Що більше зіпсований дух, бо більша його відчуженість від внутрішнього бога.

На мою думку, повного відчуження не існує - завжди є шанс відновити зв’язок.
Що слабкіший дух, то більше він потребує зовнішньої допомоги.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Досить цікавий момент...

На мій погляд, з одного боку ми з паном Михайлом Харачко однодумці, про що свідчать мої блоги про Третій Райх та сварга на шиї п. Михайла. З іншого боку, ми протилежно ставимося до раціонів харчування, про що свідчать наші дискусії.
Чи можемо ми бути в одному демосі? Нібито так. Я достатньо толерантний, щоб просто не звертати на це увагу.

В той же час навколо пана Михайла об'єднаються прихильники його поглядів на харчування, яким явно не подобаються мої погляди на харчування. В якийсь момент більшість вирішить, що їм "для чистоти рядів" не бажано терпіти у своєму демосі салоїда-негідника... і простим голосуванням вони виключать мене з демосу і, таким чином, з партії. Апеляцію подавати нікому.

Щоб залишитися в партії мені потрібно створити свій демос, тобто пропагандувати свої погляди на харчування. Але чи захоче сотня, яка дотримується інших поглядів брати у свій склад "дисидентів"?!

Цитата:
– Хто визначатиме стан чистоти члена партії?

– Ті, хто з ним взаємодіють. Для входження в партію людина входить до ройового демосу, тобто спільноти персонально знайомих однодумців чисельністю до 20 осіб. У такій тісній команді одразу видно, хто чого вартий. Якщо людині не вистачає власних сил для перебування у просторі позитивних подій, то команда підтримає і допоможе вдосконалитися. Якщо ж людина не бажає змінюватися і перетворюється на тягар для екіпажу, то її виключають з організації.
Постійне засвоєння корисного і очищення від шкідливого – закон життя будь-якого живого організму. Якщо демос не займається очищенням свого складу, то з часом втрачає ефективність і стає проблемним.

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Для демосу важливі корисні результати, а не засоби їх досягнення. Якщо сало надихатиме тебе на творчість, то люди самі його для тебе куплятимуть, аби ти лише творив і приносив користь демосу.

Наприклад, якщо збирається демос істориків, то яка їм різниця, що ти їси? Головне, щоб був бадьорий і продуктивний.

Володимир Федько каже:
Досить цікавий момент...
На мій погляд, з одного боку ми з паном Михайлом Харачко однодумці, про що свідчать мої блоги про Третій Райх та сварга на шиї п. Михайла. З іншого боку, ми протилежно ставимося до раціонів харчування, про що свідчать наші дискусії.
Чи можемо ми бути в одному демосі? Нібито так. Я достатньо толерантний, щоб просто не звертати на це увагу.
В той же час навколо пана Михайла об'єднаються прихильники його поглядів на харчування, яким явно не подобаються мої погляди на харчування. В якийсь момент більшість вирішить, що їм "для чистоти рядів" не бажано терпіти у своєму демосі салоїда-негідника... і простим голосуванням вони виключать мене з демосу і, таким чином, з партії. Апеляцію подавати нікому.
Щоб залишитися в партії мені потрібно створити свій демос, тобто пропагандувати свої погляди на харчування. Але чи захоче сотня, яка дотримується інших поглядів брати у свій склад "дисидентів"?!

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

А з цього місця детальніше... :-)

Цитата:
Якщо сало надихатиме тебе на творчість, то люди самі його для тебе куплятимуть,

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Так як в мене із Тобою були теж дискусії,то дозволю собі дати посилання на відео,котре практично повністю віддзеркалює моє ставлення до харчування,і думаю більшості людей,які прагнуть бути здоровими...
https://www.youtube.com/watch?v=WcZR704kMnI&amp;feature=share
44 хвилини,правда російською мовою,але воно того вартує,щоб не було непорозумінь у майбутньому...

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Друже Явсе Світ, дякую за увагу і турботу про мене та моє дорогоцінне здоров'я, але ми вирішили, що мені недоцільно витрачати час у просторі боротьби на дискусії щодо харчування. Тому я перемістився у простір волі і продовжую харчуюся так, як мені подобається.

Крім того, на даний момент я цілком зосереджуюся на військовій історії та історії Третього Райху. З задоволенням обміняюся думками з Тобою на цій ниві.

P.S.
Сало в якості подарунків приймаю в необмеженій кількості.

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Ну що ж,кожний робить свій вибір...Та я не сильно турбуюся про Твоє здоров'я,бо воно залежить не від мене,а від Тебе і моя стурбованість тут мало ефективна...Мені просто хотілося Тобі зробити натяк на те,що при природному харчуванні мозок людини працює набагато ефективніше...А так як Ти займаєшся інтелектуальною працею,у якій потрібно окрім опрацювання фактів,аналізувати і шукати причини тих фактів;причини про які ніде не написано,а нам хочеться про них знати і робити висновки...Але це таке,у будь якому випадку Твоя праця мені дуже цікава,за що я Тобі щиро вдячний...

Із військової історії,наприклад мене цікавить чому Сталін забрався із Австрії,яку "визволила" Червона армія...

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Все вирішували угоди між союзниками по коаліції... Дійдемо до цієї теми.

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Майя Українська.
0
Ще не підтримано

Пане Володимире! А як це "в необмеженій кількості"? Яка тривалість і умови зберігання сала?

Володимир Федько каже:
Друже Явсе Світ, дякую за увагу і турботу про мене та моє дорогоцінне здоров'я, але ми вирішили, що мені недоцільно витрачати час у просторі боротьби на дискусії щодо харчування.
P.S.
Сало в якості подарунків приймаю в необмеженій кількості.

Радіймо! Тільки шляхом творення сьогодення, майбутнє вітаємо чистотою, світлом перемагаємо!

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Пані Майя, це образно... Я ж чудово знаю, що з нашої спільноти ніхто не надішле мені в подарунок шмат сала... (І сльоза скотилася по щоці арійця...)

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Ти недооцінюєш наших людей. Вони можуть що завгодно.

Володимир Федько каже:
Пані Майя, це образно... Я ж чудово знаю, що з нашої спільноти ніхто не надішле мені в подарунок шмат сала... (І сльоза скотилася по щоці арійця...)

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

У своєму житті і діяльності я дотримуюся ієрархії базових потреб за А. Маслоу: фізіологічні потреби, потреба в безпеці, потреба в любові, потреба в задоволенні почуття власної гідності і, нарешті, потреба в самоактуалізації (потреба особистого вдосконалення).

Перший - четвертий рівні я подолав ще років 30 тому назад і сьогодні перебуваю на останньому рівні - займаюся самоактуалізацією.

Надлюдина за Ніцше - це Арієць, який пройшов піраміду Маслоу і працює над собою на її вершині!

Абрахам Маслоу - теорія ієрархії потреб
https://www.ar25.org/node/33244

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!