Зображення користувача Ігор Каганець.
Ігор Каганець
  • Відвідувань: 4
  • Переглядів: 4

АНСДП – перша партія ельфів постіндустріального Міжмор’я: стартові проекти

Категорія:

Якою має бути її структура? Хто може стати її членом? Що робити? Усе це закладено у назві Аріянська Національно-Солідаристська Демосократична Партія.

170729-elfy-5.jpg

Ельфи Міжмор’я чекають тебе! (реклама АНСДП)
Ельфи Міжмор’я чекають тебе! (реклама АНСДП)
Попередня стаття:

М’яка трансформація

Глобальна тенденція переходу від індустріальної до постіндустріальної формації потребує пошуку таких шляхів, які дозволять здійснити цей перехід максимально делікатно, м’яко, безконфліктно. Для цього вчимось у природи. Погляньмо, як зі старої цибулини виростає паросток нового життя. Він не бореться з материнським організмом, а просто бере нього все корисне і використовує його для перетворення старої істоти на нову. Старий організм нікуди не зникає – він стає іншим.

Подібна ситуація з сучасним суспільством. Воно поступово усвідомлює, що час старої форми закінчується. Якщо показати йому шлях трансформації, то воно не буде опиратися змінам, а поступово наповнюватиме нові структури, змінюючись згідно з новими вимогами.

Нове виростає зі старого
Нове виростає зі старого

Саме цю місію – плавного переходу – виконує АНСДП. На відміну від існуючих партій, вона не бере участі у боротьбі за владу в існуючій системі, а творить нову систему. Статус політичної партії потрібен тільки для того, щоб діяти максимально легітимно, відкрито, доброзичливо.

Потреба в особливій делікатності викликана тим, що політична структура постіндустріального суспільства докорінно відрізнятиметься від існуючої. Якщо сьогодні ми маємо індустріальну мегамашину, то постіндустріальне суспільство являтиме собою організм. Якщо ж говорити про орган його управління, то він нагадуватиме мережу нейронів головного мозку з властивою для нього спроможністю швидко перелаштовуватися у відповідності до внутрішніх завдань і зовнішніх викликів.

Отже, яка має бути структура АНСДП та її наповнення? Все закладено у її назві – Аріянська Національно-Солідаристська Демосократична Партія.

Аріянська

Слово «аріянська» означає, що партія об’єднує шляхетних людей (на санскриті слово «ар’я» означає шляхетний, сонячний). На практиці це виражається в тому, що члени партії відмовляються від шкідливих звичок і йдуть шляхом фізичного, інтелектуального, емоційного, світоглядного, вольового самовдосконалення.

Тож якщо хтось бажає здійснити трансформацію і увійти до нової цивілізації, то йому треба відмовитися від вживання тютюну, алкоголю та інших наркотиків, позбутися звички вживати м’ясо і лихословити. Абсолютно точно встановлено, що згадані звички ослаблюють людину, зношують її, притягують негативні події, а це суперечить спрямуванню партії на оздоровлення, омолодження, досягнення активного довголіття, а для особливо наполегливих – фізичного безсмертя.   

Національно

Слово «національно» означає повагу до етносів як природних одиниць людства  і сприяння їх перетворенню на структуровані нації з власними державами. Нація – це народ, який живе власним розумом. Перетворення аморфних етносів на структуровані нації означає вищий рівень міжлюдських стосунків, гармонійнішу взаємодію з природним довкіллям, а також з іншими націями.

Солідаристська

Слово «солідаристська» означає застосування принципу солідаризму, тобто взаємної підтримки і взаємного заохочення. Завдяки солідаризму народжується синергетичний ефект, тобто взаємопосилення.

У солідарному суспільстві своя «математика», оскільки 1 + 1 >> 2 (взаємодія двох людей народжує нову якість і дозволяє досягнути набагато більше, чим проста сума їх індивідуальних зусиль). Прикладами синергії є взаємодія кременя і кресала, ключа і замка, чоловіка і жінки.

Джерело синергії солідаризму закладене у принципі «Один за всіх і всі за одного!» Його сенс у тому, що всі підсилюють всіх: надихають, допомагають, навчають, торгують, інвестують, надають підтримку дарами, молитвами, роботою. Проявами солідаризму є принцип оптимальної підтримки, а також взаємні любов, вимогливість і заохочення.

Демосократична  

Слово «демосократична» означає, що джерелом влади є організовані громади однодумців – демоси. Не аморфний народ і не окремі розпорошені індивіди, а компактні групи персонально знайомих людей, об’єднаних спільними інтересами – територіальними, діловими, духовними. Відтак структура АНСДП визначається демосами та їхніми об’єднаннями у сотні, полки, коші, гетьманати.

Демоси в реальному часі обирають старшину (керівництво), об’єднуються і роз’єднуються, засновуються, трансформуються і розпадаються. Все відбувається легко, швидко і добровільно – у відповідності з внутрішніми потребами і викликами надсистеми.  

На початковому, експериментально-дослідницькому етапі відпрацювання демосократичної моделі здійснюватимемо на платформі Інституту Міжмор’я intermarium.institute. Для повноцінного розгортання і роботи в постіндустріальному режимі маємо створити масову багаторівневу динамічну соціальну мережу Інтермаріум-онлайн, яка врахує напрацювання АНСДП на платформі Інституту Міжмор’я.

Партія

Слово «партія» вказує на політичні цілі і прагнення їх досягнути прозорими та легальними засобами. При цьому не йдеться про здобуття політичної влади в межах існуючої системи: аріянський світогляд вважає її безперспективною, а тому спрямовує на формування нової, постіндустріальної системи.  

Діючий прототип

На сайті «Народний Оглядач» здійснено багато теоретичних напрацювань, проте не зрозуміло, наскільки вони придатні для практичної реалізації. Тож пропонується здійснити їх експериментальну перевірку у вигляді локальної ігрової моделі на сайті Інституту Міжмор’я – у нашому «внутрішньому космосі».

Для підвищення надійності експериментальної перевірки діятимемо так, наче все відбувається насправді. Починаємо з найпростіших справ у вигляді дипломних проектів на відповідних кафедрах Інституту Міжмор’я згідно з усталеним порядком – див. Технологія навчання в Intermarium Institute – для абітурієнтів, здобувачів і магістрів.  Ось перші 5 проектів: 

Дизайнерське бюро «Одяг Сили»

Членам партії цікаво стильно одягатися, займатися проектуванням і дизайном, творити нову естетику. З цієї метою засновуємо діловий демос  «Одяг Сили» (Clothing of Power). Починати можна з розробки стильних футболок, кепок, гімнастерок, жилетів, спортивного одягу, нашивок з партійною символікою тощо. Цей демос засновуємо на Кафедрі постіндустріальної економіки.  

Лабораторія Elfish 

Формування спрощеної англійської мови для ділового спілкування між українцями і американцями. Для початку назвемо її Elfish – від Elf English (Ельфійський інгліш).

Ідея в тому, щоб розробити спрощений варіант англійської мови з максимальним застосування спільних українських і англійських слів.

При цьому можна використати досвід мови Глобіш (англ. Globish від англ. Global English) – це спрощений варіант англійської мови, в якому не більше 1500 слів і проста граматика.

Оскільки геополітичний союз Україна–США є обов’язковою умовою творення цивілізації Міжмор’я, члени АНСДП повинні володіти хоча б основами Elfish.  Цей демос засновуємо на Кафедрі постіндустріальної філософії. 

Радіо Нова Європа і журнал Гартленд

«Гартленд» – це політологічний журнал, присвячений творенню постіндустріальної цивілізації Міжмор’я, а також глобальній боротьбі між союзом Україна–США–Великобританія (+ інші країни Центрально-Східної Європи) та Континентальним блоком ЄС–Росія–Китай–КНДР. Усі статті журналу будуть озвучуватися, а на основі трансльованих політологічних дискусій публікуватимуться статті. Цей демос засновуємо на Кафедрі постіндустріальної філософії. 

Міжморський Сенсар

Йдеться про розробку спрощеної української мови, пристосованої для спілкування між народами Міжмор’я, а також для полегшеного її вивчення іншими іноземцями, передусім англомовними. Міжморський Сенсар має розроблятися паралельно з Elfish (див. вище). Цей демос засновуємо на Кафедрі постіндустріальної філософії.   

Кадрова агенція АНСДП

Фактично це служба знайомств для членів партії. Головне завдання – формування будь-яких груп за інтересами в партійному середовищі, а також надання консультацій з орієнтації в мережі демосів Міжмор’я, піднесення у простір позитивних подій, персональної сумісності, особистісного розвитку, самовдосконалення, правильного харчування, застосування Живого Слова, фізичних вправ та інших розвиваючих технік. Цей демос засновуємо на Кафедрі постіндустріальної філософії.   

Творимо!     

Ensiferum - Lai Lai Hei

Продовження: АНСДП: символіка, вітання, салют – відроджена традиція Нової Європи

Наші інтереси: 

Формуємо діючий прототип і випробовуємо його в реалі. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

ЗАЯВА

Оскільки я вже не один рік займаюся дослідженнями історії національного соціалізму і національного солідаризму та опублікував багато матеріалів на ці теми в "Народному Оглядачі" - прошу вважати мене членом АНСДП (Аріянської Національно-Солідаристської Демосократичної Партії) з моменту її оголошення.

Працювати буду на історико-теоретичному напрямку в блогосфері "НО", в Радіо і журналі "Нова Європа" та в дизайнерському бюро "Одяг Сили" (розробка моделей кепі).

Володимир Федько, голова Військово-історичного товариства "Спадщина".

Україна, Київ, 5 червня 2017 р.

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Коментарі

Зображення користувача Ія Подолянка.
0
Ще не підтримано

Я так і думала,що що оснопвою партії АНСДП мають бути демоси.

Зображення користувача Бард Рой.
0
Ще не підтримано

Ну, то я вже симпатик АНСДП!.. Перевірив абревіатуру - начебто, правильно списав.

Хай буде!

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Абревіатуру АНСДП треба знати на автоматі, щоб часом не сплутати з НСДАП або РСДРП.

Бард Рой каже:
Ну, то я вже симпатик АНСДП!.. Перевірив абревіатуру - начебто, правильно списав.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Віктор Макаренко.
0
Ще не підтримано

Цілком згоден. Ось тільки не впевнений, що потрібна ця алюзія до часів Третього Райху в назві партії.

Зображення користувача ДЗен ДЗелень.
0
Ще не підтримано

Як тоді бути з назвою "Народний Оглядач"?

Хай буде Ща з Тя! І з Мя :)

 

Зображення користувача Віктор Макаренко.
0
Ще не підтримано

Я ж пишу коментар до цієї статті. :)

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Це нормальна алюзія, адже Третій Райх був союзником України в боротьбі проти сталінської Росії.

Віктор Макаренко каже:
Цілком згоден. Ось тільки не впевнений, що потрібна ця алюзія до часів Третього Райху в назві партії.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Петро Олар.
0
Ще не підтримано

Йти вперед завжди корисно і цікаво. Ідея партії АНСДП на часі, але вона не повинна стати ще однією із 353 зареєстрованих в Україні партій. Треба знайти те чого шукають люди в громадах і назва має бути не довга, конкретна і образна. Максимум з двох слів, що зрозумілі і не мають асоціації з іншимі рухами чи партіями. Все інше буде в програмних документах та ідеології. Всі напрацювання які вже є - це скарб і актив партії. Всі існуючі партії борються за владу, Нова партія не для здобуття політичної влади в межах існуючої системи: аріянський світогляд вважає її безперспективною, а тому спрямовує на формування нової, постіндустріальної системи. Головне щоб кожен відчув - партія, це його інтереси в перемінах на краще, а ще об'єднання однодумців під прапором світлого і радісного майбуття.

Хай живе Міжмор’я!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Коротка назва - Арійський рух (АР), його учасники - арії. Партія - це ідейно-організаційне ядро цього руху.

Петро Олар каже:
Йти вперед завжди корисно і цікаво. Ідея партії АНСДП на часі, але вона не повинна стати ще однією із 353 зареєстрованих в Україні партій. Треба знайти те чого шукають люди в громадах і назва має бути не довга, конкретна і образна. Максимум з двох слів, що зрозумілі і не мають асоціації з іншимі рухами чи партіями. Все інше буде в програмних документах та ідеології. Всі напрацювання які вже є - це скарб і актив партії. Всі існуючі партії борються за владу, Нова партія не для здобуття політичної влади в межах існуючої системи: аріянський світогляд вважає її безперспективною, а тому спрямовує на формування нової, постіндустріальної системи. Головне щоб кожен відчув - партія, це його інтереси в перемінах на краще, а ще об'єднання однодумців під прапором світлого і радісного майбуття.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Андрій Юрків.
0
Ще не підтримано

ДАР - далекоглядний Арійський рух

Реальність існує незалежно від вас ... До тих пір, поки ви з цим згодні.

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Ну і де тут світогляд (мета), ідеологія (стратегія) і устрій (інструментарій, технологія)?

Андрій Юрків каже:
ДАР - далекоглядний Арійський рух

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача cBіт Розумний.
0
Ще не підтримано

Кілька років тому, коли ще було невеличке бажання політикувати, вигадав політичну партію з такою назвою: ПАВУК. "Партія активних вершителів україського курсу". В якості девізу знайшов приблизно таку сентенцію про якогось князя, який кропіткою працею збирав землі у своє володіння, у Грушевського в його "Історії Україи-Руси": "Як той павук, що сім разів плете павутину...

"Народ не повинен боятися влади. Влада повинна боятися народу"
"V означає ВЕНДЕТТА"

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Це якась суто мережева партія - виключно для WWW :)

cBіт Розумний каже:
Кілька років тому, коли ще було невеличке бажання політикувати, вигадав політичну партію з такою назвою: ПАВУК. "Партія активних вершителів україського курсу". В якості девізу знайшов приблизно таку сентенцію про якогось князя, який кропіткою працею збирав землі у своє володіння, у Грушевського в його "Історії Україи-Руси": "Як той павук, що сім разів плете павутину...

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Петро Олар.
0
Ще не підтримано

А назва ДАР - дуже дієва і приємна для українців. Це дійсно ДАР неба, можна багато позитиву говорити довкола цього слова, як наприклад Добре Аріям Разом, або Діями Арійці Радують, чи Дієвий Аріїв Рух
[Або як каже Андрій Юрків
ДАР - далекоглядний Арійський рух - від назви буде і сприйняття, люди чекають доброго українського та світлого. Творімо!

Хай живе Міжмор’я!

Зображення користувача Бард Рой.
0
Ще не підтримано

О, вже можна три фракції ДАРу на базі АНСДП утворювати. І вести запеклу міжфракційну боротьбу за серця українців.

Хай буде!

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Типова ситуація, що продовжується вже друге століття... Проголошення партійної ідеї... створення фракцій... боротьба фракцій за "істину в останній інстанції"...

Побудова/розбудова Держави відкладається до перемоги фракції над іншими фракціями!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Андрій Юрків.
0
Ще не підтримано

Далекоглядність - спонукає,задуматися на далекоглядними планами, наприклад сьогоднійшній крок ,як себе проявить за декілька тисяч років.

Реальність існує незалежно від вас ... До тих пір, поки ви з цим згодні.

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Тоді є ще краща назва для партії - ШАРА. Це буде ще приємніше для пересічного українця :)

Петро Олар каже:
А назва ДАР - дуже дієва і приємна для українців. Це дійсно ДАР неба, можна багато позитиву говорити довкола цього слова, як наприклад Добре Аріям Разом, або Діями Арійці Радують, чи Дієвий Аріїв Рух
[Або як каже Андрій Юрків
ДАР - далекоглядний Арійський рух - від назви буде і сприйняття, люди чекають доброго українського та світлого. Творімо!

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

«Завдання Вождя, що творить нову програму, полягає не в тому, щоб з усіх боків зважити ступінь здійсненності цієї програми в кожен даний момент, а в тому, щоб з якомога більшою ясністю показати саму її суть. Це означає, що такий діяч повинен більше думати про саму мету, ніж про шляхи до цієї мети.

Завдання ж втілення цієї мети в життя є завданням політика. Перший у своєму мисленні керується переважно ідеями вічних істин; другий у своїй дії керується переважно міркуваннями практичної дійсності.

Тут справа йде про принципову правильність самої Ідеї, а не про більші або менші труднощі її проведення в життя. Якщо творець програми замінить шукання абсолютної Істини пошуками так званої «доцільності» і міркуваннями «здійсненності», його діяльність відразу перестане бути дороговказом для людства, яке шукає нових шляхів. Робота його стане тоді сіренькою і повсякденною.

Завдання Вождя, що творить програму нового великого руху, полягає в тому, щоб яскраво змалювати його мету. Завдання ж втілення цієї мети в життя є завданням політика.

Перший у своєму мисленні керується переважно ідеями вічних істин; другий у своїй дії керується переважно міркуваннями практичної дійсності. Велич першого лежить в площині абсолютної вірності своїй абстрактній Ідеї; велич другого - в площині вірних оцінок даних фактів і правильного використання обстановки; дороговказною зіркою для другого є та мета, яку показує перший. Іспитом для політика є успіх його планів і практичних кроків, іншими словами, ступінь перетворення в дійсність його проектів і припущень. Інша справа - робота діяча, що творить нову програму. Повне втілення в життя його програми до кінця ніколи не вдається, бо людський геній може встановити вічні істини, кришталево-ясні цілі і в той же час не побачити їх остаточного торжества просто тому, що навколишній світ людей виявляється недостатньо чутливим до цих великих ідей і, у всякому разі, не відразу втілює їх у життя. У нашому житті буває так, що чим правильніша і величніша дана ідея, тим менше можливим стає її повне втілення в життя, оскільки її реалізація залежить від людей. Ось чому іспитом для творця нової програми є не ступінь втілення його цілей в життя, а ступінь правильності самої Ідеї, ступінь того впливу, яке вона згодом надасть на весь розвиток людства. Якби це було не так, тоді ми не могли б зарахувати до великих людей нашої землі жодного із засновників релігій, бо ж відомо, що їх етичні ідеали ніколи не знаходять собі скільки-небудь повного втілення в життя. Навіть релігія любові на практиці домоглася тільки вкрай часткового втілення в життя в порівнянні з тим, чого хотів її Творець. І, тим не менш, вона має велике історичне значення, оскільки дала поштовх всьому культурному і моральному розвитку людства в певному напрямку».

(З політичної класики ХХ століття)

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Як діяти Лідеру,коли він випереджає на багато кроків час і сьогоденні обставини...

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Поширювати свої Ідеї... Залучати прихильників... Боротися за торжество Ідеї!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Гарно сказано! Окрім того, у будь-якій програмі має бути надзавдання, ідеал. Коли цілишся - завжди бери вище. Тому й говорять: Хочеш середину - бери вершину.

Володимир Федько каже:
«Завдання Вождя, що творить нову програму, полягає не в тому, щоб з усіх боків зважити ступінь здійсненності цієї програми в кожен даний момент, а в тому, щоб з якомога більшою ясністю показати саму її суть. Це означає, що такий діяч повинен більше думати про саму мету, ніж про шляхи до цієї мети.

(З політичної класики ХХ століття)

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача cBіт Розумний.
0
Ще не підтримано

Щодо Еlfish. Десь я читав, що американці набагато рідше вживають теперішній закінчений час, замінюючи його простим минулим. Ось інформація для роздумів...

"Народ не повинен боятися влади. Влада повинна боятися народу"
"V означає ВЕНДЕТТА"

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Незабаром створимо демос Еlfish - там про усе це ґрунтовно поговоримо.

cBіт Розумний каже:
Щодо Еlfish. Десь я читав, що американці набагато рідше вживають теперішній закінчений час, замінюючи його простим минулим. Ось інформація для роздумів...

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Деякі англомовні люди давно намагаються реформувати англійський правопис.
Наприклад, слово "night" (ніч) хочуть спростити на "nite".

Миро Продум каже:
Незабаром створимо демос Еlfish - там про усе це ґрунтовно поговоримо.

cBіт Розумний каже:<blockquote class="bb-quote-body">Щодо Еlfish. Десь я читав, що американці набагато рідше вживають теперішній закінчений час, замінюючи його простим минулим. Ось інформація для роздумів...</blockquote>

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Ми зацікавлені у збереженні старого англійського правопису, адже з нього виразно випливає походження англійської мови від давньоукраїнської. Що таке "night"? Це просто українське "ніч", тобто коли "нічого" (не видно).

Зірка Вітошинська каже:
Деякі англомовні люди давно намагаються реформувати англійський правопис.
Наприклад, слово "night" (ніч) хочуть спростити на "nite".

Миро Продум каже:<blockquote class="bb-quote-body">Незабаром створимо демос Еlfish - там про усе це ґрунтовно поговоримо.
cBіт Розумний каже:&lt;blockquote class="bb-quote-body"&gt;Щодо Еlfish. Десь я читав, що американці набагато рідше вживають теперішній закінчений час, замінюючи його простим минулим. Ось інформація для роздумів...&lt;/blockquote&gt;
</blockquote>

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Годжуся, що старий правопис треба зберігати.

Спрощенням займаються переважно ліниві, які не хочуть вивчати мову, або ті ж самі, що хочуть скасувати вивчення «мертвих» мов (латина, старогрецька...).

«Лінюхи» є й у Франції.
Але деякі критики є слушні: французька поставила собі значки «на пам’ятку» зниклих (або викинутих) букв.
Так, французьке слово "forêt" (ліс) загубило букву "s" від латини "forest". Натомість англійська її зберегла!!!

Ігор Каганець каже:
Ми зацікавлені у збереженні старого англійського правопису, адже з нього виразно випливає походження англійської мови від давньоукраїнської. Що таке "night"? Це просто українське "ніч", тобто коли "нічого" (не видно).

Зірка Вітошинська каже:<blockquote class="bb-quote-body">Деякі англомовні люди давно намагаються реформувати англійський правопис.
Наприклад, слово "night" (ніч) хочуть спростити на "nite".
Миро Продум каже:&lt;blockquote class="bb-quote-body"&gt;Незабаром створимо демос Еlfish - там про усе це ґрунтовно поговоримо.
cBіт Розумний каже:&amp;lt;blockquote class="bb-quote-body"&amp;gt;Щодо Еlfish. Десь я читав, що американці набагато рідше вживають теперішній закінчений час, замінюючи його простим минулим. Ось інформація для роздумів...&amp;lt;/blockquote&amp;gt;
&lt;/blockquote&gt;
</blockquote>

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Спрощення правописів - шлях Еллочки Людоїдки :-)

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Олена Каганець.
0
Ще не підтримано

Так, вони не тільки майже не вживають Present Perfect, а й інші правила граматики Британської англійської ігнорують.

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

ЗАЯВА

Оскільки я вже не один рік займаюся дослідженнями історії національного соціалізму і національного солідаризму та опублікував багато матеріалів на ці теми в "Народному Оглядачі" - прошу вважати мене членом АНСДП (Аріянської Національно-Солідаристської Демосократичної Партії) з моменту її оголошення.

Працювати буду на історико-теоретичному напрямку в блогосфері "НО", в Радіо і журналі "Нова Європа" та в дизайнерському бюро "Одяг Сили" (розробка моделей кепі).

Володимир Федько, голова Військово-історичного товариства "Спадщина".

Україна, Київ, 5 червня 2017 р.

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Олена Каганець.
0
Ще не підтримано

Підпис: 5 серпня 2017 р., чи не так?

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Як істинний футуролог, Володимир написав заяву наперед - на два місяці раніше :)

Олена Каганець каже:
Підпис: 5 серпня 2017 р., чи не так?

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Справа в тому, що я дійсно передбачав логічний розвиток "ельфійської ідеї" ... Ця думка у мене виникла після однієї розмови з другом Ігорем Каганцем і я записав її у свій щоденник... у формі вступної заяви, датованої 5 червня. Едине, чого я тоді не знав, - повної назви партії... :-) Коли ідея створення партії була озвучена, то я розмістив свою заяву.

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!