Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Росія і Китай проведуть спільні військові навчання у Балтійському морі - Континентальний блок

Китайці з росіянами планують задіяти близько десятка кораблів і більше десятка літаків на спільних навчаннях під назвою "Морська взаємодія - 2017" в акваторії Балтійського моря з 21 по 28 липня.

17071901.jpg

Російський флот. Фото: mil.ru

Про це пише газета "Сегодня", посилаючись на Міноборони РФ. Там повідомили, що головною метою навчань буде відпрацювання протистояння загрозам на морі.

"З 21 по 28 липня в акваторії Балтійського моря пройде перший етап двостороннього російсько-китайського військово-морського навчання "Морська взаємодія - 2017". У ньому будуть задіяні близько десяти кораблів і суден різних класів, більше десяти літаків і вертольотів від Військово-Морського Флоту Росії і військово-морських сил Народно-визвольної армії Китаю. Основними цілями навчання є: підвищення ефективності взаємодії двох флотів щодо протидії загрозам безпеки на морі, відпрацювання злагодженості дій екіпажів російських і китайських бойових кораблів, зміцнення дружби і співпраці між ВМФ Росії і ВМС НВАК ", - йдеться у повідомленні.

21 липня кораблі припливуть в Балтійськ, а вже з 24-го липня почнеться активна фаза російсько-китайських маневрів в Балтійському морі. Будуть проведені тренування по спільній організації протичовнової, протиповітряної і протикорабельної оборони.

Нагадаємо, 12 липня в Одесі стартували масштабні військові навчання "Сі Бриз". На цей раз в них візьмуть участь представники 16 країн, а також  будуть задіяні три десятки кораблів і вертольотів.

Наші інтереси: 

Китай і РФ творять Континентальний блок, їм допомагають країни ЄС, передусім Німеччина. Спільні навчання РФ і Китаю стимулюють Україну, Польщу, країни Балтії і НАТО творити співдружність Міжмор’я.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Богдан Коломієць.
0
Ще не підтримано

Є сподівання, що така відверта демонстрація континентального блоку в дії, спонукає країни Міжмор'я/Тримор'я як найскоріше запросити до офіційної співпрацї Україну.

Коментарі

Зображення користувача Богдан Коломієць.
0
Ще не підтримано

Є сподівання, що така відверта демонстрація континентального блоку в дії, спонукає країни Міжмор'я/Тримор'я як найскоріше запросити до офіційної співпрацї Україну.