Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Статистика війни фейкових ЗМІ проти Дональда Трампа - дослідження Newsmax

Три великі американські мовники — ABC, CBS і NBC подавали про президента США Дональда Трампа переважно негативну інформацію протягом його перших трьох місяців на посаді. 

trump-2.jpg

Фото: AP Images

Центр досліджень медіа (Media Research Center) дослідив вечірні випуски новин на ABC, CBS та NBC і дійшов висновку, що 89 відсотків репортажів про Трампа та його адміністрації були негативними з тих пір, як він зайняв посаду президента 20 січня, пише Newsmax.

Про дві спроби Трампа тимчасово припинити імміграцію з країн, у яких присутній тероризм, говорили 223 хвилини, 93 відсотки з цього - негативно.

Розслідування того, чи мав Трамп і близькі йому люди неправомірні зв'язки з Росією до і після виборів, отримали 222 хвилини покриття та становили 97 відсотків негативного висвітлення.

Інші теми, які мали негативну розкрутку у трьох вищезгаданих мережах мовлення, - це законопроект про охорону здоров'я, який був розроблений, щоб замінити Obamacare (152 хвилини, 94 відсотки негативно), імплементація федеральних законів (120 хвилин, 93 відсотки негативно), а також твердження Трампа про те, що адміністрація Обами електронним шляхом шпигувала за вежею Трампа (98 хвилин, 99 відсотків негативно).

Центр досліджень медіа зазначає, що три основні мережі в основному ігнорували такі історії, як створення робочих місць та успіхи у боротьбі проти Ісламської Держави (ІДІЛ), які б  пролили позитивне світло на адміністрацію Трампа.

Трамп та інші консерватори скаржилися, що ще з початком президентської кампанії в засобах масової інформації було упередження і необ'єктивне сприйняття Трампа.

Наші інтереси: 

ЗМІ стали не засобами інформації, а генераторами інформації (яка вигідна власникам ЗМІ). Це треба знати і ретельно аналізувати будь-яку інформацію, а не покладатися на те чи інше ЗМІ.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Хто платить гроші, той замовляє музику!

Американські ЗМІ були скуплені лібералами... тому не дивно, що вони виступають проти Трампа.

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Коментарі

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Хто платить гроші, той замовляє музику!

Американські ЗМІ були скуплені лібералами... тому не дивно, що вони виступають проти Трампа.

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!