Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Тіллерсон у Києві: плани офіційного візиту 9 липня

Державний секретар США Рекс Тіллерсон в ході візиту в Київ зустрінеться з президентом України Петром Порошенком, членами уряду і представниками громадянського суспільства. Про це йдеться у заяві офіційного представника Державного департаменту США Гетер Науерт.

"Держсекретар Тіллерсон здійснить свій перший офіційний візит до Києва 9 липня, де зустрінеться з Президентом Порошенком та молодими реформаторами з уряду та громадянського суспільства", - йдеться у повідомленні.

"Тіллерсон знову підтвердить прихильність Америки суверенітету та територіальній цілісності України, закликаючи уряд України продовжувати впроваджувати реформи, які зміцнюють економічну, політичну та військову стійкість України", - повідомила Науерт.

Раніше прес-служба президента України повідомила, що керівника зовнішньополітичного відомства США прийме президент Петро Порошенко для обговорення питань зміцнення стратегічного партнерства між Україною і США та продовження координації зусиль з протидії російській агресії проти України.

Також в цьому місяці очікується візит генерального секретаря ООН Антоніо Гуттереша і генерального секретаря НАТО Йенса Столтенберга.

Крім того, президент анонсував візит в Україну в серпні міністра енергетики США Ріка Перрі, а в найближчі місяці також візит міністра оборони США Джеймса Меттіса.

Наші інтереси: 

Америка демонструє прихильність до України.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

США демонструють стратегічне партнерство з Україною!
Це і приємно, і зобов'язує!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Коментарі

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

США демонструють стратегічне партнерство з Україною!
Це і приємно, і зобов'язує!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!