Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Іванка Трамп і Рекс Тіллерсон марно намагалися переконати Трампа не виходити із Паризької угоди

На підтримку виходу США з Паризького угоди, згідно Washington Post, виступали голова Агентства з охорони навколишнього середовища Скотт Прюїтт, політичний радник адміністрації Стів Беннон і юрисконсульт Білого дому Дон Макген. За даними газети, вони надали президенту масу статистичних даних і досліджень, які показують, на їхній погляд, наскільки згубно позначиться Паризька угода на американській економіці.

Дочці Дональда Трампа, держсекретареві США та низці впливових людей з його оточення так і не вдалося змінити плани американського президента із виходу з Паризької угоди про клімат, пише The Washington Post.

Гендиректор Apple Тім Кук і голова компаній Tesla Motors і SpaceX Ілон Маск безпосередньо зв'язувалися з Білим домом, щоб дати зрозуміти, наскільки серйозно вони ставляться до питання про зміну клімату, і наскільки важливо для них, щоб президент не виводив країну з цієї міжнародної угоди.

Президент Франції Емманюель Макрон і канцлер ФРН Ангела Меркель зверталися до Д. Трампа на "полях" саміту G7, закликаючи його зберігати вірність кліматичній угоді.

Дочка президента США Іванка Трамп зверталася до глав фірм і підштовхувала їх до того, щоб вони підготували для її батька бізнес-плани, які б показали вигоду, яку США можуть отримати, якщо не будуть виходити з Паризького угоди.

Вона, як стверджує газета, зверталася за підтримкою до Ендрю Ліверіса, головного виконавчого директора Dow Chemical Co.. Зазначається, що І. Трамп попросила його поряд з іншими керівниками великих компаній підготувати листа, в якому Дональда Трампа закликали не відмовлятися від Паризької угоди.

Іванка Трамп Та її чоловік Джаред Кушнер - обидва радники американського президента - не були присутні на виступі Дональда Трампа, під час якого він оголосив про вихід США з кліматичної угоди.

Американські ЗМІ зазначають, що саме завдяки таким зусиллям Іванки Трамп лідер США не оголосив про це рішення раніше.

Плани щодо того, щоб залишитися в угоді, підтримували також голова Національної економічної ради Білого дому Гері Кон і держсекретар США Рекс Тіллерсон. Вони були впевнені, що вихід з угоди, зокрема, згубно позначиться на іміджі США у світі. Джаред Кушнер, в свою чергу, не приховував, що вважає угоду невигідною Вашингтону, але при цьому визнавав, що відмова від виконання Паризької угоди вдарила б по репутації США у світі. Тому Кушнер радив  Трампу все ж не відмовлятися від угоди.

На підтримку виходу США з Паризького угоди, згідно Washington Post, виступали голова Агентства з охорони навколишнього середовища Скотт Прюїтт, політичний радник адміністрації Стів Беннон і юрисконсульт Білого дому Дон Макген.

За даними газети, вони надали президенту масу статистичних даних і досліджень, які показують, на їхній погляд, наскільки згубно позначиться Паризька угода на американській економіці.

Наші інтереси: 

Трамп керується здоровим глуздом і економічною доцільністю.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Є два варіанти ліквідації паразитичних схем:
1) м’який, але тривалий,
2) жорсткий, але швидкий.

Іванка і Джаред не поспішають, перед ними ще все життя.
Трамп уже не молодий, тому поспішає і застосовує жорсткий варіант.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Коментарі

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Є два варіанти ліквідації паразитичних схем:
1) м’який, але тривалий,
2) жорсткий, але швидкий.

Іванка і Джаред не поспішають, перед ними ще все життя.
Трамп уже не молодий, тому поспішає і застосовує жорсткий варіант.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Булька кліматичної афери незабаром лусне. Хто раніше вистрибне з цього лохотрону, той і виграє. Трамп діє прагматично.

Все, що робиться з власної волі, – добро!